Şu kerem'i izledim biraz son sezonunu burada zaten çok izledik. Gerçekten yetenek seti hız fizik olarak bana yetersiz geliyor ama nasıl oluyorsa bir şekilde skorla sürekli haşır neşir. Yalnız bu elemanı alırken çok iyi düşünmek lazım kırılgan yapısı var ve skordan birazcık dahi uzaklaşınca katlanılmaz olur bu bize. Ayrıca diyelim ki rashica gitmedi, kerem rafa rashica arkalarında orkun demek fiziken baya bir dezavantaj demek. Çok iyi düşünmek lazım benim için maksimum benfica'nın verdiği fiyat verilmeli fazlası zarar yazar bu çocukta.
Beşiktaşlı olarak ligde fırsat buldukça diğer takımlarının maclarını hep izledim.
Keremi gs de beğeniyordum topu taşıması adam geçmesi savunma arkasına sarkması atmaya başladıkca leblebi gibi atıyor.Yalnız o da kaçırmaya başlayınca sürekli arkası geliyor üst üste taraftar tepki gösterdikçe daha çok panik yapıyor.Orkun gibi o da değer görmek istiyor.Bizim taraftar tepki gösterirse gs de olduğu gibi olabilir.
Ayrıca ben keremin siyasi ideolojisini beğenmiyorum bizim ülkemizde sosyal medyada buda çok önemli taraftarın yarısı iyi bile oynasa siyasi ideolojisinden dolayı tepki gösterecektir.
Riskli bir transfer 20 milyon € bandı transfer ücreti konusuluyor bu rakamlara daha iyisi ve taraftarla arasında sorun yaşamayacak yabancı oyuncular alınabilir.
Sola keremi alacaklarsa sağ kanat mutlaka oyun kurucu kanat olmak zorunda.