2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sEuL, Darkeagle, Gökhan Güvenç, 38life, Yusuf Berberoğlu, Ravenman, annoca, Zafer55, NioHH, yaço58, OnurG, KartalınGücü, Sinan66, Kapkarakartal, Samet Demir, COB, Georgetown, gokhans, Özgür Gültekin, underworld, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, maıden, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 369 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178904 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

ben rafaya 10m teklif gelmesi halinde düşünmeden gönderirdim. 31 yaşına gelmiş bir oyuncu. ondan önemlisi rafa varken sistem oturmuyor, orta saha zayıf kalıyor.. aynı sorunu gedsonda yaşıyoruz. onun da pas ve (futbol) beyni zayıf oldugundan düzgün bir orta saha kurgusu yapamıyoruz. bu oyunculardan çıkılması veya mevkilerinin orta saha/merkez dışına alınması gerekir. rafa kanat/ikinci forvet, gedson kanat veya bek olabilir. gedsonu kaliteli bir orta saha ve orkunla belki idare edersin ama rafa bizde kanat dışında olmaz. her ne kadar verimi kanatta daha az olsa bile takıma verdiği zarar (ortadayken) yararından daha fazla bence.
Yada yeni gelecek kanatlarla birlikte hoca Rafa denklemine bir çare bulacak.

(Profilinize yaşınızı girebilir misiniz?)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

kwp geldiğini varsayarsak 4-3-3 sanki şu aşamada en ideal formasyon olur. açıkcası sol beke de güvenip yola çıkmazdım. nolur nolmaz diye "efsane kadro" kuracaz madem, altyapıdan yetişmiş, avrupa görmüş rıdvanı takviye ederdim. şu anda piyasası en düşük seviyede diye düşünüyorum.

orta üçlüye örnek olarak bizimle anılan diomande olursa yanına tessmann ve orkunu koyar, demir ege, kartal, hatta bana kızacaksınız ama emirhan ilkhan (sakatlıgı geçmiştir) geri alır ve onları rotasyona koyardım. emirhan başakşehirde çok olgun top oynamıştı. çok ümitliydim o cocuktan ve hala ümidim de var. o olmayacaksa da mert kömür gibi sağlam potansiyeli olan bir gurbetci de olur.. amaç orkunu yedeklemek.

stoperler bana göre tamamen hem facia hem sayısal olarak eksikler. burayı komple değiştirmek lazım.

daha sağ sol açıklara giremedik.. ki asıl para oralara lazım.. keşke skov olsen ve schelderup olsa...
bir tek kaleyi düşünmüyorum. ne kadar merti pek beğenmesem de emir yaşar ve göktuğuydu sanırım.. bu kardeşlerimizden ümitliyim. burada yapılacak tek şey acilen ersini göndermek.
bu kadar yazınca aslında ne kadar ümitsizim ortaya çıkıyor galiba :(

Çevrimiçi Koa_lAA

rafa kalitesinde topçuyu nerde bulacaksın... rafa dediğin adamı rakiplere versen üstüne titrerler biz gönderelim diyoruz... zaten 2-3 topçu var takımda onlar bari bırakın dursun... rafa yı ya orta saha da oynatıp formasyon değiştireceksin ya da kovaçeviç-nihat gibi kullanacaksın... ama kullanacaksın... eğer kullanmayı beceremiyorsan o koltuklarda niye oturuyorsun.. bu forumdan biri de yapar zaten öyle hocalığı..

Çevrimiçi Tass

kovacevic-nihat formasyonu en ideali rafa için. benim derdim göndermek değil aslında ama geldiğinden beri orta sahaya koyuyoruz.. zaten gedson ile merkezimiz perişan.. rafanın top kayıpları da eklenince faciaya dönüşüyor.

Çevrimiçi Yokmessi

Bu takımda en az 7 oyuncunun ciddi şekilde rehabilite edilmesi lazım.
Bu oyuncularında bu durumun farkına varıp gitmek için çabalaması, kulubün işini kolaylaştırmaları lazım.

Örnek rashica, al ailenide git yeni bir başlangıç yap kardeşim. Adamı analiz ediyorum daha şimdiden inönüdeki ilk maçta bir pas hatası yaparsam taraftar beni ıslıklar mı korkusuyla oynuyor, bu ve benzeri duygulardan sebep sahada basit ve etkili oyun gosteremedigini dusunuyorum, zaten oyunculugunu besiktas seviyesinin altında goruyorum ama yinede bu kadar da kötü olmaması gerekiyor.

Gectigimiz sezonlar oyuncularda ve taraftarda travma yarattı, taraftarın bunu düzeltmesi iyi oyun ve basari ile gelecek, orkun da bu konuda fayda sagladı ama oyuncularda ben bu düzelme ışığını göremiyorum. Gidin arkadaş gidin.

Orkun benim gözümde 100 milyon euro degerinde transferdir, cok uyguna aldik, saha ve saha disinda bize cok sey katacak bu tedavi sürecinde.

Insallah şaktarı eler ve lige iyi bir baslangic yapariz o ruzgarı arkamıza almamız lazim, oyuncularin silkelenmesi kendine gelmesi lazım, böyle giderlerse orkun çok adam döver. Bu arada necibe saygi duyarim ama sevmem. Bu gidişle saygımda azalıcak, takımda ne kaptanligi yapmiş merak ediyorum, ben necibin yerinde olsaydim önceki hazirlik maçında kampta musrati ile tartismis diye haberler duserdı, adam ciddiyetsizdi resmen. O formanin agirligini bilmeyen oyuncuya o agirligi vereceksin.

Son olarak, rafanın ayagına basiliyor bir kişiden hareket yok, o adamın üstüne 10 kişi yurumeleri lazımdı, adamlar dayak attı bize reaksiyon yok.

Teknik taktik bir yere kadar. Bu takımın ciddi zihinsel sorunlari var. En iyi uzmanları getirip tedavi edin şunlari.

Çevrimiçi 38life

ben rafaya 10m teklif gelmesi halinde düşünmeden gönderirdim. 31 yaşına gelmiş bir oyuncu. ondan önemlisi rafa varken sistem oturmuyor, orta saha zayıf kalıyor.. aynı sorunu gedsonda yaşıyoruz. onun da pas ve (futbol) beyni zayıf oldugundan düzgün bir orta saha kurgusu yapamıyoruz. bu oyunculardan çıkılması veya mevkilerinin orta saha/merkez dışına alınması gerekir. rafa kanat/ikinci forvet, gedson kanat veya bek olabilir. gedsonu kaliteli bir orta saha ve orkunla belki idare edersin ama rafa bizde kanat dışında olmaz. her ne kadar verimi kanatta daha az olsa bile takıma verdiği zarar (ortadayken) yararından daha fazla bence.

İnsanlar kral çıplak demekten çekiniyor ama bizim "büyük takım oyunu" oynamamızın önündeki en büyük engellerden biri Rafa. Evet. Artık bunu konuşalım. 30 gol katkısı da yapsa 587 gol katkısı da yapsa bu bir gerçek. Bizim kadromuzun en değerli (Orkun'dan önce) 2 oyuncusu geçiş oyuncusu. Gedson ve Rafa. İşte bunu görmeden "hoca geçiş oynatıyor" demek çok anlamsız. Yahu senin en büyük iki oyuncun geçiş oyunu dışında işlevini kaybeden oyuncular. Böyle bir şampiyon takım planlaması olabilir mi?

Çözüme gelecek olursak bu oyuncuları göndermeden nasıl geçiş oyunundan kurtulabiliriz? Rafa'yı kanat forvet, Gedson'u da 4-3-3'ün ortasına koyarak çözebilirsin (belki). Bu senaryoda oyuncuların karakteri yine değişmeyecek ama en azından seni geçiş oyunundan kurtaracak yeni parçalara yer açacaklar. Forvet arkasına daha uygun bir profil ve orta üçlüye puzzle'ı tamamlayacak uygun bir profil ilave edebilirsin.

Ama biz bütün camia olarak şuan sadece "sol kanat transferi"ne odaklanmış durumdayız. Biraz da özeleştiri yapalım. Bir iki hafta önce yazdım. Sola bir kanat forvet alınacak, sağa içe devrilen bir oyun kurucu kanat alınacak. E Rafa ne yapacak o dar alanda? Sen oyunu iyice daraltıyorsun. Rafa nereye koşacak? Koşacak alan bulamayan Rafa'nın sana bir faydası var mı?

Olmaz arkadaşlar olmaz. Rafa ile bu iş olmaz. Ama bugün Rafa'yı göndersen başkanından hocasına kadar kulüpteki herkesin kellesini alır taraftar. Bu yüzden belki de Arat yönetiminin Beşiktaş'a attığı en büyük kazık ne Musrati ne de Muçi, Rafa Silva muhtemelen. Çünkü kurtulamıyorsun. Onla da yapamıyorsun, onsuz da. Rafa'lı bir oyun planı kurmak zorundasın ama Rafa ile kurduğun oyun planı seni şampiyonluktan uzaklaştıracak.

O yüzden Rafasız bir orta saha üçlüsünden başka bir çözüm görememeye başladım ben. Bunu malum sebeplerden ötürü Rafa'yı göndererek yapamaycağımız için Rafa'yı sola ya da sağa atarak yapmak zorundayız. (Kariyerinde daha çok solda oynama pratiği var)

Ama biz hem sağa hem sola üst düzey kanat bekliyoruz. Gelsin. Oyuncu kalitemiz yükselsin eyvallah. Ama doğru oyun planı olmadan salt oyuncu kalitesiyle şampiyon olabilir misin?
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 12:23:17 38life ]

Çevrimdışı levitate

Sosyal medya yüzünden fb taraftari gibi oldu çoğu kişi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1903

bir de şenol-santos-anç sezonu çok güven kırdı yaşanan rezilliklerin haddi hesabı yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati kamptan ayrılmış. Arabistana gidecek büyük ihtimalle.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

İnsanlar kral çıplak demekten çekiniyor ama bizim "büyük takım oyunu" oynamamızın önündeki en büyük engellerden biri Rafa. Evet. Artık bunu konuşalım. 30 gol katkısı da yapsa 587 gol katkısı da yapsa bu bir gerçek. Bizim kadromuzun en değerli (Orkun'dan önce) 2 oyuncusu geçiş oyuncusu. Gedson ve Rafa. İşte bunu görmeden "hoca geçiş oynatıyor" demek çok anlamsız. Yahu senin en büyük iki oyuncun geçiş oyunu dışında işlevini kaybeden oyuncular. Böyle bir şampiyon takım planlaması olabilir mi?

Çözüme gelecek olursak bu oyuncuları göndermeden nasıl geçiş oyunundan kurtulabiliriz? Rafa'yı kanat forvet, Gedson'u da 4-3-3'ün ortasına koyarak çözebilirsin (belki). Bu senaryoda oyuncuların karakteri yine değişmeyecek ama en azından seni geçiş oyunundan kurtaracak yeni parçalara yer açacaklar. Forvet arkasına daha uygun bir profil ve orta üçlüye puzzle'ı tamamlayacak uygun bir profil ilave edebilirsin.

Ama biz bütün camia olarak şuan sadece "sol kanat transferi"ne odaklanmış durumdayız. Biraz da özeleştiri yapalım. Bir iki hafta önce yazdım. Sola bir kanat forvet alınacak, sağa içe devrilen bir oyun kurucu kanat alınacak. E Rafa ne yapacak o dar alanda? Sen oyunu iyice daraltıyorsun. Rafa nereye koşacak? Koşacak alan bulamayan Rafa'nın sana bir faydası var mı?

Olmaz arkadaşlar olmaz. Rafa ile bu iş olmaz. Ama bugün Rafa'yı göndersen başkanından hocasına kadar kulüpteki herkesin kellesini alır taraftar. Bu yüzden belki de Arat yönetiminin Beşiktaş'a attığı en büyük kazık ne Musrati ne de Muçi, Rafa Silva muhtemelen. Çünkü kurtulamıyorsun. Onla da yapamıyorsun, onsuz da. Rafa'lı bir oyun planı kurmak zorundasın ama Rafa ile kurduğun oyun planı seni şampiyonluktan uzaklaştıracak.

O yüzden Rafasız bir orta saha üçlüsünden başka bir çözüm görememeye başladım ben. Bunu malum sebeplerden ötürü Rafa'yı göndererek yapamaycağımız için Rafa'yı sola ya da sağa atarak yapmak zorundayız. (Kariyerinde daha çok solda oynama pratiği var)

Ama biz hem sağa hem sola üst düzey kanat bekliyoruz. Gelsin. Oyuncu kalitemiz yükselsin eyvallah. Ama doğru oyun planı olmadan salt oyuncu kalitesiyle şampiyon olabilir misin?

Aklın yolu bir. Bir iki büyük maç çözdü hepsi bu. Son derece lakayıt bir oyuncu benim gözümde ciddiye almıyor evet çok yetenekli takımdaki orkunla birlikte en yetenekli futbolcu ama yeteneğine oranla oyun aklı ve aidiyeti de bir o kadar düşük. 9 kişi takıma karşı yenilirken dakika 92'de önüne gelen topa rabonna vurup tribüne atacak kadar lakayıt bir eleman rafa silva. Geçişte etkili olma sebebi muazzam bir ilk dokunuş ve sürate sahip olması, ancak rafa geçen sezon bir çok kez geçiş oyunu aksiyonlarını da mahvetti çünkü karar mekanizması gedson seviyesinde. Kesinlikle altına imzamı atıyorum şu gedson ve rafa'yı şöyle 35 40'lara satıp hocanın kafasındaki şablon ne ise ona uygun oyuncu alınmalı. Takımın en gözde 1 numaralı oyuncusu "geçiş" oyuncusu" iken hoca geçiş oynatıyor diye veryansın etmek bana doğru gelmiyor.

Vay arkadaş sorun rafa yani sistemi bozuyormuş.hocanin oynatmak istediği ne var ki bozan gedson ile rafa.muptezel dolu kadroda konuşulan isimlere bak

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kyle Walker-Peters henüz Beşiktaş ile sözleşme imzalamadı. Beşiktaş oyuncu tarafından gelecek haberi bekliyor. Beşiktaş, bugün bu işin çözülmesini istiyor! (Yağız sabuncuoglu)

Sözleşme imzalamadığımız oyuncuyu resmi hesaptan ucagını acıkladık yine osayi ile bu 2 etti.

Vay arkadaş sorun rafa yani sistemi bozuyormuş.hocanin oynatmak istediği ne var ki bozan gedson ile rafa.muptezel dolu kadroda konuşulan isimlere bak

Hocayı savunmak için jurasek,abraham,rafa silva ABD başkanı,Mossad,FBI herkesi sucluyorlar aksamdan beri şaşkınlık ve hayretle izliyorum.

Maçın ilk 30 dakikası ne şut ne isabetli şut ne bir aksiyon hiçbir şey yok koca 30 dk karşımızda real madrid filan zanneder takımın ismine bakmayan birisi.

Bunu oyuncu kalitesi ile acıklamayazsın bunun sebebi oyun planı olmayan oyun planı pardon.

Diyecek bir şey yok bu senede heba olacak shaktar elenince bayır aşağı gidecek bir takım oluşacak orkuna yazık olacak keşke gelmeseydi buraya çocuk yazık etti kariyerine.

Çevrimiçi annoca

Vay be olay rafaya kadar gelmiş. Bakalım bu yıl kimleri yicez.

Çevrimiçi 38life

O müptezelleri gönderip yenisini alacaksın zaten. Bunu yaptığında 30 puan değil 15 fark yersin. Şampiyon olmak için ise hem müptezellerin yerine kaliteli oyuncu hemde doğru oyun kurgusuna ihtiyacın var. Biz bu ikisini birden talep ediyoruz. Siz sadece oyuncu değişikliği talep ediyorsunuz. Aradaki fark bu.

Çevrimiçi 38life

Hocayı savunmak için jurasek,abraham,rafa silva ABD başkanı,Mossad,FBI herkesi sucluyorlar aksamdan beri şaşkınlık ve hayretle izliyorum.

Maçın ilk 30 dakikası ne şut ne isabetli şut ne bir aksiyon hiçbir şey yok koca 30 dk karşımızda real madrid filan zanneder takımın ismine bakmayan birisi.

Bunu oyuncu kalitesi ile acıklamayazsın bunun sebebi oyun planı olmayan oyun planı pardon.

Diyecek bir şey yok bu senede heba olacak shaktar elenince bayır aşağı gidecek bir takım oluşacak orkuna yazık olacak keşke gelmeseydi buraya çocuk yazık etti kariyerine.

Ben Jurasek ve Abraham'ın açıklandığı gün zaten bunların yetersiz olduğunu yazdım. Maçla bir alakası yok. Hoca'yı da asla savunmam. Hoca'yı ne överim ne gömerim. Çünkü benim için hoca şuan daha sıfır noktasında. Daha sınava başlamadı. Sınav kağıdını doldurmaya başladıktan sonra yorum yapabilirim hoca hakkında. Hocayı ahrazlarla dolu bir takıma getirip takım hala ahrazlarla doluyken göndermek dünyanın en mantıksız işidir. Tazminat bahanesiyle Beşiktaş'ın parasını çöpe atıp camia ile dalga geçmektir.

"Solskjaer neden Beşiktaş'a hoca olarak getirildi. Böyle yetersiz₁ bir hocayı nasıl Beşiktaş'a layık gördünüz?" şeklinde bir eleştiri yapan olursa bu forumda itiraz etmeyi bırak ağzımı bile açmam. Ama bu takıma hoca getirip kadroda hiçbir değişiklik yapmadan hocayı göndermek camia ile alay etmektir.

Çevrimiçi 38life

Vay be olay rafaya kadar gelmiş. Bakalım bu yıl kimleri yicez.

Olay Rafa, Gedson, Ahmet, Mehmet, Hasan değil. Olay Süper ligde şampiyon olacak takımın oyun planı ve bu oyunun talep ettiği oyuncu profilleri.

Çevrimiçi 38life

Rafa ile ilgili bizim burada yazdıklarımızı x veya youtubeda hiçbir Beşiktaşlıdan duyamazsınız. Ben de yüksek takipçili bir hesap olsam ben de böyle bir şeyi söylemeyi göze alamam. Taraftar seni yaşatmaz çünkü. Ama satır aralarına dikkat ederseniz bazılarının Rafa ile ilgili bazı şeyleri söylemek isteyip söyleyemediğini fark edersiniz.

Tepki göstermek, katılmamak gayet normal fakat forumun kıymetini de bilmek gerek. Burası nispeten daha kapalı bir alan. Sosyal medyada duyamayacağınız şeyleri burada duyabilirsiniz. Bu kıymetli.

Ben Jurasek ve Abraham'ın açıklandığı gün zaten bunların yetersiz olduğunu yazdım. Maçla bir alakası yok. Hoca'yı da asla savunmam. Hoca'yı ne överim ne gömerim. Çünkü benim için hoca şuan daha sıfır noktasında. Daha sınava başlamadı. Sınav kağıdını doldurmaya başladıktan sonra yorum yapabilirim hoca hakkında. Hocayı ahrazlarla dolu bir takıma getirip takım hala ahrazlarla doluyken göndermek dünyanın en mantıksız işidir. Tazminat bahanesiyle Beşiktaş'ın parasını çöpe atıp camia ile dalga geçmektir.

"Solskjaer neden Beşiktaş'a hoca olarak getirildi. Böyle yetersiz₁ bir hocayı nasıl Beşiktaş'a layık gördünüz?" şeklinde bir eleştiri yapan olursa bu forumda itiraz etmeyi bırak ağzımı bile açmam. Ama bu takıma hoca getirip kadroda hiçbir değişiklik yapmadan hocayı göndermek camia ile alay etmektir.

Dostum sen göremiyor musun hoca set hücumu yapamıyor pas yaparak cıkamıyor bir oyun aklı yok top bizdeyken yok yani pas oyunu yok beceremiyor.Valorant ismail'de böyleydi defansttan uzun topla çıkardı buda öyle yok bu adam büyük takım hocası olamaz gider ingiltere liginde iş yapar orda herkes açık oynuyor orda başarılı olur bizde başarılı olma şansı yok.

Bunu oyuncu kalitesi ile açıklayamazsın bu hocada set hücumu yok valorant ismailde öyleydi al sana bir mac özeti bir fark görebilecek misin bak bakalım.

Valerien ismael'in Beşiktaşı aynı dünki maç gibi sürekli pozisyon veriyoruz defansttan uzun topla cıkıyoruz pas yapamıyoruz set hücumu yok.Kaldı ki burda bak ayağı iyi saiss,ghezzal filan var kule weghorst var ona rağmen.

https://beinsports.com.tr/lig/super-lig/ozet/2022-2023/1/besiktas-1-0-yukatel-kayserispor-mac-ozeti

Çevrimiçi tolga1903

En temel cümle ne biliyor musun? "Bunu oyuncu kalitesiyle açıklayamazsın" diye diye 8 hoca göndermemiz. Siz açıklamamaya devam edin bugün bu adamı göndersinler yarın gelecek olanı da oyuncu kalitesiyle açıklayamayarak gönderecekler neden anlaşılmıyor bu konu hala 18 hoca mı yollayalım 8 değil de?

Çevrimiçi Tass

rafa hepimizin çok sevdiği ve beğendiği bir oyuncu. ama besiktas bir oyuncunun etrafında takım kuracaksa bu sezon kesinlike orkun olmalıdır. hatta bence hiç vakit kaybetmeden kendisini takımın 1. kaptanı yapmak en önemli katkılardan biri olacaktır. rafa kalacaksa sadece 4-3-3 kanadında verimini azaltıp kullanmak ya da 4-4-2 ikinci santrafor olarak yazılması lazım. ben de diyorum ki oyun formasyon, taktik, stratejisi her ne isim veriyorsanız verin bunu rafa'ya göre değil, orkuna göre olmalıdır. orkunun merkez alınacak kurguda rafadan nasıl verim alabiliyorsak alalım. ancak bu istatiskleri yapan bir oyuncu orta doğudan 10m ve üzeri teklif gelirse, kendisine kalan zamanda vereceğimiz 12m maaş ile birlikte bize 25 milyona yakın kaynak oluşturur. psv bu paraya bakayoku muydu neydi geçen gün gayet kalietli bir kanat aldı, ya da skov olsen alınır bu paralarla hem de artar da... kimse rafa durup dururken gitsin demiyor. eğer kalacaksa ona göre kurgulamayalım diyoruz. eğer uygun bonservis alabilirsek te orkun ismi gibi kaliteli bir oyuncuyu kadromuza katalım. yani özet olarak rafa giderse yerine jurasek kalite(siz)liği değil orkun kalitesinde oyuncu ile dolduralım. ki maaş ve bonservis skalasının bu sene çıkan noktalarda getirebileceğimizi de inanıyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 13:51:06 Tass ]

En temel cümle ne biliyor musun? "Bunu oyuncu kalitesiyle açıklayamazsın" diye diye 8 hoca göndermemiz. Siz açıklamamaya devam edin bugün bu adamı göndersinler yarın gelecek olanı da oyuncu kalitesiyle açıklayamayarak gönderecekler neden anlaşılmıyor bu konu hala 18 hoca mı yollayalım 8 değil de?

set hucumu oynatmayı bilmeyen hoca getirmeye devam ederlerse 8 değil 18 tane bile gönderilir.Büyük takım set hücumu yapar kapanıp kontra aramaz Beşiktaş büyük takım büyük takımları yeneriz geçen sene olduğu gibi kücük takımlara puan kaybederiz sonra neden puan kaybı yapıyoruz diye hayıflanır dururuz.

İyi kadroya iyi hoca gerekir ole hoca valorant ismailden fazlası yok bize olmaz zaman bizi haklı çıkartıcak geç olmadan gönderir yerine set hücumu yapabilen birini getiririz umarım.

ah be ole hocam kanat transferi yapılmadı ki nasıl avusturya 2. lig takımlarına karşı set oyunu oynacaksın haklısın.

Çevrimiçi 38life

Dostum sen göremiyor musun hoca set hücumu yapamıyor pas yaparak cıkamıyor bir oyun aklı yok top bizdeyken yok yani pas oyunu yok beceremiyor.Valorant ismail'de böyleydi defansttan uzun topla çıkardı buda öyle yok bu adam büyük takım hocası olamaz gider ingiltere liginde iş yapar orda herkes açık oynuyor orda başarılı olur bizde başarılı olma şansı yok.

Bunu oyuncu kalitesi ile açıklayamazsın bu hocada set hücumu yok valorant ismailde öyleydi al sana bir mac özeti bir fark görebilecek misin bak bakalım.

Valerien ismael'in Beşiktaşı aynı dünki maç gibi sürekli pozisyon veriyoruz defansttan uzun topla cıkıyoruz pas yapamıyoruz set hücumu yok.Kaldı ki burda bak ayağı iyi saiss,ghezzal filan var kule weghorst var ona rağmen.

https://beinsports.com.tr/lig/super-lig/ozet/2022-2023/1/besiktas-1-0-yukatel-kayserispor-mac-ozeti

"Hoca pas yaparak çıkamıyor." "Bu hocadada set hücumu yok."

Zaten meseleye tersten baktığını gösteren cümleler bunlar. Ole dünyanın en kötü hocası olabilir. Bunu bekleyip göreceğiz. Hayatında bundan sonra asla set oyunu oynatamayan, set oyunu oynatmayı deneyince Allah tarafından çarpılan bir hoca da olabilir. Ama bu daha test edilmedi.

Çevrimiçi 38life

set hucumu oynatmayı bilmeyen hoca getirmeye devam ederlerse 8 değil 18 tane bile gönderilir.Büyük takım set hücumu yapar kapanıp kontra aramaz Beşiktaş büyük takım büyük takımları yeneriz geçen sene olduğu gibi kücük takımlara puan kaybederiz sonra neden puan kaybı yapıyoruz diye hayıflanır dururuz.

İyi kadroya iyi hoca gerekir ole hoca valorant ismailden fazlası yok bize olmaz zaman bizi haklı çıkartıcak geç olmadan gönderir yerine set hücumu yapabilen birini getiririz umarım.

Bu kadroya hiçbir hoca düzenli olarak set oynatamaz. Tek tük maçlardan örnek vererek "aha örneği var, oynamışlar işte." diyosun. Büyük yanılgı içindesin.

Çevrimiçi 38life

Her sene hazırlık maçlarında hocanın biletini kesen bir camianın başarıya ulaşma şansı yok.

Hoca tekil hedef. O yüzden kurban etmek kolaydır. Günah keçisi olarak seçmek için en konforlu tercihtir.

Etiketler: