Zihniyet hala berbat. Hadi santrfor falan icin daha net isim aliyorsun da, sagbek de bul bir zahmet.
Rakipler Boey, Osayi, zamaninda biz Rosier falan buluyorken bizim yine gidip 35 yasindaki bonservissiz bir adama kalmamiz kabul edilemez.
Graff bu takima 20-23 yas arasinda en fazla 2-3 milyon euro bonservisle alinacak potansiyelli bir sagbek bulamayacaksa niye varlar?
O zaman Graff'in ekibini hic almasaydik, transfer paralari zaten scout ekibi yerine menajerlere gidiyor masallah.
Bu tur adamlar aliyoruz hep, sonra kimseyi satamayinca ustune yasli bitik adamlarin kontratlarindan cikamayinca oyunculari sucluyoruz.
Ticarette kar satarken degil, mali alirken yapilir.
Bu arada ben 2-3 senedir ciddi mac sayisina ulasamayacan 35 yasindaki Lucas Vazquez'in Svensson'a gore ciddi bir fark yaratacagina da inanamiyorum.
Svensson ust duzey futbolcu degil, ofansif oyuncu da degil, ama bu takimin son sorunlarindan biri Svensson/sagbek.
Buyuk takimsan once omurga'yi duzeltirsin, sagbeke de Rashica'yi kaydirirsin olur biter. Rakipler bu sekilde yapiyor ve basarili oluyor.
Sagbeke gelene kadar ben bu takima once sol kanat alirim, sonra stoper, sonra sag kanat, sonra kanat yedegi, sonra santrfor yedegi, ondan sonra belki sagbek.