2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

mtorunlu, Tass, Georgetown, maıden, Zafer55, 38life, matias_27, Liquidator, Özgür Gültekin, kahyaoglueren, Ravenman, bull74, annoca, NioHH, golazokartal, hasankale, sefaköykartali, sozkul, Darkeagle, Samet Ç, blackeagle35, murat baltacı, Yokmessi, tolga1903, Kapkarakartal, Serdar3444, Mehmet57, Umutcan Kaya, Monza, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, ugurkartalizma, Rasim, yaço58, murat, AEmre, Kartal Ç, Yancos ve 311 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 230786 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bu sezon sergen yada şenol beraberinde başkanıda götürür. Fikret Orman’da biter bu iş. Her işte bir hayır vardır, Fikret orman feda vol.2 ile devralır camiayı ve kaldırır tekrar ayağa.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

tüm bjk medyası köpeklerden oluşmakta hemen hoca gündemleri falan şeref yok bunlarda
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu sezon sergen yada şenol beraberinde başkanıda götürür. Fikret Orman’da biter bu iş. Her işte bir hayır vardır, Fikret orman feda vol.2 ile devralır camiayı ve kaldırır tekrar ayağa.

davalar sonuçlanana kadar aday olmayacağını söyledi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

cambaza bak oynatıyorlar tüm taraftarda yiyor gidip başkanınıza laf etsenize aloooo
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Erdal Torunoğulları: "Bir Hulk meselesi vardı, Sergen Hoca istedi, ben aldırmadım diye…

Evet, istedi hoca da; ama hoca kulübün içini benden iyi bilemez ki. 5-6 menajeri vardı, kimin menajeri olduğu belli değildi."

Hulk halen oynuyor halen gol atıyor.!!!

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Guido Rodríguez kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’ta forma giymeye sıcak.(galipimrek)

Çevrimiçi gokhans

Bu bir komplo teorisidir: Beşiktaş geçen sezonu çok rahat 3.cü bitirebilecekken, resmen bile isteye 4.olmuştu. Son dakikalarda hücuma çıkmak yerine oylanmalar, koşmamalar, alanya rize maçları bana göre büyük şaibeli. Feneri deplasmanda yen, adana’ya 4 at, sonra şu skorlar, o oyun bana mantıklı gelmiyor. Sanki konferans ligine gitmek istiyormuşuz gibi bir hal seziyorum, bu durumuda yönetim hocaya yıkıp konferansa giderek nispeten kolay rakiplere karşı iyi bir avrupa karnesi yapmaya çalışacaklar. Kritik transferler falan belki bilerek yapılmıyorda olabilir…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Bu bir komplo teorisidir: Beşiktaş geçen sezonu çok rahat 3.cü bitirebilecekken, resmen bile isteye 4.olmuştu. Son dakikalarda hücuma çıkmak yerine oylanmalar, koşmamalar, alanya rize maçları bana göre büyük şaibeli. Feneri deplasmanda yen, adana’ya 4 at, sonra şu skorlar, o oyun bana mantıklı gelmiyor. Sanki konferans ligine gitmek istiyormuşuz gibi bir hal seziyorum, bu durumuda yönetim hocaya yıkıp konferansa giderek nispeten kolay rakiplere karşı iyi bir avrupa karnesi yapmaya çalışacaklar. Kritik transferler falan belki bilerek yapılmıyorda olabilir…

Aynen son maça bıraktık son maçta biz kazanıp samsun son dakikalarda macın sonlarına doğru 1-0 geride olacak.Sonra samsun 1 gol atıcak macın sonlarına doğru ama beraberlik yetmeyeceği için akabinde hemen 1 gol daha atacak macı kazandı.

Analiz işini azaltalım.

gs'lilerin hatay macında 7 gol atıp bilong olayına benziyor :D

Çevrimiçi Koa_lAA

Müthiş başkanımız bütün ödemeleri seneye attı... Bu seneyi batiracak ama gelecek sene de kimse aday olamasin diye mali yük getirdi sanırım...
Neyse iyice bi satsinlar falan kulübün içini bosaltsinlar da bi gitsinler... Elbet Mısır'a sultan oluruz...
 Not : sergen in falan yiyeceği halt deil... Bu arada sergen Beşiktaş efsanesi falan da değildir... Kim çıkardı bunu...

Çevrimiçi KartalınGücü

Takım yok ortada biz hala hoca konuşuyoruz.

Bakın takım zayıf değil takım yok, ilk 18 i geçtim ilk 11 i bile gönderilmek istenen Beşiktaşla kafaen, ruhen bir bağı kalmamış adamlardan kurabiliyoruz ancak. Hani Musrati, Amir, Onana, Svensson, Ox falan kötüdür, gene de oynatmak zorunda kalırsın, rotasyonda tutarsın falan o ayrı, adamlar zaten burda değil gerçekte paralarını almak için yoklamaya çıkıyor. Biz bunların bir kısmına her hazırlık maçında forma veriyoruz, bazısı resmi maça da çıkıyor falan çook enteresan iş. Daha bunun ne olduğu belli olmayan Elan Ricardosu var, kalıp kalmayacağı belli olmayan 25 yaşına gelmiş Kartal ı var, kimsenin görmeye tahammül edemediği Necipi var, Tayyip Talha sı var, 0/0 Rashica var, var oğlu var.

Ne yok, sol kanat yok, sağ kanat yok. Yedek santrafor yok, 6 numarada uçacak kaçacak adam yok, sağ bek yok. Güvenebileceğin yedek sağ stoper yok, yedek kaleci yok, sol bekte kalite yok.

Başkan ortada yok. Biz hoca konuşuyoruz abi, hoca gelince Rashica 10 gol 10 asist yapacak, Musrati yeni transfer olarak kadroya dönecek, Swensson Kyle Walkerı aratmayacak herhalde. Sol kanat ama hala yok oraya uyduruktanmbile birini yazamadım o derece.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Solskjaer'le yolları ayırır ve yabancı teknik direktör kararı alırsa Roger Schmidt'i düşünüyor.

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeyen Schmidt, bu kez sıcak bakıyor. (Kartal Yiğit)

yaptıklara habere de inanıyorlar ole'nin kovulduğunu gören kompleksli yabancı adam niye gelsin buraya :D korkunç bir salaklık dönüyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Solskjaer'le yolları ayırır ve yabancı teknik direktör kararı alırsa Roger Schmidt'i düşünüyor.

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeyen Schmidt, bu kez sıcak bakıyor. (Kartal Yiğit)

yaptıklara habere de inanıyorlar ole'nin kovulduğunu gören kompleksli yabancı adam niye gelsin buraya :D korkunç bir salaklık dönüyor
yalan çok belli de adamın benficadan ayrılmasının sebebi elinde maç çözebilecek kanat oyuncusunun olmaması ayrıca orkunla da sorunlu :D

Çevrimdışı levitate

yalan çok belli de adamın benficadan ayrılmasının sebebi elinde maç çözebilecek kanat oyuncusunun olmaması ayrıca orkunla da sorunlu :D

bırakmadan önce taraftarlarla kavga ediyordu keşke gelse bizimkileri dövse :D orkun'da öeh be kardeşim her hocayla mevzun var seninde

ben hoca gündeminin olmadığını düşünüyorum ama anlık transfer vs. konuşulmadığı için işlerine geliyor susuyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Şenol Güneş Mario Gomez yerine Ndoye istemiş. Bunu da öğrenmiş olduk. Şenol hocanın futbolcu tercihleri her seferinde daha da şaşırtıyor.

Aradan 10 yıl geçti hala Şenol Güneş dönemindeki şampiyonluklar konuşuluyor. ( O dönemden beri tek bir başarı bile elde edememiş bir teknik direktör olmasına rağmen) Fakat bugün öğreniyoruz ki o ilk şampiyonluğun gelmesinin baş koşulu olan Gomez'i Şenol hoca istememis. Peki hala Şenol hoca sayesinde mi diyeceğiz?

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş Mario Gomez yerine Ndoye istemiş. Bunu da öğrenmiş olduk. Şenol hocanın futbolcu tercihleri her seferinde daha da şaşırtıyor.

Aradan 10 yıl geçti hala Şenol Güneş dönemindeki şampiyonluklar konuşuluyor. ( O dönemden beri tek bir başarı bile elde edememiş bir teknik direktör olmasına rağmen) Fakat bugün öğreniyoruz ki o ilk şampiyonluğun gelmesinin baş koşulu olan Gomez'i Şenol hoca istememis. Peki hala Şenol hoca sayesinde mi diyeceğiz?

hoca verim alıyor iyi hoş ama transfer işinde çok kötü ki amartey seçimleri vs. kanıtı

2016 yazıydı galiba, f.o. klasiği olarak ağustos'a kadar transfer olmayınca haklı olarak bir basın toplantısında tepki göstermişti, kimi isterdiniz hocam diye sorulunca eren derdiyok, volkan şen, serdar aziz falan dediydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

bırakmadan önce taraftarlarla kavga ediyordu keşke gelse bizimkileri dövse :D orkun'da öeh be kardeşim her hocayla mevzun var seninde

ben hoca gündeminin olmadığını düşünüyorum ama anlık transfer vs. konuşulmadığı için işlerine geliyor susuyorlar

Kardeşim ben de bunu anlamıyorum. Bu yönetim memnun mu bu takımdan yani? Bu yönetim rashica'dan svenson'dan memnun mu? Bu yönetim biz bu stoperlerle yürür gideriz mi diyor bir sürü 6 numara var almayalım yeterli mi diyor sol kanatta mustata erhan muçi oynar emrecan terzi jurasek'in yedeği olur santraforda abraham tüm sezon tek başına oynar iddiasında mı? Transfer konuşulmasın niye yapıyoruz ki şimdi 3 tane adam aldık yeter kafasında mı bu herifler bunların bu fikirlerinin boktan olduğunu bir allah kulu söylemiyor mu bu camiada? 40 futbolcuya ekmek vermekten de memnun mu yönetim acaba hadi transfer konuşulmasın istiyor gidecekler de konuşulmasın 40 tane(34'ü falan rezil) futbolcuyla sezona başlasınlar bakalım ptt'den bile hoca bulabilecekler mi şu takıma.

Transfer konuşulmayınca rahatlıyorlarsa tamam konuşmayalım onların istediği olsun hoca kovalim hoca getirelim sonra yine kovalım serdar topraktepe getirelim 7 kat düşman olsan yapamazsın bunu bu kulübe ya

Çevrimiçi Samet Ç

vittek'i boyu uzun diye stoper sanan adam gerçi diğeri de farklı değil osimhen falan tanımıyor adam o kadar uzak

Çevrimdışı levitate

Kardeşim ben de bunu anlamıyorum. Bu yönetim memnun mu bu takımdan yani? Bu yönetim rashica'dan svenson'dan memnun mu? Bu yönetim biz bu stoperlerle yürür gideriz mi diyor bir sürü 6 numara var almayalım yeterli mi diyor sol kanatta mustata erhan muçi oynar emrecan terzi jurasek'in yedeği olur santraforda abraham tüm sezon tek başına oynar iddiasında mı? Transfer konuşulmasın niye yapıyoruz ki şimdi 3 tane adam aldık yeter kafasında mı bu herifler bunların bu fikirlerinin boktan olduğunu bir allah kulu söylemiyor mu bu camiada? 40 futbolcuya ekmek vermekten de memnun mu yönetim acaba hadi transfer konuşulmasın istiyor gidecekler de konuşulmasın 40 tane(34'ü falan rezil) futbolcuyla sezona başlasınlar bakalım ptt'den bile hoca bulabilecekler mi şu takıma.

Transfer konuşulmayınca rahatlıyorlarsa tamam konuşmayalım onların istediği olsun hoca kovalim hoca getirelim sonra yine kovalım serdar topraktepe getirelim 7 kat düşman olsan yapamazsın bunu bu kulübe ya

memnun değillerdir herhalde ama yıldız diye çıtayı yükselttiler ama adamlar gelmek istemiyor, no name biri gelirse başa iş açarız diye korkuyorlar? başka açıklama bulamıyorum, svensson'dan memnun olan adam 1 ay sağ bek aramaz yoksa

hocada da eşeklik var çık desene geçen seneden kimse gitmedi yeni adam gelmedi onun yerine "olur öyle ya çeviririz np" deyip geçiştiriyorsun, sonra böyle yerler seni
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

vittek'i boyu uzun diye stoper sanan adam gerçi diğeri de farklı değil osimhen falan tanımıyor adam o kadar uzak

cerny için çok iyi bir 8 falan demiş

neyse boşverelim bunu guido'ya ne diyon bence çok ii topçuydu şimdi napıyor bilmiyorum ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

cerny için çok iyi bir 8 falan demiş

neyse boşverelim bunu guido'ya ne diyon bence çok ii topçuydu şimdi napıyor bilmiyorum ama
iyi olur güzel olur da biz almayız beğenmeyiz

Çevrimdışı levitate

iyi olur güzel olur da biz almayız beğenmeyiz

partey çakacaklar illa yani (iyi oyuncu da ceza yiyeceği çok belli)
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bruma sezonu kapatmış kerem'i satmazlar artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

memnun değillerdir herhalde ama yıldız diye çıtayı yükselttiler ama adamlar gelmek istemiyor, no name biri gelirse başa iş açarız diye korkuyorlar? başka açıklama bulamıyorum, svensson'dan memnun olan adam 1 ay sağ bek aramaz yoksa

hocada da eşeklik var çık desene geçen seneden kimse gitmedi yeni adam gelmedi onun yerine "olur öyle ya çeviririz np" deyip geçiştiriyorsun, sonra böyle yerler seni
parasına bakar adam umurunda olmaz tabi iyimser konuşacak

Etiketler: