2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 462 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154750 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Orkun ile ilgili maliyet hesabı yapanlar için son 5 yılda Anadolu'dan alıp 0 verim aldığımız yerli oyunculara ödenen bonservis bedelleri.

Can Keleş 2.75 Mil,
Tayfur Bingöl 1,0 Mil
Emrecan Uzunhan 2,0 Mil
Kerem Atakan, 1,4 Mil.
TAyyip Talha, 1,50 Mil.
Onur Bulut 1,0 Mil.
Umut Meraş 1,50 mil.
Bilal Ceylan 380 k
Atakan Üner 150 k

Toplamı 11 milyon euro'yu geçiyor. Bunlara daha Bahtiyar, Rebic, Onana, Ox, Amartey, Douglas, Tyler Boyd gibi yabancıların maliyetleri de dahil değil.

Milyon euroları gömüp hiç verim alamayacağım ucuz oyuncular yerine 24 yaşında, yerli kuralında elimizi rahatlatacak, kulübe aidiyeti yüksek olan ve en önemlisi mevki ve oyun stili itibariyle ihtiyacımız olan bir oyuncuya 20-30 vermek çok değil.  Zaten anladığım kadarıyla Orkun'un gelişiyle Gedson gidecek ve Gedson dan gelen para ödenecek bonservisin yarısından fazlasını karşılayacak.

Bununla birlikte hafta başından beri tamamen Orkun'a kanalize olup gidecek oyuncularla ilgili aksiyonları ve  sağ bek, 6 numara, kanat gibi diğer ihtiyaçları ikinci plana attık gibi bir durum oluştu. O kısım biraz sıkıntı. Orkun işi son anda yatarsa daha büyük sıkıntı.

Iki yanlis bir dogru etmiyor. O saydigin oyuncularin alinmasi yuzde 100 yanlisti, ozellikle bonservisleri milyon ustu olanlar.
Orkun mevzusunda da 20 ile 30 arasindaki fark bizim en fazla verdigimiz bonservis bedeliydi nerdeyse.
Ki gecen sene 10-12 lere cikip hem Musrati hem Muci transferini yapmamiz da yanlisti, o miktar bonservisi bir oyuncuya vermek yanlisti demiyorum, o parayi harciyosan daha iyisini alman lazim diyorum ben.

Orkun icin de ayni, eger biz bu sezon 100 milyon harcayacaksak, gidip 30'unu Orkuna vermek yerine, 18-20lik 5-6 oyuncu almamiz lazim diyorum ben.

Boyle taraftar gaziyla olan transferlerin tuttugunu ben hatirlamiyorum, insallah Besiktasimizin parasi bosuna gitmez de zevkle maclarini izleriz. 

Çevrimiçi gokhans

4.5 vermemek için opsiyonu kullanmamaları peki...
300-500 bişi ateşleselerdi bari yahu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KartalınGücü

İleride ki oyuncularda o meziyet olsa bile gedson onlara topu servis edecek adam değil. Kimse gedsona kötü oyuncu demiyor. Bizim bu özellikte bir oyuncuya ihtiyacımız yok. 25-30 milyonluk adamı da yedek oturtacak kadar zengin bir kulüp değiliz.

Bizim ihtiyacımız olup olmayacağını bilmiyoruz çünkü ileride uyumsuz ve statik oyunculardan kurulu bir boş kümeye top servis etmesini bekliyorduk. Doğru sistem ve hücumcularla oynayan bir takımda ne yapabileceğini görmedik. Gedson topu servis edecek adam değilse Cajuste hiç değil o zaman neden peşine düştüler? Musrati ile devam etseydik ileri servis bekliyorsak. 90 dk deli dana gibi koşup rekor top kapıp üstüne 5 maçta bir skor yapan ortasaha oyuncusu kıymetlidir. Pasaportu bile artı değer. Zaten o sebeple takımda doğru düzgün para edecek adam o.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim ihtiyacımız olup olmayacağını bilmiyoruz çünkü ileride uyumsuz ve statik oyunculardan kurulu bir boş kümeye top servis etmesini bekliyorduk. Doğru sistem ve hücumcularla oynayan bir takımda ne yapabileceğini görmedik. Gedson topu servis edecek adam değilse Cajuste hiç değil o zaman neden peşine düştüler? Musrati ile devam etseydik ileri servis bekliyorsak. 90 dk deli dana gibi koşup rekor top kapıp üstüne 5 maçta bir skor yapan ortasaha oyuncusu kıymetlidir. Pasaportu bile artı değer. Zaten o sebeple takımda doğru düzgün para edecek adam o.
Kendiniz yazdınız, ilerdeki adamlar kabiliyetsiz olunca 8 deki kim olursa olsun fayda etmez diye. Ben buna katılmıyorum 8deki adam bu denklemde daha önemli. Kaldı ki karşı tarafın otobüs çektiği maçlarda gedson çok sırıttı, yav bu seneden bile onlarca maç hatırlıyorum, adam önündekine pas veremedi.

Musratiye gelecek olursak kapalı savunmaya karşı musrati bu maçlarda takımı iyi yönlendirdi. Hatta gedson ve rafanın arkasına musrati koyduk biz bu hikayede de göze batan musrati oldu. Kısaca ilerdeki adamların kaliteli olması Musrati için geçerli olur gedson için değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Cajuste'nin alan bilgisi var. Çünkü klasik bir 6, alan ve kademe bilgisi ile doğru zamanda doğru yerde oluyor., doğru kademeye giriyor, pas istasyonu olabilecek, hücumu bozmayacak kadar pas oyununa katılabiliyor. pas olayında gedson'dan bir kaç gömlek üsttedir ki cajuste pas özelliği kötü bir oyuncu burdan gedsonun ne kadar vasat olduğunu anlayabilirsin. Gedson, necip ayarında bir pas kabiliyetine sahip. Mesela necip'de cajuste kadar pas yeteneğine sahip olsa zaten 6numara oynardı yıllardır adamı pas atamıyor diye stoperde bekde deniyoruz. Gedson ahengide bozuyor, tüm takım rakip sahaya yerleşirken hücuma çıkarken gedson'a gelen top rakibe kaptırmadığı durumlarda da ya bek'e ya stoperlere geri dönüyor, rakip sahaya yerleşen tüm takım geri gelmek durumunda kalıyor bu da takım eforunu yavaş yavaş bitiren moralide bozan bir durum. Maç içersinde topla pas verecek her arkadaşına geri oyna diye el kol yaptığını ve sürekli yaptığını hepimiz biliyoruz, necip en azından böyle birşey yapmazdı..

Çevrimiçi Mehmet57

Gs banka teminati vermekte zorlaniyormus Osimhen icin  :D Umarim Napoli kabul etmez. Adam bildigin yuruyen cheat kodu. Alamazlarsa alacaklari oyuncu asla o seviyede olamaz, ki kapisini calaklari her takim 20 isterlerse bunlardan 40 isteyecekler.

Çevrimdışı KartalınGücü

Cajuste'nin alan bilgisi var. Çünkü klasik bir 6, alan ve kademe bilgisi ile doğru zamanda doğru yerde oluyor., doğru kademeye giriyor, pas istasyonu olabilecek, hücumu bozmayacak kadar pas oyununa katılabiliyor. pas olayında gedson'dan bir kaç gömlek üsttedir ki cajuste pas özelliği kötü bir oyuncu burdan gedsonun ne kadar vasat olduğunu anlayabilirsin. Gedson, necip ayarında bir pas kabiliyetine sahip. Mesela necip'de cajuste kadar pas yeteneğine sahip olsa zaten 6numara oynardı yıllardır adamı pas atamıyor diye stoperde bekde deniyoruz. Gedson ahengide bozuyor, tüm takım rakip sahaya yerleşirken hücuma çıkarken gedson'a gelen top rakibe kaptırmadığı durumlarda da ya bek'e ya stoperlere geri dönüyor, rakip sahaya yerleşen tüm takım geri gelmek durumunda kalıyor bu da takım eforunu yavaş yavaş bitiren moralide bozan bir durum. Maç içersinde topla pas verecek her arkadaşına geri oyna diye el kol yaptığını ve sürekli yaptığını hepimiz biliyoruz, necip en azından böyle birşey yapmazdı..

Afaki ifadeler bunlar. Cajuste pas olayında neye göre, hangi veriye göre Gedsonun "Hem de bir kaç gömlek" üstünde? Gedson kimin hangi ahengini bozuyor ilk 11 in  rafa, kaleci ve stoper hariç neredeyse tamamı değişiyor. Allah aşkına sanki Kroos ile Yasin Sülünü kıyaslıyoruz.

Rakiplerde kim var müthiş servisçi? Dikiyor topu Osimhen topuğuyla çevirip gol atıyor, vuruyor kanada Tadic tek hamlede önüne düşürüp çalım atıyor. Bizde de işte Miloşun sırtından sekiyor, Semih rakiple güreşe giriyor, İmmobile 2 stoperin arasında tost oluyor, sonra neden Gedson pas atamıyor. J. Mario da oynadı bu takımda Salih de ki bunların başka özellikleri sıkıntılı da olsa pas kalitesi hepsinin üstündedir bunlar yapsalardı servisi madem sorun Gedson'daydı.

Gene birilerinden ve birbirimizden gaz alıp kendi değerimizi gömüyoruz ki huyumuzdur.

Çevrimiçi gokhans

Afaki ifadeler bunlar. Cajuste pas olayında neye göre, hangi veriye göre Gedsonun "Hem de bir kaç gömlek" üstünde? Gedson kimin hangi ahengini bozuyor ilk 11 in  rafa, kaleci ve stoper hariç neredeyse tamamı değişiyor. Allah aşkına sanki Kroos ile Yasin Sülünü kıyaslıyoruz.

Rakiplerde kim var müthiş servisçi? Dikiyor topu Osimhen topuğuyla çevirip gol atıyor, vuruyor kanada Tadic tek hamlede önüne düşürüp çalım atıyor. Bizde de işte Miloşun sırtından sekiyor, Semih rakiple güreşe giriyor, İmmobile 2 stoperin arasında tost oluyor, sonra neden Gedson pas atamıyor. J. Mario da oynadı bu takımda Salih de ki bunların başka özellikleri sıkıntılı da olsa pas kalitesi hepsinin üstündedir bunlar yapsalardı servisi madem sorun Gedson'daydı.

Gene birilerinden ve birbirimizden gaz alıp kendi değerimizi gömüyoruz ki huyumuzdur.
Müthiş servisçi olmasına gerek yok, pas oyununu bozmayacak kadar yeteneği olsun yeter ama gedson malesef o sınırın altında. Bu arada yasin sülün'ün pas kabiliyeti gedson'dan iyiydi. Rakipler dediğin birinde torreira diğerinde  fred var, bak bakayım bu 2 oyuncu ile gedson'un pas kabiliyetleri arasında nasıl bir uçurum var anlarsın. Bunu kabullenin artık pas olayı yok adamda, alan olayıda yok, hangi anda nerde olması gerektiğinide bilmiyor, istasyon olmayıda bilmiyor, doğru kademede bilmiyor, yıllarca atiba , josef falan izledin az buçuk görmüşündür.

Çevrimdışı KartalınGücü

Kendiniz yazdınız, ilerdeki adamlar kabiliyetsiz olunca 8 deki kim olursa olsun fayda etmez diye. Ben buna katılmıyorum 8deki adam bu denklemde daha önemli. Kaldı ki karşı tarafın otobüs çektiği maçlarda gedson çok sırıttı, yav bu seneden bile onlarca maç hatırlıyorum, adam önündekine pas veremedi.

Musratiye gelecek olursak kapalı savunmaya karşı musrati bu maçlarda takımı iyi yönlendirdi. Hatta gedson ve rafanın arkasına musrati koyduk biz bu hikayede de göze batan musrati oldu. Kısaca ilerdeki adamların kaliteli olması Musrati için geçerli olur gedson için değil.

Ben işte bu seneden, geçen seneden değerlendirmiyorum, değerlendirmek istemiyorum, son 2 sezonki gibi oynayacaksak zaten sezona hiç başlamayalım. Koca kadroda elimizde değerli ve iyi bir sistem ve sinerjide performansı yükselebilecek bir kaç oyuncu var Gedson, Rafa, Semih, Muci, Mustafa gibi. Örneğin Svensona Rashicaya Amire Bahtiyara vb. ne yapsan nereye koysan verebileceği katkı belli, üstüne çıkamaz. İyi bir takımda baskıdan kurtulmuş diri bir gedson şut tehdidir, top taşıma tehdidir. Orkun, Rafa ve Gedsonun aynı anda sahada olduğu, Tammy'nin ve alınacak kanatlarım savunmayı karıştırdığı bir Beşiktaşa anadolu takımları hücum edemez.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/mustafakratas/status/1942948033303368172?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Burada transfer yazan her yere oyuncu gelirse 100% farklı bir takım izleyeceğiz. Benim o kadar ümidim yok ama inş olur.

Çevrimiçi levitate

Gs banka teminati vermekte zorlaniyormus Osimhen icin  :D Umarim Napoli kabul etmez. Adam bildigin yuruyen cheat kodu. Alamazlarsa alacaklari oyuncu asla o seviyede olamaz, ki kapisini calaklari her takim 20 isterlerse bunlardan 40 isteyecekler.

kaynak?
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Şu 10 numara fantezisi nereden çıktı anlamıyorum. 10 numara oynamayacak adamlara 10 numara verip verip duruyoruz. Oğuzhan, Arroyo, Orkun. 8 verilse olmuyor mu yani Orkun'a?

Çevrimdışı KartalınGücü

Müthiş servisçi olmasına gerek yok, pas oyununu bozmayacak kadar yeteneği olsun yeter ama gedson malesef o sınırın altında. Bu arada yasin sülün'ün pas kabiliyeti gedson'dan iyiydi. Rakipler dediğin birinde torreira diğerinde  fred var, bak bakayım bu 2 oyuncu ile gedson'un pas kabiliyetleri arasında nasıl bir uçurum var anlarsın. Bunu kabullenin artık pas olayı yok adamda, alan olayıda yok, hangi anda nerde olması gerektiğinide bilmiyor, istasyon olmayıda bilmiyor, doğru kademede bilmiyor, yıllarca atiba , josef falan izledin az buçuk görmüşündür.

Nasıl bir uçurum var.  Pas yüzdeleri arasında aman aman bir fark yok ki bizim kadro kalitesi daha zayıf olduğu ve torreira ile fredin faul serbestliğine sahip olmadığımız halde. Torreire ya rakibin ayağına basıp alıyor topu ya da yerlerde yuvarlanıyor faul alıyor ve bu her maç oluyor. Pas yüzdesi %98 olması gereken mübarek bir adam bununla mı kıyaslayalım?

Söylemek istediğim 30 a Orkunu alıp 25 e Gedsonu satınca kadro kaliteni artırmış olmuyorsun en iyi ihtimalle üç aşağı 5 yukarı aynı kalıyor. Takımda Gedsonun meziyetinde başka oyuncu yok. Bu meziyetlere ihtiyaç olacak. Pas kalitesi çok iyi olmayabilir ama asla yazdığın kadar leş değil. pas arası, rakibi rahatsız etmesi, driplingi ile bu eksiğini kapatıyor.

Bir de Allah aşkına tartışmak uzatmak istemiyorum ama Yasin'in pası daha iyiydi yi ciddi mi söyledin abartı mı?Adam sadece 5 metre yanına pas verirdi çoğu zaman onu da yapamazdı.

Çevrimiçi 38life

Bence alırlarsa da mühim değil. Boşa sıkılmış mermi olacak. Bu ligde yakalayabileceğin en büyük başarı ne? Şampiyonluk. 75 milyon euro etmez bu ligin şampiyonluğu. Avrupada başarı hayal ediyorlar muhtemelen. Ama o işler öyle olmuyor. Avrupadan yine eli boş dönecekler.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

cajusteyi biz bekletiyormusuz yağızın söylediğine göre davet etsek bugün istanbuldaymıs orkundan dolayı bekletiyormusuz.

6 numara almayız düşünmüyor muyuz yoksa  :alala:

Umarım gedson yada demir ege güvenip yola çıkılmaz bize net 6 numara lazım orkunun yanına.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben işte bu seneden, geçen seneden değerlendirmiyorum, değerlendirmek istemiyorum, son 2 sezonki gibi oynayacaksak zaten sezona hiç başlamayalım. Koca kadroda elimizde değerli ve iyi bir sistem ve sinerjide performansı yükselebilecek bir kaç oyuncu var Gedson, Rafa, Semih, Muci, Mustafa gibi. Örneğin Svensona Rashicaya Amire Bahtiyara vb. ne yapsan nereye koysan verebileceği katkı belli, üstüne çıkamaz. İyi bir takımda baskıdan kurtulmuş diri bir gedson şut tehdidir, top taşıma tehdidir. Orkun, Rafa ve Gedsonun aynı anda sahada olduğu, Tammy'nin ve alınacak kanatlarım savunmayı karıştırdığı bir Beşiktaşa anadolu takımları hücum edemez.
Rafa ve Gedsonun aynı anda sahada olduğu maçlarda patlıyorsun işte. Kapanan takımlara karşı gedson ile kilidi açamassın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

kaynak?

Adamlarin forumunda okudum, Gardi’nin toplantidan cikarken videosu varmis.

Çevrimiçi levitate

Adamlarin forumunda okudum, Gardi’nin toplantidan cikarken videosu varmis.
iyimiş valla ama bir şekilde çözerler bence, arkaları dolu
bipbipbupbup

Su gitmesi gerekenler de bir an önce gitse de işimize baksak.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Koa_lAA

Orkun transferini çok istiyorum ama sanırım bahsedildiği gibi bitti oldu fln yok sanırım... A.madrid de çok istiyormuş... Adamlarda para da var... Buradan yatmaz umarım bu iş...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Orkun transferini çok istiyorum ama sanırım bahsedildiği gibi bitti oldu fln yok sanırım... A.madrid de çok istiyormuş... Adamlarda para da var... Buradan yatmaz umarım bu iş...

Süre uzadıkça herşey olabilir tek umudumuz orkunun hepsini red edip sadece bizi istemesi.

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1943006602094657947

Çevrimiçi Samet Ç

Süre uzadıkça herşey olabilir tek umudumuz orkunun hepsini red edip sadece bizi istemesi.

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1943006602094657947
aynen kesin konuşmuştur başkanla :D

Etiketler: