2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

kartalizma190399, o2bucak, KartalınGücü, Yancos, Gökhan Güvenç, mtorunlu, yaço58, maıden, Ravenman, Tass, annoca, Özgür Gültekin, highflyingeagle, hasankale, Darkeagle, murat, matias_27, bull74, NioHH, kahyaoglueren, Sinan66, tolga1903, sefaköykartali, murat baltacı, Mehmet57, Kapkarakartal, Georgetown, Umutcan Kaya, Serdar3444, Gökhan Kurt, Monza, ugurkartalizma, ulumemo, Kartal Ç, mayguntr, Rasim, blackeagle35, doganay, cornelius, safak_01, sozkul, 38life, golazokartal, ozeratalay, Reawers, c3c2k, Bülent Yiğitcan ve 276 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 288289 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan hoca konusunda kötü günde gelmeyenlerin ismini boşuna gündemde tutmayın demiş. Ağzına sağlık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Önümüzdeki 1-2 hafta içinde sol kanat ve sağ bek işi çözülür, kalan günlerde de kelepir kiralık miralık birilerini almaya çalışacaklar belli ki. Sonumuz hayrolsun.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hem planlama dogrultusunda ilerliyoruz, hem de son gune birakacagiz son gun transferleri cok iyi oluyor diyor.
Bu zaten basli basina celiski. Son gun transferi olarak tutan Ghezzal, Osimhen, Gomez falan var da ben de tutmayan 1000 tane sayarim.
Sen de diger baskanlar gibi transfer yapmayip son gun kadro disi kalan kulup bulamayan cer cop arasindan sececeksen senin farkin ne olacak? Graff niye geldi o zaman?

Çevrimiçi Akil Emre

Önümüzdeki 1-2 hafta içinde sol kanat ve sağ bek işi çözülür, kalan günlerde de kelepir kiralık miralık birilerini almaya çalışacaklar belli ki. Sonumuz hayrolsun.
Bunu dışında, acil sağ stoper, sağ açık ,kaleci ve yedek santrafor alınmassa geçmiş olsun.

Sağ stoper yedeği tayyip, sağ bek yedeği tayfur, ndidi yedeği necip, abraham yedeği mustafa bu isimlerle şampiyonluk yarışında olma şansımız yok. Malesef başkanın belirttiği sayı çok az.

Çevrimiçi Ravenman

Serdar Adalının basın toplantısını gördünüzmü?

Çok seviyesiz, Beşiktaş başkanına yakışmayan açıklamalar.

Çok çocuksu açıklamalar, hep ben böyle şöyle yaptın bende suç yok içiniz rahat olsun suç başkalarında herşey çok güzel olacak.

Ligin ikinci haftası başladı halen acele yok diyor bilmem Osimhen Eylülde alındı Mario Gomez Ekimde ilk gölünü attı.

Beşiktaş tarihinin en kötü en seviyesiz açıklaması belkide.

Çevrimiçi kartalizma190399

GS ilk lig macina solbekte Trabzon'un dandik solbeki, sag bekte de sag acik diye aldiklari adamla cikti. Gayet rahat kazandilar.
Bek o kadar takilacak mevzu degil, takimin omurgasi iyi olursa bekler her turlu idare ediyor zaten.
Sagbekte Rashica neden 2 senedir denenmedi anlamadim, onumuzde Sallai Ferdi Osayi ornekleri duruyor.
Sag acik icin teknik kapasitesi yetmiyorsa koyarsin sagbeke cigeriyle oynar, en azindan Svensson'a gore daha ofansif.
Masuaku uzatsa Rashica'yi sagbeke alistirsaydik su an solbek sagbek tamamdir, Ridvan ve Svensson'la mesela yedeklerdin.

Rakiplerimiz oyuncu devsire devsire verim aliyor. Ferdi, Osayi, Irfan Can, Baris Alper, Kaan Ayhan, Sallai, Sara aklima gelen ilk ornekler.
Bizde 2 senedir birsey denenmedi. Ha, kanatla alakasi olmayan Hekimoglu ve Muci'yi kanada koyduk, muthis.

Çevrimiçi KartalınGücü

GS ilk lig macina solbekte Trabzon'un dandik solbeki, sag bekte de sag acik diye aldiklari adamla cikti. Gayet rahat kazandilar.
Bek o kadar takilacak mevzu degil, takimin omurgasi iyi olursa bekler her turlu idare ediyor zaten.
Sagbekte Rashica neden 2 senedir denenmedi anlamadim, onumuzde Sallai Ferdi Osayi ornekleri duruyor.
Sag acik icin teknik kapasitesi yetmiyorsa koyarsin sagbeke cigeriyle oynar, en azindan Svensson'a gore daha ofansif.
Masuaku uzatsa Rashica'yi sagbeke alistirsaydik su an solbek sagbek tamamdir, Ridvan ve Svensson'la mesela yedeklerdin.

Rakiplerimiz oyuncu devsire devsire verim aliyor. Ferdi, Osayi, Irfan Can, Baris Alper, Kaan Ayhan, Sallai, Sara aklima gelen ilk ornekler.
Bizde 2 senedir birsey denenmedi. Ha, kanatla alakasi olmayan Hekimoglu ve Muci'yi kanada koyduk, muthis.

gsnin kazandığı gibi kazanabileceksek ben hiç transfer yapmam tayfur, onana, necip, ersin, tayyip, can keleşle çıkarım sahaya. Salihe 2 penaltı attırır gol krallığına oynatırım.

Maç başı antepin penaltıyı verip torreiraya kartı yapıştırsaydı mesela, bu kadar kolay penaltılar vermeseydi, goldeki ofsaytı verseydi rahat kazanır mıydı?

Neyse burası yeri değil tabi.

Çevrimdışı levitate

Hem planlama dogrultusunda ilerliyoruz, hem de son gune birakacagiz son gun transferleri cok iyi oluyor diyor.
Bu zaten basli basina celiski. Son gun transferi olarak tutan Ghezzal, Osimhen, Gomez falan var da ben de tutmayan 1000 tane sayarim.
Sen de diger baskanlar gibi transfer yapmayip son gun kadro disi kalan kulup bulamayan cer cop arasindan sececeksen senin farkin ne olacak? Graff niye geldi o zaman?
planlama: oyuncuları profilleri vs. bulduk ama çok pahalılar o yüzden son dakika alıcaz xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Başkan hoca konusunda kötü günde gelmeyenlerin ismini boşuna gündemde tutmayın demiş. Ağzına sağlık.
bende derim ki 1.5 hafta niye sesini çıkarmadı iddialar için
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bende derim ki 1.5 hafta niye sesini çıkarmadı iddialar için
Nabıza göre şerbet vermeye çalışıyor işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Eaglemedia__/status/1954889513005908154

Mayıs haziran ayı Demir ege sürecini çok iyi hatırlıyorum. Kontratını zahmet edip araştırmamışlar bile. Şimdi iyi kötü rotasyonda oyuncumuz oldu. Demir rioave de kalsa aynı ayarda yerli oyuncuyu kesinlikle alamazlardı.

Semih konusunda da varsayımlara göre sözleşme yapmışlar. İyi oynarsa,şu olursa bu olursa sonraki satış falan bunlar hep rivayet. Somut bir şey değil. Garanti bir sözleşme yapılmamış. Yaptığı sözleşmeyi haklı çıkarmak içinde geçmişte bahsedildiği teklif gelmedi diyor.

Kaybedecek bir dakikamız bile yoktan, Ghezzal son gün geldiye...
Kapatalıp gidelim dükkanı.gelen masal anlatıyor gelmeyin abi kimse silah dayamiyor size

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Serdar3444

Başımız kel elmas kaplama pahalı tarak arıyoruz. Sen daha bin tane mevkini doşduramamışsın, Sancho peşindesin, her sene her sene aynı hatayı yapıp nasıl doğru sonuca ulaşacağını zannediyor bizim Başkanlar, anlamak çok zor. Geçen sene immobile rafa aldıkta ne oldu, sol kanat alamadılar. Adam gibi Sekiz numara almadılar.
Önce akıl lazım bize, dengesiz takım kurarak başarı gelmeyecek.
Öncellikle, cebindeki para miktarına göre Acil ihtiyaçlarında sıralama yaparsın, Sancho Pancho hikaye, ben istemiyorum. Lütfen gelmesin. Bütün parayı ona basıp ayakkabısız, çorapsız yaz kış terlikle gezeceğiz... Yeterince kaliteli ayağımız var artık savaşçı alsınlar...
benim sıralamam şu şekilde...
Takım hüviyeti kazanmak, şampiyonluk istiyorsak transfer şart.
1-Çok çok !!!Acil!!!  sol açık
2-acil sol bek,
3-acil sağ açık, Arroyo felan kesinlikle gitmez o kanat....
4-yedek forvet, Simon Banza gelirse as forvet olur, tozu dumana kattırır... El musrati banza takası desek muhtemelen kabul ederler
5- yedek kaleci
----------
6-Sağ stoper
7-Sağ  bek yedek, şu bütçede ben svensonla devam ederdim, en son derdimiz sağ bek olsun....
Herkesin futbola bakışı farklı, bazı topçularada gereksiz öfke ve nefretleri olan sosyal medya tetikçileri hepimizi etkileyip zehirlemeyi başarabiliyorlar.
Masauka'da Gedsonda boşu boşuna gitti. Arızaları da olsa Takımın top yapan, sahaya hırsını, emeğini koyan 4-5 topçusundan 2 si onlardı. Şimdi Mert'e çamur atıyorlar, emirhan'a laf söyleyenler var. Yakında Orkun'a da poğ atmaya kalkarlar. Çok sürmez. Niyeti halis olanlara lafım yok ama Bunların çoğu bizim toksiklerimiz. Her takımım takım olabilmesi için böyle sahaya ruhunu koyan adamlara ihtiyacı var.
 Burada çoğu kişi beğenmesede, bazı topçuların gönderilmemesi gerekiyordu, şu anda da kıymet vermediğimiz ama ihtiyacımız olacak topçular var. Opsiyonları olan geniş kadro için elimizdeki bazı topçuların gönderilmesi, bazılarınında gönderilmemesi gerekiyor.
1- El musratı, en az 8-9  milyon vermeyeceklerse kesinlikle durmalı... Ndidi arkasını süpürürse oda oyunun akış yönüne süper kalite katar. Arka tarafta çoğu 10 numaradan daha iyi oyun kuruyor. Oyunun yönünü kontrol ediyor. Ağır mağır ama oyun aklı süper...
2- Salih; takımda Orkun'u yedekleyecek tek adam Salih, yavaş olabilir, yerden uzun oynayamayabilir ama hep oyunun içindedir.pozisyon bilgisi de çok iyidir. Şu yerli kıtlığında kesinlikle gönderilmemeli.
3-Emrecan terzi, ayaksızdır, topu ezebilir, pası zamanında veremiyor olabilir ama karşı takımın oyununu çok çok iyi bozuyor, doğru yerde konumlanıyor, kene gibi ve hızlı, bence çok iyi bir yedek, jurasek'ten de kesinlikle daha iyi topçu.
4- Birebir Aynı modelden 3 topçumız var, kartal, ahmedoviç ya da  demir Ege. Bunlardan sadece biri kalmalı ki, ikisi gitmeli, ben olsam kartalı tutardım. Diğer ikisini takasta kullanırdım. Rizeden sağ bek muhammet talha yı çeker alırdım
5- Necip'in de yeri dolmaz..
6- Beğenseniz de, beğenmezseniz de ben Tayfur'u her türlü tutardım. Tayfur'un  yeri, bek değil, bekte saçmalayabilir ama dakika yetmişte oyuna sol açık olarakta atsan sağ açık olarakta atsan patlayıcı gücü ile takım oyununa kuvvet katacaktır... Üç kuruşa kiralık göndermek saçmalık.... Tut işte yerli opsiyonu olarak...
5- adana d.s. den 17 lik kaleciyi takas+ para ile çöz, yedek kalecin yok.
....
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2025, 21:32:35 Serdar3444 ]

Çevrimiçi tolga1903

Başkanın açıklamalarının özeti kulüpte doğru düzgün para yok. Vadeli oyuncu satma işine her takım yanaşmıyor ve parayı peşin istiyor, ha keza gönderilecekler de peşin para istiyor yoksa gitmem diyor zaten çoğuna teklif falan yok nasıl olsun böyle rezil futbolcuya teklif. Zor ya herkesin işi zor bu kulüpte parasızlık en büyük etken, başkan gözünü eylül ayına atmış avrupa'da transfer kapanmadan asla hamle beklemiyorum gelirse çok şaşırırım. Eylül 1'den itibaren ne düşürebilirse bakalım artık allah kerim.

Çevrimiçi annoca

Başkanlığa aday olunuyorsa cebinden karşılıksız para koymalı. Kasası dolu kulübü herkes yönetir.

Çevrimiçi tolga1903

Ama başkanı şu konuda takdir ediyorum hocanın arkasında dur başkan durmaya devam et. Seni dar zamanda tek kabul eden bu adam oldu kendin diyorsun ne yerli ne yabancı hoca bulamadık diye yine bulamayacaksın. Her şeyin farkındasın adamın elinde as 11'inde bile kimsenin istemediği en az 5 futbolcu varken şu adamın üzerine gitmek bıraksın demek ayıp. İyi kadroyu hakediyor bu adam çünkü en kötü gününde geldi ve hala gün yüzü görmüş değil.

Çevrimiçi sEuL

Başkanın açıklamalarının özeti kulüpte doğru düzgün para yok. Vadeli oyuncu satma işine her takım yanaşmıyor ve parayı peşin istiyor, ha keza gönderilecekler de peşin para istiyor yoksa gitmem diyor zaten çoğuna teklif falan yok nasıl olsun böyle rezil futbolcuya teklif. Zor ya herkesin işi zor bu kulüpte parasızlık en büyük etken, başkan gözünü eylül ayına atmış avrupa'da transfer kapanmadan asla hamle beklemiyorum gelirse çok şaşırırım. Eylül 1'den itibaren ne düşürebilirse bakalım artık allah kerim.

Bende sunu anlamiyorum, klupte para yoksa sen neden Besiktas tarihinin en yuksek maaslarini etrafa saciyorsun?
Sadece Abrahimin yillik maasi sirasiyla onumuzdeki 4 sezon icin 6M, 6.5M, 7M ve 7M Euro.
Bir oyuncunun 4 yillik maasi 1.25 Milyar lira - sonra cikip para yok diyor.
Arkadas klupte para yoksa sende ayagini yorganina gore uzatip ona gore bir planlama yapacaksin - ne diye gidip Graf ve ekibine maas bagliyorsun Abraham/Sancho manco pesinde kosacaksan ve klubun parasi yok ise.

Çevrimiçi annoca

Bende sunu anlamiyorum, klupte para yoksa sen neden Besiktas tarihinin en yuksek maaslarini etrafa saciyorsun?
Sadece Abrahimin yillik maasi sirasiyla onumuzdeki 4 sezon icin 6M, 6.5M, 7M ve 7M Euro.
Arkadas klupte para yoksa sende ayagini yorganina gore uzatip ona gore bir planlama yapacaksin - ne diye gidip Graf ve ekibine maas bagliyorsun Abraham/Sancho manco pesinde kosacaksan ve klubun parasi yok ise.
para şu an için yok gayrimenkul projeleriyle  paralar gelecek gibi gözüküyor konuşmadan ben onu anladım.

Çevrimiçi Monza

Başkan'ın dediğine göre Ox'un yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Bir şekilde fesih olursa ki inşallah olur, merdiven altına çekmek lazım münasip bir şekilde.

Bu aymazlığı geçen sene Rebiç de yapmıştı. O da sopalıktı.

Çevrimdışı levitate

şu evren harbi büyücü duyumcu ya adam 1 ay önce ricardo kiralanır genç kontenjanı için 2. forvet alınır demiş, başkan buna paralel açıklamalar yapmış, helal olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Klüpte para yok ta her alınan topçuda 10-20 milyon olmak zorunda değil ki...

Bir yedek kaleci veya bir sağ bek yok mu gurbetçi ya da Brezilyada ya da Fransa veya İtalya ikinci liginde. Memleketin en pahalı scout ekibi napıyor bu durumda. Abraham veya Ndidi almak için scouta gerek yok ki.

Diyelim ki sol açık sonunda alındı. İyi bir adam da alındı. Yedek santraforsuz veya yedek kalecisiz nereye kadar yürüyebiliriz.

Çevrimiçi murat

Başkan'ın dediğine göre Ox'un yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Bir şekilde fesih olursa ki inşallah olur, merdiven altına çekmek lazım münasip bir şekilde.

Bu aymazlığı geçen sene Rebiç de yapmıştı. O da sopalıktı.
kulübün yönetilme şekline bakınca ox da haksız değil.sen adamı 3 yıllık transfer ediyorsun.belşrli bir ücrette anlaşıyorsun,seni getireen teknik adam yönetim vs gidiyor başkası gelşyor gidiyor vs.bellkş doğru düzgğn parasını alamıyor takım kötü kurulmuş sen de kötüsün arada kaynayamıyorsun.arkadaşın da seni arıyor orada durum nasıl.-kanka buradı çiflik gel biraz da sen otlan mı diyecek.krdelim gelirsen durum bu.kariyerin için tavsiye etmem demiştir.

Çevrimiçi tolga1903

Popülist eylemler tek açıklaması bu. Abraham'ın vereceği katkıyı 6 milyon bonservis 1.5 2 milyon arası senelik ücrete verecek dünyada hiç mi oyuncu bulunamazdı? Annoca da yazmış para bu sene yok, oluşturdukları bütçe belki bu yıl oyuncu ücretlerini karşılamaya yeter ama cash bonservis ödeme ihtimali yoktu zaten kolay kolay.

Dikilitaştan seneye benim okuduğum kadarıyla 90 milyon euro gelecek bu seneki harcamaları oraya öteliyorlar, istedikleri oyuncuları alamama sebeplerinin başında bence yine söylüyorum vadeli alamamaları ya da oyuncuların buraya gelmek istememesi.

Çevrimiçi Ravenman

https://x.com/mali_jk19/status/1954910652847526031?t=mR6AtoWp6pgoQp7XIoYZPQ&s=19

Bu isimleri kim sızdırsıysa onu iyice sopayla dövmek lazım.

Galatasaray ve Fenerbahçe yerinde durmaz araya girecekler.

Etiketler: