2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, annoca, gokhans, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, KartalınGücü, Georgetown, Özgür Gültekin, Zafer55, Serdar3444, tolga1903, murat, Gökhan Güvenç, maıden, Reawers, kartalizma190399, mtorunlu, ozeratalay, COB, hasankale, bull74, sefaköykartali, Savaş, golazokartal, aezaez, matias_27, c3c2k, Yancos, ulumemo, blackeagle35, Yokmessi, Kapkarakartal, Sinan66, murat baltacı, Umutcan Kaya, Darkeagle, Monza, kartal meriç, safak_01, yaço58, İbrahim ve 302 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 274004 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

kanat tabi ki gelsin ama sağ bekte çok önemli svensonn ve tayfur bunu bize her maç hatırlatıyor hatta bir tane de sol bek.  :utan

italya + portekizden elemanlar varmış max yaş 28

biri maffeo galiba, fresnada, zanotti öbürlerini bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bailey kardeşimizin internette ilginç videoları varmış galiba takımın böyle bir şeye ihtiyacı var :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu ertlenen kayseri macını giderler şimdi avrupa dönüşü deplasmana koyarlar avrupa donusu 1 tane macımız evdeydi onuda deplasman yaparlar bütün avrupa dönüşü maclarımız deplasman olur!

italya + portekizden elemanlar varmış max yaş 28

biri maffeo galiba, fresnada, zanotti öbürlerini bilmiyorum
birilerini alsınlar artık.

Çevrimiçi KartalınGücü

Tehditkar kanatlarımız olsa beklerimiz daha iyi görğnür mü acaba, sağ bek de sol bek de yol geçen hanı. Ne birebirde karşılayabiliyorlar ne arkasından yetişebiliyorlar.

Çevrimiçi annoca

musratiye neden hiç şans verilmedi. felixi rusyadan istiyorlarsa araya musratide katılabilir bence.

Çevrimiçi annoca

goller tabi ki de bizim için pek bir şey ifade etmez bu rakibe karşı ama en azından taktikseldi. ayrıca en çok 3. golü sevdim ve bu bize ayağı düzgün defans oyuncusunun elzem olduğunu gösteriyor. arkadan top çıkarabilen uzun top kullanabilen defans lazım.

Çevrimdışı levitate

lauriente işinde de varmışız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

lauriente işinde de varmışız
Bir kulüp ile anlaşmıştı da sağlık raporundan geçememişti sanki o.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Bir kulüp ile anlaşmıştı da sağlık raporundan geçememişti sanki o.

sunderland
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şu ox onana rashica svenson elan ricardo musrati amir'den kim giderse gitsin transfer yapılmış gibi sevinmek lazım. Elan hariç hepsi bonservisiyle gitmeli pinpon topu gibi kiralıyorsun herif 1 sezon sonra geri geliyor tam bir çöplük şu 6'lı. 7 futbolcu saydım yukarda 16 yabancımız var şunları bir göndersen stoperini alırsın sağ bekini alırsın çift kanatını alırsın yedek santraforunu alırsın. Üzerine de muçi mi gider joao mario mu gider felix paulista mı satılır kimi gönderebilirsen sonlara doğru fırsat kovalarsın.

Rezil bir takıma karşı oynayıp rehavete girerler de doğru düzgün yönetmezlerse şu kalan transfer sürecini yine 50 puan farklara yelken açarız

Çevrimiçi Samet Ç

Disasi, Renan, Bailey, Sancho bu dördünü istiyorum

Çevrimdışı Akil Emre

Disasi, Renan, Bailey, Sancho bu dördünü istiyorum
Bu ekibe kaleci de dahil edelim, sancho hariç bildiğim yok ama kim gelse bizim ekipten iyi olacağı kesin.

Çevrimiçi Serdar3444

Sol açık  yoktu şimdi artık tümden sol kanat yok, yönetimi tebrik ediyorum. Gerçekleştirdiği aşırı yoğun aramalar sonucu yaptığı Jurasek transferi ile Kulübü kaygısızlar ordusuna çevirmek için elinden geleni tüm çabayı gösteriyor. Elinden geleni herşeyi yapıyor. Tebrik ediyorum....
Bu Kaygısızlar ordusu ile şampiyonluğun  garanti olmadığını düşünenin zaten futbol bilgisinden şüphe ederim.
Yönetim koşmak, yardımlaşmak bilmeyen bu Kaygısızlar ile de şampiyon olunabileceğini düşünerek farkını ortaya koyuyor.
Gerçekten çok özel ve farklılar, kimsenin düşünmediğini düşünüyorlar. Sadece düşünmüyor, uyguluyorlar...
Her zaman akıl ve bilimle olmuyor, alternatif futbolun zaferi çok yakın...yönetim inanıyor. Bende yönetime inanıyorum...

Çevrimiçi Samet Demir

Ndidi'nin maaşı falan neden açıklanmadı hala ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

serdal adalı transferde yavaş ve hataları var ama alınanlara bakınca "genel" olarak başarılı buluyorum - seçimlerinde. en azından eski yönetimlere göre...

0 ricardo: hiçbirimizin fikri yok. burada eliştiri hocaya yapılır. iyi mi kötü mü bilmediğimiz iin pas geçmemiz gerekiyor.

+ arroyo: sınırlı da olsa izlediğimiz kadarıyla star olacak potansiyeli var. kumaşı kesinlikle kaliteli. scout transferi olarak iyi bir yatırım olarak görüyorum. oynatılıp geliştirilmemesi yine hocaya yazılır.

- jurasek: ilk günden itibaren olumsuz görüyorum. bence en başarısız ve aceleye getirilmiş transfer bu. keşke masuakunun +1'ini iptal etmeseydik. yani 500 euro daha düşük teklif edeceğimize zaten hazır elimizde opsiyon var. jurasek her türlü masuakunun gerisinde - hatta şimdiye kadar hiç ışık vermedi. en çok bu transfere kızıyorum. tek olumlu yanı kiralık olması. jurasek ile bu sezon çekilmez o yuzden de rıdvan kiralık alınabilirse çok iyi olur.

+ abraham: 3 maçını izledik. hepsinde çok beğendim. yıllardır hayalini kurdugumuz 9 numaramız oldu. sakatlanmasın yeter. çok başarılı bir transfer olarak görüyorum.

+ orkun: söz gerek yok. benim için tarihimizin en önemli/kıymetli transferi. inş bizi mahcup etmez.

+ ndidi: mevki ve kariyeri bakımından ihtiyacımız olan ve alınabilecek en iyi oyunculardan biri. bunu da başarılı görüyorum.

yani özet olarak devre arasında gelenler td yüzünden kıymetlenemiyor, hatta birini daha tanımıyoruz. ama bence genç scout transferi olarak doğru profillerdi. hatta son  ayımız hedefsiz olmamaız bunları oynatıp geliştme bakımından tam zamanıydı ama maalesef etkisiz ole yuzunden bu fırsat ta kaçtı.

onların dışında daha erken olmakla birlikte jurasek yanlış hatta mevki kalitesi olarak çok kötü bir transfer gibi görünüyor. inş önümüzdeki sene orası için adam gibi birini bulurlar. bir şekilde bu sezon idare edecez maalesef.

aldıgı 3 adam (abraham, orkun, ndidi) ise kalite olarak ve mevkileri itibariyle seviye atlatan adamlar olacaktır.
kanat transferlerinde de bu kalite skalası yüksek tutulursa o zaman takım bişeye benzemeye başlar... ole'ye rağmen...

Beşiktaş, Jadon Sancho’nun maaş talebi ve anlaşma şartları hakkında bilgi istedi.

Jadon Sancho hâlâ Juventus’u bekliyor.

(Rudy Galetti)

Çevrimiçi Tass

Beşiktaş, Jadon Sancho’nun maaş talebi ve anlaşma şartları hakkında bilgi istedi.

Jadon Sancho hâlâ Juventus’u bekliyor.

(Rudy Galetti)

mümkün görmüyorum ama yine de insanın içinde küçük bir umut oluyor :)

Çevrimiçi gokhans

Orkun Kökçü Vs St.Patrick's
Maç Puanı: 7.8
Topla Buluşma: 107
İsabetli Pas: 90/93 (%97)
Kilit Pas: 2
Uzun Top (isabetli): 6/5
Top Sürme (Başarılı): 3/2
(Sofascore)

Maç puanı çok saçma!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: