2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Kapkarakartal, KartalınGücü, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, Savaş, 38life, gokhans, Zafer55, Rasim, kahyaoglueren, ahmetekinciogl2, Samet Ç, Gökhan Güvenç, levitate, Yancos, hasankale, Serdar3444, Tass, balkan-kartal, Necmi, tolga1903, annoca, cornelius, sefaköykartali, Georgetown, NioHH, mtorunlu, golazokartal, Özgür Gültekin, Ravenman, Umutcan Kaya, bull74, blackeagle35, Liquidator, AigleBordeaux, matias_27, Monza, Kartal39, aoguzd, Kartal Ç, COB ve 341 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 324344 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Taylan videosunda pascal'ın şşşttt yaptığı çanta Rıdvanınmış

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Ekimde Şenol/Sergeni getirir yönetime bir 6 ay daha fırsat veririz.

Kasımda kongre olur başkanda gider.

Bunlara ilave 3 transfer daha bekliyorum ben

çok bekleriz abi daha :)

Berkay vardar emirhan delibaşın yanına biri daha ekleniyor.

https://twitter.com/AtibaBJK1903_/status/1958801331126194586

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanın liste :
Kaleci ✓
Sağ bek ✓
Sol bek ✓
Sağ stoper: 1 transfer
Sol stoper ✓
Ön libero ✓
8 Numara ✓
Sol kanat : 1 transfer
Forvet arkası ✓
Sağ kanat : Rachica giderse (Nolur gitme)
Santrafor : Abraham sen bizim herşeyimizsin.

Ali koç olsa:
1 kaleci, 2 stoper, 3 kanat, 2 forvet, 2 bek almıştı bile..
Tamam transfer şampiyonu olmayalım ama takım eksik yahu eksik. Diyetini hocaya mı ödeteceksiniz ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim sosyal medya iyice bataklık oldu. Hem 7 transfer lazım diyorlar öncelikli olarakda hoca ve grafın altını oyuyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Sol beke önce jurasek'i alan ve sonrasında çizgisini bozmaksızın Rıdvan'ı alan müthiş ve orjinal vizyonu ayakta alkışlıyorum.... birde 4 yıllık imzalayacaklarmış.Süper...
Zaten Forma satışları rekor kıracak.... Herkes Rıdvan ve jurasek forması alacak... Bu kadar süper transferler yapınca Forma satışıyla bile maliyeti karşılanır....
Bu yönetim Beşiktaş'ı kayyuma devretmek için yeminli tapınak şovalyelerinden oluşuyor....
Bizde dışarıdan bakınca onları fikri olarak gerçekten  aciz tipler zannediyoruz. Oysa onların hepsi adanmış ruhlar. Beşiktaş'ı kayyuma devredilmesini sağlayacak birer kahramanlar.
Bu sene ümitenmekten kimse vazgeçmesin,
Bu üstün nitelikli kadro, yönetimde de yer alan orjinal ve sıradışı müthiş kafayla bu sene 3. Lük mücadelesini samsunla Göztepe'yle yapıp, onları geçeceğiz....Korksun  bizden Başakşehir.... Kahrol düşman

[ Son Düzenleme: Bugün, 14:05:23 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu takım Goztepe, Samsun falan geçemez.
Çok net ilk 5 e giremez, arada yalancı bir kaç galibiyet alır ama sıralama 5 in dışında

Çevrimiçi Samet Demir

Oxlade'e bir ingiliz takımı 4 milyon bonservis verse ne düşünürsünüz ?

Çevrimiçi 38life

Umarım Rıdvan için video çekmezler. Çünkü şimdiye kadar çekilen bu videoların altına güzel yorumlar geldi. Taylanda sızlanmalar vardı hafif (Taylan için video çekilmesi de gereksiz bir işti.) Şuan tepkiler artmış durumda. Hal böyleyken video çekilirse o videonun altında sadece ve sadece tepki olur. Çocuğun da morali dakika 1'den bozulacak zaten tıpkı Jurasek gibi. Zaten gerek yok videoya. Yıldız mı alıyorsun da video çekiyorsun? Orkun, Tammy, Ndidi için video çektiniz beğendik alkışladık. Zırt pırt, ota hoka video çekip kıymetini düşürmeyin şu işin.

Çevrimiçi Zafer55

Kara para akladıklarını

rüyada olduğumu.

Çevrimiçi NioHH

4 Milyon Türk Lirası ise bahsedilen… yok be oda kara para işi gibi olur onu bile kimse vermez

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

4 Milyon Türk Lirası ise bahsedilen… yok be oda kara para işi gibi olur onu bile kimse vermez
Biz neden kadro dışı kalmış, sezon sonu sözleşmesi bitecek Rıdvana 4 milyon veriyoruz ?

Edit : inşallah bu rakam yanlıştır.
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:23:28 Samet Demir ]

Çevrimiçi 38life

"Hata yapma lüksümüz" yok diyip yaptığın ilk transferin fiyasko çıkması... Sonra o transferin üstünü örtmek için Transfermarkttan "en pahalı Türk sol bekler" diye aratıp oradan futbolcu getirmek...

Çevrimiçi 38life

Serdal Adalı çok iyi bir noktaya gidebilecekken, bütün taraftarın desteğini güçlü şekilde arkasına alabilecekken kendi isteğiyle, tamamen kendi kontrolüyle bunu koskocaman bir hayal kırıklığına çevirdi. İnanılmaz. Beşiktaş yönetimlerinin hepsinin birbirinden farklı başarısızlık hikayeleri oluyor. Olabilecek tüm başarısızlık yollarını deniyorlar.

Çevrimdışı sEuL

Glasgow’da hiçbir başarı gösteremeyen, kadroya girmekte zorlanan, kadroya girdiğinde de 3 maç üst üste maça çıkamayan Ridvan - Adali yönetiminin ince eleyip sık dokuduğu transfer mi oluyor şimdi?

Bu basiretsiz yönetim derhal istifa etmelidir. Quaresma’yi ben getirdim aram çok iyi diye 10 yıldır reklam peşinde koşan basiretsiz herif 2.5 aydır aynı şeyleri Jadon için söyleyebilmek adına bütün transfer dönemini resmen hiç etti.

Çevrimiçi NioHH

Serdal Adalı çok iyi bir noktaya gidebilecekken, bütün taraftarın desteğini güçlü şekilde arkasına alabilecekken kendi isteğiyle, tamamen kendi kontrolüyle bunu koskocaman bir hayal kırıklığına çevirdi. İnanılmaz. Beşiktaş yönetimlerinin hepsinin birbirinden farklı başarısızlık hikayeleri oluyor. Olabilecek tüm başarısızlık yollarını deniyorlar.

Niye şaşırıyoruz bende onu anlamıyorum… romantiklikten bu Sayın Adalı yu taraftarın büyük bir bölümü kutsamadı mı hapis yattı diye. Serdal Adalı bu kulüpte en fazla ikinci adam olması gerekirken biz tutup Başkan yaptık. İkinci sınıf lider ikinci hatta daha kötü sonuç demek.

Tayfur Bingöl kocaelispordaymış bonservisi ile birlikte.

Çevrimiçi Samet Demir

Tayfur Bingöl kocaelispordaymış bonservisi ile birlikte.
Hayırlısı olsun kendi adına güzel olmuş.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Tass

rıdvan dusmanlıgınız nerden geliyor bilmiyorum acıkcası. altyapımızdan yetisen kaliteli futbolculardan, bizi son sampiyon yapan kadronun as oyuncularından ve 5m yakın bonservis kazandırıp avrupaya transfer alan oz evladımızdır. masuaku yerine alınan jurasek faciası nedeniyle bu kardesimiz emrecan terzi denen altyapı gereksizinin yerine gelmiştir. jurasak o kadar kotu izlenim verdi ki bu sene as sol bek olarak dusunulacektir. ama aslen sola alınabilecek en iyi alternatiflerden birini cekmiş oluyoruz.

sergen zamanında rıdvanın surekli oynatılmaması ve nsakala denen kazmada ısrar etmesini hep elestirmiştim. rıdvan kaliteli bir topcudur. rıdvan herseyden once topcudur... jurasek veya terzi gibi palavradan degildir.

en buyuk handikapı tekrarlayan sakatlıgı... o da rangersdeyekn oldu. bizde oyle bir sakatlık gecmişi yoktu. oranın idman veya temposundan olabilir veya sanssızlıklar... yedek sol bek icin bu sakatlık ta nuksetmez kolay kolay... lakin bu sene as olarak kullandıgımız icin maclar kacıracaktır muhtemelen.

kısa ve oz anlatayım da hepiniz duysun ve anlasın cunku cok kızıyorum gomulmesinden:
RIDVAN EMRECAN TERZİ YERİNE GELDİ.
buna itiraz eden futbol konusmasın benle...

son not olarak fikrim 3m altında olmalı bonservisi.. ve bizim sonraki satıstan payımız yani yuzde 20 hakkımız da korunmalıdır. kendisine de 1m maas uygundur. ınsallah bu rakamları gecmemiştir.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:14:58 Tass ]

Bajo yu izledim geçen kizilyildiz maçında necip bunun yanında pedri olur.
Nasil çakacaklardi bize

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: