2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, mayguntr, maıden, Sinan66, Kapkarakartal, Darkeagle, COB, NioHH, aezaez, Yusuf Berberoğlu, Georgetown, kahyaoglueren, cornelius, Monza, Zafer55, Rasim, Gökhan Güvenç, ulumemo, Savaş, kartal meriç, blackeagle35, tolga1903, hasankale, golazokartal, ahmetekinciogl2, safak_01, annoca, matias_27, Tass, KartalınGücü, Necmi, yaço58, İbrahim, Samet Ç, kartalizma190399, Bülent Yiğitcan, bull74, ozeratalay, c3c2k, murat, Reawers, Umutcan Kaya, Yancos, eryigitcaner, murat baltacı, mellfred, OnurG, BJKTÜRK23, 38life ve 343 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 271321 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Orkun musrati ndidi orta sahası da iş yapar. Rafanın formsuz olduğu maçlarda bu orta saha da iş yapar
Akşam musrati’yi izledikten sonra görüşelim, keşke haklı çıksan!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Doğru düzgün sağ ve sol ön immobile zamanında da yoktuki.
Olsa immobile de sağa sola gitmezdi belki 😊

Katılıyorum ama şöyle bir fark var ki immobile 5 metre top sürecek durumda değildi onun takımdan bağımsız olarak fiziği de bitik olduğu için kendini boşa atıp oyunu belirli bir yere kanalize edip içeri ivmelenmesi aylar yıllar alıyordu, herifi zaten toplam 30 kere falan gol pozisyonuna sokamadık bir de kutuya girme zamanı uzun olduğu için masuaku'nun rashica'nın sayısız saçma sapan kenar ortalarında içerde konumlanan tek 1.70 rafa silva oluyordu çok komik bir takımdı acınası haldeydi, kalan sürede düzeltilemezse ondan daha komik bir takım olmaya aday şimdiki de.

Çevrimiçi Savaş

Şu şekilde bir haber gördüm.

Dün itibariyle Başkan Serdal Adalı, sol kanat için düğmeye bastı. En geç Pazartesi, Salı gününe kadar sol kanat transferinin geleceğinin müjdesini verebilirim."

Bunu anlamıyorum aynı anda birden fazla futbolcu ile görüşemiyor muyuz? Her işi başkan kendisi mi hallediyor? Başka iş bitirebilen bir yönetici yok mu? Neden tek tek gidiyoruz anlamıyorum.

Çevrimiçi Monza

Bize Feyenoord'daki 6 lazim degil. O 6'yi bulabilen scout ekibi lazim.
O 6'yi aldiktan sonra ilk 11'de sans verip gelismesini bekleyecek sabir ve oynatacak cesaret lazim (camia bazinda).
O 6'nin performans vermesini saglayacak taktiksel disiplin ve organizasyonu kuracak sportif akil lazim.
Dun adamlar FB'yi yine daha genc ve kalitesiz, maliyetsiz takimla catir catir oynayarak yendi.
Mac sonrasi programlarda hala su transfer olsaydi su oyuncu alinsaydi cart curt diye analiz yapiyor.
1 kisi de FB bu kadar transfer yapti o kadar para harcadi, sahadaki oyun ne, niye takimin ne oynadigi ne yaptigi belli degil diye sorgulamiyor. Varsa yoksa transfer. Artik midem bulaniyor su transfer muhabbetinden.

Bizdeki (sadece Beşiktaş değil, tüm ülke futbolu) sorunların çözümsüz olduğunu düşünüyorum artık. Feyenord belki onda bir bütçesi ile FB yi yeniyor, belki de eleyecek.

Bize geçen sene kök söktüren Molde'nin hocası bizde yardımcı. Geçen seneki Molde takımını hocası-futbolcusu komple alsak, şahsen ben hayır demezdim, son haftalara kadar yarışır, en azından Samsunu açık ara geçip üçüncü olurdu o takım o hoca ile. Aynı adam bizde iken etki sıfır. Hepsini geçtim takım Shaktar karşısında koşamıyor, neredeyse sahaya sandalye koyacaklar.

Görünen şu ki sistemi olan TD almak veya profesyonel scout almak ile bu iş bizde olmuyor. Feyenord veya Molde gibi bir klübü başkanı, yönetimi, teknik -  idari - scout kadrosu, futbolcu ekibi dahil komple almak ve 3 yıl süre vermek lazım. Lazım ama oluru yok tabi ki. Yahu Beşiktaş gibi bir camia yıllardır bir tane sol açığı olmadan oynar mı sezonlar boyunca. Şaka desen şaka değil ama öyle.

Bu durumda geriye ne kalıyor? Eğrisi doğrusuna gelecek, bir sene bir şampiyonluk yaşayacağız. Onun muhabbeti de transferden geçmekte.
Uzun vadeli bir program ve başarı bu şartlarda mucize bile değil, imkansız (ülkedeki genel futbol ortamı için bahsettiklerim, GS bundan müstesna. Herifler .ıçı kırık süper ligde Bayern Münih bütçesiyle yarışıyorlar, kaynağı belirsiz bir para yağıyor onlara).

Çevrimdışı levitate

Şu şekilde bir haber gördüm.

Dün itibariyle Başkan Serdal Adalı, sol kanat için düğmeye bastı. En geç Pazartesi, Salı gününe kadar sol kanat transferinin geleceğinin müjdesini verebilirim."

Bunu anlamıyorum aynı anda birden fazla futbolcu ile görüşemiyor muyuz? Her işi başkan kendisi mi hallediyor? Başka iş bitirebilen bir yönetici yok mu? Neden tek tek gidiyoruz anlamıyorum.
galiba tek o var
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/macosexuall/status/1953194902684123429
:lol: 5milyona cok ucuza gidecek diye uzuluyodu millet, ben lig baslar 4-5 haftaya millet sovmeye baslar diyodum, ligin baslamasini bile bekleyemedi millet.

mesaji buldum:

[ Son Düzenleme: Bugün, 18:57:39 mayguntr ]

Etiketler: