2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ulumemo, 38life, Mehmet57, Zafer55, levitate, KartalınGücü, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, COB, Monza, Savaş, sefaköykartali, annoca, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 423 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156040 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Anladığım kadarıyla rafa yeni düzende sol kanat olacak. Cajuste ve ege nin önlerinde orkun olacak gibi anlıyorum. Bu yüzden sağ kanat arıyoruz

4-3-3'e dönersek Gedson'un gitmesine gerek kalmaz. Cajuste (veya alternatifi) Gedson ve Orkun şeklinde bir orta saha olur. Gedson'un zaten Beşiktaş'ta verimli olabileceği tek kurgu 4-3-3. Çünkü Gedson ne 10 oynar ne 6. Sadece merkezde oynar. Fakat sen 10 numaralı bir diziliş ile oynuyorsan 8'i Gedson'a emanet etmiş oluyorsun ve pas kalitesi olarak çok düşmüş oluyorsun. O yüzden Gedson 10 numarasız formasyonlarda iş yapar yanında pasör merkez oyuncusu ile.

Çevrimiçi 38life

Orkun ile ilgili resmi bildirim gelmeden ümide kapılmamak lazım, zor bir transfer. Olumsuz bir durum olursa hüsranı büyük olur. Ama gelirse 30 falan çok değil bu çocuğa. Her transfer dönemi saçma sapan anadolu topçularına 3-4 milyon euro bağlıyoruz. Orkun gelsin 10 sene hizmet etsin. Satmasak da her türlü kar ettirir bize.

Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimiçi 38life

Ben orkuna gelecek gözüyle bakıyorum en kötü 1 sene kiralık olur satın alma opsiyonlu zorunlu yada zorunsuz ama burdan döneceğini düşünmüyorum şu var ki benfica tüm bağları kopardı oyuncu ile oyuncu tarafıda kopardı bağları makul bir anlaşma ile bonservisi ile zorunlu satın alma opsiyonlu almaya calısıyoruz muhtemelen hislerim böyle diyor.5 senelik bir sözleşme yaparız tahminim.

Orkun'un Benfica'dan ayrılmayı isteme olayı çok taze henüz. Bu kadar kısa sürede bile bir çok teklif aldı. Süreç uzarsa teklifler artacaktır. Şuan hayır diyor tekliflere ama reddetmesi çok daha zor teklifler gelebilir bu iş uzarsa. O yüzden acele etmek gerekli. Tabii ki pazarlık yapılması gerekiyor böyle yüksek bedelli bir oyuncu için fakat kaçırmak istemiyorsak acele de etmek zorundayız. Ne kadar büyük Beşiktaşlı olursa olsun Liverpool, City, Real gibi kuılüplerden yüksek maaşlı bir teklif gelirse Beşiktaş sevgisini kalbine gömüp gider oraya.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

4-3-3'e dönersek Gedson'un gitmesine gerek kalmaz. Cajuste (veya alternatifi) Gedson ve Orkun şeklinde bir orta saha olur. Gedson'un zaten Beşiktaş'ta verimli olabileceği tek kurgu 4-3-3. Çünkü Gedson ne 10 oynar ne 6. Sadece merkezde oynar. Fakat sen 10 numaralı bir diziliş ile oynuyorsan 8'i Gedson'a emanet etmiş oluyorsun ve pas kalitesi olarak çok düşmüş oluyorsun. O yüzden Gedson 10 numarasız formasyonlarda iş yapar yanında pasör merkez oyuncusu ile.

Aslında Rafa'nın oynayacağı her sistem 3 lü savunmayı zorunlu kılıyor gibi Rafa'yı Abraham'ın arkasında ya da yanında konumlandırabilmek için.

Çevrimiçi 38life

Aslında Rafa'nın oynayacağı her sistem 3 lü savunmayı zorunlu kılıyor gibi Rafa'yı Abraham'ın arkasında ya da yanında konumlandırabilmek için.

8 numaranda Gedson varsa evet. Gedson yoksa mecbur değilsin. Cajuste 6, Orkun 8, Rafa 10 şeklinde bir orta saha iş yapar. Ha %100 ideal mi? değil. (kaliteden bahsetmiyorum, profilden bahsediyorum.) Ama zaten birbiriyle %100 uyumlu bir kadro kurmak çok zor.

Çevrimiçi 38life

Rafa ve Orkun birlikte oynadıkları sezonda Rafa 22 gol + 15 asist, Orkun 7 gol + 11 asist yapmış. Tabi puzzle'ın diğer parçaları da önemli ama demek ki birlikte verimli olabilen iki oyuncu bunlar. Daha önce yapmışlar. Toplam 55 gol katkısı. Bizim Beşiktaş olarak geçen sezon ligde attığımız gol sayısı 59.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi 38life

Record transfer neredeyse tamamlandı demiş. Güvenilir bir kaynak mı acaba bu yoksa Portekizin fotomaç'ı gibi bir şey mi?  :lol:

https://x.com/DeportesReports/status/1942597131027587364

Record transfer neredeyse tamamlandı demiş. Güvenilir bir kaynak mı acaba bu yoksa Portekizin fotomaç'ı gibi bir şey mi?  :lol:

Portekiz Record gazetesi:

"Orkun Kökçü, Beşiktaş'ın oyuncusu olmaya çok yakın!

Son saatlerde tüm taraflar arasındaki temaslar yoğunlaştı. Şu an yalnızca bazı detayların netleştirilmesi gerekiyor.

Orkun aslında Beşiktaş'ın ilk planları arasında yer almıyordu ancak oyuncunun Beşiktaş'a gelmeye istekli olması kulübü şaşırttı.

Bu gelişme sonrası İstanbul ekibi süreci hızlandırdı."

Çevrimiçi Samet Demir

Mustafa karataş varya genç çocuk, onun haber sitesi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

2023/24 sezonunda baktım benfica'ya.. 4-2-3-1 oynamışlar, Orkun orta saha'nın sağında, rafa 10 numarada, joa mario'd sol kanat da oynamış. O sezon gyökereş farkı ile sporting şampiyon olmuş :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

Portekiz Record gazetesi:

"Orkun Kökçü, Beşiktaş'ın oyuncusu olmaya çok yakın!

Son saatlerde tüm taraflar arasındaki temaslar yoğunlaştı. Şu an yalnızca bazı detayların netleştirilmesi gerekiyor.

Orkun aslında Beşiktaş'ın ilk planları arasında yer almıyordu ancak oyuncunun Beşiktaş'a gelmeye istekli olması kulübü şaşırttı.

Bu gelişme sonrası İstanbul ekibi süreci hızlandırdı."

ChatGPT'ye sordum Portekiz takımlarıyla ilgili verdiği haberler genelde doğrudur diyor. Hadi bakalım. Bu gece veya yarın bitsin şu iş. X'i refreshlemekten parmağım kırıldı.

Çevrimiçi 38life

Yok ben haberin asıl kaynağı olan Record'dan bahsetmiştim.  :)

Çevrimiçi 38life

2023/24 sezonunda baktım benfica'ya.. 4-2-3-1 oynamışlar, Orkun orta saha'nın sağında, rafa 10 numarada, joa mario'd sol kanat da oynamış. O sezon gyökereş farkı ile sporting şampiyon olmuş :)

Bizde oynaması muhtemel olan şekil işte. Tabi Gedson'un gitmesi ve Cajuste gibi daha defansif bir orta sahanın gelmesi koşuluyla. Mario oynamaz ama bizde. Hoca beğenmiyormuş zaten onu.

Çevrimiçi COB

Bu kulübün hiçbir oyuncuya 30 milyon euro verme gibi bir lüksü olamaz. Romantizm gözlerimizi kör etmesin, Orkun çok iyi oyuncu ama Mbappe'ye bile 30 milyon euro verecek bir ekonomimiz yok bizim.

Kiralık gelirse çok büyük iş yapmış oluruz. Bonservisle alabilimek mevcut durumda gerçekçi değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Yok ben haberin asıl kaynağı olan Record'dan bahsetmiştim.  :)
Evet öyleymiş editleyecektim yazdığımı bende :) yavaştan havaya girelim bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bu kulübün hiçbir oyuncuya 30 milyon euro verme gibi bir lüksü olamaz. Romantizm gözlerimizi kör etmesin, Orkun çok iyi oyuncu ama Mbappe'ye bile 30 milyon euro verecek bir ekonomimiz yok bizim.

Kiralık gelirse çok büyük iş yapmış oluruz. Bonservisle alabilimek mevcut durumda gerçekçi değil.

gs osimine 75 milyon € veriyor biz neden 30 milyon € veremiyoruz.Artık bu bütçeler normal bence seviye buralara çıktı.3 milyon € luk alınan mojo jojo ile şampiyon olunmuyor.

Çevrimiçi levitate

o kartal record
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Yani gelip bize 30 milyon ver Mbappe senin diyecekler. Bizim elimizde 10 milyonluk Semih, 9 milyonluk Mustafa, 25 milyonluk Gedson'un yarısı, 5 milyonluk Demir Ege, 6-7 milyonluk Musrati, 6-7 milyonluk Rashica olacak ve "yok biz Mbappe'ye 30 verecek kulüp değiliz." diyeceğiz öyle mi? Asıl romantizm budur.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2025, 18:28:33 38life ]

Çevrimiçi Samet Demir

Psikolojik üstünlük böyle sağlanıyor. Orkunu salt kalite olarak bakmamak lazım. Milli takımın en değerli 3-4 isimden birisini alıyoruz. Daha yaşı 24. İhtiyacımız olan pozisyonda oynuyor. Gedsonu 25e sattığımızı varsayarsak 15 milyona orkun çekmiş oluyoruz. Musrati de var ondan da para kazanacağız daha.

Misal fb talisca aldı, o zaman aynı şartlarda bize gelmesini ben istemezdim çünkü cebinden çıkacak para hiç bir şekilde geri dönmeyecek. Orkunda böyle bir durum yok. Satmaya kalktığın zaman her türlü elinden çıkarırsın. İnşallah bizde tutar, kaptanımız olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Montella Orkun yerine kimi oynatacak şimdi? Adamın kafasında deli sorular oluşmaya başlamıştır.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı underworld

İmza

Montella Orkun yerine kimi oynatacak şimdi? Adamın kafasında deli sorular oluşmaya başlamıştır.

Arayıp telefonla tehdit ediyor bile olabilir orkunu Beşiktaşa gitme milli takım kariyerini bitirme diye. :tabe:

Çevrimiçi COB

gs osimine 75 milyon € veriyor biz neden 30 milyon € veremiyoruz.Artık bu bütçeler normal bence seviye buralara çıktı.3 milyon € luk alınan mojo jojo ile şampiyon olunmuyor.

Gs nin Osimhen'e 75 vermesi saçmalığın da ötesinde. Mevcut ekonomik durumda, mevcut gelir gider dengesine bakınca 10 milyon euro'nun üstünde bonservis verecek durumda değiliz. Fazla para harcayarak şampiyon olunsaydı son 10 yılda febe'nin en az 8 şampiyonluğunun olması lazımdı.

Etiketler: