2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, underworld, Samet Ç, Georgetown, maıden, levitate, Kapkarakartal, Zafer55, mayguntr, Gökhan Güvenç, blackeagle35, Yokmessi, annoca, hasankale, kahyaoglueren, mtorunlu, Monza, Rasim, Tass, golazokartal, safak_01, Özgür Gültekin, Samet Demir, cornelius, Darkeagle, emre_1978, Gökhan Kurt, Ravenman, Reawers, sozkul, bull74, Serdar3444, tolga1903, murat, ozeratalay, sefaköykartali, Savaş, aezaez, c3c2k, Yancos, ulumemo, Sinan66, murat baltacı, Umutcan Kaya ve 291 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 274983 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Sol açık  yoktu şimdi artık tümden sol kanat yok, yönetimi tebrik ediyorum. Gerçekleştirdiği aşırı yoğun aramalar sonucu yaptığı Jurasek transferi ile Kulübü kaygısızlar ordusuna çevirmek için elinden geleni tüm çabayı gösteriyor. Elinden geleni herşeyi yapıyor. Tebrik ediyorum....
Bu Kaygısızlar ordusu ile şampiyonluğun  garanti olmadığını düşünenin zaten futbol bilgisinden şüphe ederim.
Yönetim koşmak, yardımlaşmak bilmeyen bu Kaygısızlar ile de şampiyon olunabileceğini düşünerek farkını ortaya koyuyor.
Gerçekten çok özel ve farklılar, kimsenin düşünmediğini düşünüyorlar. Sadece düşünmüyor, uyguluyorlar...
Her zaman akıl ve bilimle olmuyor, alternatif futbolun zaferi çok yakın...yönetim inanıyor. Bende yönetime inanıyorum...

Masuaku'yu isliklayan, istemeyen taraftar degilmiydi? Masuaku'yu dunya'nin en kotu solbeki olarak gorup gonderten taraftar, izlesinler iste simdi Jurasek'i. Masuaku tarihimizin Adriano Caner haric en iyi solbekiydi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi levitate

Disasi, Renan, Bailey, Sancho bu dördünü istiyorum

bizim hayaller... ama bence badiashile daha iyi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

https://x.com/KartalRecord/status/1953705725546406385

iyi 4-5 takım var en az çeyrek görmemiz lazım
Orta halli derli toplu her takım bizi yener

https://x.com/KartalRecord/status/1953705725546406385

iyi 4-5 takım var en az çeyrek görmemiz lazım

Bu hoca gitmezse burdakilerin hepsi bizi yener.

Arthur Masuaku premier lig’den bir takımla anlaşma sağlamak üzere...(sercan dikme)

Çevrimiçi Tass

Masuaku'yu isliklayan, istemeyen taraftar degilmiydi? Masuaku'yu dunya'nin en kotu solbeki olarak gorup gonderten taraftar, izlesinler iste simdi Jurasek'i. Masuaku tarihimizin Adriano Caner haric en iyi solbekiydi.

onların dışında masuakudan iyi sol bekimiz oldu (munch, deli ibo). ama daha iyisini alamayacaksak gayet işe yarar meziyetleri ve kalitesi vardı masuakunun. yani +1 yıl zaten elimizdeydi ne balıma acele edip bozduk?

An itibari ile kadromuz

Çevrimiçi Tass

fiyatı gayet normal geldi bana. 28 (inş doğrudur) yaş ve o kariyer/kalite için ucuz bile.

ama kendisine ne kadar verildi merak ettim doğrusu. 3-4 civarındaysa gayet iyi.

Çevrimiçi Yokmessi

Bu hoca gitmezse burdakilerin hepsi bizi yener.

Senin gibi dusunenleri çözemedim. Hoca önde basıyor rakip hızlı çıkıp gol atınca hoca kötü, takım geride yerleşince yine hoca kötü, su içiyor yine hoca kötü 😂😂
Değerlendirme yaparken lütfen 2 durumu unutmayın
1.Defans kötü durumda, oyuncular yavaş.
2.Takım hasta ve hasta olana normal davranamazsın ekstra daha dikkatli olman gerekir. Takım kendine gelene kadar biraz daha kontrollü olmakta fayda var.

Sonuç olarak paulista yerine atletizmi yüksek diri bir oyuncu gelirse o zaman önde baskıyı daha iyi düşünebiliriz, aksi durumda şaktar seviyesinde her takim svenson ile paulista arasında çok rahat adam kaçırabilir. Yediğimiz golde top süren adaman yetişemediler mesela... örnek çok verebilirim.
Yani elinde muz çilek olmayan adamdan meyveli pasta istiyorsunuz, sadece krem şantili keki önünüze koyunca da "bu nasıl şef" oluyor. Siz şenol güneş severlerin vizyonu hep bu zaten, şaşırmıyorum. Ole gidip şenol veya sergen gelsin istersiniz dimi, prime beşiktaş kadrosu ile şimdiki kadroyu lütfen kıyaslamayın.

Çevrimdışı Akil Emre

An itibari ile kadromuz

Kadro için Kaleye de necipi eklersen daha sağlıklı olacak

Çevrimiçi gokhans

fiyatı gayet normal geldi bana. 28 (inş doğrudur) yaş ve o kariyer/kalite için ucuz bile.

ama kendisine ne kadar verildi merak ettim doğrusu. 3-4 civarındaysa gayet iyi.
Hocam 30'un altında olma ihtimali yok. %100 eminim ama ıspatlayamam. (bu arada bu sezon transferine en sevindiğim oyuncu, gömdüğümü sanma)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Senin gibi dusunenleri çözemedim. Hoca önde basıyor rakip hızlı çıkıp gol atınca hoca kötü, takım geride yerleşince yine hoca kötü, su içiyor yine hoca kötü 😂😂
Değerlendirme yaparken lütfen 2 durumu unutmayın
1.Defans kötü durumda, oyuncular yavaş.
2.Takım hasta ve hasta olana normal davranamazsın ekstra daha dikkatli olman gerekir. Takım kendine gelene kadar biraz daha kontrollü olmakta fayda var.

Sonuç olarak paulista yerine atletizmi yüksek diri bir oyuncu gelirse o zaman önde baskıyı daha iyi düşünebiliriz, aksi durumda şaktar seviyesinde her takim svenson ile paulista arasında çok rahat adam kaçırabilir. Yediğimiz golde top süren adaman yetişemediler mesela... örnek çok verebilirim.
Yani elinde muz çilek olmayan adamdan meyveli pasta istiyorsunuz, sadece krem şantili keki önünüze koyunca da "bu nasıl şef" oluyor. Siz şenol güneş severlerin vizyonu hep bu zaten, şaşırmıyorum. Ole gidip şenol veya sergen gelsin istersiniz dimi, prime beşiktaş kadrosu ile şimdiki kadroyu lütfen kıyaslamayın.

Hoca önde basıp press yapınca 4 gol attık :) 2.yarı el frenini çekti takımı geri yasladı 1 tane gol yedik köy takımından 2.gol kaçırdılar.
Defans ilk yarı iyi 2. yarı kötü mü ? başka oyuncular mı girdi 4'lü değişti mi ? sadece svensonn,tayfur değişikliği oldu defans kötüyse önde basarsın rakibi kaleye yaklaştırmazsın.2 yersen 5 atarsın. kaldı ki bu 2 milyon € luk takıma karşıda defansın kötü olması değil hücumun iyiliği ortaya cıkması lazım ilk yarı çıktı nitekim ama hoca 2.yarı takımı geri yaslayınca yine aynı terane oldu.Shaktara da korkak futbol oynattı sonuc ortada.

Kardeşim mac hazırlık havasında geçti bir avrupa macı değil oyuncular bile ciddiye almadı böyle durumlarda acımasız olacaksın atabildiğin kadar atacaksın.Biz sergenle 1 golle şampiyon olduk.Gomezin sözünü hatırlayın atabildiğimiz kadar atmalıyız acımasız olmalıyız!

Halen muzdan çilekten bahsediyorsunuz şu takımı yenmek için muza çileğe ihtiyac yok kaldı ki 3 bölgede filan eksik kaldı onlar gelince bu oyunda yine müthiş değişim olmayacak! dediğimi göreceksiniz .

Bu hoca gitsin kimse gelmesede olur yardımcısı daha iyi yöneti bizi bu hoca filan değil.

Kadro için Kaleye de necipi eklersen daha sağlıklı olacak

Emirhan içinde necip gerekiyor normalde ama ben yönetimin o kadar alacağını sanmıyorum sol kanat kesin gelecek sağ bek kesin gelecek 2.santarfor kesin gelecek sağ stoper bakıyoruz oda %80 sağ kanat almayabilirler bile.Muçi,raşitsa,arroyo,jao mario,rafa filan var oynayabilen deyip sağ kanat almıcaklar.

Çevrimiçi Tass

Hocam 30'un altında olma ihtimali yok. %100 eminim ama ıspatlayamam. (bu arada bu sezon transferine en sevindiğim oyuncu, gömdüğümü sanma)

bbc'deki haber sonrası ben de 30 diye tahmin ediyorum. gerçi yaptıkları testinden de kesin sonuc vermediği ve %100 sağlıklı olmadıgı da öğrenildi. yani yaşının gerçek olma ihtimali de var.

atiba da 30 yaşında geldi. yeterki ndidi fit ve formda olsun. çok faydalı olacaktır.

not: maaş (yıllık) 4m sanırım.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

ayhan akman o dönemde niye o kadar pahalıymış yaw

Yıldırım çorapören vizyonsuzlugundan o.Tabataya verilen parada ona ait ferrariye alıp ödemediği maaşıda ona ait ceza aldığımız.

Bu klübün başkanları hep aynıydı matruska.

Arthur Masuaku, Sunderland'de.

(Fabrizio Romano)

Çevrimiçi gokhans

Hoca önde basıp press yapınca 4 gol attık :) 2.yarı el frenini çekti takımı geri yasladı 1 tane gol yedik köy takımından 2.gol kaçırdılar.
Defans ilk yarı iyi 2. yarı kötü mü ? başka oyuncular mı girdi 4'lü değişti mi ? sadece svensonn,tayfur değişikliği oldu defans kötüyse önde basarsın rakibi kaleye yaklaştırmazsın.2 yersen 5 atarsın. kaldı ki bu 2 milyon € luk takıma karşıda defansın kötü olması değil hücumun iyiliği ortaya cıkması lazım ilk yarı çıktı nitekim ama hoca 2.yarı takımı geri yaslayınca yine aynı terane oldu.Shaktara da korkak futbol oynattı sonuc ortada.

Kardeşim mac hazırlık havasında geçti bir avrupa macı değil oyuncular bile ciddiye almadı böyle durumlarda acımasız olacaksın atabildiğin kadar atacaksın.Biz sergenle 1 golle şampiyon olduk.Gomezin sözünü hatırlayın atabildiğimiz kadar atmalıyız acımasız olmalıyız!

Halen muzdan çilekten bahsediyorsunuz şu takımı yenmek için muza çileğe ihtiyac yok kaldı ki 3 bölgede filan eksik kaldı onlar gelince bu oyunda yine müthiş değişim olmayacak! dediğimi göreceksiniz .

Bu hoca gitsin kimse gelmesede olur yardımcısı daha iyi yöneti bizi bu hoca filan değil.
Sezonu yeni açıyor takım yavaş yavaş form bulacak. Bu tip basit maçlarda hem sakatlık vermemek, hem de çok yormamak adına skor bulunca yaslatabilir hoca bu normal. ilk 20dk öne yerleşip 2 gol buldu takım. sonra topun arkasında bekleyerek kontralarla 4ledi. 2.yarı hem oyunu daha kontrollü ve yormadan maçı tamamlamak istedi hoca, svenson sakatlandı, daha fazla sakat vermek istemedi hem de, tayfur'un zorunlu değişikliği sonrası savunma dengeside bozuldu oradan gelmeye başladı adamlar. Takım biraz vites atsa bir kaç gol daha bulurdu zaten bunun herkes farkındaki. Adamlar tarihinin en önemli maçını oynadı belkide rencide etmek istenmedi yani bir çok faktör olabilir. 4-1'i orkunun ve abraham'ın performansını falan konuşmak yerine dünden beri hoca'da hoca, istifa konuşmak başlı başına algı yani. Bariz sosyal medyadan bir hoca saldırısı var, troller fazla mesai kasıyor ve çok belli ediyorlar. Oyuna gelmeyin..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Tass

Arthur Masuaku, Sunderland'de.

(Fabrizio Romano)

şu yeni transferlerle birlikte jurasek yerine masuaku olsaydı daha tehditkar bir takım olurduk. :/

Sezonu yeni açıyor takım yavaş yavaş form bulacak. Bu tip basit maçlarda hem sakatlık vermemek, hem de çok yormamak adına skor bulunca yaslatabilir hoca bu normal. ilk 20dk öne yerleşip 2 gol buldu takım. sonra topun arkasında bekleyerek kontralarla 4ledi. 2.yarı hem oyunu daha kontrollü ve yormadan maçı tamamlamak istedi hoca, svenson sakatlandı, daha fazla sakat vermek istemedi hem de, tayfur'un zorunlu değişikliği sonrası savunma dengeside bozuldu oradan gelmeye başladı adamlar. Takım biraz vites atsa bir kaç gol daha bulurdu zaten bunun herkes farkındaki. Adamlar tarihinin en önemli maçını oynadı belkide rencide etmek istenmedi yani bir çok faktör olabilir. 4-1'i orkunun ve abraham'ın performansını falan konuşmak yerine dünden beri hoca'da hoca, istifa konuşmak başlı başına algı yani. Bariz sosyal medyadan bir hoca saldırısı var, troller fazla mesai kasıyor ve çok belli ediyorlar. Oyuna gelmeyin..

Shaktar maçında da avrupa liginde yoluna devam etmek istemediği için mi savunma ağırlıklı oynadı hücum yapmadı ilk şutu 40.dakikada attık isabetli şutu! 2maçtada. Hadi abicim ya hadi yormayın Türkiyede futbolu bilen 1 Allahın kulu yok herkes bildiğini zannediyor izliyor ama ne izlediğinin farkında değil.Bu hoca geçen sene 4-6-0 büyük maclara çıktı derbilere kontra atak futbol oynattı kapandı rafa silvanın ayağına bireysel becerisine baktık gedsonun driblingine baktık yine burda gözleriniz kapalıydı herhalde.Gerçi kadro kötü o takımları kazanmak için mecbur öyle oynamak zorunda dersiniz bu seferde.9 kişi kalan konyaya 40 dk  boyunca gol atamamakta taktiğin bir parcası yada takım kötü demi.Elinin tersiyle 3.olusunu itmesi tek kulvar kupayı önemsemeyişi yaptığı rezalet kötü değişiklikler.Bir insanı körü körüne savunmak bizim ülkemize has bir durum yanlısa yanlıs diyemediğimiz için ülkece b.ka batıyoruz her anlamda.Hocaya saldırı yok herkes bu hoca ile olmayacağını görüyor hepsi bu yanlıştan dönelim diye uyarıyoruz 1 senemiz daha heba olmasın diye.

Çevrimiçi levitate

Yıldırım çorapören vizyonsuzlugundan o.Tabataya verilen parada ona ait ferrariye alıp ödemediği maaşıda ona ait ceza aldığımız.

Bu klübün başkanları hep aynıydı matruska.

ayhan akman seba ya da bilgili dönemi değil miydi
bipbipbupbup

Etiketler: