2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, NioHH, maıden, Zafer55, Tass, mrred, gokhans, Samet Ç, o2bucak, Yokmessi, Darkeagle, ozeratalay, Serdar3444, yaço58, Ravenman, Akil Emre, Yancos, hasankale, matias_27, murat, KartalınGücü, tolga1903, murat baltacı, blackeagle35, eryigitcaner, mayguntr, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, Sinan66, doganay, 38life, emre_1978, Yusuf Berberoğlu, Savaş, fatihsahin, Monza, annoca, mtorunlu, ulumemo, Rasim, Kartal Ç, umutow, highflyingeagle, golazokartal, cornelius, safak_01 ve 433 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 246216 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şimdiye kadar adının geçmemesine şaşırıyorum.

geçti geçmez olur mu.

Çevrimiçi Mehmet57

Zeki yerine Svensson oynasin. Zeki inanilmaz kotu topcu.

bu kadro olacaksa kartal ve demir ege çok koşup mücadele etmeliler. 12-13km altında olmamaları lazım. yıllardır böyle bir fırsat aradıklarının bilincinde olmalı ikisi de. alt yapıdan gelenlerdeki görülen en bariz eksiklik bu sanırım.

https://twitter.com/zimbahakan/status/1950823307605135592

Katılıyorum. maks onur bulut.

Çevrimiçi Tass

zeki geleceğine necip oynasın razıyım.

Çevrimiçi Zafer55

zeki geleceğine necip oynasın razıyım.
Svensson, Onur derken son noktayı koymuşsun Necip diye ... o kadar da değildir ya 😁

Çevrimiçi Tass

Svensson, Onur derken son noktayı koymuşsun Necip diye ... o kadar da değildir ya 😁

milli takımda en beğenmediğim oyuncu. bize gelecek diye ödüm kopuyor :)

Çevrimiçi highflyingeagle

Herkese merhaba,

Yıllar önce üye olmama rağmen her sene sessiz takip edenlerdenim. Forumun bundan daha karamsar olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Gelinen noktayı görmek üzücü.

Hoca ile ilgili herhangi bir yargıya varıp konuşmanın son derece anlamsız olduğunu düşünüyorum. Geçen sene 40 puan fark yemiş takımdan sadece 3 oyuncu farklı ki onlarda alışma süreci , hazır değil vb. gibi tam verim alamadığın dönemdeler. Sene sonunu bekleyip görmek gerekli.

Yapılan transferlerin bir plan dahilinde yapılmadığını fırsat transferleri olduklarını düşünüyorum. Orkun transferi bütünleştirme birleştirme açısından doğru ama daha elzem bölgeler varken, mali problemler varken yanlış buluyorum. Abraham ve jurasek i de bekleyip görmek gerekli ama ilk defa henüz transfer döneminin başında birkaç eksik bölgeye müdahale edildiği için olumlu bakıyorum.

Yanlışlar eksikler var evet ama hazırlık maçlarından sonra oluşturulan şu ortam gereğinden fazla kaos içeriyor. Biraz sabırlı olup , özellikle takımımızın içinde bulunduğu koşullarda insanlara sağlıklı çalışma fırsatı verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Henüz konuşmak için çok erken. Doğru yerde baskı olumlu ise yanlış yerde baskı yanlışa götürüyor bunu bizden daha iyi deneyimleyen yoktur.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 11:19:27 highflyingeagle ]

Çevrimiçi Tass

deniz gül haberleri var. bu konuda biraz hayalcilik/iyimserlik olacak ama 1.90 boyu ile deniz yedek, mustafa erhan da ikinci yedek düşünülüyorsa bir plan var gibi olur. hani uzun boylu, pivot sntrafor olarak demek istedim. ikisinin de çok genç/an itibariyle yetersiz olduğunun farkındayım. avrupada benzer cocuklar bu yaslarda sorumluluk alabiliyorlar. abraham - deniz - mustafa 9 numaramız için düşünülebilir. biraz yapılandırma yılı olarak bu seneyi kullanırsak mantıklı da bulabilrim. ama buradaki önemli nokta abraham olmadığında onun yerine kadrodan diğer bir oyuncuyu devşirme değil, direkt yedeklerine fırsat vermek olmalıdır.

Çevrimiçi Tass

tabii tüm kadroyu yenileyip, düzgün bir iskelet ile bu dediklerimin işe yarama ihtimali var. mevcut kadro ile zaten olamaz.

Çevrimiçi ulumemo

Yıllardır öyle şeyler yaşıyoruz ki sanki beşiktaşı beşiktaşlılar değil başka birileri yönetiyor, beşiktaşın düze çıkmasını istemiyorlar fb gs'ye ayak bağı olmasını istemiyorlar. Twitter'ından gazetecisine trolünden paralı taraftarına 4 bir yanımız çevrilmiş. Biri birşey yapacam diye kürsüye çıkıyor sonra hop bir bakıyorsun ertesi gün adam 180 derece tersine dönmüş. Hadi biri futboldan anlamıyor, kaç başkan değişti kaç yönetici geldi gitti, hiç mi birinin kafası basmıyor kulüp yönetmeye ha soruyorum? Şu forumdan bile 4 tane adam birleşip kulüp kursak şu yapılanları yapmayız. allah aşkına afrika kupası arefesi hangi kulübün başkanı kulübe 70 tane afrikalı alır, hangi başkan mevkisi 2 senedir boş takıma kanat transferi sorulunca napacan kanadı diye cevap verir ya. Bu tutumlar size normal geliyor mu arkadaşlar ya da ben mi gerçekten kafayı yedim

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllardır öyle şeyler yaşıyoruz ki sanki beşiktaşı beşiktaşlılar değil başka birileri yönetiyor, beşiktaşın düze çıkmasını istemiyorlar fb gs'ye ayak bağı olmasını istemiyorlar. Twitter'ından gazetecisine trolünden paralı taraftarına 4 bir yanımız çevrilmiş. Biri birşey yapacam diye kürsüye çıkıyor sonra hop bir bakıyorsun ertesi gün adam 180 derece tersine dönmüş. Hadi biri futboldan anlamıyor, kaç başkan değişti kaç yönetici geldi gitti, hiç mi birinin kafası basmıyor kulüp yönetmeye ha soruyorum? Şu forumdan bile 4 tane adam birleşip kulüp kursak şu yapılanları yapmayız. allah aşkına afrika kupası arefesi hangi kulübün başkanı kulübe 70 tane afrikalı alır, hangi başkan mevkisi 2 senedir boş takıma kanat transferi sorulunca napacan kanadı diye cevap verir ya. Bu tutumlar size normal geliyor mu arkadaşlar ya da ben mi gerçekten kafayı yedim
Şu anki ana problem iletişim, işlerine geldiği konularda anında yalanlama yapıyorlar, 2-3 haftadır hoca konusu gündemde başkan çıkıp net ifade vermiyor.

Videoları da koyardım da hiç uğraşacak halde değilim, seçim zaman 2024 Aralık ayında kanat, bek ve santrafor ihtiyacımız olduğunu, Beşiktaşın bekleyecek 1 saatinin dahi olmadığını söyleyen başkan, renkliler kimi alıyorsa biz daha iyisini alacağız diyen de başkan, bu yerine getirlmeyen vaadleri yazmakla bitiremeyiz.

Yarın 2025 yılının Ağustos ayına gireceğiz halen takımda istenilen seviyede bek yok, kanat yok, forvet yok, bunun üzerine 6 numaramız da yok.

2. Transfer sezonunun ortasındayız eksiklerimiz halen kapanmadı. Başkanda bunun sinirini çıkarmaya başladı, bu durumla başa çıkamıyor. Mikrafon karşısında anlamsız açıklamalar yapıyor.

Ne yazsak ne konuşsak nafile, çekilecek çilemiz bir türlü bitmiyor, yalçın ayhan, fikret orman gibi daha niceleri var hepsinden helallik almadan düzlüğe çıkamayacağız sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yokmessi

Umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmazlar. Sezon sonuna kadar kalmalı hoca. İçerde dısarda kulubun bir ciddiyeti kalmadı, her maç kaybından sonra hoca göndererek bir yere varamayız. Oyuncularda sahaya odaklanamıyor bu sefer. Ayrıca transfer sırasında hocanın adını kullanıyoruz. Iyi veya kötü sezon sonuna kadar kalmalı.
Geçen maçın skor tahmininde sı*tım 3-1 yeneriz demiştim olmadı malesef. Bugun skor tahminim 2-2 berabere. (Totem yerse)

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Aynı hisleri paylaşıyorum...

25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmazlar. Sezon sonuna kadar kalmalı hoca. İçerde dısarda kulubun bir ciddiyeti kalmadı, her maç kaybından sonra hoca göndererek bir yere varamayız. Oyuncularda sahaya odaklanamıyor bu sefer. Ayrıca transfer sırasında hocanın adını kullanıyoruz. Iyi veya kötü sezon sonuna kadar kalmalı.
Geçen maçın skor tahmininde sı*tım 3-1 yeneriz demiştim olmadı malesef. Bugun skor tahminim 2-2 berabere. (Totem yerse)

Shaktara yenildiği an %90 gönderecekler Beşiktaşlı muhabirler üzerinde basın yoklaması yaptılar.Zaten taraftar stadyumda bağırdı sergen yalçın diye.Başkan oynatılan oyundan memnun değilmiş,oyuncular bu oyuna ve hocaya inanmıyor diye içerden bilgiler geliyor.Bu aksam son kez hocayı takımın başında görüyor olabiliriz.Hocanın yüzünden belli zaten bir sıkıntı olduğu o da farkında olup bitenin.

Bütün suçlu hoca diyemeyiz.Suçun en büyüğü başkanda sonra oyuncular geliyor en son hoca geliyor.

Antony, Sancho ve Garnacho U21 takımına gönderilmiş.

Bizim başkan biraz olsun artık transferde gaza basar umarım 8 gün kaldı ligin başlamasına.!

Çevrimiçi Ravenman

Tam üstüne bastın, hemfikirim.

Çevrimiçi Necmi

o zaman tamamdır şartları karşılıyor biz gidenin yerine daha kötüsünü alıyoruz
Kanat almama nedenide elde kanat olmadığı için daha kötüsünü ölçecek kıstas yok ellerinde o yüzden ne yapacaklar bilemiyorlar

Çevrimiçi Ravenman

Antony, Sancho ve Garnacho U21 takımına gönderilmiş.

Bizim başkan biraz olsun artık transferde gaza basar umarım 8 gün kaldı ligin başlamasına.!

Bu üçünü alırsa ancak, sadece 1 tanesini değil.

Üçüsünü al sen bak ne enerji gelecek artık manşetlerde Osimhen olmayacak.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Akil Emre

Gerçekten icraat için elenmeyi bekliyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Gerçekten icraat için elenmeyi bekliyoruz.
Hoca ile yönetim bence transfer konusunda bir türlü anlaşamıyor, yönetim menejer transferi yapmak istiyor hoca da istediği tipte oyuncu aldırmak. Hal böyle olunca da transferler çıkmaza düşüyor. 2-3 haftadır hoca konusunda bir yalanlama da gelmediğini düşünürsek maçtan sonra hoca ile yollar ayrılır, yerli bir hoca gelir zaten onlarında oyuncu portföyü dar, yönetim de istediği gibi at koşturup istediği gibi oyuncuları kulübe çakar.

Kimine komplo gelebilir ama ben bu fikre baya inanmaya başladım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Bende bu hocayı beğenmiyorum fakat şimdi göndermek için geç kaldık.

Yeni gelen hoca yönetimin kuklası olur Jorge Mendes’in her oyuncusuna evet der.

Etiketler: