Adam anç yi kongrede alkışlattı, her fırsatta yemeğe çıkıyorlar anç den uzak durmak gibi bir derdinin olduğunu düşünmüyorum
"Beşiktaşımızı finansal bağımsızlığına kavuşturacak projelere birlikte imza atıyoruz! Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan 15.382,49 m² yüzölçümüne sahip arazimizin yanında, kulübümüze tahsisli yaklaşık 5 bin metrekarelik arazinin daha tapusunu alarak projeye ekliyoruz.
20 bin metrekarelik bu alan üzerinde, Emlak Konut ile birlikte büyük bir gayrimenkul projesi inşa ediyoruz" dedi.
eşiktaşımıza 200 milyon Euro'ya yakın gelir getireceğini öngördüğümüz bu proje, tarihimizin en büyük gelir getiren projesi olarak yerini alacak.
Bu projenin diğer paydaşı Emlak Konut gibi alanının en güvenilir kurumu olacak. Ayrıca özellikle Ziraat Bankası'nın da bu projenin içerisinde yer almasını planlıyoruz.
Dikilitaş projesi, devletimizin garantisiyle yapılacak" ifadelerini kullandı.
DİKİLİTAŞ PROJESİNİN anlatımı beni tatmin etmiyor ortada proje varsa nerde çıkın açıklayın bir lansman ile bir protokol varmı ne inşa edilecek bize ne düşecek ne karşılığında vereceğiz yani yetki istiyorlar ancak karşılığında şeffaflık yok büyük bir gayrimenkul projesi inşa ediyoruz ifadesi ne inşa edioyruz avm mi otel mi konut mu ne yani bir gariplik var ama anlayamıyorum niye bize aktarmada bu kadar sıkıntı yaşanıyor bu projenin içeriği nedir ne değildir bilinmiyor inşallah hayrımıza olur ne diyelim