2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Darkeagle, maıden, sefaköykartali, gokhans, Rasim, Samet Ç, tolga1903, Yancos, sozkul, underworld, ulumemo, matias_27, Ravenman, blackeagle35, Umutcan Kaya, annoca, murat, OnurG, murat baltacı, KartalınGücü, levitate, Zafer55, COB, yaço58, Sinan66, Serdar3444, Kapkarakartal, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, Özgür Gültekin, mtorunlu, ergin, Yusuf Berberoğlu, Savaş, eryigitcaner, Mehmet57, hasankale, 38life, bull74, Kartal Ç, ugurkartalizma, Georgetown, golazokartal, Fikret ve 340 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 227484 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Serdar3444

ben serdal adalının herhangi bir konuda iyi bir icraatı olacağına zerre ihtimal  vermiyorum
ne iyi oyuncular alabilecek ne iyi  ekip kurabilecek
demirören gibi posasını çıkarıp gidecek
bu adamda ne bilgi ne beceri ne vizyon ne de bir ekip kurabilecek inovasyon  var
Ben hatalarından ders alacağını düşünüyorum. Kesinlikle vizyoner bir adam ama futboldan zerre kadar anlamıyor....
Ama yolda kervanı düzeceğini düşünüyorum....

Çevrimiçi ulumemo

Transfer döneminden çok umutluydum ama yönetim beni resmen hayal kırıklığına uğrattı üstelik iyi niyetli olduklarına dair emare de bende oluşmuyor.

Jurasek - sınıfta kaldı
Abraham - ne vereceği hala belirsiz
Orkun - piyasa transferi
Kanat -> yok
6 numara -> varla yok
Defans -> evlere şenlik

Ben şunu bilirim. Bir insan her zaman kendi eksiğini  tamamlamaya çalışır. İşsiz mi kaldı, iş bulup para kazanır, hastalandı mı sağlığı mı yerinde değil, doktora gider ilaç yazdırır. Bir insan eksiğini tamamlamak için çaba göstermiyorsa 1) ya umursamazdır, ümidini yitirmiştir 2) ya da art niyetlidir.

Bu takımın aylardır kanat oyuncusu yok ve hala daha kerem gelir mi gelmez mi diye “söylentiler” dolaşıyor. Sancho için “hazırlık” yapılıyor. Şimdi soruyorum, ey başkan! Orkuna 30m verecek paramız vardı madem, neden ön eleme maçına 0(sıfır) kanat oyuncusuyla çıktık? Neden HALA, bir kanat oyuncusu bu takıma alınmıyor? Neden orkundan önce bu takım kanat almadı da aynı mevkide gedson gibi eli yüzü göreceli düzgün adamın yanına orkunu çekti?

Benim için iyi niyet orkun transferiyle rafa kalktı. Kimse bana bu takımda kanat yokken aynı bölgeye 30milyon gömmenin mantığını açıklayamaz. İmza töreninde şovunu yaptı serdal bey ama ben onu eylülde görücem, onu eylülde jurasek, ekimde svenson, kasımda da çok beğendiği rashica rezil edecek nasılsa. Hatta bu arada ole gider çok beğendiği sergen gelir, bi tur da o rezil eder

Çevrimiçi murat baltacı

Yönetim orkunla rüzgarı arkasına almış camiayı birleştirmisken frene bastıya bundan sonra gerekli transferi yapıp eldeki çöpleri göndersede başarısızlıkta tepkiyi görecek kendi elleriyle kendilerini ateşe attılar
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

Yönetim orkunla rüzgarı arkasına almış camiayı birleştirmisken frene bastıya bundan sonra gerekli transferi yapıp eldeki çöpleri göndersede başarısızlıkta tepkiyi görecek kendi elleriyle kendilerini ateşe attılar

gerçekten ya, evrenin en dandik adamını alsalar bile kahraman gibi karşılanacaktı
bipbipbupbup

Çevrimiçi underworld

Orkun, rafa varken gereksiz bir transferdi ve en kötüsü öncelik değildi.

2 tane zımba gibi kanat almadan lige başlamayın

Etiketler: