2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Darkeagle, bull74, sEuL, Kapkarakartal, Georgetown, hasankale, Zafer55, annoca, Özgür Gültekin, Yokmessi, ulumemo, tolga1903, murat, Kartal Ç, ugurkartalizma, maıden, 38life, joseph35, Bülent Yiğitcan, İsmail Özyurt, ahmetekinciogl2, admsngl898, Atkar, yaço58, golazokartal, Sinan66, BJKTÜRK23, sefaköykartali, kartalizma190399, doganay, fatihsahin, Ravenman, Monza, sozkul, mtorunlu, murat baltacı, kahyaoglueren, Umutcan Kaya ve 426 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 168679 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Şakasız Sancho - Malen - Palhinha çekersek Avrupa Ligini almaya oynayabilecek bir takıma sahip oluyoruz. Keremi hiç mi hiç istemiyorum ama başkan ortaya Palhinha, Sağa malen, iyi bir stoper çekerse solda istiyorsa necipi oynatsın benim için farketmez.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2025, 19:39:35 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Danjumanin degeri hangi ara bu kadar düştü?

Çevrimiçi yaço58

ne sergeni ys gerçekten hak ettiğini düşünüyormusun şu reklama çağırsan adam para ister çıkmak için o reklamda gördüğün oyuncuların hiç biri alt yapıdan yetişme değil ama hiç birinin beşiktailılığını kimse sorgulamaz hiç birinin beşiktaşa yanlışı olmadı onların yanına sergenin adını koymak onlara hakarettir
Abi sergen gitsin at yarışı reklamında oynasın bizden uzak olsun

Çevrimiçi mayguntr

Şakasız Sancho - Malen - Palhinha çekersek Avrupa Ligini almaya oynayabilecek bir takıma sahip oluyoruz. Keremi hiç mi hiç istemiyorum ama başkan ortaya Palhinha, Sağa malen, iyi bir stoper çekerse solda istiyorsa necipi oynatsın benim için farketmez.
Ben hala Skov Olsen'i istiyorum Malen yerine saga, arkasinda sifira inen bek varken, sol ayagiyla iceri girecek kanat daha verimli olur.

Sola da Larin'in zamaninda yaptigini yapacak golcu bir kanat lazim, Sancho cuk oturur.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/KartalRecord/status/1945170110714433859

bu nasıl biri ilk defa düştü herhalde ismi  :alala:
geçenki +190'lık arkadaş bu herhalde, forumdakiler doğru bildi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ilk defa düşmedi 1 ay öncede düştü listede ama çok pahalı

Çevrimiçi Samet Ç

Anton Stach veya Palhinha çekersek paraya kıyıp direkt şampiyonluk yazarım kanat transferine bakmadan Palhinha çapa Stach hem çapa hemde oyun kurulumunda da olan oyuncu mükemmel tamamlar ikisi de Orkun ve Rafa'yı

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Juve concecaio aldı.jadon sende bize mi kaldin balım.sola seni sağ tarafa olsen çeksek

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/FabrizioRomano/status/1945175269309923364

Sancho'nun bir opsiyonu daha elden kaçtı
o bize kalacakta fenerde girecek araya şunlara bailey falan verseler de başımıza bela olmasalar

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimdışı levitate

o bize kalacakta fenerde girecek araya şunlara bailey falan verseler de başımıza bela olmasalar

para harici fb yerine bizi tercih etmesi için daha çok sebebi var bence

+ mou istemiyormuş mundar etti kadroyu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

para harici fb yerine bizi tercih etmesi için daha çok sebebi var bence

+ mou istemiyormuş mundar etti kadroyu
hocası mourinho olan takım niye para harcar onu da anlamıyorum adam hocalığı bırakalı çok oldu

Çevrimiçi Yokmessi

Çok iyi, yarın gelsin başlasın, bizim ligde şampiyonluk getirecek isimlerden, sağlam durur.

Hep iyi isimler düşüyor, bu seviyeden devam etmemiz lazım, harcanan paralardan korkmuyorum çünkü yaşlı oyuncu almıyoruz. Boyle devam

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Feynoordla ilk antrenmanına Feynoord'un taze maç kaybettiği Beşiktaş'ın formasıyla gitmiş çocuk. Gerçekten manyaklık seviyesi bu.

Etiketler: