2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

NioHH, Kapkarakartal, Özgür Gültekin, hasankale, golazokartal, Yusuf Berberoğlu, Darkeagle, Umutcan Kaya, bull74, Monza, tolga1903, Rasim, emre_1978, sefaköykartali, Georgetown, ergin, Serdar3444, Sinan66, Sinan23, LORDBJK, murat, Gökhan Kurt ve 169 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 86429 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ya llves shakteri elerse

Sürpriz olur ama fark etmez ikisinden biri kim olursa olsun bizim tarih değişmeyecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/fatihdogan_38/status/1935440213234565623

anç yanından hiç ayrılmıyor beraber yönetiyorlar neydi o iç içe geçen bir şey vardı.

Çevrimiçi Sinan66

bu yönetimden hiçbir beklentim yok

Çevrimiçi Samet Demir

anç yanından hiç ayrılmıyor beraber yönetiyorlar neydi o iç içe geçen bir şey vardı.
Daha çekilecek çilemiz var, kolayda bitmez gibi duruyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu yönetimden hiçbir beklentim yok

İddialı açıklamalar yapmasalar tamam diyeceğim ama aciklmaraiyla beklentiyi kendileri yukseltiyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

İddialı açıklamalar yapmasalar tamam diyeceğim ama aciklmaraiyla beklentiyi kendileri yukseltiyorlar
Hafta sonu kongre var, oy talep edip yetki istiyorsun, onun arefesinde anç ve tevfik yamantürk ile yemek organize ediyorsun. Akıl işi değil ya. Hasan arat ne zarar verdiyse bir o kadarından daha fazlası anç zarar verdi bu kulübe.

Bu yemek organizasyonu yüzünden karamsar olanların büyük kısmı hayır oyu verecek, hal böyle olunca da bana yetki vermediniz diyerek ne kadar bojo ve türevi varsa dolduracak takıma.

Çevrimiçi gokhans

Hafta sonu kongre var, oy talep edip yetki istiyorsun, onun arefesinde anç ve tevfik yamantürk ile yemek organize ediyorsun. Akıl işi değil ya. Hasan arat ne zarar verdiyse bir o kadarından daha fazlası anç zarar verdi bu kulübe.

Bu yemek organizasyonu yüzünden karamsar olanların büyük kısmı hayır oyu verecek, hal böyle olunca da bana yetki vermediniz diyerek ne kadar bojo ve türevi varsa dolduracak takıma.
Fikret Orman'ın nasıl bir ahını aldıysak fitil fitil çıkıyor. Paralar nerde diyenlerin laneti çöktü camiaya ve kurtulamıyoruz bir türlü. Matruşka dedikleri buydu zaten, demiröen, anç hepsi aynı yapının içinde. Aşçıoğlu ile fulyayı harcayan ekipte bunlar.. Aşçıoğlundan ettiğimiz ve mahkeme tarafından onaylanan 100 milyon dolar zararı tanzim etmeyen ve zaman aşımına uğratanda anç yani bu yapı, çünkü aşçıoğlu'da aynı yapının içinde. Nedense tüm bu tür proje olayları varken başımızda hep bu yapı oluyor. Benim hiç umudum yok, kalmadı artık bitirdiler.. Tek kurtuluş Fikret Orman!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

ben hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm... transfer yapmak için Beşiktaşımın mallarının satılmasını bekliyoruz... satılsın diye sosyal medyada bitarafını yırtanlar var bi de... başta o alper midir nedir... inanılmaz gerçekten... şimdiye kadar gelen geçen hiçkimse akıl edemedi taşınmazları elden çıkarmayı... sponsor aradı, topçu satmaya çalıştı vs. bi bu başkanımız akıllı... helal valla...satın gitsin...

Çevrimiçi gokhans

ben hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm... transfer yapmak için Beşiktaşımın mallarının satılmasını bekliyoruz... satılsın diye sosyal medyada bitarafını yırtanlar var bi de... başta o alper midir nedir... inanılmaz gerçekten... şimdiye kadar gelen geçen hiçkimse akıl edemedi taşınmazları elden çıkarmayı... sponsor aradı, topçu satmaya çalıştı vs. bi bu başkanımız akıllı... helal valla...satın gitsin...
Gelen para doğru değerlendirilse, borçlar ödenip, transferler yapılırken, yeni yatırımlarda yapılsa başka bölgelerden arazi vb. sıkıntı yok ama hiç güvenemiyorum yaa.. Hani ilk geldiğinde güveniyordum ama günden güne herkesin güvenini kaybetti, hiç bir dediğini yapmadı başkan saolsun.. Bu arada Zonguldak köy değil be dostum Yine bir kasaba seviyesine ulaşmışızdır heralde :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

Gelen para doğru değerlendirilse, borçlar ödenip, transferler yapılırken, yeni yatırımlarda yapılsa başka bölgelerden arazi vb. sıkıntı yok ama hiç güvenemiyorum yaa.. Hani ilk geldiğinde güveniyordum ama günden güne herkesin güvenini kaybetti, hiç bir dediğini yapmadı başkan saolsun.. Bu arada Zonguldak köy değil be dostum Yine bir kasaba seviyesine ulaşmışızdır heralde :)

sadece taşınmazlarımıza çökecek bir takım kurumlar... bu çok net... köy vasfından çıkıp mezra olmasına az kaldı :D

Etiketler: