Seyir zevki yüksek top oynasalar şampiyonluk çok umrumda değil ya, zaten gs her kesimden bu kadar destek alırken kazandığı kupanın benim için bir degeri yok, süt kupası benim için, (en kötü ihtimalle) ben her maçı keyifle izlemek istiyorum, liderin takipcisi olup acaba gecebilir miyiz heyecani yasamak istiyorum, azicik mutlu olmak istiyorum ya, yoksa kupa dedigin boş pirinç parçası, bize baskılı oyun lazım yürekten oynayan topçular lazım!
Hepimiz öyleyiz seviyoruz ve iyi olmasını istemekten başka ne isteyebilirsin ki zaten iyi bir şeyler versin bize iyi hissettirsin, zaten ülkede mutlu olmak zor bari bu mutlu etsin biraz diyorsun biz londra'da yaşayan koyu bir manchester utd taraftarı değiliz ki ulan hadi takım kötü ama hayatımız neşeli diyebilelim. E hem yaşam zor hem tutunduğun şey seni iyice buhrana sokuyor ne anladım bu işten ben.
Kendi adıma yol ayrımındayım, Beşiktaş beni yıllardır iyi hissettirmiyor bu kulübü yönetenler aslında bizlere çok şey borçlu neşemizi aldılar bizim. Benim yaş grubumun özellikle çocukluğu gs denen örgütün başarılarıyla geçti o yüzden 90 kuşağının Beşiktaşlı olmasını çok değerli bulurum sırf içinde olduğumdan dolayı değil ama biz bir şey görmeden sevdik tuttuk destekledik başarıya endeksli olsak zaten feneri gssi oradaydı. Sonra büyüdük ve hayat mücadelesi başladı yahu koca haftada sadece 90 dakika bari mutlu olayım heyecanlanayım istiyorsun o da yok. Bakıyorsun sana bunu yaşatanlar bir de milyon dolarlarla oynayıp senin hayal bile edemeyeceğin hayatı sürüyor eeeeh yeter artık noktasına geliyorsun. "Arada sırada forum okuyup maç özetlerini izlesem kâfi fazlası zarar" düşüncesi çok mantıklı gelmeye başladı ne yalan söyleyeyim, üzülüyorum gençlerin haline allah yardımcıları olsun, okullarda arkadaş ortamlarında futbol konuşulunca başını öne eğdirenlere lanet olsun.