Kesinlikle anlatmış
biz bunu ön gördük ama takımı çalıştırmadık demiş. Bak fm oynarken bile duran toplarda uzun oyuncuları kısa oyuncuları falan belli yerlere konumlandırırsın, alan ya da adam adam eşleştirme yaparsınız. Artık bu iş neredeyse bilim olma yolunda ilerliyor. Bu sene arsenal ne goller attı. Bu golleri atmak nasıl marifet ve çalışma istiyorsa savunmal da aynı marifeti ve çalışmayı ister. Sen buna hazırlık yaptıysan 1 maç içinde en fazla 1 gol yersin, 1 maç içinde aynısından 3 tane gol yersen sana sorarlar hiç çalışmadın mı diye ?
Adam oyuncuyu zaten doğru yere yerleştirdim o vurduruyorsa ona benim yapacak oldugum bir şey yok diyor. Oyuncunun yetenekleri kısıtlı diyor yada uyudu diyor. 3 tane aynı golden yedirmedi 2 tane aynı golden yedik.
Ayrıca sergene verilen şampiyonlar ligi kadrosu benim için kıstas değil verilen kadroyu ben çok iyi hatırlıyorum.Kadro zaten yetersizken sakatlıklar oldu alt yapıdan cocuklarla ajax deplasmanına cıktık ölçüt olmaz o yüzden.
N'sakala,welinton,töre ile seyircisiz bu adam benim için Türkiye liginde şunu yaptıysa başarılıdır anç'a rağmen.!
89 gol atmış! Şimdilerde 50 golü geçersek sezon sonu seviniyoruz