2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, Kartal Ç, ulumemo, Kapkarakartal, sEuL, hasankale, gokhans, Zafer55, Samet Ç, annoca, Rasim, doganay, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, yaço58, maıden, mayguntr, murat baltacı, Özgür Gültekin, Sinan66, Darkeagle, Georgetown, COB, golazokartal, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, murat, sefaköykartali, kartal meriç, Ravenman, bull74, kahyaoglueren, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, Bülent Yiğitcan, BJKTÜRK23 ve 459 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 153984 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Kerem kaos çıkartır yanlız. Bence fırat o konuda sallıyor.
normalde gıcık olduğum biri ama objektif bakınca cuk diye oturuyor kadroya ve orkun ile inanılmaz işler çıkardılar portekiz de.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı KartalınGücü

Osimhen olayı inanılmaz can sıkıcı.bu Afrika lı arkadaşlar normalde sorunludur paragözdür git gelme kardesim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen gelsin. Bu şbsaray her türlü hakemle ofsaytımsıyla en kötü samsun gibi ts gibi tasmalılarıyla ligde ittirilecek. Hiç olmazsa o bedavadan attıracakları 30 golü barış alper gibilere attıracaklarına Osimhen atsın biraz daha yenilir yutulur gerçekçi geliyor 😁

Osimhen gelsin. Bu şbsaray her türlü hakemle ofsaytımsıyla en kötü samsun gibi ts gibi tasmalılarıyla ligde ittirilecek. Hiç olmazsa o bedavadan attıracakları 30 golü barış alper gibilere attıracaklarına Osimhen atsın biraz daha yenilir yutulur gerçekçi geliyor
Çok ekstra oyuncu gerek yok gelmesin.

Çevrimiçi Samet Demir

normalde gıcık olduğum biri ama objektif bakınca cuk diye oturuyor kadroya ve orkun ile inanılmaz işler çıkardılar portekiz de.
Bence Bruma'dır ya. Ne Orkun nede sheldrup(nasıl yazılıyorsa artık) değildir
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Bence olması gereken budur. (Ghezzal ve Rosier'i gereken oyuncu tiplemesini tarif etmek için koydum.)

Çevrimiçi Samet Demir

kesinlikle hayır.
Burak, caner, gg hepsini sindirdik. Kerem bunların yanında pürü pak kalır. İşini yapsın en kral Beşiktaşlı olur. Ama çıkış olursa bence gs ye gider.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Bence Kerem tam aranan oyuncu sol kanat icin. Rahat 10 gol 10 assist yapabilecek biri.

Rafa-Kerem ikilisi baya baya defanslari yipratir ligde.

Bence Kerem tam aranan oyuncu sol kanat icin. Rahat 10 gol 10 assist yapabilecek biri.

Rafa-Kerem ikilisi baya baya defanslari yipratir ligde.
Türkiye ihtimali varsa yosmalar alın bize kalmaz

Çevrimiçi gokhans

Burak, caner, gg hepsini sindirdik. Kerem bunların yanında pürü pak kalır. İşini yapsın en kral Beşiktaşlı olur. Ama çıkış olursa bence gs ye gider.
gs’den olaylı ayrıldı, baya tavırlıydı son maçlarda da, kutlamada da, yok pahasına biranönce sattılar. Kerem’in geçen senede Beşiktaş’a gelecek haberleri dönüyordu. Yani bize gelmesi gs ye dönmesinden daha olası.. gs liler nefret ediyorlar hatta yunus’u da ayartıyo falan diyolardı
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı LORDBJK

Orkun'u sadece milli maçlarda izleyen birisin ama hakkında fikir beyan edecek kadar özgüvenlisin. Oh valla. Ne güzel İstanbul be. Keşke biz de böyle yapsak. Hiç izlemesek Benfica'ları falan. Direkt bi iki milli maça bakıp, Orkun çöp, Hakan çöp desek. Ne güzel.  :)

Arkadaşım sen 30 milyon ne kadar biliyor musun? Ben adama kötü futbolcu demedim ama eğer 30 milyon veriyorsan sana en az tek başına 8 maç aldırmalı ben onda bu ışığı göremiyorum açıkçası.

Nedeni de bu adam 24 yaşına gelmiş Feyenoord ve Benfica dışında daha kendini kanıtlamamış. Bence hiç bir büyük bir lig te oynamamış futbolun yumuşak  olduğu liglerde oynamış bu bir. Şimdi sen yumuşak ligi de anlamazsın şöyle söyleyeyim takımların açık futbolu tercih ettiği pata küte girmediği 11 kişinin defans yapmadığı lig :)

İkincisi hep sistem takımlarında oynamış futbolu oturtmuş pas alışverişi yapabileceği takımlar, oynadığı sistemi olmayan tek takım milli takım .Simdi bizim gibi sistemsiz bir takıma gelecek gerisini sen düşün.

Ayrıca kendini kanıtlamamış bu adama bu kadar bonservis ve maaş vereceksen 1-2 maç takım kötü oynarsa tüm takım dengelerini bozar takım ayaklanır, parayı o alıyor o oynasın derler büyük bir risk bence bu üç.

Dördüncü daha yıldız olmamış bir insana senin gibi futboldan anladığını zannedenler yıldız yakıştırması yaparsa, maalesef çok gördüm  baskıdan yıldız olamadan söner gider.

Beşincisi sen gene okuduklarını anlamayacaksın ama benim demek istediğim Orkun iyi futbolcu olabilir ama 30 milyon etmez. O paralar verilecekse sosa tarzı hem defans yapıp hem oyun kuracak bir topçu almamız lazım. Çünkü sen gene benim yorumu mu beğenmeyeceksin ama mesela bir Galatasaray maçında Rafa,Orkun ve bir çıpa ile oynadığımızı düşünürsen bence orta sahamız pres anlamında zayıf kalabilir. eee 30 milyon verdiğimiz topçunun 4X4 lük olması lazım çünkü bizim kulüp tarihinde böyle bir para yok arkadaşım bilmem anlatabildim mi?

Çevrimiçi Samet Ç

keremi ideolojisi için istemeyenler orkunu ne sanıyor acaba :D

Çevrimiçi 38life

Arkadaşım sen 30 milyon ne kadar biliyor musun? Ben adama kötü futbolcu demedim ama eğer 30 milyon veriyorsan sana en az tek başına 8 maç aldırmalı ben onda bu ışığı göremiyorum açıkçası.

Nedeni de bu adam 24 yaşına gelmiş Feyenoord ve Benfica dışında daha kendini kanıtlamamış. Bence hiç bir büyük bir lig te oynamamış futbolun yumuşak  olduğu liglerde oynamış bu bir. Şimdi sen yumuşak ligi de anlamazsın şöyle söyleyeyim takımların açık futbolu tercih ettiği pata küte girmediği 11 kişinin defans yapmadığı lig :)

İkincisi hep sistem takımlarında oynamış futbolu oturtmuş pas alışverişi yapabileceği takımlar, oynadığı sistemi olmayan tek takım milli takım .Simdi bizim gibi sistemsiz bir takıma gelecek gerisini sen düşün.

Ayrıca kendini kanıtlamamış bu adama bu kadar bonservis ve maaş vereceksen 1-2 maç takım kötü oynarsa tüm takım dengelerini bozar takım ayaklanır, parayı o alıyor o oynasın derler büyük bir risk bence bu üç.

Dördüncü daha yıldız olmamış bir insana senin gibi futboldan anladığını zannedenler yıldız yakıştırması yaparsa, maalesef çok gördüm  baskıdan yıldız olamadan söner gider.

Beşincisi sen gene okuduklarını anlamayacaksın ama benim demek istediğim Orkun iyi futbolcu olabilir ama 30 milyon etmez. O paralar verilecekse sosa tarzı hem defans yapıp hem oyun kuracak bir topçu almamız lazım. Çünkü sen gene benim yorumu mu beğenmeyeceksin ama mesela bir Galatasaray maçında Rafa,Orkun ve bir çıpa ile oynadığımızı düşünürsen bence orta sahamız pres anlamında zayıf kalabilir. eee 30 milyon verdiğimiz topçunun 4X4 lük olması lazım çünkü bizim kulüp tarihinde böyle bir para yok arkadaşım bilmem anlatabildim mi?

Futbolda tek başına maç aldırmak diye bir şey yok. Ali Koç'a sor anlatsın sana.
Daha bir kaç mesaj önce "Portekiz ligi Türkiye ligine göre yumuşak bir lig. Demir Ege - Orkun - Rafa üçlüsü olmaz." yazmışım. Gelmiş bana sen yumuşak ligi anlamazsın falan yazıyorsun. Gerisini okumaya gerek duymuyorum. Vakit kaybı.

Çevrimiçi 38life

Orkun Kökçü'nün istatistiklerine bakıp "çok üst düzey değilmiş." diyen varsa oyuncunun 10 numara değil merkez orta saha oynadığını hatırlasın geçer.

Çevrimiçi Samet Ç

Orkun Kökçü'nün istatistiklerine bakıp "çok üst düzey değilmiş." diyen varsa oyuncunun 10 numara değil merkez orta saha oynadığını hatırlasın geçer.
herkes kdb sanıyor çocuğu gerçi onu da alsak ona da bahane bulurlar :D

Çevrimiçi tolga1903

Kerem falan gelmez şu kulübe bulaşan adamı şahsen istemiyorum gelmesin. Ayrıca konu dağılıyor sercan aptal gibi şu haberi orkun işi tamamlandıktan sonra girsen geberirdin millet siyasi kavgaya tutuştu x'de kerem malı yüzünden. Şu yağız ve murat özen'in orkun konusundaki sessizliği beni korkutuyor ya

Çevrimiçi Mehmet57

Orkun’un kalitesini tartismak “ben Orkun’u milli maclar haric izlemedim” anlamina gelir.

Orkun Feyenoord’dan Benfica’ya gittiginde Hollanda liginin en iyi futbolcusuydu. Isteyen takimlar arasinda Liverpool, Inter, Man Utd gibi takimlar varken, kalitesini tartismak ve hatta “yumusak” demek asiri sacma. Orkun’un oyun stili takimdaki her oyuncudan daha agresif.

Çevrimdışı levitate

keremi ideolojisi için istemeyenler orkunu ne sanıyor acaba :D
orkun şu gökkuşağı işleri hariç çok konuşmuyo da kerem harbili şey yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Kerem falan gelmez şu kulübe bulaşan adamı şahsen istemiyorum gelmesin. Ayrıca konu dağılıyor sercan aptal gibi şu haberi orkun işi tamamlandıktan sonra girsen geberirdin millet siyasi kavgaya tutuştu x'de kerem malı yüzünden. Şu yağız ve murat özen'in orkun konusundaki sessizliği beni korkutuyor ya
murat özenin fikri yoktu, yağız sinsi işin içinde fb olsaydı gör onu dakika başı twit
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

murat özenin fikri yoktu, yağız sinsi işin içinde fb olsaydı gör onu dakika başı twit

Bu saate kadar bu sercan'ın fırat'ın aldığı haberi alamaz mıydı şu ikisi yağız en son sabah orkun istiyor vs girdi o kadar. Kimisi verilecek bonservise kadar yazıyor kimisi hiçbir şey yazmıyor nasıl iş anlamadım

Çevrimdışı levitate

Bu saate kadar bu sercan'ın fırat'ın aldığı haberi alamaz mıydı şu ikisi yağız en son sabah orkun istiyor vs girdi o kadar. Kimisi verilecek bonservise kadar yazıyor kimisi hiçbir şey yazmıyor nasıl iş anlamadım

başkan çok duyum vermiyormuş diyorlar bilmiyorum, verilen rakamlar sallama da olabilir

ama murat'ın cidden fikri yok, adam 1 yıldır kimi sorsalar "zor, çok zor, gelmez" çekiyor sadece immobile'nin feshini erken yazabildi bu sene
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan kerem için attığı twiti silmiş

Çevrimdışı LORDBJK

Futbolda tek başına maç aldırmak diye bir şey yok. Ali Koç'a sor anlatsın sana.
Daha bir kaç mesaj önce "Portekiz ligi Türkiye ligine göre yumuşak bir lig. Demir Ege - Orkun - Rafa üçlüsü olmaz." yazmışım. Gelmiş bana sen yumuşak ligi anlamazsın falan yazıyorsun. Gerisini okumaya gerek duymuyorum. Vakit kaybı.

Ya arkadaşım birincisi karşındaki insanı tanımadan futbol bilgisini bilmeden, ayrıca ne yazdığını ne demek istediğini anlamadan ahkam kesip anlamaz diyen ilk sendin, kendine denince zoruna gitmiş güzel bir daha insanlara öyle cevap vermezsin inşallah burada çünkü düşüncelerimizi yarıştırıyoruz her kesin fikri kendine, kimin doğru söylediğini zaman gösterecek.

Aslında başka cevap yazmayacaktım ama Vakit kaybı demişsin ya sinirlendim.
Bak karşındaki insanın söylediklerine cevap verecek kabiliyetin olmayınca hemen çirkefleşiyorsun anladığım.

Neyse kim vakit kaybı sana söyleyeyim.
Kendini futbolu bilen Beşiktaşlı zannedip su cevabı yazan "Futbolda tek başına maç aldırmak diye bir şey yok. Ali Koç'a sor anlatsın sana."

Sen aç son Galatasaray maçını seyret Rafa'yı çıkar bakalım o maç kaç kaç bitiyordu. Rafa sayesinde pozisyona giremezken en az 3-4 maç almışsındır. Şimdi ben senle ne tartışayım.
Sen hayatında Quaresma damı seyretmedin, İyi gününde tek başına maç aldıra bilecek insanı. Bir de Beşiktaşlıyım diyorsun yuhh.
Hadi Sergeni,  Mehmedi geçtim, Amokachi , Les Ferdinand tıdamı hatırlamıyorsun.

Nedeyim ben sana artık daha yazdığımı anlamayan, cümle kuramayan biri ile futbol konuşmaya çalışıyorum.

Hadi oradan vakit kaybı güle güle.

Etiketler: