2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Özgür Gültekin, Bülent Yiğitcan, mayguntr, sEuL, Yusuf Berberoğlu, yaço58, levitate, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 461 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154709 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

orkun yarın iner türkiyeye

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bu Beşiktaş taraftarından gerçekten adam olmayacak, Orkun diye diye Orkun'u aldıracaklar. Affedersiniz ama Orkun ne zaman 30 milyonluk topçu oldu? Ben milli takımda başka bir topçumu seyrediyorum acaba. Bu çocuğun edeceği en fazla 7-8 milyon'dur. Kendisi gibi dünya kadar topçu var altı üstü oynadığı takım Benfika,  ne zaman kendini kanıtlamış.  Türkiye'de bulup 2-3 milyona aldığın topçuda Benfika'da oynuyor. Biz eğer o kadar scout ekibini Orkun için kurduysak yazık bize.Eğer Adalı buna 30 milyon verirse Hasan Arat gibi devre arasında hatta kulübü batırmış olarak gider.
Haklısın Alan Ricardo varken orkuna gerek yok. Altı üstü oynadığı takım şampiyonlar liginde her sene belli seviyelere gelen bir takım. Tr de bulup 2,3 milyona alıp 3 sene sabır edip ondan sonra 11-12 ye sattılar. Orkun Benfica nın en fazla bonservis ödediği oyuncu. Senin Türk oyuncu ihtiyacın varken onların yok, adamlar için bir dünya seçenek varken gidip 30 milyona Orkunu aldılar. Milli takım konusuna gelince bütün takım esip gürlüyorda bir Orkun sönük kalıyor değil mi?

Desen ki kanat lazımken 8 alıyoruz eyvallah derim ama Orkun kalitesinde yerli kim var alabileceğimiz merakımdan soruyorum?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

orkun yarın iner türkiyeye
Demirle nasıl olur ikisi ya da salih özcanla?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Ya bu Beşiktaş taraftarından gerçekten adam olmayacak, Orkun diye diye Orkun'u aldıracaklar. Affedersiniz ama Orkun ne zaman 30 milyonluk topçu oldu? Ben milli takımda başka bir topçumu seyrediyorum acaba. Bu çocuğun edeceği en fazla 7-8 milyon'dur. Kendisi gibi dünya kadar topçu var altı üstü oynadığı takım Benfika,  ne zaman kendini kanıtlamış.  Türkiye'de bulup 2-3 milyona aldığın topçuda Benfika'da oynuyor. Biz eğer o kadar scout ekibini Orkun için kurduysak yazık bize.Eğer Adalı buna 30 milyon verirse Hasan Arat gibi devre arasında hatta kulübü batırmış olarak gider.
bu nasıl bir üslup

Çevrimiçi annoca

orkun 5 büyük ligin baş takımları isterken Beşiktaşa gelmek istedi. Son yıllardır kötü giden sürekli başkanı hocası değişmek zorunda olan kaos içinde maaş ödemelerin ertelendiği takıma gelmek için reddettiği takımlara bakın. Orkun kimsenin gösteremeyeceği bir duruş sergiledi. arda güler emirhan ilkhan ömer faruk beyaz vs hepsi ilk fırsatta taraftarın göz bebeği iken gittiler, bu çocuk gelmek için kendini yırtıyor. Büyük duruş  :claps:

Çevrimiçi levitate

bi yolunu bulun şu elemanla duyurun allah aşkına

en az 1 milyon beğeni
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Demirle nasıl olur ikisi ya da salih özcanla?
Demir üçlü orta saha da kendini kanıtladı ikilide ne yapacak belli değil hep beraber izleyeceğiz salihi beleş verseler almam

Çevrimiçi gokhans

bi yolunu bulun şu elemanla duyurun allah aşkına

en az 1 milyon beğeni
aghaghaha akşam akşam gözümden yaş geldi :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

takım yıllar sonra gerçek bir kaptana da sahip oldu

Çevrimiçi tolga1903

Yahu bu çocuğu bugün al 2 sene sonra yine 30'a satarsın ki çocuk daha kaç yaşında farkında mısın? Bak hala inanmıyorum geleceğine ama oldu ki geldi muhteşem iş olur tek kelimeyle ne kadar verirlerse versinler çünkü hem satabilirsin hem de satmadın diyelim merkez orta saha arama işini bitiriyorsun. Milli takımın beğenilmeyen diğer oyuncusu hakan çalhanoğlu inter gibi bir takımın banko oyuncusu işte milli takım referans alınacak biyer değil

Çevrimiçi yaço58

Orkun’a 30 vermişmişiz fenerin gsnin para saydığı adamların haddi hesabı yok duran diye bir adama 20 m 1 yıl için gömdüler biz hem 5 e alalım hem diğerleriyle yarışalım istiyoruz bu olmuyor işte bence muhasebecilği bırakalım ben sağlam takım istiyorum kanatlara da güzel adamlar alalım iyi bir kadro kuralım istiyorum gereken desteği veririz bizde gidip muci mustatiye 23 verirken bişe yoktu Orkun’a 30 verince çökmüş milli takımın en iyi parçasını aldık diyebiliriz

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş ve Benfica, belli bir rakam üzerinde anlaştı.

Orkun Kökçü çok büyük ihtimalle bonservisiyle gelecek.

Başkan şu an Hollanda’da Orkun’la görüşüyor, 5 yıllık sözleşme olacak.

(Sercan Dikme)

pay vermeyekte noluyosa olsun, en kötü aldığın paraya satarsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Walker-Peters hâlâ Beşiktaş’ın ilgilendiği bir isim.

Cajuste, anlaşılan rakamın son anda üstüne çıktı; başkan, belli bir zamana kadar transferi durdurma kararı aldı.

(Sercan Dikme)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada Gedson'un %100'ünü de aldık Gedson'dan gelecek para Orkun transferine

Çevrimiçi sefaköykartali

Orkun bitti giriyorlar, haydi hayırlı olsun. Çok ihtiyacımız olan bir mevkiyi üst düzey bir yetenekle hallettik, oyuncu da Kapkara kartal maşallah, allah nazardan saklasın. Sırada sol kanat, Rashica’ dan çıkıp sağ kanat, Svensson’ dan çıkıp sağ bek almamız lazım.

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş ve Benfica, belli bir rakam üzerinde anlaştı.

Orkun Kökçü çok büyük ihtimalle bonservisiyle gelecek.

Başkan şu an Hollanda’da Orkun’la görüşüyor, 5 yıllık sözleşme olacak.

(Sercan Dikme)

pay vermeyekte noluyosa olsun, en kötü aldığın paraya satarsın

Başkan Serdal Adalı gemileri yaktı, Orkun’u bitirmeden dönmez.

Rakamlar; 1+4 yıllık garantili opsiyonlu anlaşma, 30 milyon Euro taksitli bonservis ve 4 milyon Euro maaş etrafında şekilleniyor.

(Fatih Doğan)
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu arada Gedson'un %100'ünü de aldık Gedson'dan gelecek para Orkun transferine

kaynak?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

güvendiğim biri haberci değil

uuu iyimiş

kaç vermişiz payı için kaça satıyoz bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

uuu iyimiş

7 civarı sanırım

Çevrimiçi levitate

7 civarı sanırım

duyumcular aynı galiba :D iyimiş valla 7

toplam maliyet 13 oldu 30'a satsan iyi iş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

uuu iyimiş

25-30 gelir bekleniyordu en son kalan %50'si de 6-7 civarı diyorlar

Çevrimiçi 38life

https://x.com/MrJK000/status/1942570199699562829

https://x.com/MustafaKratas/status/1942640768054878694

Demir Ege - Orkun - Rafa çok çok yumuşak bir orta saha olur. Olmaz. Demir Ege Orkunun yedeği olsun. Zaten şans bulur her türlü. Yaşı genç. Bizim net 6'ya ihtiyacımız var. Defansif zaafı olmamalı.

Çevrimiçi 38life

Orkun'u sadece milli maçlarda izleyen birisin ama hakkında fikir beyan edecek kadar özgüvenlisin. Oh valla. Ne güzel İstanbul be. Keşke biz de böyle yapsak. Hiç izlemesek Benfica'ları falan. Direkt bi iki milli maça bakıp, Orkun çöp, Hakan çöp desek. Ne güzel.  :)

Çevrimiçi annoca

Demir Ege - Orkun - Rafa çok çok yumuşak bir orta saha olur. Olmaz. Demir Ege Orkunun yedeği olsun. Zaten şans bulur her türlü. Yaşı genç. Bizim net 6'ya ihtiyacımız var. Defansif zaafı olmamalı.
orkun morita olacak bence orta saha

Etiketler: