2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Zafer55, KartalınGücü, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, 38life, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, Mehmet57, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, COB, Monza, Savaş, sefaköykartali, annoca, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, ulumemo, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 431 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 155926 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Montella Orkun yerine kimi oynatacak şimdi? Adamın kafasında deli sorular oluşmaya başlamıştır.
evet bende tam bunu düşünüyordum biz orkunu milli takımdan transfer ettik aslında bizim oyuncumuz artık milli defteri kapandı önce çağırıp yedek tutarlar sonra çağırmazlar

Çevrimiçi COB

Yani gelip bize 30 milyon ver Mbappe senin diyecekler. Bizim elimizde 10 milyonluk Semih, 9 milyonluk Mustafa, 25 milyonluk Gedson'un yarısı, 5 milyonluk Demir Ege, 6-7 milyonluk Musrati, 6-7 milyonluk Rashica olacak ve "yok biz Mbappe'ye 30 verecek kulüp değiliz." diyeceğiz öyle mi? Asıl romantizm budur.

Yazdıklarımdan bunu çıkardıysan zaten hiç daha fazla tartışmaya girip birbirimizin vaktini almayalım.

Çevrimiçi Necmi

Gs nin Osimhen'e 75 vermesi saçmalığın da ötesinde. Mevcut ekonomik durumda, mevcut gelir gider dengesine bakınca 10 milyon euro'nun üstünde bonservis verecek durumda değiliz. Fazla para harcayarak şampiyon olunsaydı son 10 yılda febe'nin en az 8 şampiyonluğunun olması lazımdı.
yok fener bu denklemin dışında onlar loser onlar para harcama işini şampiyon olmak için değil taraftar susturmak için kullanıyorlar işede yarıyor 😂

Çevrimiçi COB

Psikolojik üstünlük böyle sağlanıyor. Orkunu salt kalite olarak bakmamak lazım. Milli takımın en değerli 3-4 isimden birisini alıyoruz. Daha yaşı 24. İhtiyacımız olan pozisyonda oynuyor. Gedsonu 25e sattığımızı varsayarsak 15 milyona orkun çekmiş oluyoruz. Musrati de var ondan da para kazanacağız daha.

Misal fb talisca aldı, o zaman aynı şartlarda bize gelmesini ben istemezdim çünkü cebinden çıkacak para hiç bir şekilde geri dönmeyecek. Orkunda böyle bir durum yok. Satmaya kalktığın zaman her türlü elinden çıkarırsın. İnşallah bizde tutar, kaptanımız olur.

Mesele Orkun değil ki, mesele mevcut ekonomik durumda bizim 30 milyon euro vermek gibi bir saçmalığın içine girmemiz. Psikolojik üstünlük böyle sağlanmıyor. Fikret Orman döneminde psikolojik üstünlük sağlamıṣtık ve bu paralara çıkmamıştık.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Gs nin Osimhen'e 75 vermesi saçmalığın da ötesinde. Mevcut ekonomik durumda, mevcut gelir gider dengesine bakınca 10 milyon euro'nun üstünde bonservis verecek durumda değiliz. Fazla para harcayarak şampiyon olunsaydı son 10 yılda febe'nin en az 8 şampiyonluğunun olması lazımdı.

Fenerin başarılı transfer yaptığını kim düşünüyor yada söylüyor ki ? 1 senelik kiralık adama 20 milyon € ödediler toplamda.Ali koç varken onların başında 10 sene daha şampiyon olamaz bir klüp nasıl yönetilmez onu bize gösteriyorlar.Gaz alıyor başkanları sadece.

İyi futbol iyi oyuncu ile oynanır.(Başkanda bu zihniyette açıklaması var onunda bu yönde)

Kaldı ki bugün futbol piyasası çok başka bir yere evrildi 50-100 milyon € lar havada ucusuyor.Öyle kalbur üstü bir adam almaya kalktığın zaman 20-30 milyon €'dan kapıyı açıyorlar.

Orkun kökçü konusuna gelirsek bu oyuncuyu suan tottenham,liverpool,arabistan bir çok isteyen var piyasası olan bir oyuncu bugün biz 30 milyon € alıp seneye 40-50 milyon € lara yine satıp zarar etmeyiz.

Ama ben satmaktan ziyade 10 sene Beşiktaş efsanesi kaptanı olmalı diyorum alabilirsek öylede olacaktır.

Çevrimiçi 38life

Yazdıklarımdan bunu çıkardıysan zaten hiç daha fazla tartışmaya girip birbirimizin vaktini almayalım.

Bu çıkıyor.

Çevrimiçi gokhans

normal şartlarda saçma ama bir kaç gün önce dursun’u hastanede ziyaret eden adamın faktörü var. X’de maaşının 10milyonunu gizli bir sponsor üstlenmiş güya, diğer sponsorlar, localar vs saçmalıyorlardı, bu adamlar öküz yüküyle bi parada saneye verdi ve hakan’da kovalıyorlar. Korkarım ama arap hükümetlerinin kara parayı spor kulüpleri üzerinden aklama olayının bir benzerini yaşıyor türk futbolu. Gs için tüm kurumlar seferber edilmiş durumda.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gs,fb camiası taraftarlar o kadar oyuncu transfer ediliyor hiç para hesabı yapmıyorlar.

Biz 2 tane oyuncu alıyoruz hemen ovvv çok para diyoruz hesap kitap işine giriyoruz neden merak ediyorum sadece ?

Çevrimiçi hasankale

gs,fb camiası taraftarlar o kadar oyuncu transfer ediliyor hiç para hesabı yapmıyorlar.

Biz 2 tane oyuncu alıyoruz hemen ovvv çok para diyoruz hesap kitap işine giriyoruz neden merak ediyorum sadece ?
Üstelik yıllardır bu hesap kitap islerine sözde dikkat ediliyor ama borc sürekli artıyor.

Çevrimiçi hasankale

Bu kulübün hiçbir oyuncuya 30 milyon euro verme gibi bir lüksü olamaz. Romantizm gözlerimizi kör etmesin, Orkun çok iyi oyuncu ama Mbappe'ye bile 30 milyon euro verecek bir ekonomimiz yok bizim.

Kiralık gelirse çok büyük iş yapmış oluruz. Bonservisle alabilimek mevcut durumda gerçekçi değil.
Normal şartlarda söylediğin de haklısın.
Ama Orkun işi çok farklı bir durum.Oncelikle oyuncu zaten bizim gibi kalpten Beşiktaşlı olmasa istemese zaten yolu bu yaşta buraya düşmez.Bizim yıllardır en önemli eksiğimiz olan aidiyeti yüksek sahada karakter koyacak ayrıca takıma kalite katacak oyuncu eksikliğini fazlasıyla giderecektir.

Çevrimiçi levitate

Bu kulübün hiçbir oyuncuya 30 milyon euro verme gibi bir lüksü olamaz. Romantizm gözlerimizi kör etmesin, Orkun çok iyi oyuncu ama Mbappe'ye bile 30 milyon euro verecek bir ekonomimiz yok bizim.

Kiralık gelirse çok büyük iş yapmış oluruz. Bonservisle alabilimek mevcut durumda gerçekçi değil.
yaşı iyi cv'si sağlam 1 yıl oynasın öbür yaz menfaat vs. derken daha pahalıya satarsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş'ın bu sezon kadro planlamasında "yedek" konumda olan 5 futbolcunun piyasa değerlerini "taban" noktadan yazıyorum.

Semih: 10m
Mustafa: 9m
Demir Ege: 5m
Musrati: 6m
Muçi: 6m

Dahası var, ben sadece 5 tanesini yazdım. Toplamı 36m ediyor. Beşiktaş'ın yedekte bunları tutma lüksü var. Ama 10 yıl boyunca takıma kaptanlık yapacak ve o mevkii için bir daha ilk 11 oyuncusu bakmayacağın adama 30m vermek lüksü yok. Bu matematik bana uymuyor.

2015'in 30 milyonu ile 2025'in 30 milyonu aynı şey değil. Futbol piyasası yukarı giderken sen yerinde sabit kalırsan bu aslında sabit kalmak değil aşağı doğru gitmektir. Sonra da dersin ki makas niye açılıyor. Sen her şeyi eskisi gibi yapsan bile makas açılır. Çünkü dünya eskisi gibi değil. Musrati'ye 13, Muçi'ye 10, Çaprazdan sonra kendine gelememiş Abraham'a 15, Immobile'ye 6m maaş. Bunların yapıldığı bir dünyada Orkun'a 30m abartı değil. Beşiktaş her sene zaten harcıyor bu rakamları. Ama parça parça harcayinca göze batmıyor. Toplu harcayinca wooow oluyor. O çöpe 3, bu çöpe 6 vere vere yavaş yavaş ısınan kapta kaynadığını fark etmeyen kurbağa gibiyiz. Burada Orkun'a verilen para en azından doğru yere gidecek bundan eminiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Mesele Orkun değil ki, mesele mevcut ekonomik durumda bizim 30 milyon euro vermek gibi bir saçmalığın içine girmemiz. Psikolojik üstünlük böyle sağlanmıyor. Fikret Orman döneminde psikolojik üstünlük sağlamıṣtık ve bu paralara çıkmamıştık.
Hocam dönem FO dönemini hayli geçti, o zamanlar töre ve oğuzhanı yok parasına çektin, şimdi aynı ayarda gurbetçi için bir dünya para istiyorlar. Gomezi 5 milyon maaşa aldık, şimdi olsa 10 milyon çeker, aynı durum pepe için q7 içinde geçerli. Bu liste uzar gider.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaş'ın bu sezon kadro planlamasında "yedek" konumda olan 5 futbolcunun piyasa değerlerini "taban" noktadan yazıyorum.

Semih: 10m
Mustafa: 9m
Demir Ege: 5m
Musrati: 6m
Muçi: 6m

Dahası var, ben sadece 5 tanesini yazdım. Toplamı 36m ediyor. Beşiktaş'ın yedekte bunları tutma lüksü var. Ama 10 yıl boyunca takıma kaptanlık yapacak ve o mevkii için bir daha ilk 11 oyuncusu bakmayacağın adama 30m vermek lüksü yok. Bu matematik bana uymuyor.

2015'in 30 milyonu ile 2025'in 30 milyonu aynı şey değil. Futbol piyasası yukarı giderken sen yerinde sabit kalırsan bu aslında sabit kalmak değil aşağı doğru gitmektir. Sonra da dersin ki makas niye açılıyor. Sen her şeyi eskisi gibi yapsan bile makas açılır. Çünkü dünya eskisi gibi değil. Musrati'ye 13, Muçi'ye 10, Çaprazdan sonra kendine gelememiş Abraham'a 15, Immobile'ye 6m maaş. Bunların yapıldığı bir dünyada Orkun'a 30m abartı değil. Beşiktaş her sene zaten harcıyor bu rakamları. Ama parça parça harcayinca göze batmıyor. Toplu harcayinca wooow oluyor. O çöpe 3, bu çöpe 6 vere vere yavaş yavaş ısınan kapta kaynadığını fark etmeyen kurbağa gibiyiz. Burada Orkun'a verilen para en azından doğru yere gidecek bundan eminiz.

Orkun'u bu kadar kafanizda buyutmeyin, 6 ay sonra hocayla kavga edip kadro disi kalma ihtimali o kadar da dusuk degil. Gittigi her takimda sorun yasamis oyuncu, mental olarak Gokhan toreden cok da ilerde biri degil.

30 harciyabiliyosak, 20ye bir orta saha alirim kalan 10'uda kanat transferinin butcesinde kullanirim, ligde sampiyon olmak icin 30 milyonluk orta sahaya ihtiyacimiz yok.

Çevrimiçi Darkeagle

Ben muhasebeci değilim ve gelir gider olarak sadece aile hesabıma bakarım. Diğer taraftan bir taraftarım ve tarafını tutuğum takımın başarılarıyla mutlu olurum sevinirim. Bunun sonucu forma alırım maça giderim vs. Taraftar olduğum takım başarılı değilse mutsuz olurum, maça gitmek canım istemez vs. Yoksa bana ne adam 3 lira 5 lira, elalem nasıl alıyorsa bizde almalıyız. Başarı tabiki garanti değil ama büyük ikramiye çıkması için bilet almak zorundasın. İyi kadro kurarsan şampiyonluk garanti değil ama  kuramazsan eylülde havlu atman garanti. Eskiden bizim zamanımızda 3 büyükten biri anadolu kulüplerine 3 kere puan kaybederse şampiyon olamazdı. Lig Tv paralarıyla anadolu kulüpleri biraz güçlendi ve rekabet artmıştı. Ancak son zamanlarda bu iki sarışın makası bayağı açtı. Rekabet istiyorsan mecbur onlar ne yapıyorsa yapmak zorundasın. Eskiden İlhanlar, Metinler, Fezyazzlar vb bir sürü yıldız Türk oyuncumuz vardı şimdi kimse yok. Az para az köfte çok para çok köfte. Ha para mı yok, banane abi ben taraftarım. Paran yoksa Hasan Arat gibi ne işin var orada. Ben bu aşamada gidişattan ve başkandan memnunum.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi Savaş

Ooo başlamışız hemen paramız yok demeye. Taraftarım aga ben muhasebeci değilim. Yıllardır paramız yok diyoruz 2. Sınıf topçular alıyoruz borç 16 milyar. 

Banane abi. Onu yönetime gelenler düşünsün. Romantizm yapmayın. Millet sane osimhen izleyecek ben rashica izleyemem.

25-30 neyse ne. Alıp gelsinler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Ooo başlamışız hemen paramız yok demeye. Taraftarım aga ben muhasebeci değilim. Yıllardır paramız yok diyoruz 2. Sınıf topçular alıyoruz borç 16 milyar. 

Banane abi. Onu yönetime gelenler düşünsün. Romantizm yapmayın. Millet sane osimhen izleyecek ben rashica izleyemem.

25-30 neyse ne. Alıp gelsinler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhasebeden ziyade duzgun alisveris de onemli, harciyosak o paraya degecek birini almak da lazim. 50-70 harciyacaksak, gidip yarisini Orkun'a gommeyi elestirmek muhasebecilik degil paranin degerini bilmek oluyor.

Benfica 30'a o parayi verebiliyor cunku performans verirse 60-70'e satma ihtimali var, salt performans olarak 30'luk oyuncu degil Orkun, bizim ligden bir oyuncu sittin sene 60-70'e falan satilmaz gidip sampiyonlar liginde ceyrek final yapmadigimiz surece.

Onun yerine 20'ye Orkun kadar performans verecek oyuncuyu  buluruz, diger 20'ye de yanina bi adam aliriz.

Çevrimiçi KartalınGücü

Konu muhasebecilik değil, başkan her mevkiye 30 milyonluk adam alacaksa ağzımı açmam helal olsun derim. Hadi yedekleri altyapıdan çözeriz.

Takımda ne sağ ne sol sana oyun oynattıracak bir kanat oyuncusu yok, sağ bekini bugün 1 mio verip bir takım almaz, stoperin veteran ve sürekli sakatlık yaşıyor. Buralara Okafor mokafor gibi soru işareti adamlar gelmeyecek ise, kenarda bir 50 milyonumuz daha varsa Orkuna bassınlar parayı.

Çevrimiçi levitate

cajuste'den biz vazgeçtik sanıyodum eleman bekletiyomuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

cajuste'den biz vazgeçtik sanıyodum eleman bekletiyomuş
Şuan daha önemli işlerimiz var bizim açımızdan problem yok :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Salih Özcan - Orkun - Rafa Nasıl olur ?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yani şimdi sonuç itibariyle Orkun geldi mi gelmedi mi?

Çevrimiçi 38life

Orkun'u bu kadar kafanizda buyutmeyin, 6 ay sonra hocayla kavga edip kadro disi kalma ihtimali o kadar da dusuk degil. Gittigi her takimda sorun yasamis oyuncu, mental olarak Gokhan toreden cok da ilerde biri degil.

30 harciyabiliyosak, 20ye bir orta saha alirim kalan 10'uda kanat transferinin butcesinde kullanirim, ligde sampiyon olmak icin 30 milyonluk orta sahaya ihtiyacimiz yok.

Demek ki oyuncuyu yanlış tanımışsın.

O 10 milyon seni çok fazla ileri götürmez. 15'i bitik Abraham'a verdik. Her işimiz yarım yamalak. Yıllardır zaten bundan çekiyoruz. Ne ucuz, maliyetsiz oyuncu alıyoruz. Ne de vereceği performans garanti olan futbolcu alıyoruz. "Fakiriz" sloganı ile "çok büyük camia'yız" arasında sıkışıp kalıp sürekli arada kalmış futbolculara 3'er, 5'er, 10'ar para akitiyoruz. Çöplere akıttığımız paralar milyondan çıkıp milyar dolar olma yolunda ilerliyor. Ben daha Mayıs ayında yazdım. Önümüzdeki sezon feda sezonu olmalı dedim. Bonservisli tek bir futbolcu bile almayalım, kadroda da 2m üstü maaşı olan hiçbir futbolcu barındırmayalım dedim. Bu bir yoldur yeniden yükselişe geçmek için. Ya da arsa, marsa, sponsor vs. bir şekilde para bulup "ne vereceği belli olan" futbolculara parayı basacaksın. Bu da bir yoldur. Ama "para harcanmadı demesinler" diye para harcayıp arada derede, şüpheli, bitik, sakat, bekleneni verememiş vs. 10'larca futbolcuya parayı gömmek bir yol değil. Bunun bir yol olmadığını yıllardır gördük, deneyimledik.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2025, 20:23:48 38life ]

Çevrimiçi COB

Hocam dönem FO dönemini hayli geçti, o zamanlar töre ve oğuzhanı yok parasına çektin, şimdi aynı ayarda gurbetçi için bir dünya para istiyorlar. Gomezi 5 milyon maaşa aldık, şimdi olsa 10 milyon çeker, aynı durum pepe için q7 içinde geçerli. Bu liste uzar gider.

Fikret Orman örneği fazla para harcamadan da şampiyonluk ve psikolojik üstünlük olabilitesi için idi. Mevcut durumda piyasa değişti ama bir oyuncu için 30 lara çıkmak kadar değil.

Çevrimiçi 38life

Muhasebeden ziyade duzgun alisveris de onemli, harciyosak o paraya degecek birini almak da lazim. 50-70 harciyacaksak, gidip yarisini Orkun'a gommeyi elestirmek muhasebecilik degil paranin degerini bilmek oluyor.

Benfica 30'a o parayi verebiliyor cunku performans verirse 60-70'e satma ihtimali var, salt performans olarak 30'luk oyuncu degil Orkun, bizim ligden bir oyuncu sittin sene 60-70'e falan satilmaz gidip sampiyonlar liginde ceyrek final yapmadigimiz surece.

Onun yerine 20'ye Orkun kadar performans verecek oyuncuyu  buluruz, diger 20'ye de yanina bi adam aliriz.

Salt performans olarak 30'luk bir oyuncu. Yerli olması, Beşiktaşlı olması vs. yanında beleşe geliyor.

Etiketler: