polyannacılığa gerek yok bence.
Sen bu kadro ile shaktarı eleyebileceğimizi düşünüyor musun ?
Sağ bek yine svensonn sağ kanat raşitsa sol kanat yine yok 6 numara yok.
Bir orkunun peşinden gittik tamam orkunu bende çok seviyorum istedim gelmesini ayrı ama ne güzel bir sıralama oturttuk iyide olsa kötüde olsa cajuste ile anlasmıstık tıkır tıkır ilerliyorduk ne olduysa 6 numara cajusteyi durdurduk 1.5 haftadır peters getiremiyoruz sağ bek yok.
Hiç olmadı sol kanat transferi daha öncelikti.
Önce alınması gereken yerleri almamız gerekiyordu yedekler için zaten zaman olacak ama geçmiş olsun artık shaktarı bu kadro ile eleyemeyiz uefa avrupa ligi finali bu sezon evimizde yapılacak ama biz olmayacağız erkenden shaktara elenerek havlu atacağız.
Sorduğum soru ile senin verdiğin cevabın alakası yok. Kimse öncelikli ihtiyacımız sağ bek, sol kanat hatta 6 numara değil demiyor. Misal Orkun da önceliğimiz değil de fırsat doğdu bizde aldık. Ben sana bundan bahsediyorum. Fırsat doğarsa diğer ihtiyaçlarda giderilebilir.
Ben polyanna değilim de sen fazla pesimistsin. 1 mesajla göklere çıkarken en küçük olumsuz bir haberde direk mod düşürüyorsun. Ortan yok.
Biz bu kadrodan çok daha kötüsü ile bu sene lyon, a.bilboa gibi takımları yendik. Derbiler hem ezilmedik, hemde galibiyeti en fazla olan takımız
Biraz gevşeyin ya hu. Bu kadar yüksekte ve dipte yaşamayın duygularınızı.
Bu takımım, oyuncuların, yönetimin ve hocanın desteğe ihtiyacı var. Böyle giderse Allah korusun üst üste 2 mağlubiyet görsek direk havlu atarız. Çünkü taraftar hala şok kırılgan.