2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Kurt, annoca, gokhans, Samet Ç, Tass, Gökhan Güvenç, sEuL, maıden, hasankale, NioHH, ulumemo, Georgetown, KartalınGücü, matias_27, Monza, Kapkarakartal, COB, Rasim, safak_01, kartalizma190399, doganay, kahyaoglueren, sefaköykartali, Özgür Gültekin, Serdar3444, Ravenman, Zafer55, tolga1903, yaço58, bull74, Darkeagle, Yancos, murat, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, blackeagle35, aezaez, balkan-kartal, murat baltacı, Sinan66, Kartal Ç, ugurkartalizma ve 276 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 295698 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

bakalım göreceğiz her transfer dönemi fener şampiyon ilan edilir olacak kadroyuda kurarda ama sonunda loserlik ağır basıyor
Fener için çok gülüp eğlendik ama adamlar bir şekilde her bölgeye birden çok iyi alternatif ile kadro kurup şampiyonluk mücadelesinde kalıyor. Şu anda fenerin yedek topçuları bizde banko oynar malesef, adamlar birgün bu loserlaktan kırtulcak ve aramızdaki açık olan makası iyice arttıracak.
Artık sağlam adımlar atılmalı kadro değerimize kalitemize bakınca iyiyce anadolu takımına evriliyoruz, bugün itibariyle min 6 iyi adam lazım hala bekliyoruz.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi Tass

https://x.com/fatihdogan_38/status/1955746112310272313?s=46

böyle haberler ve istemler bizi hep "küçük" yapıyor. insan bunu yazmaya utanır ya. senin rakiplerin nasıl kadrolar kurmuş, kimleri almış ve almak için uğraşıyor, senin sıkılmadan arsız bir şekilde önerdiğin herife bak. yazıklar olsun hepinize!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Tass

laruirente, cerny, renan, taylan, rıdvan, deniz
bunları alıp rachitsa, udokai ve diğer gereksizlerden çıkılırsa idare ederiz. hepsi de olabilecek transferler.

Çevrimiçi Tass

habire Lucas Vazquez haberleri çıkıyor. kariyeri ne olursa olsun almayın abi 34-35 yaşındaki adamı. isterse messi olsun almayın kardeşim. yeter ya. sağ bek bulmak ne kadar zor olabilir? bu herif 1 yıllık sözleşmeyi kanbul etse bile senden 1m maaş istemeyecek. geri dönüşü mümkün olmayan kimseye gidilmesin. bıktım abi bu yönetimin görüştüğü isimlerden.

Çevrimiçi Samet Demir

Saçma sapan adam alacaklarına Taylan Bulut'u alsınlar ya da Rizedeki Taha'yı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

Saçma sapan adam alacaklarına Taylan Bulut'u alsınlar ya da Rizedeki Taha'yı.
Saçma sapanı geçtik inadına bukadar eksiğe rağmen kimseyi almıyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Saçma sapanı geçtik inadına bukadar eksiğe rağmen kimseyi almıyorlar.
Sıra sıra teklif yapıyorlar, olmuyorsa bir başkasına geçiyorlar. Aynı anda 3-4 kişiye teklif yapılamıyormuş. (İnşallah böyle bir şey söz konusu değildir.)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

habire Lucas Vazquez haberleri çıkıyor. kariyeri ne olursa olsun almayın abi 34-35 yaşındaki adamı. isterse messi olsun almayın kardeşim. yeter ya. sağ bek bulmak ne kadar zor olabilir? bu herif 1 yıllık sözleşmeyi kanbul etse bile senden 1m maaş istemeyecek. geri dönüşü mümkün olmayan kimseye gidilmesin. bıktım abi bu yönetimin görüştüğü isimlerden.
R.Madridden aldığımız üçüncü 34 yaşındaki adam olur gelirse. Guti tatile, Pepe futbol oynamaya gelmişti. Bunun ne niyetle geleceği önemli. Guti tatil sonrası futbolu bıraktı ,pepe 40ına kadar oynadı.

Çevrimiçi Zafer55

Sıra sıra teklif yapıyorlar, olmuyorsa bir başkasına geçiyorlar. Aynı anda 3-4 kişiye teklif yapılamıyormuş. (İnşallah böyle bir şey söz konusu değildir.)
İnşallah birilerine teklif yapmak için sanchonun kararını beklemiyorlardır

Çevrimiçi Samet Demir

R.Madridden aldığımız üçüncü 34 yaşındaki adam olur gelirse. Guti tatile, Pepe futbol oynamaya gelmişti. Bunun ne niyetle geleceği önemli. Guti tatil sonrası futbolu bıraktı ,pepe 40ına kadar oynadı.
1 yıl sözleşme imzalayacaksa olabilirde fazlası zarar yazar. Ama paulistadan çıkmak lazım 2 tane yan yana 34lük topçu sıkıntı olabilir

Çevrimiçi annoca

https://arsiv.mackolik.com/Futbolcu/215284/Lucas-Vazquez

Bu adam yıllarca dünyanın en iyi takımının rotasyon oyuncusuydu. Kuzey afrika veya güney amerikalılar gibi salacağını sanmıyorum. Gönül ister 20-25 yaş arası, pır pır, 1.85 bek gelsin ama kadroyu nerdeyse 0 dan kuryoruz, o yüzden geçici çözümler gerek bazende. 1+1 olsa keşke, götürür orayı. Kwp semedo olsa kafa daha rahat olurdu tabiki de, onlara verilenlere yakın verilirse yine eleştirilir. Onlara verilenlerden daha ucuza sağ beki geçici çözerse ben kabulüm.

Çevrimiçi kartalizma190399

Zihniyet hala berbat. Hadi santrfor falan icin daha net isim aliyorsun da, sagbek de bul bir zahmet.
Rakipler Boey, Osayi, zamaninda biz Rosier falan buluyorken bizim yine gidip 35 yasindaki bonservissiz bir adama kalmamiz kabul edilemez.
Graff bu takima 20-23 yas arasinda en fazla 2-3 milyon euro bonservisle alinacak potansiyelli bir sagbek bulamayacaksa niye varlar?
O zaman Graff'in ekibini hic almasaydik, transfer paralari zaten scout ekibi yerine menajerlere gidiyor masallah.
Bu tur adamlar aliyoruz hep, sonra kimseyi satamayinca ustune yasli bitik adamlarin kontratlarindan cikamayinca oyunculari sucluyoruz.
Ticarette kar satarken degil, mali alirken yapilir.
Bu arada ben 2-3 senedir ciddi mac sayisina ulasamayacan 35 yasindaki Lucas Vazquez'in Svensson'a gore ciddi bir fark yaratacagina da inanamiyorum.
Svensson ust duzey futbolcu degil, ofansif oyuncu da degil, ama bu takimin son sorunlarindan biri Svensson/sagbek.
Buyuk takimsan once omurga'yi duzeltirsin, sagbeke de Rashica'yi kaydirirsin olur biter. Rakipler bu sekilde yapiyor ve basarili oluyor.
Sagbeke gelene kadar ben bu takima once sol kanat alirim, sonra stoper, sonra sag kanat, sonra kanat yedegi, sonra santrfor yedegi, ondan sonra belki sagbek.

Çevrimiçi Zafer55

1 yıl sözleşme imzalayacaksa olabilirde fazlası zarar yazar. Ama paulistadan çıkmak lazım 2 tane yan yana 34lük topçu sıkıntı olabilir
Sağbek ten bağımsız bir stoper lazım bize. Ama paulista gitsin de istemiyorum. Tayyipi de gönderip necipe mecbur bırakırlar diye.

Çevrimiçi Tass

https://arsiv.mackolik.com/Futbolcu/215284/Lucas-Vazquez

Bu adam yıllarca dünyanın en iyi takımının rotasyon oyuncusuydu. Kuzey afrika veya güney amerikalılar gibi salacağını sanmıyorum. Gönül ister 20-25 yaş arası, pır pır, 1.85 bek gelsin ama kadroyu nerdeyse 0 dan kuryoruz, o yüzden geçici çözümler gerek bazende. 1+1 olsa keşke, götürür orayı. Kwp semedo olsa kafa daha rahat olurdu tabiki de, onlara verilenlere yakın verilirse yine eleştirilir. Onlara verilenlerden daha ucuza sağ beki geçici çözerse ben kabulüm.

adam kulüpsüz, sezon öncesi çalışması muamma, kariyerinde toplam 1 buçuk milyon euro bonservis ödenmiş, taraftarları ve birçok yerde bu takımda bu adamın ne işi var denilen biri. adriano 31 yaşındaydı bize geldiğinde kalitesi de tartışılmazdı bizden öncede. bunun kalitesi de tartışılıyor.

olmasın abi. idare edeceksek svenson + taylan idare etsin başka bulamıyorlarsa. 34 yaşındaki adam 3-4m aşağısı maaş ta kabul etmez. +1 koydurur bir de sözleşmesine, onu da kesin kullanırlar. jurasek 1 yıl kiralık diye kendimi avutuyorum, bir de bu çıkmasın.

Çevrimiçi Samet Demir

adam kulüpsüz, sezon öncesi çalışması muamma, kariyerinde toplam 1 buçuk milyon euro bonservis ödenmiş, taraftarları ve birçok yerde bu takımda bu adamın ne işi var denilen biri. adriano 31 yaşındaydı bize geldiğinde kalitesi de tartışılmazdı bizden öncede. bunun kalitesi de tartışılıyor.

olmasın abi. idare edeceksek svenson + taylan idare etsin başka bulamıyorlarsa. 34 yaşındaki adam 3-4m aşağısı maaş ta kabul etmez. +1 koydurur bir de sözleşmesine, onu da kesin kullanırlar. jurasek 1 yıl kiralık diye kendimi avutuyorum, bir de bu çıkmasın.
Başkanın açıklamasını unutmuş gibisin oyuncu kıtlığı var bu sene. Yoksa başkan 32-33 yaşında kimseyi kulübe sokmaz.

Çevrimiçi Tass

dediklerim gibi değil de sadece 1 yıl ve önümüzdeki sezon buraya adam gibi birini alacaklarsa, artı 1.5-2m maaşla gelecekse, hatta svenson gönderip yerine de taylan çekeceklerse tamam olurum bu durumda. ben sağbeki 2-3 yıl bu herife kaptırmaktan ve kendi ülkesi dışına çıkmamış, sezon öncesi antermanları ne durumda olmayan birisi gözüyle yaptım eleştirilerimi.

benim içime sinmiyor açıkcası. belki iyi olur ama ben 34 -35 yaşında futbolcu ismini duyunca acayip uyuz oluyorum. bu yaşta kim bize katkı sağladı? sadece aklıma pepe geliyor ki bana kalırsa marcelo ondan daha katkı veriyor ve oynuyordu ondan. marcelo kalıp pepe gelmese daha mutlu olurdum o dönem için.
[ Son Düzenleme: Bugün, 12:57:31 Tass ]

Çevrimiçi Tass

eyupspor maçına verilen hakeme bak. yazıklar olsun!

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Gokhan İnler kalpten Besiktasli
Kendini geliştirip bir gün bizde profesyonel bir yapıda çalışmasını çok isterim. Tabii ki Atiba ile birlikte.

Çevrimiçi Ravenman

eyupspor maçına verilen hakeme bak. yazıklar olsun!

Operasyona erken başlayacaklar belli. Kondisyon testini geçemeyen adamı bizim maça verdiler. Ortalıkta başkan yokki bi dur desin. Kimse ciddiye almıyor bizim bayan sesli başkanı.

Çevrimiçi Tass

Kendini geliştirip bir gün bizde profesyonel bir yapıda çalışmasını çok isterim. Tabii ki Atiba ile birlikte.

ben de seninle aynı düşüncedeyim. gökhan inler ve özellikle atiba bize hizmet etmeye devam etmeliler. Atiba için sportif direktörlük görevi versinler isterim. daha önceden yardımcı hoca düşünüyordum ama bize, bizi bilen, seven, dürüst, çalışkan ve bilinirliği fazla bir isim lazım o pozisyon için. asla yerli havuzumuzdan kullanmam oraya. hepsi çakal olmuşlar ve güvenmem. atiba cuk diye oturur.

Çevrimiçi Zafer55

32 yaşında geldi Beşiktaş'a
Benim gözümde  o kadar da  kalpten Beşiktaşlı değil.

Etiketler: