2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, Kartal Ç, ulumemo, Kapkarakartal, sEuL, hasankale, gokhans, Zafer55, Samet Ç, annoca, Rasim, doganay, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, yaço58, maıden, mayguntr, murat baltacı, Özgür Gültekin, Sinan66, Darkeagle, Georgetown, COB, golazokartal, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, murat, sefaköykartali, kartal meriç, Ravenman, bull74, kahyaoglueren, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, Bülent Yiğitcan, BJKTÜRK23 ve 458 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 153987 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada ben Kerem transferine ihtimal vermiyorum. Neden Turkiye’ye geri donsun. Baya guzel istatistikleri var, baya piyasa degeri var. Bonservisiyle zaten alamayiz ozellikle Orkun’dan sonra.

Bence fiyat/bilgi talep etmisizdir ama Sercan bunu aciklamasaydi daha iyi olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Bu arada ben Kerem transferine ihtimal vermiyorum. Neden Turkiye’ye geri donsun. Baya guzel istatistikleri var, baya piyasa degeri var. Bonservisiyle zaten alamayiz ozellikle Orkun’dan sonra.

Bence fiyat/bilgi talep etmisizdir ama Sercan bunu aciklamasaydi daha iyi olurdu.

yeni evlendi falan ya ailecek kafalıyorlardır hadi dönelim vs. diye

zaten bir ton talibi olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist space açmış özet

- sağ kanat ya skov olsen ya cerny, wolfsburg elden çıkartmaya kararlı ama ilk rashica'nın gitmesi lazımmış
- orkun işi diğer mevkilere vereceğimiz paraları azaltabilirmiş
- gedson gidici bi orta saha daha alacaklarmış
- şu benfica'daki adını yazamadığım sarı oğlan gelmek istiyormuş
- orkun bitermiş problem yokmuş
- mert'ten sonra altay düşüncesi varmış (yıllar sonra falan ama)
- menajerleri çağlar ve irfan'ı önermiş, irfan ayrılmak istiyormuş
- kerem işi yok
- 4-3-3'e dönebilirmişiz?
- taha için rize 3 milyon istiyormuş
- walker-peters fenere galiba çok para vermişler
- dalinga 1. forvet olmak istediği için gelmemiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Yazsana bir tane alanilabilecek o paralara santrfor.dunya da zaten forvet kıtlığı var 5 tane üst düzey forvet yazamazsın.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk aklıma gelenler...

Mitrovic
Richarlison
Sörloth
Gabriel Jesus
Pavlidis

Çevrimiçi murat baltacı

Olası bir gedson satışı olmazsa gedson Orkun rafa üçlüsü olmaz mı malum hoca klasik altı istemiyor.

Keremde irfancanda bizde iş yapar oluru varsa ikisinide isterim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Orkun 30 vermek akıl tutulması, göz körelmesidir. Bizim bir kişiye o kadar para harcayacak lüksümüz yok.
O paraya 15 m dan iki tane zımba gibi kanat oyuncusu alır, 30 u oraya gömerim.
Sonra arkama yaslanır mis gibi izlerim.

Çevrimiçi Samet Ç

Ilk aklıma gelenler...

Mitrovic
Richarlison
Sörloth
Gabriel Jesus
Pavlidis
richarlison ve jesus golcü değil tammy daha fzla katkı verir bunlardan sörlothu 30-40'a alamazsın zaten kendiside gelmez adamın tr planı yok pavlidiside 45-50'ye alırsın ancak piyasa eskisi gibi değil artık alınabilecek tek adam mitrovic onunda son durağı burası olur
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 07:48:54 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı daha fazla para harcayacaktır ben ilk 11'den en az 8 oyuncunun degişeceğini düşünüyorum

Çevrimiçi yaço58

Orkunu alıp rehavete kapılmamalıyız 2 tane daha bu klasmanda adam almalıyız sol kanat ve sağ kanat en önemli noktalar olması lazım takım kimyası uyumlu olursa abrahamın da iyi işler yapacağını düşünüyorum burada 3 kritik mevki var kanatlar ve 6 numara b,r an önce musrati gedsondan falan çıkmak lazım Orkun için verilen para normal geçen sene gittik muci musrati 23 m gömdük aldığımız katkı 3 m lik oldu orkunu en kötü aldığın paraya satarsın ki çocuk bizim gibi beşiktaşlı olmasa asla bu transfer olmazdı

Ilk aklıma gelenler...

Mitrovic
Richarlison
Sörloth
Gabriel Jesus
Pavlidis
Sörloth ve pavlidis harici diğer üçü bitik.
Pavlidis o paraya alma ihtimalin yok.sörloth olabilir birtek oda bence muamma.

Orkun 30 vermek akıl tutulması, göz körelmesidir. Bizim bir kişiye o kadar para harcayacak lüksümüz yok.
O paraya 15 m dan iki tane zımba gibi kanat oyuncusu alır, 30 u oraya gömerim.
Sonra arkama yaslanır mis gibi izlerim.
Orkun a verdiğin o 30 sa fazlasıyla çıkarırsın rahat ol.aldik ne oldu 10 birine 10 birine verip hepsi elde patladı.iyi oyuncuysa verirsin kusura bakma.

Çevrimiçi yaço58

Orkun a verdiğin o 30 sa fazlasıyla çıkarırsın rahat ol.aldik ne oldu 10 birine 10 birine verip hepsi elde patladı.iyi oyuncuysa verirsin kusura bakma.

muçi 10 musrati 13 onana 4 bahtiyar 5 böyle böyle dağıtmak lazım paraları elde ne var koca bir 0 ben bu muhasebeciliği anlamıyorum civcivler 75e adam alıyor diğerleri 20 m bir yıl kiralık adama gömüyor kimse muhasebecilik yapmıyor ben iyi sağlam Bir Beşiktaş izlemek istiyorum takıma herkeste elinden geldiğince katkı yapmalı formalara olsun kongre üyeliği olsun geçen yıl 5 binden kulübe kongre üyesi olduk gerçekten çok makul ücretti hem kulübe destek sadece atıp tutma muhasebecilik ile olmaz herkes elinden geldiğince destek vermeli kulübe şuan forma satışları nasıl gidiyor acaba ne olursa olsun kulübumüzü yalnız bırakmamalıyız

muçi 10 musrati 13 onana 4 bahtiyar 5 böyle böyle dağıtmak lazım paraları elde ne var koca bir 0 ben bu muhasebeciliği anlamıyorum civcivler 75e adam alıyor diğerleri 20 m bir yıl kiralık adama gömüyor kimse muhasebecilik yapmıyor ben iyi sağlam Bir Beşiktaş izlemek istiyorum takıma herkeste elinden geldiğince katkı yapmalı formalara olsun kongre üyeliği olsun geçen yıl 5 binden kulübe kongre üyesi olduk gerçekten çok makul ücretti hem kulübe destek sadece atıp tutma muhasebecilik ile olmaz herkes elinden geldiğince destek vermeli kulübe şuan forma satışları nasıl gidiyor acaba ne olursa olsun kulübumüzü yalnız bırakmamalıyız
+1903

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

süreç uzadıkça olumsuza döner hızlıca bitirilmesi gerekiyor transfer.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1942791832632533147

Çevrimiçi Samet Ç

süreç uzadıkça olumsuza döner hızlıca bitirilmesi gerekiyor transfer.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1942791832632533147
1 günde bitecek transfer değil akşam tekrar benfica ile görüşülecek son detaylar için

Çevrimdışı Koa_lAA

senelerce takımda muhasebeci gibi yok ona o para verilirmi yok bu olurmu diye kendimizi yırttık... bu forumda eskiden çok yazardım yok pahalı yok batacaz vs. diye... hiç gerek yokmuş... öyle de zarar böylede zarar... o yuzden orkun gibi kaliteli genç ve doğuştan Beşiktaş lı bir kardeşimize 30 milyon bence çok değil... uefa dan ceza yemediğimiz sürece bence mütüş transfer... devamı da gelir umarım...hiç acımam artık giden paraya...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimiçi Samet Ç

Fabrizio'da yazdı zor transferdi ama Orkun'un duruşu sayesinde bitti
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 12:18:53 Samet Ç ]

Etiketler: