2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, KartalınGücü, COB, ulumemo, 38life, Mehmet57, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 425 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156078 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

graf baba sol kanat için top sende üçüncü kez alıp geleceksin

kartalist sancho diyor... hocada işin içindeymiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kanatları olsen-sancho yaparsa başkana baba demek zorunda kalcaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sancho-juve işi 2-3 güne sonuçlanır olmazsa bizim şans artar bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Sancho sol kanat diyorlarda dortmund maçlarını özetleri hep izlerdim sağ tarafta oynuyordu. Sola geçti performansı düştü.

Çevrimiçi Samet Ç

sancho-juve işi 2-3 güne sonuçlanır olmazsa bizim şans artar bence
olmadı o iş diye biliyorum ben sancho 10 istiyor 8'e falan bağlarsak iyi iş olur

Çevrimiçi levitate

olmadı o iş diye biliyorum ben sancho 10 istiyor 8'e falan bağlarsak iyi iş olur

juve teklif atmış manu'ya

chelsea haftalık 200 vermiş ona bile hayır demiş, bayağı uğraşmak lazım

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rashford ya da Sancho yerine Schelderup ya da Godts tercih ederim.

Hem Rashford hem de Sancho takım için değil kendileri için oynuyorlar.

Çevrimiçi annoca

Rashford ya da Sancho yerine Schelderup ya da Godts tercih ederim.

Hem Rashford hem de Sancho takım için değil kendileri için oynuyorlar.
benim aklımda schjelderup da kaldı.

Çevrimiçi gokhans

yedek olarak gelsin :D
benfica’nın 24-25 sezonunda 11 gol 9 asistle oynadı. Bir çok golünde pozisyonu içinde vardı katkısı oldu, en önemlisi orkun ile çok iyi anlaşıyorlar, birbirlerinin performansını yukarı çekiyorlar. Emin ol yedek bile gelse bir kaç haftaya alır o formayı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

KWP haberleri kesildi, açıklama gelmiş miydi bu arkadaş için? Southampton forumunu okuyayım dedim adamlar en iyi oyuncumuz bedavaya gitti diye yönetimin içinden geçiyorlarda - gelip hemen başlasin 😅

Çevrimiçi Samet Demir

KWP haberleri kesildi, açıklama gelmiş miydi bu arkadaş için? Southampton forumunu okuyayım dedim adamlar en iyi oyuncumuz bedavaya gitti diye yönetimin içinden geçiyorlarda - gelip hemen başlasin 😅
orkun ile aynı gün getirmek istemediker büyük ihtimalle, çocuğun da işleri varmış sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

23:00  Aspor- Okan Koç canlı yayın :) Okan koç gülücük atarak taraftarı canlı yayına davet etmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer ısrarla kendine oynayan oyuncu alacaksak en azından ciddi skor katkısı verme potansiyelini bu sene gösteren ve Amorimin kadroda düşünmediği Garnacho yu kiralayalim. Ona bonservis yetmez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

23:00  Aspor- Okan Koç canlı yayın :) Okan koç gülücük atarak taraftarı canlı yayına davet etmiş.

Su Zafer Tuzun denen dallabonaya yeni bir poster verecek herhalde 😁

Çevrimiçi levitate

Rusya’dan bir takım, Al-Musrati için bilgi aldı. Oyuncunun temsilcisi, Fransa’dan ve Arap Yarımadası’ndan takımlarla da görüşüyor.

(Ertan Süzgün)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş milli takımın  en iyi 3 oyuncusundan birini aldı..diğer ikisi arda ve kenan dedi..
İnter hakanı gönderip daha iyisi olan orkunu almak istedi dedi...
😁

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş milli takımın  en iyi 3 oyuncusundan birini aldı..diğer ikisi arda ve kenan dedi..
İnter hakanı gönderip daha iyisi olan orkunu almak istedi dedi...
😁
Evet çok güzel konuştu, maden suyu alıp ikram etmesi lazım, anca hazmederler 😁😁

Çevrimiçi KartalınGücü

Ben KWP için çok yükseldim, adam sağdan soldan rakip dahaya akıyor, enerjisi çok yüksek, leblebi gibi adam geçiyor ve her iki ayağını da kullanabiliyor. Açık olarak da kullanılabilir hücum gücünü çok artırcak.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Milton Delgado için teklif yaptı.
4.8 milyon artı 1 milyon bonus.

Boca bunun yetersiz olduğunu söyledi.

(Cesar Luis Merlo)

Etiketler: