2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yancos, ulumemo, underworld, matias_27, Rasim, Ravenman, blackeagle35, Umutcan Kaya, annoca, murat, OnurG, murat baltacı, KartalınGücü, levitate, Zafer55, COB, yaço58, Darkeagle, Sinan66, Serdar3444, Kapkarakartal, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, Özgür Gültekin, mtorunlu, ergin, sefaköykartali, Yusuf Berberoğlu, tolga1903, Savaş, eryigitcaner, Mehmet57, hasankale, Samet Ç, 38life, maıden, bull74, Kartal Ç, ugurkartalizma, Georgetown, golazokartal, Fikret ve 350 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 227254 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Alın size Beşiktaş taraftarı. Futbolcu ıslıklayan, Sergen diye bağıran, sahaya yabancı madde atan tipler bunlar işte.
https://x.com/DeportesReports/status/1948775397966983255
3-5 taraftarın yaptığı bu. Yurt dışında bol bol örnekleri var. Bu lavukda kendince duyar kasıyor. Sanki başına ilk defa gelmiş gibi. (Yapılan bence doğru değil)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Çözüm Şenol Güneş ya da Sergen değil, ama çözüm Ole, Bronckhorst ya da Ismael de değil.

Ole gidip yerine başka aynı tornadan çıkma adam gelecekse bı devran böyle sürer gider.

Sahada bir hücum şablonu olan, üçgenler beşgenler kurduracak, kanat varyasyonları, duran top organizasyonları çalıştıracak hoca kimse o gelsin. İspanyol ekolünden birileri olabilir. Yerli genç bir isim olabilir.

Allah aşkına bu hocalar ne katıyor bizim takıma? İçlerinden bir tek Ismaelin gözle görülür bir planı vardı onun da planı asla bizim ligde Beşiktaş için işleyecek bir plan değildi.

Çevrimiçi Zafer55

Alın size Beşiktaş taraftarı. Futbolcu ıslıklayan, Sergen diye bağıran, sahaya yabancı madde atan tipler bunlar işte.
O kevin pisliğinin gol sevinçlerini! görüp öfkelenmiş  Beşiktaşlı çocuklardır o mesajları yazanlar.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

3 IQ'lü oldukları için ve kültürsüz oldukları için, ayrıca tembel oldukları için, ayrıca bağnaz oldukları için yeni hiçbir şey hayal edemiyorlar. Eski futbolcular, eski hocalar, eski başkanlar. Vizyonları tamamen bununla sınırlı. Ayrıca hafızaları da yok. Onu söylemeyi unutmuşum. Jurasek istediği kadar kötü olsun Massuaku'yu aramam. Canı isteyince oynayan, istemeyince yatan futbolcuyu özlüyorlar. İnanılır gibi değil. Bu insanların söz hakkı olmaması lazım.

Kardeş sen hakaret etmeden argo konuşmadan kendini ifade edemiyor musun ? Site yöneticisi seni uyardı yine hakaret argo konusuyorsun.Bende eski hoca gelmesini istiyorum sen katılmıyorsan size katılmıyorum diyebilirsin bana durduk yere niye hakaret ettin şimdi.Kendini geliştiremedin mi hiç hayatın boyunca ?

https://www.youtube.com/shorts/gNiVFYWK1sM

Aslında herkesin anlayabileceği şekilde anlatmıs hoca derdini nasıl pozisyon alacağını söylemiş nerde duracağını söylemiş gerisi oyuncunun becerisine kalıyor.

Çevrimiçi 38life

O kevin pisliğinin gol sevinçlerini! görüp öfkelenmiş  Beşiktaşlı çocuklardır o mesajları yazanlar.

Beşiktaş'a karşı gol atıyor, tabi sevinecek. Takım gol attıktan iki dakika sonra sahayı yabancı madde yağmuruna tutan, oyunu soğutan kafaların kapasitesi neyse bunların da kapasitesi o. Düşünememe sorunu. Çok yaygın bir hastalık. Özellikle futbol kitlesi arasında.

Bu adam kendi kurduğu kadro için çözüm bulamıyorum dedi mi ? Dedi.

Exden next olmaz diyerek kötü zamanda sana sırt çevirdi mi çevirdi. Nedeni de bir ihtimal fb ye kapak atmaktı.

Lütfen algıya gelmeyelim.

Şurada problem arıyorsak hoca dan önce bir sürü peoblemimiz var. Çözümü de sergen değil.

Ben illa sergen olsun diye bir şey demiyorum hocanın durusu boyle olmalı net olmalı.Beşiktaş çıkıp yenecek demeli.

Ole gibi çıkıp ilk 2 ye yaklasıcaz dememeli hocanın o sözünü herkes unutmus üst sıraları zorlucaz ilk 2 ye yaklasmaya calısacaz diyen birisi de Beşiktaşın hocası olmamalı.

Burası Beşiktaş her zaman şampiyonluga oynar hoca Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil o yüzden zaten korkak oynatıyor.

Hoca ilk başta değişmeli ki takviyeler yeni hocaya göre yapılmalı oleden olmayacağı apacık belli ama başkanında işine geliyor ole ile devam etmek.

Çevrimiçi 38life

Çözüm Şenol Güneş ya da Sergen değil, ama çözüm Ole, Bronckhorst ya da Ismael de değil.

Ole gidip yerine başka aynı tornadan çıkma adam gelecekse bı devran böyle sürer gider.

Sahada bir hücum şablonu olan, üçgenler beşgenler kurduracak, kanat varyasyonları, duran top organizasyonları çalıştıracak hoca kimse o gelsin. İspanyol ekolünden birileri olabilir. Yerli genç bir isim olabilir.

Allah aşkına bu hocalar ne katıyor bizim takıma? İçlerinden bir tek Ismaelin gözle görülür bir planı vardı onun da planı asla bizim ligde Beşiktaş için işleyecek bir plan değildi.

Kimse gelmez. Mesela dün maçı vardı işte. Çağdaş Atan. Teklif götürsen gelir mi sence Beşiktaş'a? Mümkünatı yok kabul etmez.

Beşiktaş'ın "düştüğü" hali iyi anlamak gerek. Bazen bunun farkına varamıyoruz. Beşiktaş'a gelecek teknik direktör ya para için geliyordur ya da problemin büyüklüğünün farkında değildir. Bunu değiştirecek olan da yönetim.

Solskjaer kalsa da çözüm olmaz, gitse de çözüm olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Aslında herkesin anlayabileceği şekilde anlatmıs hoca derdini nasıl pozisyon alacağını söylemiş nerde duracağını söylemiş gerisi oyuncunun becerisine kalıyor.
Kesinlikle anlatmış :) biz bunu ön gördük ama takımı çalıştırmadık demiş. Bak fm oynarken bile duran toplarda uzun oyuncuları kısa oyuncuları falan belli yerlere konumlandırırsın, alan ya da adam adam eşleştirme yaparsınız. Artık bu iş neredeyse bilim olma yolunda ilerliyor. Bu sene arsenal ne goller attı. Bu golleri atmak nasıl marifet ve çalışma istiyorsa savunmal da aynı marifeti ve çalışmayı ister. Sen buna hazırlık yaptıysan 1 maç içinde en fazla 1 gol yersin, 1 maç içinde aynısından 3 tane gol yersen sana sorarlar hiç çalışmadın mı diye ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ben illa sergen olsun diye bir şey demiyorum hocanın durusu boyle olmalı net olmalı.Beşiktaş çıkıp yenecek demeli.

Ole gibi çıkıp ilk 2 ye yaklasıcaz dememeli hocanın o sözünü herkes unutmus üst sıraları zorlucaz ilk 2 ye yaklasmaya calısacaz diyen birisi de Beşiktaşın hocası olmamalı.

Burası Beşiktaş her zaman şampiyonluga oynar hoca Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil o yüzden zaten korkak oynatıyor.

Hoca ilk başta değişmeli ki takviyeler yeni hocaya göre yapılmalı oleden olmayacağı apacık belli ama başkanında işine geliyor ole ile devam etmek.
Hocayı eleştirip sergen örneklendirmesi yaparsan algı bellidir. Mesela palmerias hocası var, terzic boşta. Daha yığınla örnek var. Ama mesele hoca değil. Bizim malzeme kötü, eksik hatta bayat. Malzeme değiştirmeden aşçıyı değiştirmenin bence pek bir anlamı yok.

bi tane mesaj gostersene insanlarin kadro yeterli dedigi? herkesin burda 1 aydir 2 kanat 6 numara sag bek diye diye dilinde tuy bitti.
hocaya yol verince getirecegin adam kim? 6-7 ay once gorevden kacan sergen mi? sl de sifir cektiren sergen mi yoksa? 

bu kadroda ilk 18de 8-9 adam degismedigi surece herhangi bir hocayi getirmenin degistirmenin hic bir anlami yok.

Kadro yeter denmedi 3 tane transfer geldi kampa bu transferler yetmez dediğimde abartmayalım şimdiye kadar hiç 3 tane kampa oyuncu yetiştirememiştik dedi fena gitmiyoruz dendi ama bizim kadronun sil baştan sıfırdan kurulması gerektiğini unuttu bir çok kişi bu yüzden frene basmayalım diye uyardık bir çok kişi.

Şampiyon yapan sergende diyebilirsin ama ben illa sergen gelsin diye bir derdim yok başımızda hoca olmayan ole gitsin ilhan palut gelsin o bile bundan iyidir.

Kadronun kötü olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz ama bu kadro avusturya 2.lig 6.sından 1 milyon € değeri olan takımada 15-20 dk 2-0 geriye düşmez shaktar macında oldugu gibi bu bize oyunsal anlamda sıkıntıyı gösterir.

Geç olmadan bu hocaya boş yere yatırım yapmayı bırakıp yeni hoca getirip ona göre plan yapmalıyız gec olmadan.

Çevrimiçi 38life

3-5 taraftarın yaptığı bu. Yurt dışında bol bol örnekleri var. Bu lavukda kendince duyar kasıyor. Sanki başına ilk defa gelmiş gibi. (Yapılan bence doğru değil)

Görsellerdekilerden biri kongre üyesiymiş. 3-5 taraftar falan değil, çoluk çocuk falan da değil. Bu yozlaşmışlığın resmidir. 10 sene önce, 20 sene önce böyle bir şey göremezdiniz bu camiada.

Hocayı eleştirip sergen örneklendirmesi yaparsan algı bellidir. Mesela palmerias hocası var, terzic boşta. Daha yığınla örnek var. Ama mesele hoca değil. Bizim malzeme kötü, eksik hatta bayat. Malzeme değiştirmeden aşçıyı değiştirmenin bence pek bir anlamı yok.

Sadece mesaj  cımbızlarsanız sergeni görürsünüz eski mesajlarımda Roger Schmidt isminide yazdım terzic isminide yazdım zaten hatta schmidt üstünden hasbihal yaptık yetersiz başarısız filan dendi.

Başımızda aşçı yok malzeme değişsede aşcı olmadığı için en basit menemeni bile yapamıyoruz.Avusturya 2.liginin 6.sına 20 dk da 2-0 geri düşüyoruz.

Geçen kıştan beri başımızda oyun anlamında bir gelişme yok oyuncularda gelişme yok aksine takım geri gidiyor.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş'a karşı gol atıyor, tabi sevinecek. Takım gol attıktan iki dakika sonra sahayı yabancı madde yağmuruna tutan, oyunu soğutan kafaların kapasitesi neyse bunların da kapasitesi o. Düşünememe sorunu. Çok yaygın bir hastalık. Özellikle futbol kitlesi arasında.
İlk golünde tribünlere el bombası atıp patlattığını hayal edip kulaklarını tıkayıp dilini sallaya sallaya sırıtıyor.
İkinci golde aynı tribüne koşup kulağını gösteriyor sesiniz gelmiyor gibisinden...
Bunlar gol sevinci değil.
Sahaya cisim atılmasına anlam veremedim bende ama onun dışında taraftara çok da  kusur bulmuyorum başkan hoca ve frbolcular dururken.

Çevrimiçi Samet Demir

Görsellerdekilerden biri kongre üyesiymiş. 3-5 taraftar falan değil, çoluk çocuk falan da değil. Bu yozlaşmışlığın resmidir. 10 sene önce, 20 sene önce böyle bir şey göremezdiniz bu camiada.
20 sene önce sosyal medya yoktu ayrıca bu sadece bize özgü birşey değil. Ergenler her yerde aynı. Yabancıda da var bizdede.

Çevrimiçi tolga1903

Bu tiplerden her takımda var maalesef insanımız sıkıntılı. Eleman dalga geçmiş resmen bu ayıp ona yeter bir ömür ama meşhur oldum diye seviniyodur kafa bu çünkü

Kesinlikle anlatmış :) biz bunu ön gördük ama takımı çalıştırmadık demiş. Bak fm oynarken bile duran toplarda uzun oyuncuları kısa oyuncuları falan belli yerlere konumlandırırsın, alan ya da adam adam eşleştirme yaparsınız. Artık bu iş neredeyse bilim olma yolunda ilerliyor. Bu sene arsenal ne goller attı. Bu golleri atmak nasıl marifet ve çalışma istiyorsa savunmal da aynı marifeti ve çalışmayı ister. Sen buna hazırlık yaptıysan 1 maç içinde en fazla 1 gol yersin, 1 maç içinde aynısından 3 tane gol yersen sana sorarlar hiç çalışmadın mı diye ?

Adam oyuncuyu zaten doğru yere yerleştirdim o vurduruyorsa ona benim yapacak oldugum bir şey yok diyor. Oyuncunun yetenekleri kısıtlı diyor yada uyudu diyor. 3 tane aynı golden yedirmedi 2 tane aynı golden yedik.

Ayrıca sergene verilen şampiyonlar ligi kadrosu benim için kıstas değil verilen kadroyu ben çok iyi hatırlıyorum.Kadro zaten yetersizken sakatlıklar oldu alt yapıdan cocuklarla ajax deplasmanına cıktık ölçüt olmaz o yüzden.

N'sakala,welinton,töre ile seyircisiz bu adam benim için Türkiye liginde şunu yaptıysa başarılıdır anç'a rağmen.!

89 gol atmış! Şimdilerde 50 golü geçersek sezon sonu seviniyoruz :D

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 20:21:13 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi 38life

20 sene önce sosyal medya yoktu ayrıca bu sadece bize özgü birşey değil. Ergenler her yerde aynı. Yabancıda da var bizdede.

Söylediğim şey o zaten. Sosyal medya yozlaştırdı zaten. Beşiktaş diğer kulüplerden ayrılan bir camia idi. Hemde baya baya kalın bir çizgiyle ayrılırdı diğerlerinden. Ama sosyal medya sonrası o çizgi o kadar inceldi ki bazen görünmemeye başladı.

Çevrimiçi 38life

Bu tiplerden her takımda var maalesef insanımız sıkıntılı. Eleman dalga geçmiş resmen bu ayıp ona yeter bir ömür ama meşhur oldum diye seviniyodur kafa bu çünkü

Her takımda var onu biliyorum da biz eskiden farklıydık. Artık "her takım" gibi olduk. Bunu kabul edemiyorum ben.

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece mesaj  cımbızlarsanız sergeni görürsünüz eski mesajlarımda Roger Schmidt isminide yazdım terzic isminide yazdım zaten hatta schmidt üstünden hasbihal yaptık yetersiz başarısız filan dendi.

Başımızda aşçı yok malzeme değişsede aşcı olmadığı için en basit menemeni bile yapamıyoruz.Avusturya 2.liginin 6.sına 20 dk da 2-0 geri düşüyoruz.

Geçen kıştan beri başımızda oyun anlamında bir gelişme yok oyuncularda gelişme yok aksine takım geri gidiyor.
Alıntıladığım mesajlarında bu hocalardan bahsettiysen ve ben görmezden geldiysem bu cımbızlama olur. Durum bu değil ki, son mesajların da hep sergen örneği var. Sergenin bu demeçleri falan olmasa ben sesimi yine çıkartmazdım da özellikle antalya dan kovulduktan sonra iyice triplere girdi. Kendini ne sanıyor anlamıyorum. O nedenle ben sergene karşı aşırı hassassım. Aynısı şenol içinde geçerli. Birisi takımın altına dinamiti bırakıp kaçtı gitti, diğeri de zor zamanda gelmedi.

Tekrar ediyorum bu kadro komple yenilenmedem hoca değişikliği sana 1 ya da 2 seneye malolur. Öncelik kadroyu yenilemek olmalı. Çürükleri ayıklamazsan diğerlerine de zarar verir.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam oyuncuyu zaten doğru yere yerleştirdim o vurduruyorsa ona benim yapacak oldugum bir şey yok diyor. Oyuncunun yetenekleri kısıtlı diyor yada uyudu diyor. 3 tane aynı golden yedirmedi 2 tane aynı golden yedik.

Ayrıca sergene verilen şampiyonlar ligi kadrosu benim için kıstas değil verilen kadroyu ben çok iyi hatırlıyorum.Kadro zaten yetersizken sakatlıklar oldu alt yapıdan cocuklarla ajax deplasmanına cıktık ölçüt olmaz o yüzden.

N'sakala,welinton,töre ile seyircisiz bu adam benim için Türkiye liginde şunu yaptıysa başarılıdır anç'a rağmen.!

89 gol atmış! Şimdilerde 50 golü geçersek sezon sonu seviniyoruz :D

Oyuncuyu doğru yere yerleştirdiğini söyleyip, aynı golü aynı maç içerisinde 3 tane yiyen takımın hocası şuan sana hiç bir şey kazandırmaz. Kendi içinde çelişiyorsun :)

Çevrimiçi tolga1903

İlk golünde tribünlere el bombası atıp patlattığını hayal edip kulaklarını tıkayıp dilini sallaya sallaya sırıtıyor.
İkinci golde aynı tribüne koşup kulağını gösteriyor sesiniz gelmiyor gibisinden...
Bunlar gol sevinci değil.
Sahaya cisim atılmasına anlam veremedim bende ama onun dışında taraftara çok da  kusur bulmuyorum başkan hoca ve frbolcular dururken.
[/quote

Bazı şeyleri amasız fakatsız kınamak ayiplamak lazım. Sen koskoca milyonluk camiayı aptalca hırsın öfken yüzünden küçük düşüremezsin elin 19 yaşındaki veleti gol sevinci yaptı diye bu hakaretleri ırkçılığı edemezsin tenezzül ettiği şey çok ayıp.

Ayrıca dün sahaya madde atmaları falan da rezaletti hala bir kısmının sergen diye bağırması diğerlerinin ıslıklaması falan çok kötüydü ha bir de "ooo kartal haydi bastır kartal" denilen iğrenç tezahüratı yaptıkları an sesi sıfırlıyorum bu tezahüratı yıllar sonra bulup getirip aynı tondan dakikalarca bağırmaları tiksindirici zaten ne zaman buna başlıyorlar gol yiyoruz dün de aynısı oldu iç saha taraftarı tıpkı takımları gibi rezil durumda.

Alıntıladığım mesajlarında bu hocalardan bahsettiysen ve ben görmezden geldiysem bu cımbızlama olur. Durum bu değil ki, son mesajların da hep sergen örneği var. Sergenin bu demeçleri falan olmasa ben sesimi yine çıkartmazdım da özellikle antalya dan kovulduktan sonra iyice triplere girdi. Kendini ne sanıyor anlamıyorum. O nedenle ben sergene karşı aşırı hassassım. Aynısı şenol içinde geçerli. Birisi takımın altına dinamiti bırakıp kaçtı gitti, diğeri de zor zamanda gelmedi.

Tekrar ediyorum bu kadro komple yenilenmedem hoca değişikliği sana 1 ya da 2 seneye malolur. Öncelik kadroyu yenilemek olmalı. Çürükleri ayıklamazsan diğerlerine de zarar verir.

Tam olarak benim dediğim gibi işte kendinle celisiyorsun sergen ve şenolu sevmediğin için cımbızlayıp cevaplama gereği hissetmişsin işte. Terzic ve Roger Schmidt isimlerini paylaştığımda görmezden gelmişsin.Fikrine saygı duyuyorum sen böyle düşünüyorsun ben farklı düşünüyorum.

Bence hoca önce seçilmeli gelecek hoca kendisi oyun sistemine göre oyuncu seçmeli hazır transfer sezonundayken.Olenin istediği yaptıgı kadroyu bir başka hocaya dayatmanın mantığı yok.

Oyuncuyu doğru yere yerleştirdiğini söyleyip, aynı golü aynı maç içerisinde 3 tane yiyen takımın hocası şuan sana hiç bir şey kazandırmaz. Kendi içinde çelişiyorsun :)

Mesajı okumadan pas geçmişsin. :)

3 kere yemedik aynı golden 2 kere yedik.

Ayrıca şampiyonlar ligi benim için kıstas değil diye yazmıştım.

Şampiyonlar ligini normalde her sene kazanıyorduk sergen geldi kazanamadık diye bir durum yok ayrıca :)

Ben ligde bizi şampiyon yapmıs mı ona bakarım yaptı benim için yeterli :)

Süper ligde şampiyon olan en son yabancı hoca zico 2006-2007 :ebebe:

Etiketler: