2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

yaço58, balkan-kartal, sEuL, Sinan66, murat baltacı, Mehmet57, KartalınGücü, annoca, COB, ulumemo, 38life, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, Darkeagle, pinehitman ve 427 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156225 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu gece biraz kötü oluyor.

KWP fener alıyor.
Cajuste EPLden teklif almıs bizi bekletiyor.
Orkun transferi olacak mı soru işareti.

Çevrimiçi Necmi

KWP fener alıyor.
ikiside kayıp değil kamyon dolusu altetnatifleri var

Çevrimiçi Samet Demir

KWP fener alıyor.
Orkundan sonra tüm planlar değişmiştir, mesela sap bek ve ön libero kiralık olarak da halledilebilir, keza diğer bölgeler içinde geçerli bu durum. Süreç bam başka bir hal aldı. Bir oyuncu gitti diye öldük bittik demeye de gerek yok. Odağı bozmamak lazım. Orkun olsun gerisi bir şekilde hallolur 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

KWP fener alıyor.
cajustenin defansı gedsondan kötü.
kwp anormal para istediği söyleniyordu.
ismi çıkanlar hep belli bir kalitenin üstündeki kişiler, swenssondan daha iyisini bence buluruz.

Çevrimiçi Samet Demir

cajustenin defansı gedsondan kötü.
kwp anormal para istediği söyleniyordu.
ismi çıkanlar hep belli bir kalitenin üstündeki kişiler, swenssondan daha iyisini bence buluruz.
Kwp mesela 2.5 imza 2.5 da maaş isteyip 10 milyon maliyeti oluyorsa 5 bonservis 1.25-1,50 maaşa aynı ayarda oyuncu bulabiliriz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Kwp mesela 2.5 imza 2.5 da maaş isteyip 10 milyon maliyeti oluyorsa 5 bonservis 1.25-1,50 maaşa aynı ayarda oyuncu bulabiliriz diye düşünüyorum.
bulmasak ne olur swensonda götürür orayı önüne sağlam bir sağ açık koyarız
Bek arkasından sğlayacaksak vay halimize diğerine gelince olmaması bence isabet olur hiç mutlu değilim o isimden

Çevrimiçi KartalınGücü

Cajuste'ye çok ısınamadım o maliyete biraz fazla düz profildi ama KWP rakibe gidiyorsa kötü olur, camianın rüzgarı düşer çünkü gündemde daha iyi bir isim yok.

Orkun ise bence olacak iş değil, konuşulan rakamlar korkunç, o parayı bizim takım veremez. Velev ki verdi, Orkun her ne kadar çok iyi oyuncu da olsa sahada 15 gol 15 asist yapacak potansiyelde bir oyuncu değil. Bu paralar bu potansiyeldeki oyuncu paraları.

Rüzgar kesiliyor, geçen sene de iyi başlayıp kanat oyuncusu almayarak sezonu ölü başlatmıştık. İnşallah  Jurasek ve Abraham ile iyi başladığımız dönemde aynı hatalar yapılmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

bulmasak ne olur swensonda götürür orayı önüne sağlam bir sağ açık koyarız
Bek arkasından sğlayacaksak vay halimize diğerine gelince olmaması bence isabet olur hiç mutlu değilim o isimden
Mesele Orkuna bu kadar umutlanmışken olmadığı zaman üzülürüz ama bu 2 arkadaş da bu kalitede değil. Geldiklerinde en fazla eksiği kapatırlar. Onun harici çok fazla değer kazandırmazlar. Orkun öyle değil. Ah orkun ah hadi gel kardeşim.

Çevrimiçi Samet Demir

Cajuste'ye çok ısınamadım o maliyete biraz fazla düz profildi ama KWP rakibe gidiyorsa kötü olur, camianın rüzgarı düşer çünkü gündemde daha iyi bir isim yok.

Orkun ise bence olacak iş değil, konuşulan rakamlar korkunç, o parayı bizim takım veremez. Velev ki verdi, Orkun her ne kadar çok iyi oyuncu da olsa sahada 15 gol 15 asist yapacak potansiyelde bir oyuncu değil. Bu paralar bu potansiyeldeki oyuncu paraları.

Rüzgar kesiliyor, geçen sene de iyi başlayıp kanat oyuncusu almayarak sezonu ölü başlatmıştık. İnşallah  Jurasek ve Abraham ile iyi başladığımız dönemde aynı hatalar yapılmaz.
Neden korkunç olsun ki, bir takım sadece 1 yıllık kiralık oyuncu için 20 milyon maliyete imza attı. Diğeri osimhene 3-4 yıllık maliyet için 150-200 milyona imza atacak. Bu transferleri düşününce orkuna verilen para çok değil bence. Kaldı ki Orkun bizi bu kadar istiyor olmasa başkan Portekize kadar uçmaz. Orkunun en iyi yerli oyunculardan biri olmasını yazmıyorum bile. Kenan ve Ardadan sonra hakan ile orkun geliyor. Kaldı ki Orkun 24 yaşında

Çevrimiçi Samet Demir

Murat özen canlı yayında yanıltmamış 😁😁😁

Çevrimiçi Mehmet57

Bence gelismeler olumlu degil, her an degisebilse bile.

Surda iki hafta sonra on eleme maclari var. Ilk once Osayi ile anlastik, her ne sebepten oturu olduysa iptal oldu. Yedegi hazir olmaliydi, simdi o da olmayacak gibi duruyor. 6 aldik dedik, o da olmayacak gibi duruyor.

Normal sartlarda tamam derdim, ama bu eksik kadro ile Shaktar gibi bir takimla belirleyici bir maca cikmak sezona daha baslamadan kotu sonuc ile tum havayi bozar.

Umarim Lisbon’dan eli bos donmezler. Yoksa durumlar kotu.

Çevrimiçi sEuL

Gecmiste yapilan hatalardan hic mi hic ders cikarmiyoruz. Diger mesajimdada degindim, "baskan bizzat transferi gorusmek uzere oraya buraya ucuyor" diye haberleri sizdirip ellerine ne gececegini saniyorlar anlayamiyorum. Her iki denklemdede kendilerini zor duruma sokmaktan baska bir sey yapmiyorlar, resmen salaklik.

Simdi elimiz bos donersek rezil oluruz diye ya dunyanin parasini bosaltacaklar, yada yok Benfica klubun anahtarini istiyordu bu sartlarda transferi gerceklestirmemiz mumkun degildi diye butun herkesin enerjisini ve psikolojisini lig baslamadan bitirecekler.

Arkadas, su gorusmeleri gizli yurut ve anlasma saglandiginda tatile gidermiscesine neyin kimin reklamini yapmak istiyorsaniz gidin reklaminizi yapin ama taraftarlari su basit oyunlariniza alet edip umutlandirip utandirmayan be.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2025, 00:31:36 sEuL ]

Çevrimiçi tolga1903

Benfica vermez bu çocuğu verirse de kiralık verip değerini düşürtmez eğer alabilirse çok çok büyük iş basarir yönetim ama gram ihtimal vermiyorum. Diğer genç kanat oyuncusu olabilir olursa da iyi olur beğeniyorum çocuğu.

Çevrimiçi tolga1903

Neden korkunç olsun ki, bir takım sadece 1 yıllık kiralık oyuncu için 20 milyon maliyete imza attı. Diğeri osimhene 3-4 yıllık maliyet için 150-200 milyona imza atacak. Bu transferleri düşününce orkuna verilen para çok değil bence. Kaldı ki Orkun bizi bu kadar istiyor olmasa başkan Portekize kadar uçmaz. Orkunun en iyi yerli oyunculardan biri olmasını yazmıyorum bile. Kenan ve Ardadan sonra hakan ile orkun geliyor. Kaldı ki Orkun 24 yaşında

Samet tamam da bahsettiğin takımlar 2 3 oyuncuya kadrosunu kurmuş oluyor sana daha sağ bek sol açık sağ açık orta saha stoper santrafor yedeği kaleci yedeği lazım minimum 7 oyuncu demek bu. Üzerine 5 kuruşluk değeri olmayan parasını vermeden gonderemeyeceğin rezil oyuncu grubuna bütçe ayırman lazım ki kontenjan açabil. Şu gs ve fb ile karşılaştırmaya son vermemiz lazım herifler 2 sene önümüzden gidiyor hem gelirleri yüksek hem bizim kadar sirkülasyona ihtiyaçları yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet tamam da bahsettiğin takımlar 2 3 oyuncuya kadrosunu kurmuş oluyor sana daha sağ bek sol açık sağ açık orta saha stoper santrafor yedeği kaleci yedeği lazım minimum 7 oyuncu demek bu. Üzerine 5 kuruşluk değeri olmayan parasını vermeden gonderemeyeceğin rezil oyuncu grubuna bütçe ayırman lazım ki kontenjan açabil. Şu gs ve fb ile karşılaştırmaya son vermemiz lazım herifler 2 sene önümüzden gidiyor hem gelirleri yüksek hem bizim kadar sirkülasyona ihtiyaçları yok.
Parasını vermeden gönderemeyeceğimiz bir ox kaldı, ki bir şekilde oda gider. Ondan sonra muci, Musrati, gedson, rachica, semih hatta mario dan çok rahat para kazanabiliriz. Niyet olduktan sonra durumumuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. Renklilerde gs osimheni alamasın yerine aynı ayarda forvet almazsa kazan kaldırır, fb başında zaten Mourinho var. Akıllı olursa çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Akıl ve istek olsun yeterki

Çevrimiçi Samet Demir

Benfica vermez bu çocuğu verirse de kiralık verip değerini düşürtmez eğer alabilirse çok çok büyük iş basarir yönetim ama gram ihtimal vermiyorum. Diğer genç kanat oyuncusu olabilir olursa da iyi olur beğeniyorum çocuğu.
Burada ana etken Orkun işte, söylenilene göre bize gelmeyi çok istiyor, he şartlar oluşur mu, bizim verebileceğimiz rakam ne onu kimse biliyor. Olursa güzel olur.

Çevrimiçi KartalınGücü

Diğer takımların verdikleri paralar da normal değil zaten ama belli bir kadro kaliteleri var ve parayı direkt skor üretecek maç alacak yerlere harcıyorlar. Bir tanesi zaten devlete sırtını dayamış. Şu an bizim takımda skor üretebilen tek kişi Rafa, Abrahamdan umutluyuz, ama sağ sol kanat yok hükmünde. Orkun iyi bir takımı bir üst seviyeye çıkarır ama tek başına kilitlenmiş kaç maça etki eder bilinmez. Bireysel olarak istediği kadar iyi futbolcu olsun takım 2 sene daha şampiyon olamazsa ne Orkun kalır ortada ne başkası tıpkı şu an taraftarın çoğunun Rafadan önce takımın en iyisi olan Gedsonu bugün gözden çıkardığı gibi.

Zımba gibi 2 kanat forvet lazım toplam 30 gol üretebilecek potansiyelde, biz zaten 10 tane oyuncu olan bölgede 40 milyona Orkun peşindeyiz velev ki onu da alamadık tepe taklak gideceğiz. Immobile yolladık Tammy e bir şey olsa veya tutmasa yerine Mustafa, Semih oynayacak, kanat alsak bile sakatlansa Arroyo falan oynayacak, Mert olmasa Ersin çıkacak ama 8 numaramız 40 milyonluk adam. Bu nasıl iş?

Çevrimdışı underworld

2 tane zımba gibi kanat nöbetindeyim...
Benim için ilk öncelik onlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2 tane zımba gibi kanat nöbetindeyim...
Benim için ilk öncelik onlar.

Kesinlikle ilk önce orayı halletmemiz lazım.
Kanatlardan biri ters ayaklı ve oyun kurabilen Ghezzal tarzi bir oyuncu olmalı.

Çevrimdışı o2bucak

Benim önceliğim Sağ Bek ve Sol Kanat. Sağ kanat için Keny'ye biraz süre verilmesi durumunda güzel gelişeceğini düşünmekteyim. Maçın önemine ve taktiğine göre Rafa kanat'a çekilip ortasaha 3'lüsü değiştirilebilir.

Linç edilecek görüş bildiriyorum.
Ben Keny ve Can Keleş'in sağ kanat'ta kullanılabileceğini düşünüyorum.
Can Keleş'in oyun tarzı hoşuma gidiyor sadece takıma biraz ayak uydurması gerek.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2025, 09:15:06 o2bucak ]

Çevrimiçi yaço58

🚨 Orkun Kökçü gemileri yaktı, Beşiktaş'a gitmek istiyor! Şu ana kadar kendisine gelen bütün teklifleri reddetti! Oyuncu Benfica'ya Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi için baskı yapıyor!
İnşalalh bugün biter

Çevrimiçi gokhans

Uykusuz geceleri özlemişiz ya, x’de sabahlıyoruz resmen :)) bu arada Kulüp açıklama yaparak, ertem şener’e iki kelam etmeli. Tüm x çalkalanıyor, yağız mağız herkes orkun gelişmelerini iletiyor, ertem’den tek bir Beşiktaş haberi yok 1 haftadır. Geçen hafta duran haberi, bu hafta ise sürekli osimhen haberleri. Gündem orkun ama ilgisini çekmiyor. Bu herif Beşiktaşlı falan olamaz, bununla camia ilişkisini kesmeli hain truva atı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

mert-x-x-udakhai-jurasek-orkun-x-rafa-x-x-abraham, orkunun geldiğini varsayarsak 2 adet daha bu kalitede adam almamız şart kanatlara başkan gittiyse bugun inşallah orkun beşiktaşta haberlerini göreceğiz

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

orkun bütün takımları herşeyi red ediyor bizim için burdan başkan ne yapıp edip alması gerekiyor.Kiralık satın alma opsiyonlu satın alarak ne olursa olsun ne pahasına olursa olsun.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1942478119580864771

Çevrimiçi 38life

Gecmiste yapilan hatalardan hic mi hic ders cikarmiyoruz. Diger mesajimdada degindim, "baskan bizzat transferi gorusmek uzere oraya buraya ucuyor" diye haberleri sizdirip ellerine ne gececegini saniyorlar anlayamiyorum. Her iki denklemdede kendilerini zor duruma sokmaktan baska bir sey yapmiyorlar, resmen salaklik.

Simdi elimiz bos donersek rezil oluruz diye ya dunyanin parasini bosaltacaklar, yada yok Benfica klubun anahtarini istiyordu bu sartlarda transferi gerceklestirmemiz mumkun degildi diye butun herkesin enerjisini ve psikolojisini lig baslamadan bitirecekler.

Arkadas, su gorusmeleri gizli yurut ve anlasma saglandiginda tatile gidermiscesine neyin kimin reklamini yapmak istiyorsaniz gidin reklaminizi yapin ama taraftarlari su basit oyunlariniza alet edip umutlandirip utandirmayan be.

bu geçmişte veya bugün yapılan bir hata değil. Beşiktaş başkanı yurt dışına uçuyorsa bunu gizli tutamazsın. Bu senin elinde olan bir şey değil. Ki başkanın Portekize uçacağı haberi uçağa binmesine 1 saat kala medyaya düştü. Bu zaten durumu anlatıyor. Hadi sen müthiş bir gizlilikle bu planı yürüttün diyelim. Havaalanı çalışanlarından nasıl gizleyeceksin?

Etiketler: