2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, Samet Ç, gokhans, Kapkarakartal, Darkeagle, Sinan66, Özgür Gültekin, Yusuf Berberoğlu, matias_27, sEuL, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Georgetown, annoca, yaço58, Savaş, ergin, Samet Demir, ulumemo, maıden, Sedat.Y, mtorunlu, murat, ahmetekinciogl2, KartalınGücü, Mehmet57, COB, Serdar3444, mayguntr, sefaköykartali, doganay, tolga1903, Monza, Rasim, 38life, OnurG, Umutcan Kaya, Yokmessi, Zafer55, Tass, underworld, savaş altay, Reawers, safak_01, hasankale, o2bucak, golazokartal, bull74, Yancos, balkan-kartal, murat baltacı ve 342 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 183400 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Yok artık LeBron
Yenilgi belki bizim hayrımıza bile olabilir abi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

oyuncuları denemek için oynattım diyorsa dibine kadar eleştirsin sen bu takıma dünmü geldin bunca zamandır karar veremedinde bir maçta mı karar vereceksin

Hocanın basın önünde söylediklerini dümdüz olduğu gibi almak çok büyük hata. Zaten 24 saat arayla oynanmış bir maçtan bahsediyoruz. O maçta her türlü yedek oyuncular oynanacak. Kötü, kadroda düşünülmeyen oyuncular oynanacak. Hoca'nın onlara bir şans verdim değerlendiremediler lafı. Slovakya ikinci lig takımına karşı bi gol atsa Musrati'yi bu sezon kadroda tutmaya karar verecektim demek değildir. Böyle bir düşüncede olduğunu düşünüyorsan zaten Şuan verdiğin tepkinin, eleştirinin 1000 katını vermen gerekir. O kadar abes çünkü. Lafları olduğu gibi almayın. Başkanlar, hocalar basın önünde gerçekleri söylemezler.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın basın önünde söylediklerini dümdüz olduğu gibi almak çok büyük hata. Zaten 24 saat arayla oynanmış bir maçtan bahsediyoruz. O maçta her türlü yedek oyuncular oynanacak. Kötü, kadroda düşünülmeyen oyuncular oynanacak. Hoca'nın onlara bir şans verdim değerlendiremediler lafı. Slovakya ikinci lig takımına karşı bi gol atsa Musrati'yi bu sezon kadroda tutmaya karar verecektim demek değildir. Böyle bir düşüncede olduğunu düşünüyorsan zaten Şuan verdiğin tepkinin, eleştirinin 1000 katını vermen gerekir. O kadar abes çünkü. Lafları olduğu gibi almayın. Başkanlar, hocalar basın önünde gerçekleri söylemezler.
Kesinlikle, farazi olacak belkide ama yönetim olsun taraftar olsun belki bir umut dünkü oyunculardan faydalanabileceğimizi düşünenler için güzel bir oyun oldu. Herkes açık bir şekilde anlamıştır. Tayyip,necip falan tek tek saymıyorum bunlar bizim rotasyon oyuncumuz olacak kalibrede dahi değiller. Necip içinde çok düşünce varsa geçsin yedek kulübesine istiyorsa eğer yavaştan kendini antrenörlüğe hazırlasın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Shaktar maçına bari böyle çıkalım madem kanat oyuncumuz yok Jurasek zaten tüm sahayı kulllanıyor, en azından Arroyonun Rashicanın çırpınışlarını izlemeyiz.

----------------amir-----------------
------orkun----------gedson-----
----------------rafa-------------------
--------semih-----tammy-------

Çevrimiçi annoca

Bilici bile sevdik sabrettik o korkak futboluna rağmen bu hocaya neden bu baskı kuruldu. Adalı adayken şampiyon olacaz vs gibi saçmalamasaydı uzun vadeli plan yaptık deseydi belkide bu kadar tepki olmazdı.

Ole bilicten fersah fersah iyidir ki manudaki gibi de değil, ekibinden ekstra hocalar var. Ole ile şampiyon olmayı ben beklemiyorum ama bir temel atılabilir sonrasına o temel üzerine daha aktif hoca ile devam edilir. Şimdi çok iyi bir hoca gelse bu takımla ve ligdeki yapıyla o da başarısız olacak.

Şampiyon lafına takılmayın hangi hoca hangi futbolcu olursa olsun bazı şeyler bu kadar barizken kimse şampiyonluk hayali kurmasın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yenilgi belki bizim hayrımıza bile olabilir abi.

Yahu sezon biterken bunu konuşmuyor muyduk?
Bu kadro 1 transfer döneminde temizlenmez
Kadro yeterli olmayacak
Avrupa ligi hızım için yıpratıcı olacak
Konferans daha hayırlı

Diye konuşurken şimdi neden bahsediyoruz.
Valla hiç ayarimiz yok.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bilici bile sevdik sabrettik o korkak futboluna rağmen bu hocaya neden bu baskı kuruldu. Adalı adayken şampiyon olacaz vs gibi saçmalamasaydı uzun vadeli plan yaptık deseydi belkide bu kadar tepki olmazdı.

Ole bilicten fersah fersah iyidir ki manudaki gibi de değil, ekibinden ekstra hocalar var. Ole ile şampiyon olmayı ben beklemiyorum ama bir temel atılabilir sonrasına o temel üzerine daha aktif hoca ile devam edilir. Şimdi çok iyi bir hoca gelse bu takımla ve ligdeki yapıyla o da başarısız olacak.

Şampiyon lafına takılmayın hangi hoca hangi futbolcu olursa olsun bazı şeyler bu kadar barizken kimse şampiyonluk hayali kurmasın.

Korkak bilic pektemek,franco,neciple liverpool nasıl eledi  :alala: Arsenale kafa tuttu,tottenhamı yendi.Bilic kötü hoca değildi anadolu takımlarınada puan kaybı yapmadı genelini yendi gs deplasmanında kaybetti şampiyonlugu her zaman ki gibi nasıl rastlantıysa bu 15 yıldır hep deplasmanda son haftalarda gs deplasmanına gittik yeni yeni bozulmaya başladı bu istatistik çünkü başka türlü halediyorlar artık işleri zaten.

Bilic oleden daha büyük hoca ole hoca bile değil beden hocası hep unutuyorum yanındaki moe ondan daha iyi hoca ole gitsin moe kalsın oyun nasıl değişicek herkes görücek aslında.

Niye şampiyonluk hayali kurmayalım ben onu anlamadım o zaman niye transfer yapıyoruz kendimizi parcalıyoruz madem baştan belli alt yapı oyuncuları ile cıkalım maclara ne diye orkuna 25 milyon € verdik.SArı gelinlerin korundugu aşikar en çok turuncu olan bunda herkes hem fikir.Ama yenilgiyi baştan kabul etmek ne demek.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi tolga1903

Dünkü maçta hoca tabiri caizse takımdaki elek altı oyuncuları sahaya sürdü. Net olarak bu tavrın yönetime bir mesaj olması gerekli. Bunun sonucunda da bizim yönetime tepki koymamız gerekirken hocaya yükleniyoruz. Açıkçası bu hoca yerine Erling Moe hocamız olsaydı o da beni mutlu ederdi. Kısaca hocaya bence fazla acımasız davranıyoruz.

Osayi son anda iptal oldu, 2 haftamızı yedi, son dakika iptal olan kwp transferi ile de totalde sağ bek pozisyonu için 1 ayımızı harcamış olduk. Bu süreçte bizim plansız ilerlediğimizin kanıtı. Her pozisyon için 3-4 altarnatifimiz yokmuş yani. Tek tek ilerlemişiz.

Hele yancı gazetecilerin yazdığı gibi rachica ve mario falan gitmeden kanat transferi beklemiyorum safsatına anında tepki göstermemiz lazım. Ondan sonra Eylül ayı geliyor renklilerle aramızda dağ gibi kadro kalitesi farkı oluştu diyoruz. Kardeşim sen yazın yönetime hoca konusunda tepki gösterip eksik yerleri görmezden geldin, hal böyle olunca ne olmasını bekliyordunki?

Geç olmadan gözlerimizi açalım, odağımızı kaybetmeyelim. Acilinden kanat, sağ bek, 6 numara. Rachica ve türevleri de go home. En acilinden.

Dikilitaşa onay verin gerisini bana bırakın diyen yönetimin acilen aksiyon alması gerekiyor.

Ben deliriyorum o yancıların ettikleri laflara ve bence doğru da söylüyorlar. Joao mario'dan rashica'dan bir halt olacak olsa geçen sene olurdu, svenson'dan doğru düzgün bek çıkacak olsa 40 maçta çıkardı. Bak ox gitti haberi yaptırdılar daha giden bişey yok onana duruyor musrati duruyor amir duruyor tıkandın kaldın gönderemiyorsun ve alamıyorsun shaktar maçı geldi 20 gün sonra da lig maçın var. Yukarda saydığım boşluk olan oyuncuları defetsinler gerekirse +2'ye elan ve arroyo yazılsın ama bi aksiyon alın artık yahu koca kulüp öldü sanki ne gelenden haber var ne gidecekten

https://x.com/Besiktaslilik/status/1946196798357295565 Doğru mudur diyeceğim de, konu anç olunca mümkün

hep kötü haberler düşmeye başladı tadımız iyice kaçmaya başladı

Çevrimiçi mayguntr

Shaktar maçına bari böyle çıkalım madem kanat oyuncumuz yok Jurasek zaten tüm sahayı kulllanıyor, en azından Arroyonun Rashicanın çırpınışlarını izlemeyiz.

----------------amir-----------------
------orkun----------gedson-----
----------------rafa-------------------
--------semih-----tammy-------

gedson sakat, dun hoca semih de sakatlandi dedi, mustafa da sakat, orkun buyuk ihtimal 90dk kaldiracak durumda degil ondan cok farkli seyler beklentisine girmemek lazim :D

Buyuk ihtimal

Mert
Svenson Paulista Udokhai Jurasek
Demir/Amir/Rafa
Rashica Tammy Mario

Orkun hazirsa da Demir yerine o oynar buyuk ihtimal.

Çevrimiçi annoca

Korkak bilic pektemek,franco,neciple liverpool nasıl eledi  :alala: Arsenale kafa tuttu,tottenhamı yendi.Bilic kötü hoca değildi anadolu takımlarınada puan kaybı yapmadı genelini yendi gs deplasmanında kaybetti şampiyonlugu her zaman ki gibi nasıl rastlantıysa bu 15 yıldır hep deplasmanda son haftalarda gs deplasmanına gittik yeni yeni bozulmaya başladı bu istatistik çünkü başka türlü halediyorlar artık işleri zaten.

Bilic oleden daha büyük hoca ole hoca bile değil beden hocası hep unutuyorum yanındaki moe ondan daha iyi hoca ole gitsin moe kalsın oyun nasıl değişicek herkes görücek aslında.

Niye şampiyonluk hayali kurmayalım ben onu anlamadım o zaman niye transfer yapıyoruz kendimizi parcalıyoruz madem baştan belli alt yapı oyuncuları ile cıkalım maclara ne diye orkuna 25 milyon € verdik.SArı gelinlerin korundugu aşikar en çok turuncu olan bunda herkes hem fikir.Ama yenilgiyi baştan kabul etmek ne demek.
bir kaç sayfa önce senin hocalar hakkıda paylaştığın istatistikler vardı hangi hocanın puan ort kaç diye. Rica etsem bilic içinde bakar mısın. Bilic iki defansif orta saha ile oynardı. Defansif oynatırdı. Hücum aksiyonlarında zayıftı, büyük takım hocası değildi, bizden sonra hiç bir şey başaramamasıda bunun göstergesi olduğunu düşünüyorum.

Ya mağlubiyet göstertmiyorlar. Haftalarca sarı sınırında geziniyorlar kolay maç öncesi cezayı çekiyorlar. Senin atibana taliscana derbi öncesi faul yapılıp oyuncuya kart çıkarılıp cezalı duruma düşürdükleri sezon bile bu kadar değildi. Faizsiz kredi verildi deniyor rakam 75 milyon doğru yanlış bilmiyorum, Turkcell sponsor olucam dedi 40 milyon vs vs umudumuz her zaman olmalı eyv ama gerçekliktende uzaklaşmamak lazım. 4-5 maç yenilgiyi hak ettiklerinde görmüş olsalardı tamam dicem ama adalar döve döve galip getirtiyolar bunlarla ne yarışı olacak.

Çevrimiçi Necmi

Yok artık LeBron
yok istifa etmezde taraftar desteğini kaybeder son iki yönetimle aynı kefeye konur ağır eleştirilere hedef olurlar

Çevrimdışı levitate

https://x.com/Besiktaslilik/status/1946196798357295565 Doğru mudur diyeceğim de, konu anç olunca mümkün

maalesef doğru... geçen sene de yazmışlardı

zaten yine kiralamaya çalışıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ben sonuca bakmıyorum arka arkaya oynanan maç i.in ben hoca eleştirmem yönetim eleştiririm hocayı ancak son maç kupa maçına hazırlık maçıdır o maça tam kadro çıkman lazımdı ayarlamanı ona göre yapmalıdın diye eleştiririm senin forvetin yok sen haxırlık maçlarında bile forvet oynatmadın ilk kamp bu diğerleri ne kadar hazırsa oda o kadar hazırdır
Hoca ne dediğine dikkat edecek avusturya ikinci ligi orta sıra takımına karşı kimi test ediyorsun bunu utanmadan nasıl söyleyebiliyorsun beşiktaş hocası laf olsun diye konuşmaz gerçekleri söylememek başka birşey saçmalamak başka birşey

Çevrimiçi Necmi

iki yönetim geçti biz hala anç nin aldığı oyuncuları temizliyoruz doğru sanırım o zamandan hatırlıyorum böyle birşey

Çevrimiçi Samet Demir

iki yönetim geçti biz hala anç nin aldığı oyuncuları temizliyoruz doğru sanırım o zamandan hatırlıyorum böyle birşey
Yönetim ne yapsın abi, adam gitse başkasını zaten alacaklar gitmediği için böyle oluyor.

Orkun aldık diye yönetim ona güvenip zaman kazandığını düşünüyorsa çok bekler.

Çevrimiçi Necmi

hep kötü haberler düşmeye başladı tadımız iyice kaçmaya başladı
senin tadın varmıydı
Herkes eleştiri yapıyor ama sen özellikle bunun için yazıyormuş gibisin.
Bu forum bu yaptığın şeye izin vermez yenisin bilgin olsun

Çevrimiçi Necmi

Yönetim ne yapsın abi, adam gitse başkasını zaten alacaklar gitmediği için böyle oluyor.

Orkun aldık diye yönetim ona güvenip zaman kazandığını düşünüyorsa çok bekler.
o zaman göndereceğim zararda etsem göndereceğim demeyecekti beşiktaş başkanı laf olsun diye konuşmaz

Nerede abi benim olsen im

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

o zaman göndereceğim zararda etsem göndereceğim demeyecekti beşiktaş başkanı laf olsun diye konuşmaz
Zaten sıkıntı o, başkanın ortası yok ya gidiyor bojo gibi adama teklif yapıyorlar tepki geliyor gidiyor Anguissaya teklif yapıyor yetmiyor Orkun alıyor. Böyle olunca tarftarda hedef büyütür. Başkanda en iyisini alacağım derse gidip alacak. Dünkü maçta oynayanların %80-90ı ile yollarını ayıracak

senin tadın varmıydı
Herkes eleştiri yapıyor ama sen özellikle bunun için yazıyormuş gibisin.
Bu forum bu yaptığın şeye izin vermez yenisin bilgin olsun

güzel transferler yapılana kadar herşey iyi gidene kadar tadım vardı tadım kaçtı.

2 tane zımba gibi kanat  1 tane 6 numara 1 tane sağ bek acil lazımken bunlar alınmayıp shaktar macına geçen sene ki kadronun aynısı sadece 2 oyuncu farklı olarak maça çıkacak olmak tadımızı kacırmaya yeterli bir durum diye düşünüyorum.2 defa sağ bek ile anlasıp 2sini duyurup resmi hesaptan alamamak canımı sıkmaya yeterli bir durum diye düşünüyorum.Shaktar macında sağ kanatta svenson,raşitsayı izlemek yine canımı sıkmaya yeterli bir durum diye düşünüyorum.

Benim yaptıklarım direk sert ve gerçek eleştiriler eğer bunlar sizin için ağır geliyorsa sizin duymak istediğiniz şeyleri söyleyelim gerçekleri ört bas edelim.

*Hocamız süper.
*Kadromuz süper.
*Shaktarı rahat eleriz.
*Yedeklerimiz süper.
*Aldığımız oyuncular kusursuz.

Sizin duymak istediğiniz şeyleride söylerim yeterki sizin ağzınızın tadı bozulmasın!

Manchester United, takımdan ayrılmaları için Alejandro Garnacho, Marcus Rashford, Antony, Jadon Sancho ve Tyrell Malacia'ya fazladan izin verdi.

(Sky Sports News)

Çevrimiçi kartalizma190399

Başkan sol kanat için en iyisini alıcam demiş. Seçeneklere şöyle bir göz atıyorum. Kenan Yıldız, Doku, Rashford, Garnacho gibi seçenekler var. Ben şahsen Kenan'ı tercih ederim. Üst seviye bir yerli grubu her zaman için avantajdır.

Kenan Yildiz mi? Ironi mi abi?

Çevrimiçi yaço58

Başkan gidip bir kanat bir sağ bek indirsin 2 senedir bu mevkiler rezalet Orkun’u getirdiği gün gedsonu satması lazımdı iki oyuncu üst üste biniyor fernandesi satıp kanata yatırsa iyi okur

Etiketler: