2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, KartalınGücü, Özgür Gültekin, maıden, annoca, Georgetown, ahmetekinciogl2, hasankale, safak_01, golazokartal, Tass, Mehmet57, Ravenman, NioHH, Yancos, Darkeagle, blackeagle35, Umutcan Kaya, Ryan_USA, murat baltacı, Sinan66, ergin, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, kartal meriç, Monza, Serdar3444, sefaköykartali, OnurG, eryigitcaner, Zafer55, yaço58, bull74, Bülent Yiğitcan, ulumemo, mtorunlu, murat, Rasim, Yusuf Berberoğlu, fatihsahin, mayguntr, Kartal Ç, Liquidator, sozkul, ugurkartalizma ve 442 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 195470 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Mehmet Topal:  "iki yönünü de oynayabilen"  :D chatgpt guzel hos da futbol oyuncu islerinde guzel salliyo
tayfur bingöl’ü sordum azpilicueta ve james milner’a benzetti oyun tarzı olarak :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Cajustenin defansif verileri beğenilmeyen gedsondan daha kötü

Çevrimiçi gokhans

Cajustenin defansif verileri beğenilmeyen gedsondan daha kötü
2024/25 sezon immobile’nin total istatistikleride ollie watkins’den iyi hatta evanilson’un falan içinden geçiyor totaldede, hücumda da. Tr ligi ile pl ligi karşılaştırmaları bu yüzden aşırı tezatlık oluşturabiliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Tuta - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt https://share.google/4bwFcWYsyqnw5uheL
Nasıl bilirsiniz?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/kartalhatti/status/1946968776865632703
anç için şöyle bir küfür bölümümü açılsa? Şöyle girsek o başlığa içimizi döksek, şöyle bir rahatlasak.. Sitenin amme hizmeti, sinir, stres, psikoloji tedavisi…

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

gedson benficadan tottenham'a kiralık giderken bir taraftarın hakkında yayımladığı video. Kısaca gedson'un ana pozisyonunun CM olduğundan, sağ bek on numara sağ açık oynadığında performansının düştüğünden güveninin de kaybolduğundan bahsetmiş. Tabi o ara gedson 20 yaşında.

Biz orkun transferini bu bağlamda tamamen gedsonun mevkisiyle çakışan (8/10) bir şekilde yapmış olduk. Gedson her ne kadar düz, bal yapmayan arı gibi gözüken biri olsa da mevcut kadroda para eden 3-5 futbolcumuzdan biri. Burada kadro planlaması işinin düzgün yapılmadığını ve ihtiyaca göre değil de fırsatları değerlendirerek transfer yapıldığını düşünüyorum. Bu bir kenarda dursun.

Bu kadro ile 3'lü orta saha seçeneği gedson-orkun çakışmasından mümkün olmuyor. Çünkü iki oyuncu da yedek tutulacak futbolcular değil. Bana göre (her ne kadar çok zor olsa da) 3'lü defansa geçilip alttakine yakın bir kadro ile transfer bitene kadar hem orkundan hem gedsondan faydalanmak. Tabi gedson bu arada satılıp orta sahada +1 yer açılması taraftarıyım.

Çevrimiçi Samet Demir

gedson benficadan tottenham'a kiralık giderken bir taraftarın hakkında yayımladığı video. Kısaca gedson'un ana pozisyonunun CM olduğundan, sağ bek on numara sağ açık oynadığında performansının düştüğünden güveninin de kaybolduğundan bahsetmiş. Tabi o ara gedson 20 yaşında.

Biz orkun transferini bu bağlamda tamamen gedsonun mevkisiyle çakışan (8/10) bir şekilde yapmış olduk. Gedson her ne kadar düz, bal yapmayan arı gibi gözüken biri olsa da mevcut kadroda para eden 3-5 futbolcumuzdan biri. Burada kadro planlaması işinin düzgün yapılmadığını ve ihtiyaca göre değil de fırsatları değerlendirerek transfer yapıldığını düşünüyorum. Bu bir kenarda dursun.

Bu kadro ile 3'lü orta saha seçeneği gedson-orkun çakışmasından mümkün olmuyor. Çünkü iki oyuncu da yedek tutulacak futbolcular değil. Bana göre (her ne kadar çok zor olsa da) 3'lü defansa geçilip alttakine yakın bir kadro ile transfer bitene kadar hem orkundan hem gedsondan faydalanmak. Tabi gedson bu arada satılıp orta sahada +1 yer açılması taraftarıyım.
Rachica yerine Muci, sol tarafa da Jurasek.

Çevrimiçi yaço58

Paramız mı bitti ne oldu rakipler agresifken biz Orkun alıp frene bastık böyle gidersek yine kasımda lige havlu atarız

Çevrimiçi KartalınGücü

https://x.com/EvrenChicago/status/1946976857884364934

kara haber geldi

Böyle bir şey olursa ben emin olurum ki son gelen 3 başkan da aynı yere hizmet ediyor ve bu kesinlikle Beşiktaş değil.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt’un Brezilyalı stoperi Tuta’yı transfer etmek için resmi görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

(NTV Spor)

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt’un Brezilyalı stoperi Tuta’yı transfer etmek için resmi görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

(NTV Spor)
bu eleman bayağı iyi sağ bekte oynayabiliyor sanırsam ama sakatlık problemi olabilir tam hatırlamıyorum, üçlü stoperi diyorlardı ama

geçen yaz fb ilgilenmişti galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

rensch ve van evijk @Samet Ç
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yüksek ihtimalle karsdorp kitleyecekler rez alalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

(NTV Spor)

Nasıl hazırlanıyor acaba çok merak ettim şimdi bak. Bitane de kanat için hazırlık yapsa da teklif yapsa allah rızası için günlerdir 2 tane haber çıktı çıka çıka onlar da cajuste ve stoper. 

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

bu eleman bayağı iyi sağ bekte oynayabiliyor sanırsam ama sakatlık problemi olabilir tam hatırlamıyorum, üçlü stoperi diyorlardı ama

geçen yaz fb ilgilenmişti galiba
üçlü sağ kenar stoperi

Çevrimiçi Samet Demir

Olan şifoya oldu, herifi denizin ortasında dımdızlak bıraktılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Milan van Ewijk iyi ama alamayız
gerçi bu da aynı menajerlik şirketinden para çıksak bile alamayız

Çevrimiçi Necmi

Olan şifoya oldu, herifi denizin ortasında dımdızlak bıraktılar.
şimdi teknede alem yapıyordur

Çevrimiçi Samet Demir

Milan van Ewijk iyi ama alamayız
Evren de ilgilendiğimizi yazmış, maddi olarak zor olduğunu falan yazmışlar hatta.

Çevrimdışı levitate

üçlü sağ kenar stoperi
dörtlüde sağa atıyoruz üçlü gibi takılıyoruz tutar mı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

gerçi bu da aynı menajerlik şirketinden para çıksak bile alamayız
acaba iki oyuncunuz yamuk yaptı yenisini istiyoruz tarzı bir iş olabilir mi ya da adamlar önermiştir
bipbipbupbup

Etiketler: