Bilici bile sevdik sabrettik o korkak futboluna rağmen bu hocaya neden bu baskı kuruldu. Adalı adayken şampiyon olacaz vs gibi saçmalamasaydı uzun vadeli plan yaptık deseydi belkide bu kadar tepki olmazdı.
Ole bilicten fersah fersah iyidir ki manudaki gibi de değil, ekibinden ekstra hocalar var. Ole ile şampiyon olmayı ben beklemiyorum ama bir temel atılabilir sonrasına o temel üzerine daha aktif hoca ile devam edilir. Şimdi çok iyi bir hoca gelse bu takımla ve ligdeki yapıyla o da başarısız olacak.
Şampiyon lafına takılmayın hangi hoca hangi futbolcu olursa olsun bazı şeyler bu kadar barizken kimse şampiyonluk hayali kurmasın.
Korkak bilic pektemek,franco,neciple liverpool nasıl eledi

Arsenale kafa tuttu,tottenhamı yendi.Bilic kötü hoca değildi anadolu takımlarınada puan kaybı yapmadı genelini yendi gs deplasmanında kaybetti şampiyonlugu her zaman ki gibi nasıl rastlantıysa bu 15 yıldır hep deplasmanda son haftalarda gs deplasmanına gittik yeni yeni bozulmaya başladı bu istatistik çünkü başka türlü halediyorlar artık işleri zaten.
Bilic oleden daha büyük hoca ole hoca bile değil beden hocası hep unutuyorum yanındaki moe ondan daha iyi hoca ole gitsin moe kalsın oyun nasıl değişicek herkes görücek aslında.
Niye şampiyonluk hayali kurmayalım ben onu anlamadım o zaman niye transfer yapıyoruz kendimizi parcalıyoruz madem baştan belli alt yapı oyuncuları ile cıkalım maclara ne diye orkuna 25 milyon € verdik.SArı gelinlerin korundugu aşikar en çok turuncu olan bunda herkes hem fikir.Ama yenilgiyi baştan kabul etmek ne demek.