2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Darkeagle, blackeagle35, mrred, Rasim, NioHH, matias_27, Tass, Georgetown, Yancos, Kapkarakartal, eryigitcaner, Kartal Ç, doganay, sefaköykartali, umutow, highflyingeagle, ozeratalay, golazokartal, cornelius, murat, safak_01, sozkul, balkan-kartal ve 345 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 244427 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Seyir zevki yüksek top oynasalar şampiyonluk çok umrumda değil ya, zaten gs her kesimden bu kadar destek alırken kazandığı kupanın benim için bir degeri yok, süt kupası benim için, (en kötü ihtimalle) ben her maçı keyifle izlemek  istiyorum, liderin takipcisi olup acaba gecebilir miyiz heyecani yasamak istiyorum, azicik mutlu olmak istiyorum ya, yoksa kupa dedigin boş pirinç parçası, bize baskılı oyun lazım yürekten oynayan topçular lazım!

Hepimiz öyleyiz seviyoruz ve iyi olmasını istemekten başka ne isteyebilirsin ki zaten iyi bir şeyler versin bize iyi hissettirsin, zaten ülkede mutlu olmak zor bari bu mutlu etsin biraz diyorsun biz londra'da yaşayan koyu bir manchester utd taraftarı değiliz ki ulan hadi takım kötü ama hayatımız neşeli diyebilelim. E hem yaşam zor hem tutunduğun şey seni iyice buhrana sokuyor ne anladım bu işten ben.

Kendi adıma yol ayrımındayım, Beşiktaş beni yıllardır iyi hissettirmiyor bu kulübü yönetenler aslında bizlere çok şey borçlu neşemizi aldılar bizim. Benim yaş grubumun özellikle çocukluğu gs denen örgütün başarılarıyla geçti o yüzden 90 kuşağının Beşiktaşlı olmasını çok değerli bulurum sırf içinde olduğumdan dolayı değil ama biz bir şey görmeden sevdik tuttuk destekledik başarıya endeksli olsak zaten feneri gssi oradaydı. Sonra büyüdük ve hayat mücadelesi başladı yahu koca haftada sadece 90 dakika bari mutlu olayım heyecanlanayım istiyorsun o da yok. Bakıyorsun sana bunu yaşatanlar bir de milyon dolarlarla oynayıp senin hayal bile edemeyeceğin hayatı sürüyor eeeeh yeter artık noktasına geliyorsun. "Arada sırada forum okuyup maç özetlerini izlesem kâfi fazlası zarar" düşüncesi çok mantıklı gelmeye başladı ne yalan söyleyeyim, üzülüyorum gençlerin haline  allah yardımcıları olsun, okullarda arkadaş ortamlarında futbol konuşulunca başını öne eğdirenlere lanet olsun.

Çevrimiçi ulumemo

Maçın üzerinden 4-5 gün geçince sağlıklı düşünebilmeye başlamış bir kısım taraftar. Ama yarınki mağlubiyetten sonra rüzgar tekrar terse döner merak etmesin kimse. Yönetim hocanın kellesini alır taraftarın önüne atar. Taraftar bir bayram havası yaşar. Sonrası zaten aynı hikaye.
Bu cümleleri bana mı söyledin bilmiyorum ama ben şahsen olenin kalmasını istiyorum. Bu vasat takımı bile tek paslarla şunla bunla iyi idare ediyor. Oleyi istemeyenlere lafım size santos gibiler avcı gibiler layık olur

Çevrimiçi 38life

Bu cümleleri bana mı söyledin bilmiyorum ama ben şahsen olenin kalmasını istiyorum. Bu vasat takımı bile tek paslarla şunla bunla iyi idare ediyor. Oleyi istemeyenlere lafım size santos gibiler avcı gibiler layık olur

Hayır sosyal medyadaki havanın hocadan yana biraz ılınmasıyla ilgili söyledim.

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimin suyunun sıcaklık seviyesi 85° civarında.
Conta yakmasa bile su kaynatır. Bir an önce müdehale şart.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Robert Renan, Beşiktaş’a önerildi. Ancak Beşiktaş henüz geri dönüş yapmadı.

1 milyon Euro kiralama bedeli ve 14-15 milyon Euro seviyelerinde zorunlu olmayan satın alma opsiyonu bulunuyor.

(Ertan Süzgün)
Bu haber arada kaynamış bugün
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

🚨Gedson Fernandes transferinin detayları.

▪️25 milyon € bonservis
▪️2 milyon € kolay devreye girebilir bonus
▪️3 milyon € uzun vadeli bonuslar

Beşiktaş, Benfica’ya ödeyeceği 10 milyon €'yu 5 yıl boyunca taksitler halinde gerçekleştirilecek.
(Ersin Albayrak)

Çevrimiçi annoca

Robert Renan, Beşiktaş’a önerildi. Ancak Beşiktaş henüz geri dönüş yapmadı.

1 milyon Euro kiralama bedeli ve 14-15 milyon Euro seviyelerinde zorunlu olmayan satın alma opsiyonu bulunuyor.

(Ertan Süzgün)
Bu haber arada kaynamış bugün
sol değil mi bu arkadaş, pek gerçekçi gelmedi veya eldekilerden çıkış gerek. Ayağı iyi diye biliyprum arkadan oyun kurarken iyi olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

sol değil mi bu arkadaş, pek gerçekçi gelmedi veya eldekilerden çıkış gerek. Ayağı iyi diye biliyprum arkadan oyun kurarken iyi olabilir.
Bende aynısını düşünüp yanlış mı hatırlıyorum diye baktım da, sol stoper bu arkadaş.
Bize Sais gibi 2 stoper lazım. En kötü sağ ayaklısından bir tane.

Çevrimiçi 38life

ÖZEL - Crystal Palace forması giyen Jefferson Lerma, Beşiktaş'a önerildi.
(Ersin Albayrak)

3 ay sonra 31 yaşında olacak olsa da Rafa ve Orkun'un arkasını toplayabilecek profilde bir oyuncu. Tabi Kessie olma ihtimali varsa önce oralar zorlanmalı.
[ Son Düzenleme: Bugün, 02:07:58 38life ]

Çevrimiçi annoca

Bende aynısını düşünüp yanlış mı hatırlıyorum diye baktım da, sol stoper bu arkadaş.
Bize Sais gibi 2 stoper lazım. En kötü sağ ayaklısından bir tane.
sais gibisi gelmez. İstatistiklerde pl de açık ara en iyi uzun pas yapan adamıydı. Yerine colley aldık. Ah çebi ahhhhh düşünğnce sinirleniyom

Çevrimiçi yaço58

Hepimiz öyleyiz seviyoruz ve iyi olmasını istemekten başka ne isteyebilirsin ki zaten iyi bir şeyler versin bize iyi hissettirsin, zaten ülkede mutlu olmak zor bari bu mutlu etsin biraz diyorsun biz londra'da yaşayan koyu bir manchester utd taraftarı değiliz ki ulan hadi takım kötü ama hayatımız neşeli diyebilelim. E hem yaşam zor hem tutunduğun şey seni iyice buhrana sokuyor ne anladım bu işten ben.

Kendi adıma yol ayrımındayım, Beşiktaş beni yıllardır iyi hissettirmiyor bu kulübü yönetenler aslında bizlere çok şey borçlu neşemizi aldılar bizim. Benim yaş grubumun özellikle çocukluğu gs denen örgütün başarılarıyla geçti o yüzden 90 kuşağının Beşiktaşlı olmasını çok değerli bulurum sırf içinde olduğumdan dolayı değil ama biz bir şey görmeden sevdik tuttuk destekledik başarıya endeksli olsak zaten feneri gssi oradaydı. Sonra büyüdük ve hayat mücadelesi başladı yahu koca haftada sadece 90 dakika bari mutlu olayım heyecanlanayım istiyorsun o da yok. Bakıyorsun sana bunu yaşatanlar bir de milyon dolarlarla oynayıp senin hayal bile edemeyeceğin hayatı sürüyor eeeeh yeter artık noktasına geliyorsun. "Arada sırada forum okuyup maç özetlerini izlesem kâfi fazlası zarar" düşüncesi çok mantıklı gelmeye başladı ne yalan söyleyeyim, üzülüyorum gençlerin haline  allah yardımcıları olsun, okullarda arkadaş ortamlarında futbol konuşulunca başını öne eğdirenlere lanet olsun.
o kadar doğru ki aramızda 5 yaş var 97liyim sınıfta hep tek beşiktaşlı bendim fb gs prime çağlarını yaşıyordu biz yinede sevdamızdan vazgeçmedik 8 yedik çocuktum ertesi gün başım dik okula gittim iyi ki beşiktaşlıyım şimdide elimden geldiğince formaydı kongre üyeliğiydi imkan dahilinde yapıyorum bu bize görülen reva değil maalesef bilicin takımı nasıldı canavar gibiydi şampiyon olamadık ama zevk veriyordu heycan veriyordu 40 milyon verip de elde bişe olmaması üzüyor

Çevrimiçi Zafer55

sais gibisi gelmez. İstatistiklerde pl de açık ara en iyi uzun pas yapan adamıydı. Yerine colley aldık. Ah çebi ahhhhh düşünğnce sinirleniyom
İstesek belki gelir 😁
35 yaşında adam. 39 yaşındaki dzeko transfer yaptı. Udakaiyi yollayıp sais alsak emirhanla kapatırlar solu. Sözleşmesi de bitmiş görünüyor.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

maç başlığı kapalı oldugu için buraya atıyorum muhtemel kadroyu!

Çevrimiçi Ravenman

🚨Gedson Fernandes transferinin detayları.

▪️25 milyon € bonservis
▪️2 milyon € kolay devreye girebilir bonus
▪️3 milyon € uzun vadeli bonuslar

Beşiktaş, Benfica’ya ödeyeceği 10 milyon €'yu 5 yıl boyunca taksitler halinde gerçekleştirilecek.
(Ersin Albayrak)

Eğer rakamlar doğruysa, çok güzel.

Okadar kötü sezondan sonra Türkiyede bu fiyata oyuncu satabilirsen, bu bir başardıdır.

Düşünsenize Gedson Beşiktaşta 1 veya 2 sezon şampiyon olsaydı, acaba rakam ne olurda? Ozaman 50 milyona satardın.

Çevrimiçi Tass

maç başlığı kapalı oldugu için buraya atıyorum muhtemel kadroyu!

bu kadro olacaksa kartal ve demir ege çok koşup mücadele etmeliler. 12-13km altında olmamaları lazım. yıllardır böyle bir fırsat aradıklarının bilincinde olmalı ikisi de. alt yapıdan gelenlerdeki görülen en bariz eksiklik bu sanırım.

Çevrimiçi Ravenman

Bunu nasıl kaçırırsın arkadaş?

https://x.com/fabrizioromano/status/1950798581520019787?s=46

@Necmi

Abim Allah aşkına beni bu kontroldan çıkar benim yazdıklarım çokmu zoruna gidiyor okadarmı şiddetli anlamadım küfürmü ediyorum hiç birşey anlamadım?

Ne olur yeter artık yazdıklarım 3 gün sonra kabul ediliyor konular ve gündem değişmişken.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Wesley transferiyle Roma da 5 sagbek oldu.
Muhtemelen sağ bekimiz oradan gelir.

Wesley transferiyle Roma da 5 sagbek oldu.
Muhtemelen sağ bekimiz oradan gelir.

zeki çelik.

Çevrimiçi Zafer55

zeki çelik.
Şimdiye kadar adının geçmemesine şaşırıyorum.

Şimdiye kadar adının geçmemesine şaşırıyorum.

geçti geçmez olur mu.

Çevrimiçi Mehmet57

Zeki yerine Svensson oynasin. Zeki inanilmaz kotu topcu.

bu kadro olacaksa kartal ve demir ege çok koşup mücadele etmeliler. 12-13km altında olmamaları lazım. yıllardır böyle bir fırsat aradıklarının bilincinde olmalı ikisi de. alt yapıdan gelenlerdeki görülen en bariz eksiklik bu sanırım.

https://twitter.com/zimbahakan/status/1950823307605135592

Katılıyorum. maks onur bulut.

Çevrimiçi Tass

zeki geleceğine necip oynasın razıyım.

Etiketler: