2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Darkeagle, murat baltacı, Sinan66, sEuL, Serdar3444, ulumemo, Kapkarakartal, annoca, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, Özgür Gültekin, levitate, mtorunlu, ergin, Rasim, sefaköykartali, Yusuf Berberoğlu, Ravenman, tolga1903, Savaş, KartalınGücü, gokhans, eryigitcaner, Mehmet57, hasankale, Samet Ç, yaço58, 38life, Akil Emre, maıden, blackeagle35, bull74, Kartal Ç, ugurkartalizma, Georgetown, golazokartal, murat, Fikret, Yancos, fatihsahin, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt ve 331 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 226569 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/Bandirmaspor_/status/1948805779987009970

bandırmaya da yenilmişiz her gün yeniliyoruz

sol kanat sağ kanat 6 numara olsa bandırmayı kesin yenerdik.Ole hocamıza şans verelim inanmaya devam edelim!

Çevrimiçi 38life

Bu hazırlık maçı mevzusu şaka falan mı? Birincisi maçtan bir gün sonra hazırlık maçı ne alaka? İkincisi Bandırmaspor'a yenilip moral bozukluğunu artırmak mı amaç?

Çevrimiçi 38life

https://x.com/Bandirmaspor_/status/1948805779987009970

bandırmaya da yenilmişiz her gün yeniliyoruz

Bize daha fazla acı çektirmek için en ufak fırsatı bile boş geçmiyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

Bu hazırlık maçı mevzusu şaka falan mı? Birincisi maçtan bir gün sonra hazırlık maçı ne alaka? İkincisi Bandırmaspor'a yenilip moral bozukluğunu artırmak mı amaç?
Yarın takım bu nedenle izinliymiş demekki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

40 futbolcu var kadroda elle tutulur 5 veya 6. Yapıyorlar bir şeyler işte ptt'de bile küme düşecek kadroyu adam eder miyim diye düşünüyor heralde gariban tdmüz necip tayyip emrecan terzi falan oynatmıştır onların da seviyesi bandırma'ya yenilmek işte

Çevrimiçi mayguntr

Attığın listeye baktın mı kendi sorunun cevabını kendin vermişsin aslında.

Ole gidince Klopp mu cekecekler? Dortmund disinda takim calistirmamis, 1 senedir bosta olan Edin Terzic mi bizi basariya goturecek?

O kadar ovulen yerli hocalardan Cagdas atan ilk ibb'nin basina gectiginde kac hafta galibiyet gormedi, gelsin burda da defansdan top cikarmaya calissin 3 hafta ilk pastan gol yiyince bakalim taraftrar kac hafta sonra istifa diye bagirmaya baslayacak. Ya da gidelim 1.37 puan ortalamali Ilhan Palutu getirelim cok basarili hoca sanki.

Sezon baslamadan hoca gondermenin su an bize zerre faydasi olmayacagi gibi ekstra zarari olacak, gereksiz kaos.

Odaklanmamiz gereken ilk konu kadro, minumum 10 tane gonderilmesi gereken oyuncu var, 10 tane de gelmesi gereken, iyi hoca gelir olan kadroyu oynatir zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

40 futbolcu var kadroda elle tutulur 5 veya 6. Yapıyorlar bir şeyler işte ptt'de bile küme düşecek kadroyu adam eder miyim diye düşünüyor heralde gariban tdmüz necip tayyip emrecan terzi falan oynatmıştır onların da seviyesi bandırma'ya yenilmek işte
Elek altı diye bir tabir varya, o elek altındakileri de başka elekten geçirmeye çalışıyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ole gidince Klopp mu cekecekler? Dortmund disinda takim calistirmamis, 1 senedir bosta olan Edin Terzic mi bizi basariya goturecek?

O kadar ovulen yerli hocalardan Cagdas atan ilk ibb'nin basina gectiginde kac hafta galibiyet gormedi, gelsin burda da defansdan top cikarmaya calissin 3 hafta ilk pastan gol yiyince bakalim taraftrar kac hafta sonra istifa diye bagirmaya baslayacak. Ya da gidelim 1.37 puan ortalamali Ilhan Palutu getirelim cok basarili hoca sanki.

Sezon baslamadan hoca gondermenin su an bize zerre faydasi olmayacagi gibi ekstra zarari olacak, gereksiz kaos.

Odaklanmamiz gereken ilk konu kadro, minumum 10 tane gonderilmesi gereken oyuncu var, 10 tane de gelmesi gereken, iyi hoca gelir olan kadroyu oynatir zaten.
Bu olanları biz tecrübe etmemişiz işte. Anç gitsin sonra hoca bakarız dedik, şenol güneş geldi. Sonrasında yaşanılanlar ortada. Şimdi bunu söylediğimiz zaman yapılan transferlerde anç sorumlu diyorlar. Şimdi değişen ne ?

O zaman iyi bir yönetim gelseydi oyuncu yollama derdimiz de yoktu. Şuan hem oyuncu yollama, hemde almada problem yaşıyoruz. Bunlar düzelmeden hoca değişikliği bizi en fazla 1 adım öteye taşır.

Çevrimiçi tolga1903

Elek altı diye bir tabir varya, o elek altındakileri de başka elekten geçirmeye çalışıyorlar.

Anlayamadığım nokta bu ne işe yarayacak? Çöpün içinden altın kolye çıkma olasılığı nedir ki evinin içi batmış orayı temizle sen önce çöple işin ne? Bu yabancı çöplüğünden ne zaman kurtulmayı amaçlıyorlar mesela şu an 8 yabancı ile yola devam edilmesi gerekirken tam 17 tane yabanci var elinde ağustos geldi lig başlayacak avrupa'yı falan geçtim ora zaten harcın değil senin bari tek kulvar için bir şeyler yap elindeki mevcutla 9 kişilik anadolu takımı yeniyor seni

Çevrimiçi 38life

Açıklama yapmak zorunda kaldığımız şeye bak. Ya sabır.

https://bjk.com.tr/tr/haber/92071

Çevrimiçi Samet Demir

Anlayamadığım nokta bu ne işe yarayacak? Çöpün içinden altın kolye çıkma olasılığı nedir ki evinin içi batmış orayı temizle sen önce çöple işin ne? Bu yabancı çöplüğünden ne zaman kurtulmayı amaçlıyorlar mesela şu an 8 yabancı ile yola devam edilmesi gerekirken tam 17 tane yabanci var elinde ağustos geldi lig başlayacak avrupa'yı falan geçtim ora zaten harcın değil senin bari tek kulvar için bir şeyler yap elindeki mevcutla 9 kişilik anadolu takımı yeniyor seni
Burada oyuncu seçiminde hocayı suçlayamıyorum ben, ama oynattığı oyun bu takımları yenemeyecek mi ? Bu soru işareti işte.

Shaktar maçı öncesi kadroya çoğumuz sevindik ama oyun yoktu ortada. Artık bunun tasarrufunu da yönetim düşünecek. Ona göre karar alacak. Bana göre öncelik kadronun boşaltılıp yerine yenilerinin alınması olmuyorsa alt yapıdan takviye ile yapılması. Yeni dediğimde de takıma başka iş yapmayacak adam doldurmasınları.

Çevrimiçi tolga1903

Burada oyuncu seçiminde hocayı suçlayamıyorum ben, ama oynattığı oyun bu takımları yenemeyecek mi ? Bu soru işareti işte.

Shaktar maçı öncesi kadroya çoğumuz sevindik ama oyun yoktu ortada. Artık bunun tasarrufunu da yönetim düşünecek. Ona göre karar alacak. Bana göre öncelik kadronun boşaltılıp yerine yenilerinin alınması olmuyorsa alt yapıdan takviye ile yapılması. Yeni dediğimde de takıma başka iş yapmayacak adam doldurmasınları.

Kesinlikle kadro boşaltılmadan yeni hoca arayışına girmek hayatının hatası olur yönetimin emlakkonut falan bile kurtaramaz. Ligde 40 puan fark yiyen avrupa'da ilk 24'e giremeyen kupada evinde 4 yiyerek elenen takımdan yalnızca 3 oyuncu farklıydı dün, 3'ü de ilk resmi maçlarına çıktılar. Hoca oynatamıyormuş oyun planı yokmuş geçiniz dünyanın en kötü hocası bile olsa bir tarafta 8 hoca yiyen bir yapi diğer tarafta bitane norveçli gariban. Bunu kov 9.cuyu yer "hayır yemez çok iyi olcaz şampiyonluğa oynarız" diyen varsa lütfen hayal dünyasından çıksın.

Çevrimiçi Zafer55

Açıklama yapmak zorunda kaldığımız şeye bak. Ya sabır.

https://bjk.com.tr/tr/haber/92071

10-11 yaşında çocuk girip sövmüştür diye düşünmüştüm. Kongre üyesiymiş yuh!

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/kartalhatti/status/1948849823526125758?s=19

Tamam bu sürecin sonu belli. Tahminim 31 ağustostaki alanya deplasmanına çıkmaz. Kayseri puan kaybı, eyüp iğrenç bir maç iç saha tepkileri istifa sesleri penaltıyla falan tek gollü galibiyet, konya deplasman mağlubiyet, bilgilendirme/teşekkür. Transfer sezonu bitmeden 1 2 göz boyama transferi sonrası hoca arayışlarımız sürüyor en iyisi için çok çalışıyoruz beyanatları, alanya başakşehir ve göztepe maçları serdar topraktepe çıkılıp kocaeli maçına yeni hoca gelir. Hayırlı olsun.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/kartalhatti/status/1948849823526125758?s=19

Tamam bu sürecin sonu belli. Tahminim 31 ağustostaki alanya deplasmanına çıkmaz. Kayseri puan kaybı, eyüp iğrenç bir maç iç saha tepkileri istifa sesleri penaltıyla falan tek gollü galibiyet, konya deplasman mağlubiyet, bilgilendirme/teşekkür. Transfer sezonu bitmeden 1 2 göz boyama transferi sonrası hoca arayışlarımız sürüyor en iyisi için çok çalışıyoruz beyanatları, alanya başakşehir ve göztepe maçları serdar topraktepe çıkılıp kocaeli maçına yeni hoca gelir. Hayırlı olsun.

geçen seneden sadece bir adam yollayıp aynı kadroyla ön elemeye gidip yenilince suçu hocaya yıkan evrenin en [....] camiası, bu sezondan bir şey çıkmaz kimse vaktini boşa harcamasın
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 00:43:02 Samet Demir ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu iyi bir Galatasaraylı. Ona her zaman kapımız açık. O bizim evladımız."

Sinsiliğe bak hele :) nötrdüm ama inşallah uygun fiyata alırız keremi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş'ta Solskjaer ile ilgili sıkıntı var. Shakhtar maçından sonra oyuna ve skora göre karar verilebilir. (Sercan Dikme)

İyi yönetim farkında en azından bu sercan dikmenin haberi doğruysa.

Çevrimiçi tolga1903

https://www.transfermarkt.com.tr/wilson-odobert/profil/spieler/743498

https://www.transfermarkt.com.tr/lesley-ugochukwu/profil/spieler/711999

https://www.transfermarkt.com.tr/josh-acheampong/profil/spieler/1004708

https://www.transfermarkt.com.tr/andreas-skov-olsen/profil/spieler/432982

Obobert'in totthenam'da oynama ihtimali yok, iki ayağıyla da top sürebilen müthiş bir hız ve patlayıcılık sol tarafa at, ugochukwu ve acheampong mevkilerinde chelsea'nin 4.tercihleri falan, satmayı kafaya koymadılarsa kiralamama ihtimalleri yok, sana muazzam fizik kalite katacak 2 oyuncu, olsen yine harika bir fizik oyun kuruculuk ve zekâ, wolfsburg'un yedek kanatı konumunda herkesin hayali bütçenin çoğu buna kullanılsa ses çıkarmayacak bir sürü insan var. 4 oyuncu da öncelikle sana olağanüstü fizik getirecek, pigme gibi oyuncularla baskı yapamıyorsun 5 dk top alamıyorsun rakiplerinden.

Şu 4'lü çok mu zor imkansız? 3'ünü kirala birinin bonservisi al bi düzelt şu takımı. Sonra elindekileri gönderdikce beklerine rotasyon oyuncusu bul iyi stoper al yedek forvet al. Ama şöyle 4 tane fizik ve teknik kalite getir artık bu takıma bunlar olmaz başkaları olur. Şu taraftara biraz sevgi duyan merhamet eden yönetim bir şeyler yapar artık.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2025, 01:15:24 tolga1903 ]

Çevrimiçi 38life

Solskjaer'den sonra Moe ile devam edilmeli. Zira zaten herhangi bir teknik direktörün (para için gelenler hariç) bize gelmeyi kabul edeceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi COB

Solskjaer bence artık buradaki zamanını doldurdu. Kadro kötü kabul ama en azından mücadele etsek, kalitesizlik yüzünden kaybetsek yine tolerans gösterirdim ama kendi evimizde 3 dakika topa yaklaşamayıp 4 tane yiyorsak, bunun açıklaması olmaz, olmamalı.

Çevrimiçi levitate

Solskjaer'den sonra Moe ile devam edilmeli. Zira zaten herhangi bir teknik direktörün (para için gelenler hariç) bize gelmeyi kabul edeceğini sanmıyorum.

hepsi kovulacağı için o da kalmaz şu saatten sonra kimse gelmez bir daha bu kulübe
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

10-11 yaşında çocuk girip sövmüştür diye düşünmüştüm. Kongre üyesiymiş yuh!

Futbol kitlesindeki yozlaşmayı ve cehaleti hafife alıyorsunuz. Tuttuğu takım gol attıktan iki dakika sonra sahayı yabancı madde yağmuruna tutarak oyunu durduran insanlardan ben her şeyi beklerim. Bu mentalitedeki insanlar cinayet de işler. Ne alakası var demeyin. Bunların zihin sağlığı yerinde değil.

Çevrimiçi 38life

hepsi kovulacağı için o da kalmaz şu saatten sonra kimse gelmez bir daha bu kulübe

O zaman İbrahim Üzülmez falan gelir muhtemelen.

Yazık.

Çevrimiçi levitate

O zaman İbrahim Üzülmez falan gelir muhtemelen.

Yazık.

onun dışında gelmeyi isteyecek adam yok, sergen umrunda değil şenol hoca işi bıraktı galiba

mesela kafayı yiyeceğim twitter'da şenol editleri dönüyor hala adamı yiyen adamlar takımda duruyor hala alooo
bipbipbupbup

Etiketler: