2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Gökhan Güvenç, gokhans, KartalınGücü, maıden, Georgetown, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, kartalizma190399, Akil Emre, Monza, 38life, NioHH, golazokartal, Zafer55, annoca, mayguntr, hasankale, Kartal Ç, Umutcan Kaya, cornelius, safak_01, emre_1978, Mehmet57, yaço58, blackeagle35, Yancos, o2bucak, COB, ugurkartalizma, Rasim, matias_27, Kapkarakartal, levitate, Savaş, Tass, ulumemo, sefaköykartali, Yokmessi, Darkeagle, bull74, mtorunlu, murat baltacı, ergin, Reawers, Ravenman, murat, Sinan66, mellfred ve 394 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 203353 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

https://x.com/KursadCelikbas/status/1947278754037789042

başlarım görüşüne gel baba ya saçma sapan adamlar sokacaklar bize yoksa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

Geleni anladık ama takımdan gideceklerde niye ses seda yok anlamadım, resmen hareket edemiyoruz

Çevrimiçi murat

https://x.com/DeportesReports/status/1947255535830470972
geçemeyiz de geçsek bile en kötü kura denk gelmiş.neredeyse şampiyonlar ligi ön elemesi kıvamında

Çevrimiçi ulumemo

Harry wilson keremden daha iyi gibi. Kereme 25 vereceğine wilson’ı 15’e çöz gel

Çevrimiçi levitate

wolfsburg lindstrom'ü almış, artık şu olseni getirin yeteeer
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'e elenmesi halinde Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda St. Patricks - Kalju eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'e elenmesi halinde Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda St. Patricks - Kalju eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak

kaju bizim dişimize göre rakip bu kadroyla anca onu yeneriz.Yönetim kadroyu değiştirmediği sürece seviye buralara doğru gidiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

Anç'nin almadığı Hulk'un son 5 seneki maç ortalaması 51 son 5 senedeki gol katkısı 176 şuna 1 milyon fazla verip almadı büyük başkan

Çevrimiçi 38life

Emerson Royal ile ilgili haberlerin gerçek olduğunu düşünmüyorum ben. Bir temas olmuştur. ilk temas karşı taraftan gelmiştir. Ama sözleşme görüşmeleri falan yapıldığı haberleri uydurmasyon bence.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emerson Royal ile ilgili haberlerin gerçek olduğunu düşünmüyorum ben. Bir temas olmuştur. ilk temas karşı taraftan gelmiştir. Ama sözleşme görüşmeleri falan yapıldığı haberleri uydurmasyon bence.

Bana da inandırıcı gelmedi hele 10+ bonservis mümkün değil.

Çevrimiçi tolga1903

Kerem alacaklar heralde. Sola illa kerem gelecekse sağ kanada olsen malen falan gerekiyor ne var ne yok sağ tarafa harcanmalı para

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, Kerem Aktürkoğlu'nun durumunu merak ediyor ve araştırıyor.

▪️ Ancak bu durum Beşiktaş'a veya Kerem tarafına sorulunca yalanlanır. Hassas bir süreç olduğu için sakin sakin devam ediyor.

▪️ Benfica'nın bu ay oynayacağı 2 hazırlık maçında Kerem'in ne kadar süre alacağı transferinde etkin olacak.

▪️ Fenerbahçe'nin Kerem'e bir ilgisi olmuş ancak Kerem sıcak davranmamış. Beşiktaş'la ilgili "gelmem" dememiş, taraftarın düşüncesi önemli.

▪️ Kerem'in 20 M€'nun altında bir bonservis ücreti var. Beşiktaş, bu ücreti öderse transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum.
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Kerem alacaklar heralde. Sola illa kerem gelecekse sağ kanada olsen malen falan gerekiyor ne var ne yok sağ tarafa harcanmalı para

Sağa da İrfanı getirirler Yerli JK oluruz. 😄 Sağ beke de Zeki Çelik gelir. Ortaya Salih Özcan. Jurasek yedeği Rıdvan. Forvet yedeği de Ocak ayında Amdouni.

Çevrimiçi levitate

Sağa da İrfanı getirirler Yerli JK oluruz. 😄 Sağ beke de Zeki Çelik gelir. Ortaya Salih Özcan. Jurasek yedeği Rıdvan. Forvet yedeği de Ocak ayında Amdouni.

bunlar kadar yabancı gelmezse tatmin olmam ama yerli işinde atılım yapmamız gerektiği bir gerçektir
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Bu arada ben kredisi az olacak oyuncu istemiyorum kadroda. Ha bana kalsa normal şartlarda Kerem'i isterim. Sosyal medyalar bugün kapatılsa, pandemi olsa maçlar seyircisiz oynansa Kerem %100 alınsın, derhal imzalansın derim. Ama daha adı geçince mırın kırın ediliyorsa o işten bize hayır gelmez. Çünkü taraftarın ayarı kaçmış durumda. Geçen sezon Arroyo falan ıslıkladı bu taraftar. Dengesi, akıl sağlığı iyice kaymış. O yüzden kredisi az oyuncu, en ufak performans düşüklüğünde tepki görecek futbolcu istemiyorum ben.

Çevrimiçi tolga1903

Bu kadar yerli rahatsız eder beni şahsen hiç gerek yok hele o irfan falan. Orkun kerem demir ege mert emirhan yeter de artar zaten demir ege zorlarsa 5 milli futbolcu daha ne

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada ben kredisi az olacak oyuncu istemiyorum kadroda. Ha bana kalsa normal şartlarda Kerem'i isterim. Sosyal medyalar bugün kapatılsa, pandemi olsa maçlar seyircisiz oynansa Kerem %100 alınsın, derhal imzalansın derim. Ama daha adı geçince mırın kırın ediliyorsa o işten bize hayır gelmez. Çünkü taraftarın ayarı kaçmış durumda. Geçen sezon Arroyo falan ıslıkladı bu taraftar. Dengesi, akıl sağlığı iyice kaymış. O yüzden kredisi az oyuncu, en ufak performans düşüklüğünde tepki görecek futbolcu istemiyorum ben.
2-3 maç oynasın Orkuna neler diyecekler kim bilir, bu taraftar kimlere neler neler söyledi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

kredisi az olmayan oyuncu ronaldo messi leao falan bizim taraftarın cernyi deli gibi istiyorlar 2 maç kötü oynasın kim aldı bu tenekeyi derler

Kerem iyi oynarsa taraftar ses cıkartmaz kotu oynarsa ne siyasi ideolojisi kalır ne başka bir şey abuobakarın kabilesine sövülüyordu twitterda en son.

Etiketler: