2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Mehmet57, Georgetown, Samet Ç, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Tass, Samet Demir, sefaköykartali, Kapkarakartal, NioHH, Zafer55, hasankale, maıden, cornelius, yaço58, golazokartal, Rasim, Yancos, murat, KartalınGücü, isaacXL, Özgür Gültekin, annoca, Yokmessi, kahyaoglueren, bull74, OnurG, safak_01, matias_27, kartalizma190399, sozkul, 38life, Ravenman, Umutcan Kaya, blackeagle35, murat baltacı, pinehitman, LORDBJK, tolga1903, Monza, mtorunlu, Bülent Yiğitcan ve 301 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 309588 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

bu arada kartal kayra'nın son senesi. en az 2 yıl uzatmak lazım. kesinlike bedavaya bırakılacak bir topçu değil. şahsen yedek kulubesinde yer almasından da memnunum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

%90 falan aynı düşünüyoruz.
Mert'in yetersiz olduğunu düşünmüyorum ama yedeği Ersine güvenmiyorum. Sıralamam da kaleci olmasının sebebi ersin.
Mert formda  değil kabul ediyorum. Ama yerine adam alınacak kaleci değil.
Çok pozisyon veriyoruz bu sebeple de formsuzluğu göze batıyor.

Mert yetersiz ersin kaleci değil.10 tane isabetli şutun hepsi gol olmuşsa orda bir sıkıntı vardır.Kaleci mac kazandırmalı iyi bir kaleci alıp arkamıza 10 sene bakmayabiliriz.(muslera örneği)
Mertin yerine değil önüne kaleci şart mert yedek ersini postala.

Adamdan değil de isminden gına geldi bana da.
Bize bakışını yadırgamıyorum.( Eğer yazılıp çizildiği gibiyse) Öyle çok gelinmek istenilecek bir kulüp profilimiz yok şuanda. Diğer kulüplerden daha iyi maddi imkanlar sunmuşuzdur. Buna rağmen iş uzadıysa adamın tek derdi para değil demektir.

Basında çıkan iddayaa göre hep parayı az buluyormuş.AS gazetesinin haberi doğruysa 10 milyon €vermişiz maaş o yüzden bize sıcak olmaya başlamış olabilir.Tabi bunun hepsini veremeyiz sponsor filan bulmuşuzdur.

Çevrimdışı underworld

2 tane zımba gibi kanat nöbetindeyim...
Kanatsız kartal mı olur?

Çevrimiçi KartalınGücü

Basında çıkan iddayaa göre hep parayı az buluyormuş.AS gazetesinin haberi doğruysa 10 milyon €vermişiz maaş o yüzden bize sıcak olmaya başlamış olabilir.Tabi bunun hepsini veremeyiz sponsor filan bulmuşuzdur.

Sanchoyla uğraşılacağına daha fiyat performans bir oyuncu alınması taraftarıyım ama artık bu kanat işi bir şekilde çözülmeli. Gelip salarsa da Abraham tartaklar silkeler diye bir umudum var. Ben Abrahamda o ışığı gördüm. (Tabi taraftarımız şimdiden ona da saydırmaya başlamış :))

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada kartal kayra'nın son senesi. en az 2 yıl uzatmak lazım. kesinlike bedavaya bırakılacak bir topçu değil. şahsen yedek kulubesinde yer almasından da memnunum.
Salih yerine Kartal dursun. En azından alt yapı kuralı nedeniyle elimiz rahatlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sanchoyla uğraşılacağına daha fiyat performans bir oyuncu alınması taraftarıyım ama artık bu kanat işi bir şekilde çözülmeli. Gelip salarsa da Abraham tartaklar silkeler diye bir umudum var. Ben Abrahamda o ışığı gördüm. (Tabi taraftarımız şimdiden ona da saydırmaya başlamış :))

bende aynı görüşteyim sanchoya vereceğin para ile 2 tane zımba gibi kanat indirebiliriz.Cerny 7-8 milyon € biter.Zurikoda 10-11 milyon € biter.

sanchoya 25 milyon € bonservis 10 milyon € maaş verene kadar su 2 kanat bizi deli eder.

[ Son Düzenleme: Bugün, 13:07:23 Yusuf Berberoğlu ]

Jadon Sancho, Roma'nın teklifini kabul etmedi.

Görüşmeler sona eriyor. (Di Marzio)

Çevrimiçi Tass

https://streamable.com/8kepvx?src=player-page-share
bu herifin aslında başarılı olmasını çok isterdim. keşke hepimizi yanıltsa.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://streamable.com/8kepvx?src=player-page-share
bu herifin aslında başarılı olmasını çok isterdim. keşke hepimizi yanıltsa.

Şunu anlamıyorum bu adamın yanında rakip saha parselizasyonu ve hucum konusunda uzman Moe var. Buna rağmen takım neden hiç gelişme gösteremiyor anlamıyorum.

Roma'nın teklifini kabul etmeyen Jadon Sancho, Beşiktaş'la da görüşme halinde değil.

Beşiktaş için durum beklemede, Sancho, Eylül ayından önce Türkiye seçeneğini değerlendirmeyecek. (Fabrizio Romano)

Yönetim umarım bunun için beklemiyordur güzel şeyler zaman alır falan filan boş boş işler.

Bizim kaybedecek 1 dakikamız bile yok 2 tane zımba gibi kanat lazım.Raşitsa yedeğe geçebilir idare edebiliriz yedektende oyuncu lazım.Arroyo kiralık gidebilir.

Çevrimiçi hasankale

Başkanı göreceğiz bakalım ne yapacak.2 bek 2 net kanat stoper ve yedek forvet alınırsa yarışın içinde kalınabilir.Yoksa
Bu kadro mümkün değil başarılı olamaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Row, Bailey, Zuriko, Skov seçin ikisini alıp gelin ya. Madem paramız var. Sanxho efendi eylülde gelirse kasımda ancak hazır olur. Zaten o zamana bizim de bir hedefimiz kalmaz.

Çevrimiçi Tass

Şunu anlamıyorum bu adamın yanında rakip saha parselizasyonu ve hucum konusunda uzman Moe var. Buna rağmen takım neden hiç gelişme gösteremiyor anlamıyorum.

bu maç özelinde benim gözümde gelişme oldu açıkcası. yani hırs konusunda en azından. diğer teknik/taktik konularına birşey diyemem - kadro kalitemiz de oldukça zayıf.

yine de bu maç tek başına bişey ifade etmez. her maç aynı savaşma ruhunu göstermeleri gerekiyor.

Çevrimiçi annoca

Aynı maliyete Edon Zerghova'yı neden düşünmüyoruz acaba
benimde aklımda bu var ama hala sakatlığı var. Geri dönüş belli değil.

Çevrimiçi Tass

Raşitsa yedeğe geçebilir idare edebiliriz yedektende oyuncu lazım.Arroyo kiralık gidebilir.

yedek olarak sol açık kalabilir bence de. solda daha az göze batıyor en azından.

aslında hiç istemiyorum kalmasını da... yedeğimiz de yok ki orada.

yedek olarak sol açık kalabilir bence de. solda daha az göze batıyor en azından.

aslında hiç istemiyorum kalmasını da... yedeğimiz de yok ki orada.

Yedekten skor avantajını ele aldığımızda maçta iş yapar açık alan oyuncusu kendisi ilk 11'den uzak tutulması gerekiyor sadece.

Arroyodan daha etkili olur en azından hiç olmadı sağ bek koyarız.  :D

Beşiktaş, Manchester United'ın istediği bonservisi karşılamaya hazır durumda fakat Sancho şu an için Türkiye'ye gelmeyi kabul etmiyor.

(Fabrizio Romano)

Ya 25 milyon € şuna verene kadar 2 tane zımba gibi kanat alırız birisi yönetime söylesin artık.!

Çevrimiçi Samet Demir

benimde aklımda bu var ama hala sakatlığı var. Geri dönüş belli değil.
Sakatlığını bilmiyordum ben. Para olsun adam çok yahu.

juraseğe kiralama ücreti ödenmedi bildiğim kadarıyla ondan olmaz bize sözleşmeyi fesh edip sol bekte bakmalıyız.

Çevrimdışı Savaş

Şu adam yerine 2 zımba alıp, Eylül ayında alın beni diye kapımızda yalvarmasını o kadar istiyorum ki.

Nefret ettim bu heriften.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi annoca

Sancho yerine keşke antony zorlasak

Etiketler: