2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat, gokhans, KartalınGücü, Özgür Gültekin, levitate, blackeagle35, hasankale, Samet Ç, Georgetown, Samet Demir, annoca, Kapkarakartal, maıden, Monza, Yusuf Berberoğlu, Yancos, mtorunlu, Kartal Ç, Mehmet57, 38life, Zafer55, matias_27, Ravenman, sefaköykartali, ergin, NioHH, Darkeagle, Rasim, sozkul, ulumemo, Umutcan Kaya, OnurG, murat baltacı, yaço58, Sinan66, Serdar3444, Gökhan Güvenç, Tass, Savaş, eryigitcaner, bull74, ugurkartalizma, golazokartal, Fikret ve 348 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 228023 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan, Ole, Graf üç benzemez.

Ole ya da Graftan biri konuşursa Arat dönemine benzer bir rezalet durum çıkacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Neyse konuyu kapatıyorum bizim taraftara ole,gvb,valorant ismail gibi hocalar yakısır.

Başkanlar taraftarın vizyonunu da daralttı.

Başarı odaklı değil başkanlar sözlerini rahat geçirdikleri için böyle beden hocalarını getiriyor bizim taraftarda sabredelim olur bu hocalardan diyor aynen olur sabredelim!

Forumda bir anti sergen,şenol olusumu var çok entrasan başarılı 2 hoca seni şampiyon yapmıs başarılar kazanmış.

Siz başarı istemiyorsunuz! Beden hocalarıyla devam!

Çevrimiçi Samet Demir

Vay be bir derbi kaybetti diye şenol adamlara hayat öpücügü verdi demek adamlar ondan sonra gaza geldiler şampiyon oldular hepsi şenol güneşe yazar :D Yapma samet kardeşim komik duruma düşüyorsunuz cidden bak. Neyin algısını yapacağım ben algının kralını siz yapıyorsunuz Beşiktaşın başarılı olmuş hocalarını gömüyorsunuz beden hocalarını övüyorsunuz Beşiktaşın iyiliğini istediğinize şüphe ile yaklasmaya başlıyorum artık! O maçı çok önemsiyorsak sezon başı şenol güneşi getirecektik şenol hocayı suclayamazsın 1 maç kaybettiği için.

Sizin beden hocalarınız arka arkaya 5-6 maç galibiyet serisi yakalasın ona bile sevineceğim şampiyonluk şurda dursun.

Benim vizyonum sizden fazla bizi şampiyon yapmıs avrupada başarılar yakalamıs hocayı istiyorum işte.Sizin gibi valorant ismail mi isteyeyim.Oleye sabredelim diyip 1 senemizi daha çöpe mi atalım! Hamsilere kim dayansın ya hamsiler hayatında şampiyonluk mu görmüş! 30 yılda bir şampiyon yaptılar siyasiler işte onları.2011 senesinde şenol hoca onları şampiyon yapacaktı fener elinden çaldı tek başarıları varsa onuda şenola borclular hamsiler fazla konusmasın.
Bak sana basit birşey diyorum, üstte yazdıklarına bakmadan vı sonrası gs nin 1 puan üstündeydik. Sonuç gs şampiyon oldu biz 3. sırada bitirdik. al sana grafik.

Şenol kadar Beşiktaşa mesai harcasanız ana problemi göreceksiniz. Dün anç problemdi bugünde kadro. Tabi görebilene.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bak sana basit birşey diyorum, üstte yazdıklarına bakmadan vı sonrası gs nin 1 puan üstündeydik. Sonuç gs şampiyon oldu biz 3. sırada bitirdik. al sana grafik.

Şenol kadar Beşiktaşa mesai harcasanız ana problemi göreceksiniz. Dün anç problemdi bugünde kadro. Tabi görebilene.

Konuyu kapattım ben kendi adıma umarım ole sonuna kadar devam eder ve kadroda değişir.

Sezon sonuna kadar ole kalır.

Sezon sonu yüzünüz görmek istiyorum!

Çevrimiçi gokhans

Konuyu kapattım ben kendi adıma umarım ole sonuna kadar devam eder ve kadroda değişir.

zevk mi alacaksın başarısız olursa? Hani kendi adıma söylüyorum söylediğim lafın aksi durumunda rezil olacak, utanacaksam Beşiktaş için, herşeyden çok isterim utanmayı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi mayguntr

Neyse konuyu kapatıyorum bizim taraftara ole,gvb,valorant ismail gibi hocalar yakısır.

Başkanlar taraftarın vizyonunu da daralttı.

Başarı odaklı değil başkanlar sözlerini rahat geçirdikleri için böyle beden hocalarını getiriyor bizim taraftarda sabredelim olur bu hocalardan diyor aynen olur sabredelim!

Forumda bir anti sergen,şenol olusumu var çok entrasan başarılı 2 hoca seni şampiyon yapmıs başarılar kazanmış.

Siz başarı istemiyorsunuz! Beden hocalarıyla devam!

Ya Sergen de Senol de ben yapamiyorum diyip gitmediler mi, ben mi yanlis hatirliyorum? Simdi gelip yapabileceklerine seni inandiran ne? Ikisi de bizden sonra takim calistirdilar, hadi bizde son donemdeki basarisizliklarini unuttun, sonrasinda Sergen Antalyada sivadi, Senol de trabzonda.

Ole dunyanin en iyi tdsi bizi ucuracak diyen kimse yok zaten, ama daha sezon baslamadan ortaligi karistiran bi guruh var onlarinda hemen gazina gelen bi taraftar kitlesi var sizin gibi. Her sezon bu sosyal medyadaki oyunlara gelip sezonu daha baslamadan hic ediyoruz.

Su an Ole'yi degistirmeyi konusmak yapilacak son mesele, transferler nerde bunu konusmamiz lazim, 10 tane oyuncu gider gelir sonra Ole'nin performansi tartisilir.

Hala sanki cocuk kandiriyormus gibi 5 sene onceki kadromuz iyimiydi sanki diyip hocalari karsilastirmak da algi oyunu, o kadrolar varken rakiplerin kadrosu bugunkunun yarisi kalitesinde bile degildi, Sergen gelsin en az 30 puan fark yemezse bu kadroyla ben Besiktas maci izlemeyi birakirim.

Aha Sergenin son 10 maci: 1 galibiyet 1 beraberlik.  Giresundan 4 tane yemisiz evimizde, kadromuz Giresundan da mi kotuydu.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben ole kalsın şampiyon oluruz demiyorum, ana problem kadro önce kadro değişsin sonrada ihtiyaç varsa iyi bir hoca gelsin diyorum. Palmerias hocası var mesela. Daha iyi bir sürü örnek bulunur. Grafa söyle sana 1 günde 10 tane hoca çıkarır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

zevk mi alacaksın başarısız olursa? Hani kendi adıma söylüyorum söylediğim lafın aksi durumunda rezil olacak, utanacaksam Beşiktaş için, herşeyden çok isterim utanmayı..

Niye zevk alayım kendimi yırtıyorum burda değiştirelim bu adam hoca filan değil değiştirelim bu adamdan olmaz diye.Israrla anlamıyorsanız ısrarla olur diyorsanız kadro kötü diyorsunuz iyi kadro ile de başarılı olamadıgını gösteriyorum yinede anlamıyorsanız napayım daha fazla beyninizi açıp müdahale edemeyeceğimi göre yaşayarak öğreneceğiz hep beraber sizin yüzünüzden 1 senemiz daha heba olacak olan bu.

Beşiktaşın başarılı olmasını isteyen sizden daha fazla benim hoca ile olmaz diye baştan göndermeye calısıyorum 1 sene daha gitmesin boş yere diye.siz çok Beşiktaşın başarısını düşündüğünüzü sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 22:26:28 Yusuf Berberoğlu ]

Ya Sergen de Senol de ben yapamiyorum diyip gitmediler mi, ben mi yanlis hatirliyorum? Simdi gelip yapabileceklerine seni inandiran ne? Ikisi de bizden sonra takim calistirdilar, hadi bizde son donemdeki basarisizliklarini unuttun, sonrasinda Sergen Antalyada sivadi, Senol de trabzonda.

Ole dunyanin en iyi tdsi bizi ucuracak diyen kimse yok zaten, ama daha sezon baslamadan ortaligi karistiran bi guruh var onlarinda hemen gazina gelen bi taraftar kitlesi var sizin gibi. Her sezon bu sosyal medyadaki oyunlara gelip sezonu daha baslamadan hic ediyoruz.

Su an Ole'yi degistirmeyi konusmak yapilacak son mesele, transferler nerde bunu konusmamiz lazim, 10 tane oyuncu gider gelir sonra Ole'nin performansi tartisilir.

Hala sanki cocuk kandiriyormus gibi 5 sene onceki kadromuz iyimiydi sanki diyip hocalari karsilastirmak da algi oyunu, o kadrolar varken rakiplerin kadrosu bugunkunun yarisi kalitesinde bile degildi, Sergen gelsin en az 30 puan fark yemezse bu kadroyla ben Besiktas maci izlemeyi birakirim.

Aha Sergenin son 10 maci: 1 galibiyet 1 beraberlik.  Giresundan 4 tane yemisiz evimizde, kadromuz Giresundan da mi kotuydu.

Başarısız olduğunda bir daha geri gelemeyiz diye kural mı var ?

O zaman gs de fatih terimi ne yapıcaz ? Her başarısız olduğunda gitti milli takıma geri döndü gs şampiyon yaptı başarısız olmaya başladı tekrar milli takım sonra tekrar gs arası hep geldi şampiyon yaptı!

1000 kere açıklama yaptık halen şampiyonlar ligi macları atılıyor anç şampiyonlar ligi seviyesinde kadro kurmadı adama welinton,N'sakala ile adamlarla oynadık diyeceğim onuda oynayamadık sakatlıklar yaşandı ajax deplasmanına paf takımdan 2 tane alt yapıdan cocukla cıktık 2-0 yenildik bak avusturya 2.lig takımı değil ajax deplasmanı 300 milyon € olan takım! Ayrıca normalde her sene şampiyonlar ligini kazanıyoruz başarılı oluyoruz sergen gelince başarısız olmusuz gibi bir durum söz konusu değil! Bu konuyu artık anlarsınız umarım 2 sayfada bir önümüze koymazsınız diye düşünüyorum şu şampiyonlar ligi olayını çünkü zeki ve akıllı adama 1 kere anlatınca anlaması lazım.Herkese ayrı ayrı tek tek aynı şeyi acıklama zorunda kalmak can sıkıcı.

Attığın görsel ayrıca sergenin 2.senesi hem lig hem şampiyonlar ligi seviyesi için yeterli değildi bilmem anlatabiliyor muyum!

Olenin hoca olmadığını sen sezon bitince anlarsın ben sezon başında anlarım aramızda ki fark bu!

Sizin hafızanız zayıflamıs biz hep düşük bütçeli kadrolarla şampiyon olduk.Şenolun ilk şampiyon oldugu sene fener en pahalı takımın kurmustu nani,rvp. Ülkede B12 eksikliği seviyesi çok yüksek.

Son kez söylüyorum siz beden hocaları istemeye devam edin!

Ben başarı istiyorum!
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 22:39:44 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Niye zevk alayım kendimi yırtıyorum burda değiştirelim bu adam hoca filan değil değiştirelim bu adamdan olmaz diye.Israrla anlamıyorsanız ısrarla olur diyorsanız kadro kötü diyorsunuz iyi kadro ile de başarılı olamadıgını gösteriyorum yinede anlamıyorsanız napayım daha fazla beyninizi açıp müdahale edemeyeceğimi göre yaşayarak öğreneceğiz hep beraber sizin yüzünüzden 1 senemiz daha heba olacak olan bu.

Beşiktaşın başarılı olmasını isteyen sizden daha fazla benim hoca ile olmaz diye baştan göndermeye calısıyorum 1 sene daha gitmesin boş yere diye.siz çok Beşiktaşın başarısını düşündüğünüzü sanmıyorum.
Burada bu hocayla kesin şampiyonuz diyen 1 kişi bulamazsın. Ayrıca adamın eline iyi kadroyu geçtim yeterli kadro bile vermedin ki. Zorla bana hoca savunduruyorsunuz. Geçen sene aralık ayından beri başkan kanat lazım diyor ısrarla almıyor.

Shaktar bizi 2 iyi kanat oyuncusu ile zorlanmadan yendi. Sende sıfır kanat ile mücadele verdin. Transfer yapmayan yönetime tek laf yokken suçlu olarak da  hocayı ilan ettin. Neyse hayırlı işler

Çevrimiçi Samet Demir

Başarısız olduğunda bir daha geri gelemeyiz diye kural mı var ?

O zaman gs de fatih terimi ne yapıcaz ? Her başarısız olduğunda gitti milli takıma geri döndü gs şampiyon yaptı başarısız olmaya başladı tekrar milli takım sonra tekrar gs arası hep geldi şampiyon yaptı!

1000 kere açıklama yaptık halen şampiyonlar ligi macları atılıyor anç şampiyonlar ligi seviyesinde kadro kurmadı adama welinton,N'sakala ile adamlarla oynadık diyeceğim onuda oynayamadık sakatlıklar yaşandı ajax deplasmanına paf takımdan 2 tane alt yapıdan cocukla cıktık 2-0 yenildik bak avusturya 2.lig takımı değil ajax deplasmanı 300 milyon € olan takım! Ayrıca normalde her sene şampiyonlar ligini kazanıyoruz başarılı oluyoruz sergen gelince başarısız olmusuz gibi bir durum söz konusu değil! Bu konuyu artık anlarsınız umarım 2 sayfada bir önümüze koymazsınız diye düşünüyorum şu şampiyonlar ligi olayını çünkü zeki ve akıllı adama 1 kere anlatınca anlaması lazım.Herkese ayrı ayrı tek tek aynı şeyi acıklama zorunda kalmak can sıkıcı.

Attığın görsel ayrıca sergenin 2.senesi hem lig hem şampiyonlar ligi seviyesi için yeterli değildi bilmem anlatabiliyor muyum!

Olenin hoca olmadığını sen sezon bitince anlarsın ben sezon başında anlarım aramızda ki fark bu!

Sizin hafızanız zayıflamıs biz hep düşük bütçeli kadrolarla şampiyon olduk.Şenolun ilk şampiyon oldugu sene fener en pahalı takımın kurmustu nani,rvp. Ülkede B12 eksikliği seviyesi çok yüksek.

Son kez söylüyorum siz beden hocaları istemeye devam edin!

Ben başarı istiyorum!

Çevrimiçi Yokmessi

Müthiş hocanız şenol güneşe bakalım, analiz edin.
1 maçta 59 orta.
Yorum yapmıyorum.

Şenol güneşin 3.senesi.

Çok lüks kadro kuruldu ve şampiyon olamadık!

Başka resim varsa at!

Dur böylede diyince sezon başı yarıştan koptuk filan zannedirsiniz siz şimdi! Son haftalarda gs deplasmanında şampiyonluk elimizden alındı doğrandık!!!!!

6s 2.başkanı abdürrahim albayrak çıkıp : Beşiktaşı durdurduk yoksa 3-4-5 gideceklerdi diye açıklama yapmıştı!!!

Sizin hafızanız zayıflamıstır hatırlatayım ben bir yerden bakmıyorum bak hafızamda kayıtlı bunlar!!!
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 22:47:22 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol güneşin 3.senesi.

Çok lüks kadro kuruldu ve şampiyon olamadık!

Başka resim varsa at!

Dur böylede diyince sezon başı yarıştan koptuk filan zannedirsiniz siz şimdi! Son haftalarda gs deplasmanında şampiyonluk elimizden alındı doğrandık!!!!!

6s 2.başkanı abdürrahim albayrak çıkıp : Beşiktaşı durdurduk yoksa 3-4-5 gideceklerdi diye açıklama yapmıştı!!!

Sizin hafızanız zayıflamıstır hatırlatayım ben bir yerden bakmıyorum bak hafızamda kayıtlı bunlar!!!
Başarısızlık sebebi olarak iyi kadro kurulmasını ilk defa duyuyorum.

Müthiş hocanız şenol güneşe bakalım, analiz edin.
1 maçta 59 orta.
Yorum yapmıyorum.

Evet bunuda hatırlıyorum!

Talisca geldiğinde kafa vuramıyordu şenol hoca öğretti bana kafa vurmayı dedi iyi kafa vuruyor diye içeri bol bol orta kesiyorduk taliscada kafaları gömüyordu futbolda orta açmak yasak mı ?

Bu ortalar dağa taşa değildi kafaya ortalardı al biraz izleyin unutmussunuz belli ki !

Yerden atılan paslarda orta diye geçiyor!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Transfersizlikten birbirimize sarmisiz,  az sakin gençler gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Evet bunuda hatırlıyorum!

Talisca geldiğinde kafa vuramıyordu şenol hoca öğretti bana kafa vurmayı dedi iyi kafa vuruyor diye içeri bol bol orta kesiyorduk taliscada kafaları gömüyordu futbolda orta açmak yasak mı ?

Bu ortalar dağa taşa değildi kafaya ortalardı al biraz izleyin unutmussunuz belli ki !

Yerden atılan paslarda orta diye geçiyor!!!

Şenol Güneş yatsın kalksın Bilice dua etsin. Fişek gibi takım teslim aldı. 115-120 km ortalama koşu mesafesi olan takımı alıp 95 km ortalamalı takım bıraktı. Büyük marifet.

Başarısızlık sebebi olarak iyi kadro kurulmasını ilk defa duyuyorum.

O zaman bu dünyada yaşamıyorsunuz!

2 gün önce ole hocanız çok fazla oyuncu olması iyi değil geri kalan alt yapıdan oyuncular olmalı dedi daha yeni!

yine her zaman ki gibi ayrıca işinize yarayan yeri cımbızlamıssınız.

Diğer şampiyonluğumuzun calındıgı kısmı es geçmişsiniz!!!
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 23:00:35 Yusuf Berberoğlu ]

Şenol Güneş yatsın kalksın Bilice dua etsin. Fişek gibi takım teslim aldı. 115-120 km ortalama koşu mesafesi olan takımı alıp 95 km ortalamalı takım bıraktı. Büyük marifet.

samet bence senin rüyalarına şenol güneş,sergen yalcın filan giriyordur bu kadar kompleks iyi değil kendine yazık edersin gerçekten bak.! :)

Türkiye 3.sü yaptı bizi gsnin ekmeğini yedi dendi.
Bizi şampiyon yaptı samet,bilicin ekmeğini yedi dendi.
UCL'de nağmalup grup lideri en cok puan toplayarak cıktı neden bayerne elendin dendi.
AVrupa liginde çeyrek final oynattı nasıl kuapayı alamadın dendi.
2 sene üst üste şampiyon yaptı 3.sene elinden şampiyonluk çalındı nasıl o  kadro ile şampiyon yapamadın dendi.

Bizim taraftar eğitilmez.!

Çevrimiçi Samet Demir

Transfersizlikten birbirimize sarmisiz,  az sakin gençler gerek yok.
Yine kısır döngüye girdik.

twitterda dolaşayım dedim direk karşıma çıkana bak :D

Bak sen şu eyyamcı transfermarktta algı yapıyor!!! :D

https://twitter.com/TMtr_news/status/1949168087657332930

Çevrimiçi Samet Demir

O zaman bu dünyada yaşamıyorsunuz!

2 gün önce ole hocanız çok fazla oyuncu olması iyi değil geri kalan alt yapıdan oyuncular olmalı dedi daha yeni!

yine her zaman ki gibi ayrıca işinize yarayan yeri cımbızlamıssınız.

Diğer şampiyonluğumuzun calındıgı kısmı es geçmişsiniz!!!
Ole Beşiktaşımın hocası yani benim hocam haklısın. Geri kalan söylediklerinde mazide kaldı. Sizde bir çıkın artık o yıllardan.

Ole Beşiktaşımın hocası yani benim hocam haklısın. Geri kalan söylediklerinde mazide kaldı. Sizde bir çıkın artık o yıllardan.

Beşiktaşımın hocası beden hocası olamaz o yüzden ben kabul etmiyorum!! O koltuk suan benim için boş.

Belki mazide kalmamıştır tekrar yaşanır kim bilir :)

Çevrimiçi Samet Demir

Yemin ederim bize herşey müstehak. Transferler nerede takımda kanat oyuncusu yok diyeceğimize canhıraş şenol güneş koruma/geri getirme derdine düştük. Herkesde bir çaba. Adeta takım kötü gitsede şenolu takımın başına geçirelim derdinde olanlar var. Yazık ya gerçekten çok yazık. Göz göre göre yapılıyor hemde. Ne desek boş.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşımın hocası beden hocası olamaz o yüzden ben kabul etmiyorum!! O koltuk suan benim için boş.

Belki mazide kalmamıştır tekrar yaşanır kim bilir :)
Geçen sene destekleyebilirdin hocanı. Ne yazıkki oradan da kovuldu. Kendine yeni enayi bir kulüp arıyor olabilir de yedirmezler.

Etiketler: