Kurulmamış kadro üstünden hoca eleştirmek köylülüktür, her sene hazırlık dönemi böyle bi yangın çıkarılıyor yav. Kadroya min 7-8 transfer lazım, ondan sonra olmuyorsa hocayı suçlarsın. Kanatta rashica mario oynayan takımda hoca eleştirmek abes bence
Dünkü maçta hoca tabiri caizse takımdaki elek altı oyuncuları sahaya sürdü. Net olarak bu tavrın yönetime bir mesaj olması gerekli. Bunun sonucunda da bizim yönetime tepki koymamız gerekirken hocaya yükleniyoruz. Açıkçası bu hoca yerine Erling Moe hocamız olsaydı o da beni mutlu ederdi. Kısaca hocaya bence fazla acımasız davranıyoruz.
Osayi son anda iptal oldu, 2 haftamızı yedi, son dakika iptal olan kwp transferi ile de totalde sağ bek pozisyonu için 1 ayımızı harcamış olduk. Bu süreçte bizim plansız ilerlediğimizin kanıtı. Her pozisyon için 3-4 altarnatifimiz yokmuş yani. Tek tek ilerlemişiz.
Hele yancı gazetecilerin yazdığı gibi rachica ve mario falan gitmeden kanat transferi beklemiyorum safsatına anında tepki göstermemiz lazım. Ondan sonra Eylül ayı geliyor renklilerle aramızda dağ gibi kadro kalitesi farkı oluştu diyoruz. Kardeşim sen yazın yönetime hoca konusunda tepki gösterip eksik yerleri görmezden geldin, hal böyle olunca ne olmasını bekliyordunki?
Geç olmadan gözlerimizi açalım, odağımızı kaybetmeyelim. Acilinden kanat, sağ bek, 6 numara. Rachica ve türevleri de go home. En acilinden.
Dikilitaşa onay verin gerisini bana bırakın diyen yönetimin acilen aksiyon alması gerekiyor.