2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, sEuL, levitate, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, kartalizma190399, Georgetown, annoca, yaço58, Savaş, ergin, Samet Demir, ulumemo, Özgür Gültekin, Sinan66, maıden, Darkeagle, Sedat.Y, mtorunlu, matias_27, murat, Kapkarakartal, ahmetekinciogl2, KartalınGücü, Mehmet57, COB, Serdar3444, mayguntr, sefaköykartali, doganay, tolga1903, Monza, Rasim, 38life, OnurG, Umutcan Kaya, Samet Ç, Yokmessi, Zafer55, Tass, underworld, savaş altay, Reawers, safak_01, hasankale, o2bucak, golazokartal, bull74, Yancos, balkan-kartal, murat baltacı ve 341 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 183202 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/MustafaKratas/status/1946196356034425196?s=19

Yıllardır 40 50 puan fark yememize sebep olan kafa bu işte. Elin adamı diyor mu "frankovski gitmeden sağ bek alamam" diye? Dedi mı morata gitmeden bakambu gitmeden osimhen alamam icardi alamam diye? Bir tane çöpün peşine takıldık 2 yıldır bok gibi performansını izliyoruz hala şunu gönderelim de doğru düzgün oyuncu bulalım denmiyor. Madem rashica varken sağ kanat almayacaksın ne halt yemeye arroyo'nun yarısına 6.8 verdin başkan rashica o zaman da vardı neden o gün memnun değildin de  bugün memnunsun bu heriften?

Çevrimiçi Necmi

Transferde imkansız diye bir şey yoktur. Gözden çıkarılmamış para, yapılmamış pazarlık vardır. Palhinha'yı 20 bandında bitirirsin. Transfermarktta yazan değerler değişmez kural değil. Palhinha (kadronun geri kalanı tam olmak şartıyla) seni şampiyon yapacak x faktör olabilir. O yüzden paraya kıyacaksın 30 yaşında falan demeden. Ha Bayern benim tuzum kuru, vermiyorum diyorsa altında onun alternatifi var. Gider onu getirirsin. Diğer transferlerin de altlarında alternatifleri var. Gedson'un sağ bek oynayabilmesinin soru işareti olduğunu ben zaten hep yazıyorum fakat başkan Gedson'u satmayacak gibi görünüyor. O yüzden bir şekilde değerlendirmen gerek. İster sağ be koynat, ister sağ bekte başkasını oynat hamle oyuncusu yap.
gedson orta sahanın sağına bile geçmiyor hiç dikkat etmedinmi sen sağ bek yazmışsın kenanın 50 m bonservisini ödesek bile kenanı türkiyeye getiremeyiz o kadro tamamen hayalci bence olsenin bile olma ihtimali düşük siz parayı verip her oyuncuyu getiririz gayalindesinizde gerçekler öyle değil ols3n yaşında eli ayağı biraz düzgün oyunvuyu türkiyeye getirmek nerdeyse imkansız beşiktaştan veya süperligden bahsetmiyorum kuzry ülkelerinden hele başka kulübe transfer olasılığı olmayan oyuncu getirirsin anca

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/MustafaKratas/status/1946196356034425196?s=19

Yıllardır 40 50 puan fark yememize sebep olan kafa bu işte. Elin adamı diyor mu "frankovski gitmeden sağ bek alamam" diye? Dedi mı morata gitmeden bakambu gitmeden osimhen alamam icardi alamam diye? Bir tane çöpün peşine takıldık 2 yıldır bok gibi performansını izliyoruz hala şunu gönderelim de doğru düzgün oyuncu bulalım denmiyor. Madem rashica varken sağ kanat almayacaksın ne halt yemeye arroyo'nun yarısına 6.8 verdin başkan rashica o zaman da vardı neden o gün memnun değildin de  bugün memnunsun bu heriften?

O yönden fb,gs tebrik ediyorum nerde eksik bölge varsa önce adamı alıyorlar sonra elindeki adamı çıkartıyorlar bir şekilde bize gelince hep aynı şey oluyor gitmeden alamıyoruz o yüzden vasatları izlemeye devam ediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Büyük çoğunluk shaktere elenirsek bu hoca duramaz diyor ben eli yükselteyim yönetimde kalmaz

Çevrimiçi tolga1903

O yönden fb,gs tebrik ediyorum nerde eksik bölge varsa önce adamı alıyorlar sonra elindeki adamı çıkartıyorlar bir şekilde bize gelince hep aynı şey oluyor gitmeden alamıyoruz o yüzden vasatları izlemeye devam ediyoruz.

"Gitmeden alamam" bizde "basına düştü transfer yattı" bizde "oyuncu gitmiyor napalım" bizde kulüp kulüp değil algı ve bahane merkezi. Hiçbir takımdan duyulmayan aptal saptal bahanelerle rezil ediyorlar her sene şu kulübü

Büyük çoğunluk shaktere elenirsek bu hoca duramaz diyor ben eli yükselteyim yönetimde kalmaz
Ben diyorum onu genelde shaktara elenicez yüksek ihtimal umarım elenmeyiz ama görünen köy kılavuz istemez.Önce hoca sonra başkan ne varsa erkenden dağılcaz bu senede yönetim güzel başladığı işi batırdı hoca zaten yetersiz benim gözümde.

Çevrimiçi gokhans

X’de operasyonun düğmesine basmışlar. Turgay Demir ve bir çok spor yazarı, yüzlerce troll şenol, sergen algısına başlamış. Şu saatten sonra ole’nin ömrü max 10.hafta. Forumda bile konuşanlar var işte…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Ben diyorum onu genelde shaktara elenicez yüksek ihtimal umarım elenmeyiz ama görünen köy kılavuz istemez.Önce hoca sonra başkan ne varsa erkenden dağılcaz bu senede yönetim güzel başladığı işi batırdı hoca zaten yetersiz benim gözümde.

Ya kadroyu kursalardı hocayı konuşurduk. Bir noktada anlamak lazım hocanın öyle bir vasfı gözükmese de bu kadroyu başkası da adam esemez. Adam edecek kadar bile adam yok, bir Larin yok elimizde şapka çıkartacak, bir Nkoudou bile yok alsın tek başına bir şeyler denesin.

Bir ara Gedson almıştık sabah akşam haftalarca onu açıkladılar o durumdayız şimdi ben taraftar bu ruh halindeyken, takım bu haldeyken, rakipler bu haldeyken, sen üst üste 2 kez sağ bek transferini yüzüne gözüne bulaştırmışken fifa mifa oyun paylaşımı yapmaya utanırım.

Çevrimiçi Samet Ç

X’de operasyonun düğmesine basmışlar. Turgay Demir ve bir çok spor yazarı, yüzlerce troll şenol, sergen algısına başlamış. Şu saatten sonra ole’nin ömrü max 10.hafta. Forumda bile konuşanlar var işte…
başkan sahip çıkacak biz değil taraftar anlık düşünür

Çevrimiçi Samet Ç

fifada kwp alırız fifa paylaşmışlar hey allahım git e spor hesabından paylaş

fifada kwp alırız fifa paylaşmışlar hey allahım git e spor hesabından paylaş

ea spor  diyor herhalde paylaşın resmi hesabınızdan diye gs,fb de paylaşmış çünkü aynı anda!

Geçen sene rafa bu sene orkun transferiyle uyutulduk.(twitterda gördüm hosuma gitti çok doğru bir yazı)

Beşiktaş-Shakhtar Donetsk maçının hakemi Georgi Kabakov oldu.

Çevrimiçi 38life

gedson orta sahanın sağına bile geçmiyor hiç dikkat etmedinmi sen sağ bek yazmışsın kenanın 50 m bonservisini ödesek bile kenanı türkiyeye getiremeyiz o kadro tamamen hayalci bence olsenin bile olma ihtimali düşük siz parayı verip her oyuncuyu getiririz gayalindesinizde gerçekler öyle değil ols3n yaşında eli ayağı biraz düzgün oyunvuyu türkiyeye getirmek nerdeyse imkansız beşiktaştan veya süperligden bahsetmiyorum kuzry ülkelerinden hele başka kulübe transfer olasılığı olmayan oyuncu getirirsin anca

Gedson'un sağ bek olayını ne ilk söyleyen benim, ne de teknik direktörlerin daha önce denemediği şey. Sağ kanat oynamışlığı da var. Ben de çok sıcak değilim zaten ama sen kadronun geri kalanını dört dörtlük yaparsan olmaz diye de bir şey yok. Kenan gelmezse, Garnacho gelir, o gelmezse başkası gelir. Gelir-Gelmezden ziyade önemli olan ilgilenmek, teklif yapmak, seviyeyi yükseltmek. Söylediklerine kesinlikle katılmıyorum. Yeteri kadar para verirsen o seviyedeki 10 oyuncudan 7'sini getirirsin.

Çevrimiçi 38life

Bir sonraki sezon da aynı şey olacak. Kulübüne destek değil köstek olan bir taraftar grubun varsa ayağa kalkamazsın.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş-Shakhtar Donetsk maçının hakemi Georgi Kabakov oldu.
Hakemde tam Ukrainali tipi var :busted_cop:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bari gidip gezali getirsinler
Beşiktaş!

Çevrimiçi 38life

Yönetim üzerinde baskı oluşturmak "hiçbir şey yapamazlar, şunu bile alamazlar, bunu bile getiremezler, hiçbir halt olmaz." diyerek olmaz. Böyle şeyler söylediğinizde zaten yönetim sizi direkt olarak algıcı olarak kategorize eder. Ciddiye almaz. Yönetim üzerinde baskı oluşturmak istiyorsanız "bizim yönetim şu yıldızı alacak, bu yıldızı getirecek" diyin. Beklenti baskı oluşturur. Siz diyelim bir şirkete gireceksiniz. Birileri sizi o şirketteki müdürlere öyle bir övüyor ki şunu böyle iyi yapar, bunu böyle iyi yapar, aşırı zeki, aşırı çalışkandır diye övdüler seni. Sen o işe başladığında baskı altında hissetmez misin? Ama senden zaten bir beklenti yoksa o zaman oh. zaten konfor alanındasın.

Bizim taraftar ne hissettiğiyle ne istediğini uzlaştıramıyor.

Çevrimiçi Necmi

Ben diyorum onu genelde shaktara elenicez yüksek ihtimal umarım elenmeyiz ama görünen köy kılavuz istemez.Önce hoca sonra başkan ne varsa erkenden dağılcaz bu senede yönetim güzel başladığı işi batırdı hoca zaten yetersiz benim gözümdebaşladılar kwp yi alabilseydin belki sağ açığa ihtiyaç duymazdın
  güzel falan başlamadı direk kanat alsaydı güzel başlamış olurdu ben sol bekte birşey görmedim umarım yanılıyorumdur aldıkları forvetin ben golcü vuruşunu görmedim geçmişde attığı gollerde ve çok kaçırıyor 5 6 kez pozisyona sokacaksında birini belki atar cironun gol sayısına ulaşırmı sanmıyorum en yoğun olduğumuz bölgeye 50 m harcadı yarın kanata limit yok derse görürüz ne kadar iyi başladı fener forması giymek isteyen irfanın peşindemi koşmak doğru iş yapmak oluyor yada sorunlu olduğunu bildiğimiz gs gibi hertürlü pisliği sindiren bir takımın bile sindiremeyip gönderdiği oyuncunun peşindenmi koşmak iyi iş önceki transferinde bizim yerimize gs yi tercih etmemişmiydi üstelik ona vereceğin parayla sancho alınır ama şimdiden raşitsayı beğeniyorum kanata gerek yok demeye başladılar

Çevrimiçi kartalizma190399

Yakın geçmişte şenol güneş ve sergen yalçın hariç başımızda büyük takım hocası olmadı doğruya doğru eğriye eğri ister kabul edin ister kabul etmeyin.

Santos dediğiniz adam portekiz milli takıma kabız futbol oynatarak dünya şampiyonu ordada hep eleştiriliyordu defans oynatıyor 1-0 1-0 bitiyor maclar diye 7-8 senedir klüp takımı calıstırmıyordu ayrıca bize geldi bir bok yapamadı bizden gitti yine bir bok yapamadı arap liginde mağlubiyet serisi yaptı bol bol.

Valorant ismail de beden hocasıydı bizdeyken başarılı olamadı çünkü set hücum nedir pas oyunu nedir o da ole gibi bilmiyordu bizden gitti watford'a 40 maçta 1.20 MBPO ortalamasına sahip ordan sepetlendi şimdilerde championshipte blackburn rovers calıstırıcak devre arası geldi 12 maç 1.25 MBPO ortalamasına sahip ondada bir bok olmuyor yani kısaca.

Adam gibi teknik adam geldide biz mi laf ettik.Gidelim çağdaş atanı getirelim ona sabredelim dendide biz mi hayır dedik.nuri şahin var boşta.

Sergen yarın gelsin kumarhane masasından yönetsin antremana çıkmasın bundan iyi yönetir hoca en azından.N'sakala,welinton,töre cart curtla şampiyon yaptı adam.Son maçlarda kadroya ilk 11 yazamıyorduk santrafor töre möre oldu hiç bahane üretmicez çıkıcaz yenicez hepsini çatır çutur dedi görücez cumartesi ne olacağını deedi 7-0 hatayın içinden geçti büyük takım hocası böyle olur bahane üretmez çözüm üretir.

İçerde ki maçlarda sülalecek rakip yarı sahada geçer maclar dönen bütün topları toplarız bizim beden hocamız evimizde defans yapıyor bol bol gitsin bu yeterki kim gelirse gelsin bu adam hoca moca değil.

oleyi gondersinler yardımcı antrenor moe kalsın takımın basında o bundan daha iyi hoca emin olun en azından hoca.

Diger antrenorler eyvallah da Sergen hakkinda soylediklerine katilmiyorum. N'Sakala Welinton'la degil Ghezzal Aboubakar'la sampiyon yapti. Yaparken de rakiplerde Osimhen Fred Talisca Torreira yoktu, Cicaldau Morutan Benzia Slimani falan vardi. GS'nin en iyi oyunculari Gedson ve Babel'di.
Ikinci senesinde Sergen ne yapti onu da gorduk. Ki dedigin gibi cumartesi gorecegiz ne olacagini da Sergen dedi ama ikinci senesinde ben yapamiyorum diyen de Sergen'di. Gecen sene ben bu kadro'yla yapamam diyip gelemeyen de Sergen'di.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kurulmamış kadro üstünden hoca eleştirmek köylülüktür, her sene hazırlık dönemi böyle bi yangın çıkarılıyor yav. Kadroya min 7-8 transfer lazım, ondan sonra olmuyorsa hocayı suçlarsın. Kanatta rashica mario oynayan takımda hoca eleştirmek abes bence

Çevrimiçi Necmi

Kurulmamış kadro üstünden hoca eleştirmek köylülüktür, her sene hazırlık dönemi böyle bi yangın çıkarılıyor yav. Kadroya min 7-8 transfer lazım, ondan sonra olmuyorsa hocayı suçlarsın. Kanatta rashica mario oynayan takımda hoca eleştirmek abes bence
oyuncuları denemek için oynattım diyorsa dibine kadar eleştirsin sen bu takıma dünmü geldin bunca zamandır karar veremedinde bir maçta mı karar vereceksin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yok artık LeBron

Çevrimiçi Samet Demir

Dünkü maçta hoca tabiri caizse takımdaki elek altı oyuncuları sahaya sürdü. Net olarak bu tavrın yönetime bir mesaj olması gerekli. Bunun sonucunda da bizim yönetime tepki koymamız gerekirken hocaya yükleniyoruz. Açıkçası bu hoca yerine Erling Moe hocamız olsaydı o da beni mutlu ederdi. Kısaca hocaya bence fazla acımasız davranıyoruz.

Osayi son anda iptal oldu, 2 haftamızı yedi, son dakika iptal olan kwp transferi ile de totalde sağ bek pozisyonu için 1 ayımızı harcamış olduk. Bu süreçte bizim plansız ilerlediğimizin kanıtı. Her pozisyon için 3-4 altarnatifimiz yokmuş yani. Tek tek ilerlemişiz.

Hele yancı gazetecilerin yazdığı gibi rachica ve mario falan gitmeden kanat transferi beklemiyorum safsatına anında tepki göstermemiz lazım. Ondan sonra Eylül ayı geliyor renklilerle aramızda dağ gibi kadro kalitesi farkı oluştu diyoruz. Kardeşim sen yazın yönetime hoca konusunda tepki gösterip eksik yerleri görmezden geldin, hal böyle olunca ne olmasını bekliyordunki?

Geç olmadan gözlerimizi açalım, odağımızı kaybetmeyelim. Acilinden kanat, sağ bek, 6 numara. Rachica ve türevleri de go home. En acilinden.

Dikilitaşa onay verin gerisini bana bırakın diyen yönetimin acilen aksiyon alması gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: