Ben artık saldım, inş sergen yada şenol hoca gelirde artık sonsuza kadar Beşiktaş defterini kapatacak bir sezonuda onlar için çekeriz. Lafa bak şampiyonluk yerli hocalara endeksliymiş, Beşiktaş’ın efsane serilerinin ardında hep yabancı hocalar vardı. Gordon milne’inde tecrubesi yoktu, tarihte iz bıraktı, sonra daum, kendisinden çok daha iyi renkli kadrolarını pasifize etti, lucescu Türkiye liginin bayern’i ni yaratmıştıki fener lobisi, tff el birliği ile durdurdular bizi, lucescu gibi bir hoca’da aynı bu kafalara kurban gitti. Bi grup b planı olmayan, antreman metodu bilmeyen, zor günde hocalığı kabul etmeyen bu kadro benide yer diyen sergen’i istiyor diğer grup ise bugünlerin altyapısını anç ile birlikte kurup içimizden geçen 75ine merdiven dayamış trabzonlu şenol’u. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bu arada hocanın elbet hataları vardı, hepimiz eleştirdikde şu hoca değiştiren ağızların daha sezon başı lig başlamadan açılmasına tahamül edemiyorum. Bu oyuncu grubu ilerleyen haftalarda yüklemelerin yorgunluğu atıldıktan sonra gerçek seviyelere çıkacağının farkındamı herkes? İlk deparı atanın 2.depara mecali yok farkındamısınız? Ağır yükleme yapılan takımlar sezon başı yokları oynar ama sonradan açılır gs’de aynı şekilde yükleme yapıyor yıllardır bu yüzden fikstürlerini ilk haftalarda çok kolay olcak şekilde ayarlatıyor o yüzden istisnasız her playoff maçında eleniyor, hazırlık maçlarında duman oluyor, bizden gelip 5 yiyor. Bu arada jurasek’in herkesi yanıltacağına düşünüyorum, kondüsyonu toparladıktan sonra çok iş yapacak, yıllardır onun gibi yerden sert kavisli adrese teslim ortalar izlememiştim, yüklemenin yorgunluğunu attıktan sonra ligde görüşelim..