2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, 38life, underworld, Zafer55, sefaköykartali, Darkeagle, Monza, NioHH, c3c2k, Yokmessi, Georgetown, Yusuf Berberoğlu, Tass, mtorunlu, yaço58, Yancos, murat baltacı, hasankale, annoca, maıden, eryigitcaner, Kapkarakartal, levitate, golazokartal, KartalınGücü, Ravenman, kartalizma190399, ulumemo, bull74, cornelius, sozkul, safak_01, sEuL, OnurG, Liquidator, matias_27, Reawers, Bülent Yiğitcan, Serdar3444, Umutcan Kaya, mellfred, Sinan66, kahyaoglueren, Savaş, Rasim, emre_1978, doganay, mayguntr, Kartal Ç ve 386 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 176188 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Rashica svenson bitmiş okeye dönüyorda, rafa’da çok kötü bu nedir yahu..

Geçen sezon da böyle bir sürü maçı vardı. Çabuk unutuyoru. Ya da algıya kapılıyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Nottingham Forest, Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak istiyor. (Matteo Moretto)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi 38life

başkan 6 numara düşünmüyormus demir egenin onu kapanır diye ertanın haberiç

Onu zerre kadar ciddiye almıyorum.

abraham-rafa-orkun-demir ege

2 tane kanat alsınlar Allahları varsa 2 tane zımba gibi kanat başka bir şey istemiyorum.

Kerem aktürkogluna bile razıyım.

Çevrimiçi Samet Ç

abrahamda bu maalesef 10 tane verirsin 2 tane belki atar hayal kurmaya gerek yok

rafa 1 kere kanada geçti kanat böyle oynar boyle oynayacaksınız dedi orta açtı düşünün şu takımda 2 tane kanat olsa ne olacakç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

başkan 6 numara düşünmüyormus demir egenin onu kapanır diye ertanın haberiç

Ertanin bir tane doğru haberi var mı, başkan maytap geçmiştir Ertanla. Al bununla oyna hesabı.

Çevrimiçi 38life

Tammy Abraham siftahı yaptı. (Kaçırma siftahı) Bu sezon bu sahneye daha çok tanık olucaz.

abrahamda bu maalesef 10 tane verirsin 2 tane belki atar hayal kurmaya gerek yok

bunu dedik zaten 2 tane kanat almazsak immobileden beter gözükür dedik.

Çevrimiçi 38life

abraham-rafa-orkun-demir ege

2 tane kanat alsınlar Allahları varsa 2 tane zımba gibi kanat başka bir şey istemiyorum.

Kerem aktürkogluna bile razıyım.

Ligde ilk 4'e giremez, Aralık'ta havlu atar o orta saha.

Ligde ilk 4'e giremez, Aralık'ta havlu atar o orta saha.

demir ege yedek olmalı zaten.

Çevrimiçi Mehmet57

Onemli olan kanat tehdidi. O olmadigi surece orta sahan tas gibi olsa ne yazar.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi gokhans

Kaç sene oldu en son frikikten? Burak atmışdı diye hatırlıorum, herif td falan oldu😂😂
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Kaç sene oldu en son frikikten? Burak atmışdı diye hatırlıorum, herif td falan oldu😂😂
masuaku attı en son

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

Bu kanat bekleri varken, Rafa-Orkun(Kartal) arkasında  6 numarada Demir Ege ile oynarsak maçlarımız hep gollü geçer. bazen kazanır bazen kaybederiz ama asla şampiyon olamayız. Kesinlikle Palhinha ve Anton Stach tarzı bir 6 numara gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2025, 20:21:19 joseph35 ]

Oha Kartal

hoca pirloyu benzetiyorum kartalı dedi pirlo frikiği attı adam :D

Çevrimiçi Samet Ç

gol atsalar ne olacak orta sahayı tutamadıktan sonra

Çevrimiçi Samet Demir

gol atsalar ne olacak orta sahayı tutamadıktan sonra
Demir ve kartal birbirini tamamlayacak ikili değiller ki. Orkunla demiri merak ediyorum ben ama önlerinde rafa olunca denklem bozuluyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Bence en son sknti 6 numara. Topu kanatlara yaydigimiz da topu tutamiyoruz cunku ordakiler her topu olumsuz kullaniyor. Ikinci golde ise Svensson cok kolay calim yedi, Uduokhai da izledi.

Her seyden once iki zimba gibi sol, Arroyo’nun durumuna gore en az 1 sag kanat ve sagbek lazim takima. Ardindan 6 numara, stopper, yedek santrofor’a geceriz.

Çevrimiçi 38life

Onemli olan kanat tehdidi. O olmadigi surece orta sahan tas gibi olsa ne yazar.

Senin iki Bekin de tehdit olarak ileride olacak. İki kanat da öyle. Rafa ve Orkun da öyle. Bi de Demir Ege koyarsan, arkaya da 35'lik Paulista'yı koyarsan rakibin 5-6 tane hücum oyuncusunu tek bir oyuncu ile savunmaya çalışacaksın. (Rakip hucumculara sadece "eşlik" eden futbolculari saymıyorum). Böyle bir senaryoda kanatların Vini - Salah ile oynasan yine şampiyon olamazsın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Demir ve kartal birbirini tamamlayacak ikili değiller ki. Orkunla demiri merak ediyorum ben ama önlerinde rafa olunca denklem bozuluyor.

Aynen, üzücü ama Rafanin ortada olduğu bir denklemde Demir Egenin hiç oluru yok.
Rafayi kanada atıp, Orkunu onun pozisyonuna aldığımızda sağlam bir 6 numara ile Demir Ege 6-8 gibi oynayabilir.

Etiketler: