2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

levitate, Akil Emre, kahyaoglueren, hasankale, tolga1903, COB, Özgür Gültekin, golazokartal, Ravenman, NioHH, Sinan66 ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 29571 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 08:37:04
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Orta sahaya musratiyi ekleyebilirsin, belki daha rahat kadro kurarsın. Seneye işimiz tamamen şansa kaldı. Takımda para edecek kimse yok , fb ve gs ile mücade çok zor.
neden zor onlar kayseri adana oynarken biz real barça falanmı oynayacağız sorun kadro kalitesi değil maç seçen ahlaksız oyuncular biz bu kadar puan farkını fenere gs ye yenilerekmi verdik farkındamısınız tırı vırı takımlara yrnilmesek şampiyonluğun en büyük adayı bizdik avrupada bile bsşka şey konuluyor olurduk lioan atletico yen tel avive yenilir sonra çıkalım kadro kalitesinden bahsedelim komik değilmi
Bunlar beşiktaş oyuncusu değil gerekirse ikinci ligden üçüncü ligden adam toplasınlar ama bu eşeklerin hepsi gitmeli  bir tane bile kalsa bu hastalık devam eder
Taraftarda bu kafada giderse bu takım düzelmez bizim sorunumuz kalite değil ahlak renkliyi na mağlup şampiyonluktan ettik diğerini şampiyonluktan ettik hala kalite farkı diyorsunuz ben fark göremiyorum biz ligin dibindeki anadolu takımlarına puan saçarken onlar saçmadılar fark bu

Çevrimiçi gokhans

neden zor onlar kayseri adana oynarken biz real barça falanmı oynayacağız sorun kadro kalitesi değil maç seçen ahlaksız oyuncular biz bu kadar puan farkını fenere gs ye yenilerekmi verdik farkındamısınız tırı vırı takımlara yrnilmesek şampiyonluğun en büyük adayı bizdik avrupada bile bsşka şey konuluyor olurduk lioan atletico yen tel avive yenilir sonra çıkalım kadro kalitesinden bahsedelim komik değilmi
Bunlar beşiktaş oyuncusu değil gerekirse ikinci ligden üçüncü ligden adam toplasınlar ama bu eşeklerin hepsi gitmeli  bir tane bile kalsa bu hastalık devam eder
Taraftarda bu kafada giderse bu takım düzelmez bizim sorunumuz kalite değil ahlak renkliyi na mağlup şampiyonluktan ettik diğerini şampiyonluktan ettik hala kalite farkı diyorsunuz ben fark göremiyorum biz ligin dibindeki anadolu takımlarına puan saçarken onlar saçmadılar fark bu
tel aviv maçı çok bariz ihanetti. Adamlar göz göre göre resmen maç sattı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Akil Emre

Ahlak konusunda haklı olsanda kadro kaliten diğer kluplere göre zayıf, anadolu klubü gibi kontra atak ve santraforsuz maçlarda büyük takımları yenme şansın doğabiliyor, (yanlış anlama olmasın fb ve gs büyük klup demek isyemiyorum)bu maçlarda stoperlerinde üst düzey gözüküyor ancak akan oyunda yoksun, pres özelliğin yok ve kapalı savunmaları açamıyorsun bile, gidişat kadro kalitenin zayıflayacağı yönde. Tüm branşlarda geçerli olan durum nettir yıldız oyuncuların yoksa başarı gelmez. Amatör branşların buna en iyi örnektir, hedefsiz yılları heba etmek istiyorsak böyle devam edebiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Go Ahead Eagles'ta forma giyen 29 yaşındaki İsveçli santrfor Victor Edvardsen ile yakından ilgileniyor.

▪️ Edvardsen'i çok beğenen Solskjaer'in yardımcısı Erling Moe, oyuncuyu Molde'ye de transfer etmek istemişti. (FotbollDirekt)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

https://x.com/MustafaKratas/status/1920746966339686755

savic + mitrovic al hilal ciddili dağıtacakmış takımı ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

asllani ve ache yorum @Samet Ç
Asllani bize düşmez Ache başakşehirin birinci forveti olur

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/MustafaKratas/status/1920746966339686755

savic + mitrovic al hilal ciddili dağıtacakmış takımı ama
nkoudou ve mensah hayırlı olsun

Çevrimiçi Samet Demir

nkoudou ve mensah hayırlı olsun
Nkoudou yarın gelsin başlasın, daha iyisi gelir mi emin değilim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: