2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, sEuL, Kartal Ç, annoca, ugurkartalizma, maıden, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, 38life, Özgür Gültekin, joseph35, Bülent Yiğitcan, İsmail Özyurt, Mehmet57, hasankale, Darkeagle, ahmetekinciogl2, Gökhan Güvenç, admsngl898, Atkar, yaço58, golazokartal, Sinan66, BJKTÜRK23, ulumemo, sefaköykartali, kartalizma190399, doganay, Yokmessi, fatihsahin, Rasim, Ravenman, murat, Savaş, Monza, sozkul, bull74, mtorunlu, murat baltacı, kahyaoglueren, Umutcan Kaya ve 442 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 168498 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Çok ama çok gereksiz olur. Gitsin diye dua ediyorduk hep beraber burada, umarım böyle bi sacmalik yapmazlar.

Böyle bir hamle yapmazlar ama Cenk Tosun bu videoyu izleyince eminim çok üzülmüştür gelecekte bir gün o masadaki isimlerden biri olma şansını tamamen kaybettiği için.

O masada Atiba olur, Pascal olur, Metin Tekin olur, Şifo olur, ileride Necip olur, Quaresma olur ama Cenk olmaz artık.

Kulübün efsanelerine değer vermesi çok anlamlı birşey.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Böyle bir hamle yapmazlar ama Cenk Tosun bu videoyu izleyince eminim çok üzülmüştür gelecekte bir gün o masadaki isimlerden biri olma şansını tamamen kaybettiği için.

O masada Atiba olur, Pascal olur, Metin Tekin olur, Şifo olur, ileride Necip olur, Quaresma olur ama Cenk olmaz artık.

Kulübün efsanelerine değer vermesi çok anlamlı birşey.
Sergen de olabilirdi :) Tv başından gelişmeleri izlesin artık.

Orkun iyi bir performans gösterir inşallah da bizde yıllarca onu kendinden küçüklere örnek olarak anlatırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

UEFA Avrupa ligi finali bu sene bizim stadyumda olacak.

Erkenden shaktara elenip konferans ligine düşmeyelim.Sonuna kadar kovalayalım.

Var bir hayalimiz evimizde olması artı bir motivasyon yönetim böyle doğru hamleleri devam etsin sonlara doğruda iki üç fırsat transferiyle kulübe zenginleşirse hiç uzak değil Şenolla şampiyonlar ligi gruplarından namağlup çıktığımız sene uefada olsak final görürdük muhtemelen. Birde oyuncuları tekneyle getirip kırmızı halıda stada yürütsek tanıtımın kralı olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

bir iki sağlam duyumun varsa azcık salda neşelenelim  :D
şu anda öyle net bir hareketlilik yok milletin bahsettiği gibi ama hafta başına kadar bir şeyler olur bir oyuncuya odaklanıldı mı direkt bitirmeye gidiyorlar zaten

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sergen de olabilirdi :) Tv başından gelişmeleri izlesin artık.

Orkun iyi bir performans gösterir inşallah da bizde yıllarca onu kendinden küçüklere örnek olarak anlatırız.

Sergenin bizle ilgili kuracagi ilk cumle "Orkun yildiz oyuncu değil, maliyeti de cok yuksek"
Bunu söyleyeceğine yemin edebilirim ama ispat edemem.

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi 38life

Sağ stoperde tam olarak Tosic gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var. Arkaya atılan topları hop birader ben varım burda diyip kesecek biri.

Çevrimiçi 38life

Saat 11:30. 2600 kişi oturmuş Youtube'da Beşiktaş antrenmanı yayınının başlamasını bekliyor. Bu yüzden diyoruz işte bazı transferler fiyat / performans denkleminin ötesindedir diye. Camiadaki hava nasıl da değişti bir iki hafta içinde.

Çevrimiçi gokhans

Mevcut transferlerle güncel kadro:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

Mevcut transferlerle güncel kadro:

Shaktar maçı 11'i

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/Theatiba10/status/1945036715845992759?s=19

Kafayı kaldırıyor içeri bakıyor kaleciye atıyor ya. Bunun gibi onlarca pozisyonu rezil etti bu adam geldiğinden beri hala sağ açıkta kullanılmaya çalışılıyor ya bu rashica'nın norwich'de sol kenarda oynarken çekip vurma özelliği vardı onu kaybetti zaten de yani şu sağ tarafta oynarken bıktım bezdim bu adamdan ben yetenek fakiri ya

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş kuzeyden 22 yaş skalasında bir 2.santrafor bakıyor kahvaltıda köpek balığı yiyen cinsten düşünülen isim 3 yaşından beri köpeklerle güreşerek büyütülmüş bir aygır. (Şöyle bi haber dolaşıo)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi ulumemo

Sol Kanatı da alıp bir an önce gönderileceklere odaklanmalıyız. 17 yabancı 14 kontenjan oldu. Kanatla beraber 18 yapar. Min 4 kişi gitmeli

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş kuzeyden 22 yaş skalasında bir 2.santrafor bakıyor kahvaltıda köpek balığı yiyen cinsten düşünülen isim 3 yaşından beri köpeklerle güreşerek büyütülmüş bir aygır. (Şöyle bi haber dolaşıo)

Öyle biri var mı?
Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı, kuzeyi değil ama o liglerde bayağı zenci izbandut bir şey..

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

https://x.com/Theatiba10/status/1945036715845992759?s=19

Kafayı kaldırıyor içeri bakıyor kaleciye atıyor ya. Bunun gibi onlarca pozisyonu rezil etti bu adam geldiğinden beri hala sağ açıkta kullanılmaya çalışılıyor ya bu rashica'nın norwich'de sol kenarda oynarken çekip vurma özelliği vardı onu kaybetti zaten de yani şu sağ tarafta oynarken bıktım bezdim bu adamdan ben yetenek fakiri ya
Muhakkak yollanmali yedek olur rotasyon olur falan geçelim abi aynı bu pozisyon gibi ortayı yapamadığı önündeki bir tane defans oyuncusuna çarptırdıgi yada adamın üzerine gidip içinden geçmeye çalıştığı için kaptırdığı bir sürü top var böyle yetenek fakiri oyuncuyla bir yere varamayız topun kıymetini bilen oyuncular lazım bize şuan gayet yerinde hamleler geliyor böyle devam
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Theatiba10/status/1945090430619599129

Üstteki post bir örnek, Sancho min. bonservis 15, min maaş da 5 olsa 4 yıllık ortalama maliyet 35 milyon yapıyor, yönetim sol ön için bu parayı gözden çıkardıysa eğer bizim taraftar olarak endişe duymamıza gerek yok. Sadece Shaktar maçına yetişememe durumu için yapılan eleştiriyi mantıklı bulabilirim. Onun harici yukarıda da dediğim gibi 35 milyonu gözden çıkardıysak sancho olmasa dahi sol öne çok iyi birini alabiliriz. Panik yapmaya gerek yok bence. (Shaktar maçı harici yazıyorum bu durumu, shaktar maçı düşünüldüğünde yazılanlarda haklılık payı yüksek.)
[ Son Düzenleme: Bugün, 15:12:37 Samet Demir ]

Çevrimiçi murat baltacı

Tanıtım videoları çok güzel bizi farklı bir seviyeye taşıdı bu sezon her anlamda güzel başladı umarım şampiyon olduğumuzdada boğazda kutlama sonrası tekneyi stada yanaştırip kırmızı halı üzerinde taraftarların arasından stada girilse güzel bir kutlama yapılsa süper olur.

Bu tanıtım videolarında Sergende olsa güzel olurdu
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Allah korumuş  :ebebe:

Beşiktaş’ın, transfer döneminin başlarında Breel Embolo ile 15 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya yakın olduğu, ancak oyuncunun bu teklifi reddettiği anlaşılıyor.

(Fabrizio Romano)

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:28:51
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Tanıtım videoları çok güzel bizi farklı bir seviyeye taşıdı bu sezon her anlamda güzel başladı umarım şampiyon olduğumuzdada boğazda kutlama sonrası tekneyi stada yanaştırip kırmızı halı üzerinde taraftarların arasından stada girilse güzel bir kutlama yapılsa süper olur.

Bu tanıtım videolarında Sergende olsa güzel olurdu
ne sergeni ys gerçekten hak ettiğini düşünüyormusun şu reklama çağırsan adam para ister çıkmak için o reklamda gördüğün oyuncuların hiç biri alt yapıdan yetişme değil ama hiç birinin beşiktailılığını kimse sorgulamaz hiç birinin beşiktaşa yanlışı olmadı onların yanına sergenin adını koymak onlara hakarettir

Çevrimiçi Samet Demir

ne sergeni ys gerçekten hak ettiğini düşünüyormusun şu reklama çağırsan adam para ister çıkmak için o reklamda gördüğün oyuncuların hiç biri alt yapıdan yetişme değil ama hiç birinin beşiktailılığını kimse sorgulamaz hiç birinin beşiktaşa yanlışı olmadı onların yanına sergenin adını koymak onlara hakarettir
Sergen Beşiktaş efsanesi değildir. Beşiktaş efsanesi olan/olmak isteyen maaş konuşmaz, gel dersin gelir, git dersen gider. Sergen efendiye hatrı sayılır bir bütçe ile kadro verildi, kendisi hiç etti. Bu düşüşün temmelerini ançyle beraber sergen attı.

Çevrimiçi Samet Demir

Kamuoyuna Duyuru
Prensip anlaşmasına vardığımız profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmesini sürdürmek amacıyla yarın (16 Temmuz) saat 17.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimiçi mayguntr

Kamuoyuna Duyuru
Prensip anlaşmasına vardığımız profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmesini sürdürmek amacıyla yarın (16 Temmuz) saat 17.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

4 de 4 transferler profil olarak, 2 hucumcu bek nasil olacak falan bos laflar bizim lig icin. Avrupada zor bir rakiple oynarsak kanata Rafayi atar orta sahayi 6-Orkun-Gedson yaparsin. 

6 ve minumum 1 kanat'in da benzer kalitede olmasi elzem bu yatirimlarin bosa gitmemesi icin.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:45:14
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Sergen Beşiktaş efsanesi değildir. Beşiktaş efsanesi olan/olmak isteyen maaş konuşmaz, gel dersin gelir, git dersen gider. Sergen efendiye hatrı sayılır bir bütçe ile kadro verildi, kendisi hiç etti. Bu düşüşün temmelerini ançyle beraber sergen attı.
şeref bey hakkı baba seba dışında kimse beşiktaş efsanesi değil beşiktaşın efsanesi olmak için önce haystını beşiktaşa adaman gerekiyor tv lere çıkıp beşiktaşla dalga geçebilen biri bunlarla anılmaz
Beşiktaşa efsane olmak o kadar ucuz birşey değil
Üstelik yaşayan birinden efsane olmaz efsane dediğin birinin yarın çıkıp beşiktaşa hakaret etmeyeceğini garanti edebilirmisin bunlar tv de menfaatleri yüzünden beşiktaşın hakkını savunamayacak kadar acizdir ne efsanesi

Etiketler: