2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Darkeagle, bull74, kartalizma190399, aezaez, Akil Emre, Yokmessi, KartalınGücü, blackeagle35, Sinan66, maıden, murat, Kapkarakartal, annoca, matias_27, murat baltacı, gokhans, Zafer55, Serdar3444, Ravenman, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, Savaş, Georgetown, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, Samet Ç, Tass, levitate, kahyaoglueren, sefaköykartali, mtorunlu, Rasim, hasankale, ulumemo, ugurkartalizma, Monza, safak_01, golazokartal, Yancos, ozeratalay, yaço58, o2bucak, highflyingeagle ve 264 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 290661 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tutturduk bir sancho diye. Yahu adam en son tercih olarak sana bakıyor. Gelip hangi motivasyon ile oynayacak? Delirecem ya.

Hiç olumlu olamıyorum bu adama. Gelirse kaprisiyle başımıza bela olacak gibi bir his var.

Alın aç ve genç adam bana ya. Yok mu kardeşim başka sol kanat dünyada. Hasbinallah ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamen zaman kaybı, bir de Eylülde de ayrilmiyorum gelmiyorum dediğinde panik butonuna basarak Mendesin insafına kalırız, artık çıkmalarından ittirmek istediği ne varsa.
Diğer senaryo, kaliteli bir oyuncu bulamadık sol açıkta Muci de Mustafa Erhanda canavar gibi oynar, transferi de devre arasına bıraktık derse şaşırmayacağım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Serdar Topraktepe hangi genç oyuncuya dokundu da bu göreve getirildi anlamadım, Patagonya da bile olmayacak işler.

Çevrimiçi gokhans

Yahu kardeşim şu diğer eksik bölgelere en azından bütçemize göre neden doldurmuyoruz? Tamam belliki sol kanada basıcaz parayıda, sağ beke travnier, yedek santrafor içinde weghorst’u basıp alalım 3 kuruş bonservis maaşla enazından boşlukları doldururuz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

pascal para var demiş. benficadaki norveçli aklım onda kaldı. sancho gelse ekimde ritim tutacak. arroyonun kiralanacağını düşünüyorum. gelirsede sancho schjelderup muci mario kanatlar yeterli gibi. en son böyle istediğim kişi greenwooddu. topa vuramadığı videosu vardı millet futbolu unutmuş diyordu, şimdi parayla alamazsın.

Çevrimiçi Zafer55

Bu arada Serdar Topraktepe hangi genç oyuncuya dokundu da bu göreve getirildi anlamadım, Patagonya da bile olmayacak işler.
Demir ile Semih, serdar u19 un başındayken oradan A takıma çıkmışlardı diye hatırlıyorum.

Çevrimiçi Zafer55

Yahu kardeşim şu diğer eksik bölgelere en azından bütçemize göre neden doldurmuyoruz? Tamam belliki sol kanada basıcaz parayıda, sağ beke travnier, yedek santrafor içinde weghorst’u basıp alalım 3 kuruş bonservis maaşla enazından boşlukları doldururuz.
Hangi bütçe?
Bizim sağbek ve santrafor bütçemizi manu&sancho söylecek başkana!
Sancho alındıktan sonra ne kadar bütçemizin kalacağını bilseler yaparlardı transfer...
Artık böyle düşünmeye başladım. Başka şekilde anlam veremiyorum duruma

Çevrimiçi Samet Demir

26 Aralık 2024 : Bizim kaybedecek 1 dakikamız bile yok.

11 Ağustos 2025 : Fırsat transferlerini bekliyoruz.

An itibariyle 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol kanat, 1 sağ kanat ilk 11 için ihtiyacımız var. Kaleciyle beraber en az 3 -4 rotasyon oyuncusuna da ihtiyacımız var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 05:43:57
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Biz bu semedo’yu neden almadık?
çünkü yönetim aynı anda iki transfer görüşmesi yapamıyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 05:45:04
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
26 Aralık 2024 : Bizim kaybedecek 1 dakikamız bile yok.

11 Ağustos 2025 : Fırsat transferlerini bekliyoruz.

An itibariyle 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol kanat, 1 sağ kanat ilk 11 için ihtiyacımız var. Kaleciyle beraber en az 3 -4 rotasyon oyuncusuna da ihtiyacımız var.
esas sol beke ihtiyacımız var

Çevrimiçi Samet Demir

esas sol beke ihtiyacımız var
Kalecide lazım abi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 05:52:40
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Tutturduk bir sancho diye. Yahu adam en son tercih olarak sana bakıyor. Gelip hangi motivasyon ile oynayacak? Delirecem ya.

Hiç olumlu olamıyorum bu adama. Gelirse kaprisiyle başımıza bela olacak gibi bir his var.

Alın aç ve genç adam bana ya. Yok mu kardeşim başka sol kanat dünyada. Hasbinallah ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
b planları yok hayır dediği anda apışıp kalacaklar sağ bekte olduğu gibi bir hamle yapıyorlar sonra sonuç vermesini bekliyorlar olmadımı mavi ekran veriyor😂

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 05:55:18
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Kalecide lazım abi
kaleci 5 senedir lazım başkan ne diyor yerli oyuncu almamız gerekiyor kontenjan sıkıntısı çekmeyelim açığa yabancı aldı aldı başkada yabancı oyuncu beklemeyin bana gelecekmiş gibi gelmiyor

Çevrimiçi Samet Demir

kaleci 5 senedir lazım başkan ne diyor yerli oyuncu almamız gerekiyor kontenjan sıkıntısı çekmeyelim açığa yabancı aldı aldı başkada yabancı oyuncu beklemeyin bana gelecekmiş gibi gelmiyor
Come to sancho yazıp geliyorum ağabey. Biz sonuna kadar hak ediyoruz bu durumu.

Çevrimiçi Yokmessi

Come to sancho yazıp geliyorum ağabey. Biz sonuna kadar hak ediyoruz bu durumu.

İyi hatırlattın, yazıyım

Etiketler: