Başımız kel elmas kaplama pahalı tarak arıyoruz. Sen daha bin tane mevkini doşduramamışsın, Sancho peşindesin, her sene her sene aynı hatayı yapıp nasıl doğru sonuca ulaşacağını zannediyor bizim Başkanlar, anlamak çok zor. Geçen sene immobile rafa aldıkta ne oldu, sol kanat alamadılar. Adam gibi Sekiz numara almadılar.
Önce akıl lazım bize, dengesiz takım kurarak başarı gelmeyecek.
Öncellikle, cebindeki para miktarına göre Acil ihtiyaçlarında sıralama yaparsın, Sancho Pancho hikaye, ben istemiyorum. Lütfen gelmesin. Bütün parayı ona basıp ayakkabısız, çorapsız yaz kış terlikle gezeceğiz... Yeterince kaliteli ayağımız var artık savaşçı alsınlar...
benim sıralamam şu şekilde...
Takım hüviyeti kazanmak, şampiyonluk istiyorsak transfer şart.
1-Çok çok !!!Acil!!! sol açık
2-acil sol bek,
3-acil sağ açık, Arroyo felan kesinlikle gitmez o kanat....
4-yedek forvet, Simon Banza gelirse as forvet olur, tozu dumana kattırır... El musrati banza takası desek muhtemelen kabul ederler
5- yedek kaleci
----------
6-Sağ stoper
7-Sağ bek yedek, şu bütçede ben svensonla devam ederdim, en son derdimiz sağ bek olsun....
Herkesin futbola bakışı farklı, bazı topçularada gereksiz öfke ve nefretleri olan sosyal medya tetikçileri hepimizi etkileyip zehirlemeyi başarabiliyorlar.
Masauka'da Gedsonda boşu boşuna gitti. Arızaları da olsa Takımın top yapan, sahaya hırsını, emeğini koyan 4-5 topçusundan 2 si onlardı. Şimdi Mert'e çamur atıyorlar, emirhan'a laf söyleyenler var. Yakında Orkun'a da poğ atmaya kalkarlar. Çok sürmez. Niyeti halis olanlara lafım yok ama Bunların çoğu bizim toksiklerimiz. Her takımım takım olabilmesi için böyle sahaya ruhunu koyan adamlara ihtiyacı var.
Burada çoğu kişi beğenmesede, bazı topçuların gönderilmemesi gerekiyordu, şu anda da kıymet vermediğimiz ama ihtiyacımız olacak topçular var. Opsiyonları olan geniş kadro için elimizdeki bazı topçuların gönderilmesi, bazılarınında gönderilmemesi gerekiyor.
1- El musratı, en az 8-9 milyon vermeyeceklerse kesinlikle durmalı... Ndidi arkasını süpürürse oda oyunun akış yönüne süper kalite katar. Arka tarafta çoğu 10 numaradan daha iyi oyun kuruyor. Oyunun yönünü kontrol ediyor. Ağır mağır ama oyun aklı süper...
2- Salih; takımda Orkun'u yedekleyecek tek adam Salih, yavaş olabilir, yerden uzun oynayamayabilir ama hep oyunun içindedir.pozisyon bilgisi de çok iyidir. Şu yerli kıtlığında kesinlikle gönderilmemeli.
3-Emrecan terzi, ayaksızdır, topu ezebilir, pası zamanında veremiyor olabilir ama karşı takımın oyununu çok çok iyi bozuyor, doğru yerde konumlanıyor, kene gibi ve hızlı, bence çok iyi bir yedek, jurasek'ten de kesinlikle daha iyi topçu.
4- Birebir Aynı modelden 3 topçumız var, kartal, ahmedoviç ya da demir Ege. Bunlardan sadece biri kalmalı ki, ikisi gitmeli, ben olsam kartalı tutardım. Diğer ikisini takasta kullanırdım. Rizeden sağ bek muhammet talha yı çeker alırdım
5- Necip'in de yeri dolmaz..
6- Beğenseniz de, beğenmezseniz de ben Tayfur'u her türlü tutardım. Tayfur'un yeri, bek değil, bekte saçmalayabilir ama dakika yetmişte oyuna sol açık olarakta atsan sağ açık olarakta atsan patlayıcı gücü ile takım oyununa kuvvet katacaktır... Üç kuruşa kiralık göndermek saçmalık.... Tut işte yerli opsiyonu olarak...
5- adana d.s. den 17 lik kaleciyi takas+ para ile çöz, yedek kalecin yok.
....