2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Mehmet57, Samet Ç, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, Rasim, Zafer55, Gökhan Güvenç, sEuL, levitate, Yokmessi, hasankale, gokhans, KartalınGücü, Necmi, 38life, maıden, Özgür Gültekin, Ravenman, Kapkarakartal, ulumemo, Georgetown, kartalizma190399, mayguntr, mtorunlu, kahyaoglueren, sefaköykartali, Umutcan Kaya, yaço58, annoca, pinehitman, golazokartal, murat, Sinan66, ugurkartalizma, Bülent Yiğitcan, balkan-kartal, Kartal Ç, NioHH, umutow, doganay, Serdar3444, COB, Atkar, sozkul, Darkeagle, mellfred, murat baltacı, bull74, Monza ve 465 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 159456 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

adam geçememesinin sebebi üst vücudunun yetersiz olması amazon ormanlarından topçu aldın fizik olarak 1-2 sene beklemen lazım zaten bana kalsa yıpranmaması için portekize kiralık yollarım oynatma garantisiyle maaşını karşılayarak ricardo içinde aynısı geçerli

işte o gelişimini bizde tamamlayamaz bize hali hazırda 2 tane kanat lazım.Gidip oynayabileceği kendini geliştirebileceğini bir takıma kiralamak mantıklı.Demir egeyi gönderdik kendini geliştirip gelmiş.Oynama garantisi veren bir takıma gönderip kendini geliştirip gelmesini beklemeliyiz 1 sene 2 sene ne kadar zamanda geliştirebilirse.

Çevrimiçi ulumemo

Dünden beri farklı yapay zekalara Beşiktaş'ın KWP dahil mevcut kadrosunu + Jadon Sancho'yu verip tavsiyelerde bulunmasını istiyorum. Israrla söylediği şey 6 numaraya bir çapa ve atletik bir stoper. Yani aslında katıldığım bazı yorumcularin söylediği şeyi onaylıyor. Kanatlardan birine Rafa'yı atabiliriz veya en kötü Arroyo ile oynarız fakat bu bekler ve orta sahalar ile atletik bir stoper ve kesici bir ön libero olmadan çok sıkıntı çekeriz.
6 numara için demir ege oynayabilir diye düşünüyorum. Zaten bu sene bi atılım yapması gerekiyor böyle ihtiyaç olan maçlarda kendini göstermesi önemli olacak. Atletik stoper için ise favorim nejip :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

6 numara için demir ege oynayabilir diye düşünüyorum. Zaten bu sene bi atılım yapması gerekiyor böyle ihtiyaç olan maçlarda kendini göstermesi önemli olacak. Atletik stoper için ise favorim nejip :D :D
demir için planlama 60-30 olmalı önüne biri alınmalı yoksa şu an nasıl övülüyorsa 1 ay sonra çöp ilan edilebilir portekizde kendini üçlü orta sahanın 6 numarası olarak kanıtladı yanında iki yardımcısı vardı 4-2-3-1'de yükü şu an için kaldıramaz

tek başına demir ege yeterli olmaz boyu uzun hızı yavaş bize atiba,josef gibi her yere basan 6 numara lazım.Orkun ve rafanın defansif zaafiyeti var beklerimizde hucumcu savunmayı one kurucaz sıkıntılara düşebiliriz.

Çevrimiçi tolga1903

Harbiden Sancho çekiyoruz galiba.

E juveyle anlaştı haberi çıkmıştı sabah

Çevrimdışı eryigitcaner

Başkanım 1 tane 6 numara 2 tane kanat 1 tane stoper 1 forvet bitirelim bu işi lütfen

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanım 1 tane 6 numara 2 tane kanat 1 tane stoper 1 forvet bitirelim bu işi lütfen

1 tanede kaleci.

Çevrimiçi annoca

Demir ege youtube izlediğimde defansif müdahaleleri genelde kendini stoperlerin yanına atarak yapıyor orta sahadan ziyade ceza sahası tarafında oyun sıkıştığında hıza ihtiyaç duyulmadığı anlarda. İlerde basan takım için bence yetersiz ama 3 lü savunma veya defans oynayan takımlar için uygun gibi geldi bana.

Çevrimdışı eryigitcaner

1 tanede kaleci.
Olur o da olur en öncelikli bunlar lazım.hep birsey eksik kalır yoksa

Çevrimdışı eryigitcaner

Şu taponlardan kurtulmak ta çok önemli.

Umarım hoca gedson-orkun 2'lisi oynamayı düşünmüyordur orta sahada geçen sene oynattı çünkü alex,gedson ikilisini.

2 tane 8 numara oynarsın ama bu isim gedson değil.

Şu taponlardan kurtulmak ta çok önemli.

Yarın gidecek oyunculara yogunlasacakmısız öyle okudum twitterda.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben de öyle biliyorum da twitterda herkes kanat çekiyor eplden

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 13:50:33
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
transfermarkte göre beşiktaşın ilgisi bile yok

Çevrimiçi sefaköykartali

Bissoumaya biz niye girmedik ya, tam bizlik adam eşşekbahçeye geliyorsa bize hayli hayli gelirdi

Çevrimiçi tolga1903

Ben de öyle biliyorum da twitterda herkes kanat çekiyor eplden

Herkes acayip biri gelcek falan diyip duruyo gördüm onu ama sancho gidici gibi juve'ye. Umarım o dedikleri acayip kanat şu alkolik herif olmaz 10+ milyon eurolara grealish çekmektense davitashvili veya en kotu ramulo zorlasınlar kanat forvet için

Çevrimiçi sefaköykartali

Bissoumaya biz niye girmedik ya, tam bizlik adam eşşekbahçeye geliyorsa bize hayli hayli gelirdi
6 numara adayım Ndidi veya Fluminenseden Matheus Martinelli

Çevrimiçi tolga1903

Abi şöyle baktım da sen diyince baya iyi kanatlarla adımız geçiyormuş malen coman falan çok iyi olur bize. Şu skov olsen için de yüzde 91 diyor yarın gelecek denilen sağ bek bile yüzde 80 bu tm sallıyor mu acaba :)

Çevrimiçi levitate

oradaki haber ve yüzdeleri kullanıcılar giriyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sancho juve işi patlamış galiba, juve conceiçao'yu alıyomuş
bipbipbupbup

:naughty:

Çevrimiçi Samet Ç

o iş dün patladı 15 bonservis verdiler manu kabul etmedi büyük ihtimal 20 üstü istiyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

Skov Olsen ve Sancho var bir hayalimiz

Etiketler: