2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, murat baltacı, Monza, NioHH, Samet Ç, murat, 38life, kartalizma190399, Rasim, Georgetown, Savaş, annoca, sEuL, Yokmessi, Zafer55, Özgür Gültekin, fatihsahin, doganay, yaço58, kahyaoglueren, KartalınGücü, emre_1978, maıden, Darkeagle, Ravenman, hasankale, İsmail Özyurt, Serdar3444, ahmetekinciogl2, Bülent Yiğitcan, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, sefaköykartali, mayguntr, mtorunlu, pinehitman, golazokartal, Sinan66, ugurkartalizma, balkan-kartal, Kartal Ç, umutow, COB, Atkar, sozkul, mellfred, bull74 ve 441 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 160326 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

benficanın 30 vermesi hayret verici açıkcası bilmiyordum ancak çebi döneminde bu çocuğu 3'e vereceklerdi aldıramadım onun yerine muhayyer oktayı aldılar diye açıklaması var o dönemin artık scout şefi miydi ne ise trt'de yorumculuk da yapan bir elemanın. adını hatırlayamadım

çebi değil orman dönemi, o dönem yönetim ve hoca 1 milyon euro vermeyi çok gördü o para başka transferde kullanılır demişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

orman dönemi de kaç sene önce.bşz o zaman alsaydık acaba orkun bu orkun olabilecekmiydi.bizimde elimizde semih mustafa ,fahri var bakalım ne olabilecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

Edirneden çıktık mı Sergeni kim tanıyor ki.Ole man united calıstırmıs adam hatta oynamıs adam.youtube de Beinsports Beşiktaş maç özetlerinin altında ki yorumlara bakın man united taraftarı gelip yorum yapıp gidiyorlar ole hakkında öyle bir hoca.

Bir telefonla çoğu oyuncuyu ikna edebiliyor.

Sergen sezon başı takım calısıyor mu calısmıyor mu bilemem deyip kıbrısta kumarhanede sürtüyor.Her yıldız iyi teknik adam olmuyor işte alex de olamadı sergenden de olmaz.Futbolculuğunda calısma azmi yoktu kaytırıyordu hoca oldu yine kaytarıyor değişen bir şey yok.
sergen kendini yıldız sanan ama hiçbir zaman yıldız olamayan bir oyuncuydu futbolculuğunda da kariyeri yok bir kere alex ile hagi ile kıyaslamam çok alt seviye kalır her yeteneği olana yıldız desek piyasa yıldızdan geçilmez sergen orkunun yerinde olsa bir üç tur daha gezerdi renklileri para için aidiyet sıfır

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 09:05:12
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
benficanın 30 vermesi hayret verici açıkcası bilmiyordum ancak çebi döneminde bu çocuğu 3'e vereceklerdi aldıramadım onun yerine muhayyer oktayı aldılar diye açıklaması var o dönemin artık scout şefi miydi ne ise trt'de yorumculuk da yapan bir elemanın. adını hatırlayamadım
çebi çok yalan söyledi benficaya 30 a sattıkları oyuncuyu çebiye neden üçe versinler
Biz orkunu hep yokladık ama alabileceğimiz bir rakam değildi
Çebi madem ucuza kapatıyordu başkanlığı döneminde neden almamış
Feyenord alt yapısında yetişmiş a takıma yükselmiş bizim milli takımların bütün katagorilerinde oynaöış bilinen bir oyuncu kim 3 m ye verir
Herşeyde kendine pay çıkarıyor işde
O dönem üstelik uefa radarındaydık bir gence 3 m verecek lüksümüz yoktu kiralık oyuncularla bonservissiz oyuncularla yürüyorduk

Çevrimiçi Samet Ç

çebi çok yalan söyledi benficaya 30 a sattıkları oyuncuyu çebiye neden üçe versinler
Biz orkunu hep yokladık ama alabileceğimiz bir rakam değildi
Çebi madem ucuza kapatıyordu başkanlığı döneminde neden almamış
Feyenord alt yapısında yetişmiş a takıma yükselmiş bizim milli takımların bütün katagorilerinde oynaöış bilinen bir oyuncu kim 3 m ye verir
Herşeyde kendine pay çıkarıyor işde
O dönem üstelik uefa radarındaydık bir gence 3 m verecek lüksümüz yoktu kiralık oyuncularla bonservissiz oyuncularla yürüyorduk
bir milyon fikret orman zamanı yeni çıkmıştı feyenoord altyapısından a takıma orkunun kendi açıklaması var sonra gittiler o parayı muhayyere verdiler

www.youtube.com/shorts/J3mklQAEVCM

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 09:09:00
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
sergen kendini yıldız sanan ama hiçbir zaman yıldız olamayan bir oyuncuydu futbolculuğunda da kariyeri yok bir kere alex ile hagi ile kıyaslamam çok alt seviye kalır her yeteneği olana yıldız desek piyasa yıldızdan geçilmez sergen orkunun yerinde olsa bir üç tur daha gezerdi renklileri para için aidiyet sıfır
beşiktaşa en ufak bir aidiyet bile hissetmeyen biri
Biz herkesi efsane yapmaya meraklıyız beşiktaşın kapısının önünden geçse yeterli

Çevrimdışı eryigitcaner

O skov olsen buraya gelecek

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 09:19:09
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
çebi değil orman dönemi, o dönem yönetim ve hoca 1 milyon euro vermeyi çok gördü o para başka transferde kullanılır demişler
inandırıcı değil orman dönemiyse 16 17 yaşında falandır o dönem sattığımız kadar alabiliyorduk ffp deydik kadroyu zor kuruyorduk o yaşta çocuğa o paraları veremezdik biz taliscayı iki yıl 2 m ye oynattık

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 09:20:43
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
O skov olsen buraya gelecek

iki tane iyi kanat alınmazsa şu ana kadar yapılan herşey çöp olur shakter maçınada yetiştirmeleri lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Milton Delgado gibi fiziği küçük adam alıyorsan arkadaki iki stoperinin hava hakimiyeti kusursuz olmalı belli bir süre sonra rakip baskıyı aşamayınca uzun vuracak o topları alıp yere indirmen lazım bizde öyle stoperler yok maalesef oyuncu iyi oyuncu ona lafım yok ama eksik kapatalım derken çözülmesi gereken yeni sorunlar ortaya çıkarmaya da gerek yok garanti oynamak lazım Orkun'un yanındaki oyuncu için

Çevrimiçi 38life

Dünden beri farklı yapay zekalara Beşiktaş'ın KWP dahil mevcut kadrosunu + Jadon Sancho'yu verip tavsiyelerde bulunmasını istiyorum. Israrla söylediği şey 6 numaraya bir çapa ve atletik bir stoper. Yani aslında katıldığım bazı yorumcularin söylediği şeyi onaylıyor. Kanatlardan birine Rafa'yı atabiliriz veya en kötü Arroyo ile oynarız fakat bu bekler ve orta sahalar ile atletik bir stoper ve kesici bir ön libero olmadan çok sıkıntı çekeriz.

Çevrimiçi gokhans

inandırıcı değil orman dönemiyse 16 17 yaşında falandır o dönem sattığımız kadar alabiliyorduk ffp deydik kadroyu zor kuruyorduk o yaşta çocuğa o paraları veremezdik biz taliscayı iki yıl 2 m ye oynattık
muhayyer oktay’ı aldığımız sezon işte. Orkun’u daha pahalı bulup, daha iyisini daha ucuza aldık diye muharrer’e imzalatmıştık. 2018 yılı fikret orman dönemi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

şu danilo deoekhi işi olur umarım ihtiyacımız var o tip stopere

Çevrimiçi annoca

bu adam biraz hantal değil mi? Bize süpürücü stoper hatta mümkünse sağ bekten devşirme hızlı arkayı toplayabilecek tarzda adam daha iyi gitmez mi?

Çevrimiçi gokhans

biraz ağır olmaz mı? Savunmayı önde kurucaz, kontra yakalandığımızda tosic, vida gibi daha seri bir hamle stoperi olsa daha iyi olmazmı?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı eryigitcaner

iki tane iyi kanat alınmazsa şu ana kadar yapılan herşey çöp olur shakter maçınada yetiştirmeleri lazım
İnşallah abi dört gözle bekliyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

bu adam biraz hantal değil mi? Bize süpürücü stoper hatta mümkünse sağ bekten devşirme hızlı arkayı toplayabilecek tarzda adam daha iyi gitmez mi?
rakip sahada top kazanma sahipsiz top kazanma ve hava topu verileri çok iyi zaten süpürücü stoper ilk baskıya çıkma olayını iyi yapıyor hızlı değil ama çabuk bence tam aranan stoper ama illaki hızlı stoper diyorsak Ko İtakura'da olur onunda sözleşmesinin bitimine 1 yıl var

Bundesliga verileri

Sahipsiz top mücadelesinde üçüncü
Sahipsiz top kazanmada üçüncü
Rakip sahada araya girmede dördüncü
Hava toplarında 1-1 lig birincisi
Ofansif hava toplarında 1-1 lig birincisi
Ofansta hava topu kazanmada lig ikincisi
Anahtar pasta stoperler arasında lig altıncısı duran toplarda kafayla indirdiği toplarda yarattığı şut pasları

[ Son Düzenleme: Bugün, 12:56:01 Samet Ç ]

Çevrimiçi tolga1903

Milton Delgado gibi fiziği küçük adam alıyorsan arkadaki iki stoperinin hava hakimiyeti kusursuz olmalı belli bir süre sonra rakip baskıyı aşamayınca uzun vuracak o topları alıp yere indirmen lazım bizde öyle stoperler yok maalesef oyuncu iyi oyuncu ona lafım yok ama eksik kapatalım derken çözülmesi gereken yeni sorunlar ortaya çıkarmaya da gerek yok garanti oynamak lazım Orkun'un yanındaki oyuncu için

Şu doekhi bundesliga'nın en iyisiymiş hava topu indirmede cidden bu çocuğa kafam yattı umarım alırlar. 6 için de baya kısa o oyuncu toreira gibi her türlü pis işi kotarması lazım o dezavantajına rağmen büyük soru işareti cocuk

Çevrimiçi tolga1903

Shaktar maçına tek kanat gelir abi dua edelim şu rashica satılsın da ikincisini alsınlar yoksa sağ kanat yine boşluk olacak

Çevrimiçi KartalınGücü

İnşallah abi dört gözle bekliyoruz

Kanat acil. Benim Arroyo'dan da pek umudum yok, o ışığı göremedim hız yok, çalım atamıyor, ayağı eh işte. Sanki sadece tipine ve adına bakılıp alınmış gibi. Emirhan Delibaş'ı izlerken bile daha heyecan veriyordu. İnşallah geliştirir kendini ama bazı şeyler yetenek işi.

Çevrimiçi Samet Ç

Kanat acil. Benim Arroyo'dan da pek umudum yok, o ışığı göremedim hız yok, çalım atamıyor, ayağı eh işte. Sanki sadece tipine ve adına bakılıp alınmış gibi. Emirhan Delibaş'ı izlerken bile daha heyecan veriyordu. İnşallah geliştirir kendini ama bazı şeyler yetenek işi.
arkasına adam gibi sağ bek gelmeden oraya kimi koyarsan koy en fazla bir tık fazlasını oynar

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

arkasına adam gibi sağ bek gelmeden oraya kimi koyarsan koy en fazla bir tık fazlasını oynar

Yinede arroyoda o ışık yok maalesef şut yok adam geçme yok orta açma yok.

Raşitsa kalsın onune adam alınsın sol kanatta alınsın 3 kanat götürürüz orayı rafa da var kanat oynayabilen.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

Yinede arroyoda o ışık yok maalesef şut yok adam geçme yok orta açma yok.

Raşitsa kalsın onune adam alınsın sol kanatta alınsın 3 kanat götürürüz orayı rafa da var kanat oynayabilen.
adam geçememesinin sebebi üst vücudunun yetersiz olması amazon ormanlarından topçu aldın fizik olarak 1-2 sene beklemen lazım zaten bana kalsa yıpranmaması için portekize kiralık yollarım oynatma garantisiyle maaşını karşılayarak ricardo içinde aynısı geçerli

Çevrimiçi sefaköykartali

Harbiden Sancho çekiyoruz galiba.

Etiketler: