2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, KartalınGücü, Yokmessi, kartalizma190399, Necmi, Georgetown, yaço58, Özgür Gültekin, annoca, Zafer55, Kapkarakartal, Atkar, blackeagle35, maıden, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, mtorunlu, Kartal Ç, COB, Gökhan Kurt, sefaköykartali, Rasim, ugurkartalizma, emre_1978, bull74, tolga1903, matias_27, Yancos, hasankale, Sinan66, Serdar3444, murat baltacı, Monza, NioHH, ulumemo, Ravenman, kahyaoglueren, sozkul, golazokartal ve 288 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 302025 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Antonyi filan girsek betiste kendini göstermişti tekrar, bizim ligde fazlasını yapar. Sancho bu saatten sonra gelse de verim vermez
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Buna katılıyorum.
Aynı paraya hatta daha azına kerem ve kerem üstü adam bulmak mümkün ama kerem maliyetinin 1/4 üne 1/5 ine kerem muadili bulmak zor. Hele ki yerli statüsünde olanını.
Listede 3 yerli var biri kerem diğeri barış alper öbürü oğuz aydın.
Ileri ucta yerliye gerek yok bence, en iyisini nerden buluyosak oyle yapmamiz lazim.  kaleci + orkun yerli zaten bu bize 2 tane kaliteli yabanci yedek hakki veriyor, stoperlerin birini de yerli yapabiliriz cok zorlarsak ilerde.

Yonetimin yerinde olsam gider Cerny + Skov Olseni 30 milyona kapatirdim, iki kanat mis gibi akarlar. 

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:23:56
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ileri ucta yerliye gerek yok bence, en iyisini nerden buluyosak oyle yapmamiz lazim.  kaleci + orkun yerli zaten bu bize 2 tane kaliteli yabanci yedek hakki veriyor, stoperlerin birini de yerli yapabiliriz cok zorlarsak ilerde.

Yonetimin yerinde olsam gider Cerny + Skov Olseni 30 milyona kapatirdim, iki kanat mis gibi akarlar.
ikiside sağ kanat değilmi

Çevrimiçi gokhans

Önde baskı yapan, herkesin önde bastığı agresif hücum yapan rakip takım, topu kaptırdığı zaman ne oluyor adlı görüntü.. https://x.com/tartismalar/status/1956496337689530572?s=46    2 olasılık var ya faul ile topu alıyor ama faul çalınmıyor, ya da kendilerini atıp faul alıyorlar darbe olsun olmasın. Bu arada faul çalınmasa çok net bir gol pozisyonu, maçın başı hemde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

o para verilmez buna
İnşallah vermezler abi. Taylanı bile seçimde söylediği 70 küsür gurbetçi listemiz var dediği için aldılar bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Rasim

Maalesef bu Yönetimden hic umudum yok, ben sahsen Yücelin secilmesini istiyordum en azindan Para vardi Yücelde genc ve dinamik ti yeni gelismelere acikti gittiler 3 sefer secim kaybetmis adaliyi sectiler inanilir gibi degil :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taylan bence iyi bir transfer.
Elestircegim tek nokta şu olur: 19 yaşında henüz kendini sipatlamamis bebeye özel jet göndermek doğru değil.

Çevrimiçi gokhans

Önde baskı yapan, herkesin önde bastığı agresif hücum yapan rakip takım, topu kaptırdığı zaman ne oluyor adlı görüntü.. https://x.com/tartismalar/status/1956496337689530572?s=46    2 olasılık var ya faul ile topu alıyor ama faul çalınmıyor, ya da kendilerini atıp faul alıyorlar darbe olsun olmasın. Bu arada faul çalınmasa çok net bir gol pozisyonu, maçın başı hemde.
bir tane daha… https://x.com/kroosmentality/status/1956632027794399617?s=46  diyorum ya aynı şartlarda oynamıyoruz!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bir tane daha… https://x.com/kroosmentality/status/1956632027794399617?s=46  diyorum ya aynı şartlarda oynamıyoruz!!

Umarım bunları CL de de yaparlar.

Çevrimiçi KartalınGücü

Umarım bunları CL de de yaparlar.

Clye başarı için gitmiyorlar ki parasını almak için gidiyorlar zaten. Her sene aynı terane. Bunlar 10 gol yese haber yapılmaz ülkede.

Çevrimiçi gokhans

Clye başarı için gitmiyorlar ki parasını almak için gidiyorlar zaten. Her sene aynı terane. Bunlar 10 gol yese haber yapılmaz ülkede.
abi işin trajik yanı bu 2 pozisyonuda x’de görebiliyoruz. Herkes bein’in maç özetlerinde bu pozisyonların verilmemesinden şikayetçi.

Çevrimdışı sEuL

Taylan bence iyi bir transfer.
Elestircegim tek nokta şu olur: 19 yaşında henüz kendini sipatlamamis bebeye özel jet göndermek doğru değil.
Yönetimin her yerinden iş bilmezlik fışkırıyor neredeyse. Güzel bir noktaya deginmissin, oyuncu ile anlaştın falan filan - tarifeli uçakta first class biletini alır getirirsin. Gidip coluk çocuğu özel jet ile getiriyorsun, ne gerek var buna, neyin havası kime atiliyor.

Sezonun ilk iç saha maçında zeminin halinide gördük. Gerçekten ne kadar kötü yönetiliyor klup

Çevrimiçi Tass

elif elmas haberleri cıkmıs. dalga geciyorlar sanırım.  :s20:

Etiketler: