2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, Samet Demir, gokhans, annoca, Zafer55, Gökhan Güvenç, balkan-kartal, maıden, cornelius, Kapkarakartal, Rasim, Serdar3444, kahyaoglueren, mayguntr, Mehmet57, underworld, Georgetown, mtorunlu, Yokmessi, Yancos, o2bucak, Darkeagle, Monza, matias_27, golazokartal, Akil Emre, Tass, Samet Ç, KartalınGücü, sefaköykartali, Ravenman, kartal meriç, doganay, pinehitman, safak_01, COB, hasankale, bull74, yaço58, Özgür Gültekin, blackeagle35, aezaez, ozeratalay, Sinan66, murat baltacı, Bülent Yiğitcan, ulumemo, ugurkartalizma ve 276 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 292273 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Pazartesiden önce transfer yapmasak Lozan maçına yazdıramayız.

Bunların transferleri yine yetişmez Lozan maçlarına. Birtek Ndiddi listeye eklenebilir.

Bu ara Can Keleş ve Ricardo kiralık gitti.

Beşiktaş'tan Can Keleş Açıklaması!
Beşiktaş, Can Keleş'in, Kocaelispor’a geçici transfer olduğunu duyurdu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde...

''Profesyonel futbolcumuz Can Keleş, 2025-26 sezonu sonuna kadar Kocaelispor’a geçici transfer olmuştur.

Can Keleş’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.''

Çevrimiçi Tass

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Can Keleş -----> Kocaelispor
Fahri Ay -------> İstanbulspor
E.Ricardo -----> Athletico Paranaense
*Kiralık

Çevrimiçi annoca

Can keleşe 3 milyona yakın para verdik zerre faydalanmadık. Yazık günah. Onur bulutttan para kazandınız şundan da accuk bir şeyler koparabilselerdi keşke.

Çevrimiçi annoca

Q7 geliyomuş bir kanat transferi bitti büyük ihitmal, antony adı geçmeye başladı.

Çevrimiçi Samet Demir

Q7 geliyomuş bir kanat transferi bitti büyük ihitmal, antony adı geçmeye başladı.
Lourente mi ne vardı ya o bencede.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

sanmıyorum şu sassoulo'daki elemandır
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Hullcity’den biri gelicek dedikodusuna denk geldim 2 defa dünden beri. Beklenti bu kadar yüksekken inşallah böyle bir şey yapmazlar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Ligin ilk maci ertelenmese kanat almadan lige baslayacaktik, ve yine kanat almadan lige baslayacaz ve playoff turuna kanatsiz girecegiz.

Ndidi-Mario-Orkun
Arroyo-Abraham-Rafa

ile cikariz umarim kanat yetismezse. Sancho transfer surecinden biktim gercekten. Elinde hic sol kanat oyuncusu yokken 2 aydir Sancho pesinde kosmak nedir Allah askina.

Çevrimiçi mayguntr

Can keleşe 3 milyona yakın para verdik zerre faydalanmadık. Yazık günah. Onur bulutttan para kazandınız şundan da accuk bir şeyler koparabilselerdi keşke.

her transfer donemi bi tane vasat anadolu topcusuna 2-3 milyon bonservis vermemiz sarti var tuzukte, bu senekini bekliyorum ben daha.

Çevrimiçi mayguntr

Ligin ilk maci ertelenmese kanat almadan lige baslayacaktik, ve yine kanat almadan lige baslayacaz ve playoff turuna kanatsiz girecegiz.

Ndidi-Mario-Orkun
Arroyo-Abraham-Rafa

ile cikariz umarim kanat yetismezse. Sancho transfer surecinden biktim gercekten. Elinde hic sol kanat oyuncusu yokken 2 aydir Sancho pesinde kosmak nedir Allah askina.

Arroyo 11 oynayacak oyuncu degil, top ayagina gelince bir seyler yapiyormus gibi gozukuyor diye topcu zannediyor bazilari.

topsuz oyunda amator oyuncu seviyesinde, toplu oyunda da bal yapmayan ari, kafasini kaldirmiyor, asiri bencil.  daha cok yolu var, ilk 11 oynasin 3-4 mac sonra herkes isliklamaya baslar.

Çevrimiçi annoca

Lourente mi ne vardı ya o bencede.
ona gideceğime aynı bonservis daha az maaşlı benficadaki norveçliye giderdim.

Sağ tarafa oyun kurucu kanat elzem oldu o zaman

Çevrimiçi gokhans

q7 geliyorsa 7numara giyen biri geliyor demektir. Hugson-odai yada gnabry falan mı acaba?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: