kulübün yönetilme şekline bakınca ox da haksız değil.sen adamı 3 yıllık transfer ediyorsun.belşrli bir ücrette anlaşıyorsun,seni getireen teknik adam yönetim vs gidiyor başkası gelşyor gidiyor vs.bellkş doğru düzgğn parasını alamıyor takım kötü kurulmuş sen de kötüsün arada kaynayamıyorsun.arkadaşın da seni arıyor orada durum nasıl.-kanka buradı çiflik gel biraz da sen otlan mı diyecek.krdelim gelirsen durum bu.kariyerin için tavsiye etmem demiştir.
Beşiktaş'ta hiç bir futbolcunun parası kalmaz ki. En kötü mahkemeye verir, faiziyle alır. Futbolcunun parasının kalması ancak klüp teknik olarak iflas açıklarsa söz konusu olabilir. Devlet 4 büyüklerden birinin iflasına müsaade etmez. Parasını geç alıyor olabilir, o mümkün. Ama almasa çoktan UEFA'ya gitmişti. KWP bize iyilik olsun diye gelmeyecekti ki, orada 2 alırken burada 3 alacaktı.
Geçen yaz gene o mu gidecek bu mu gidecek mevzuları konuşulurken, bunun haberi çıktı. Yönetime haber gönderdi, zorluk çıkartmam istenmediğim yerde durmam dedi, şeklinde. Geçen sene de bu sene de durumu ortada. Bu adamda bir sinsilik, ortalığı karıştırmaya yatkın bir tipi var. Tamam kağıt üstünde haklı olabilir sözleşmeden doğan hakkı açısından ama insan bir düşünmez mi ben 2 senedir bu takıma ne verdim, yiyip içip yatıyorum, demez mi.
Bir de Rebiç'te vardı bundaki negatiflik.