2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, kahyaoglueren, NioHH, Serdar3444, cornelius, Necmi, COB, hasankale, Sinan66, tolga1903 ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 30094 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı joseph35

Sol bek için Valentin Barco'nun (2004) durumunu takip etmeliyiz, Strasbourg'ta kiralık, bonservisini almazlarsa biz almalıyız. Alternatifi ise Avrupa'da yarı final yapan Djurgarden'in sol beki Keita Kosugi(2006)

Sağ bek için Elversberg'de kiralık harika iş çıkaran E.Frankfurth'un Alman oyuncusu Elias Baum (2005). Mutlaka alınmalı. Svensson ile falan olmaz orası. Alternatifi ise alabilirsek Taylan Bulut.

Santrafor için başkanın çok yüklü bir bonservis ayırdığı duyumları var bu mevkiye. Artem Dovbyk ilk tercihim, Patrik Schick de olur ama o 20-30'a bile alınamayabilir. Dovbyk'de ise kulübü bırakmak istiyor tabi yine yüklü bir bonservis ücretine. Alternatifi ise Monaco'da yarım sezonda harika iş çıkaran Danimarkalı Mika Briethe (2003). Bu bölgede benim tercihim pivotlardan yana.

8 numarada ise, Franck Anguissa'nın sözleşmesi bitti boşa çıkıyor. Rafa Silva gibi bir fırsat doğdu. Pas oyununa yatkınlığı, çıkıp kafayla gol atması, fiziksel gücü ve yeterli hızı, temaslı oyunda da teknik oyunda da varlığı ve gol katkısı ile bulunmaz fırsat. Gedson'u 20'ye satıp 6-8 milyon imza parası verip getirebiliriz. Ayrıca bu bölgede 8-10 karışık oynama potansiyeli olan Kees Smit (2006) mutlaka yedek kulübesine alınmalı.

Stoper ise büyük bir yıldız olmalı. Jonathan Tah imkansız görünüyor ama gitmezse elitlere, imza parasıyla onu ikna edebiliriz. Sözleşmesinin bitmesi fırsat doğurdu. Giorgio Scalvini(2003) yine Atalanta'nın bırakabileceği bir isim, nispeten de genç. David Alaba Madrid tarafından bırakılabilir zaten sözleşmesi bitiyor. Ancak onda şöyle bir sorun var, sol ayaklı olduğu için Felix ve Emirhan ile yan yana olmaz. Sağ stoper bakmamız gerekiyor. Stefan De Vrij'in sözleşmesi bitiyor. O ikna edilebilir.

Yedek kaleci bakmalıyız. Kesinlikle Mert yeterli ama Ersin'i gönderip Berke Özer'i almak orayı mükemmelleştirir.

Amir'i ben çoğunluğun aksine beğeniyorum. Ama artık bir atılım yapmalı. Oraya Kante veya Palhinha'dan biri alınmalı. Defansif olarak çok güçlendirir bizi. Torreira etkisi bulmamız lazım o mevkide.

Sverre Nypan ve Can Uzun hayalim. Ama olmaz gibi. Ne kadar uğraşsak da bu ikisine çok bonservis isterler zaten Rafa Silva var bu ikisi yedek kulübesine gelir mi veya yedek için o kadar bonservis ödenir mi her şey tamam olsa bir elit alır mı Nypan'ı gibi sorunlar mevcut.

Sağ kanata Moussa Diaby Arabistan'da mutsuzsa alınabilir denemekte yarar var temasa geçmeli. Ama asıl oradaki transfer hedefi Sindre Walle Egeli olmalı.(2006) Hem çok genç hem çok golcü bir sol ayaklı sağ kanat.

Sol kanata ise kesinlikle Ruben Van Bommel yoklanmalı (2004) Alkmaar'dan. Federico Chiesa ise tekrardan çıkış yapmak istiyorsa, yedek kalmaktan sıkıldıysa kiralanabilir. Liverpool onu bu sezon bırakacaktır en azından kiralık.

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2025, 10:35:41 joseph35 ]

Çevrimiçi Samet Demir

2 senedir anlatıyoruz
hiç dinlemiyonuz
Sezon ortasında başka kanat yokken rachica oynamasın demek başka transfer zamanı yerine başka biri alınsın demek başka.

Şuan kadroda Arroya varken Rachica oynamasını anlamlı bulmuyorum. Arroya olmasa Rachica'ya el mahkum oluyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Sezon ortasında başka kanat yokken rachica oynamasın demek başka transfer zamanı yerine başka biri alınsın demek başka.

Şuan kadroda Arroya varken Rachica oynamasını anlamlı bulmuyorum. Arroya olmasa Rachica'ya el mahkum oluyor.
Sırf defansif katkısı sebebiyle tercih ediliyor. Olmadığı maçlarda svenson da delik deşik oluyor. Şu kadroda rashica nın oynatılmama gibi bir ihtimali yok. Ayrıca takımda rafa'dan sonra en çok kilit pas atan oyuncu maç başı ortalaması 3'dü en son, sıf samsun maçında 8 tane kilit pası vardı. He Rashica bu takımda ancak hamle oyuncusu yedek olur o ayrı ama şu an çok daha büyük ihtiyaçlarımız var santrafor gibi, sol kanat gibi...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Ole Hoca her maçtan sonra basın toplantısında mutlaka Mustafa'ya övgüler diziyor. Dikkat ediyorum, istisnasız mutlaka bahsediyor.

Bizim göremediğimiz neyi görüyor olabilir acaba. Çocuğun bildiğim kadarıyla henüz golü yok. Hayır birine mesaj mı veriyor, napıyor... Hani çocuğu motive etmeye çalışıyor desek, ya her maçtan sonrada olmaz ki. Maçları seyretmeyen biri olsa 20 yılda bir gelen uçan, kaçan biri zannedecek. Ha ilerde olur inşallah, orası ayrı ama bu kadar övülecek napıyor bu çocuk...

Çevrimiçi Akil Emre

Ole Hoca her maçtan sonra basın toplantısında mutlaka Mustafa'ya övgüler diziyor. Dikkat ediyorum, istisnasız mutlaka bahsediyor.

Bizim göremediğimiz neyi görüyor olabilir acaba. Çocuğun bildiğim kadarıyla henüz golü yok. Hayır birine mesaj mı veriyor, napıyor... Hani çocuğu motive etmeye çalışıyor desek, ya her maçtan sonrada olmaz ki. Maçları seyretmeyen biri olsa 20 yılda bir gelen uçan, kaçan biri zannedecek. Ha ilerde olur inşallah, orası ayrı ama bu kadar övülecek napıyor bu çocuk...
Hiç beğenmiyorum Mustafayı, dümdüz koşan mücadele eden sıradan bir topçu, top sürmez, kaleye şutunu göremedik, çok faul yapıyor, pas şiddeti de yok işallah seneye Mustafaya güvenip sezona başlamaz.

Çevrimdışı mellfred

https://x.com/alifuatduatepe/status/1919271435639386562?s=46
şu düzeni yıkamadıkça messi de getirsen yalan düzeni yıkmak lazım geri kalan teferruat

Çevrimiçi Serdar3444

Mustafa'da vurgulamak istediği mücadele gücü, bence de çok çok eksiği var ama oynadığı bölgeyi alanı çok iyi kapatıyor. O bölgede oynayan rakibini huzursuz ediyor. Bende 3 - 4 maçtır çok beğeniyorum mücadelesini.

Çevrimdışı Sinan23

Rotasyonda will hughes gibi bir adamımız olsa 8 de derken kontratinin uzadığını gördüm. Öyle bir adam lazım rotasyonda . Tolgay ı kullandığımız gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://www.instagram.com/reel/DIf1XvstsYk/?igsh=OWR5a2hmOTU1Ymdw    Geçen sene forumun çoğu, Beşiktaş’ın topçusu olamayacağını, bir kaç yıla anadolu takımlarına gideceği falan söylüyordu :))
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2025, 11:49:36 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.instagram.com/reel/DIf1XvstsYk/?igsh=OWR5a2hmOTU1Ymdw    Geçen sene forumun çoğu, Beşiktaş’ın topçusu olamayacağını, bir kaç yıla anadolu takımlarına gideceği falan söylüyordu :))
Bizde kalsaydı muhtemelen dedikleri çıkardı. 18 yaşındaki çocuklardan çıktığı ilk maçta gol ve asist beklentisi oluyor. Böyle olunca da çocukları ilk maçtan itibaren itin bir tarafına sokuyorlar.

Çevrimiçi gokhans

Bizde kalsaydı muhtemelen dedikleri çıkardı. 18 yaşındaki çocuklardan çıktığı ilk maçta gol ve asist beklentisi oluyor. Böyle olunca da çocukları ilk maçtan itibaren itin bir tarafına sokuyorlar.
Demir Ege Tıknaz geçen sene bizde 989dk süre almış. 547 pas ve %89 başarı istatistiği yakalamış. 10'u kilit pasmış. Ortalama maç başı 50 pas ediyor. Aynı bölgede Musrati 968dk süre almış. Ortalama maç başı 30 pas ile oynamış, başarı oranı %86. Kilit pas sayısı Demir Ege ile aynı 10. Musratinin artı olarak 1 golü var, Demir Ege'nin de artı olarak 1 asisti var. Geçen seneki gedson mesela maç başı ortalama 35 pas isabet oranı %83,6, keza yine ox'da ortalama 35 pas ile oynamış onunda %85,5 ile oynamış. Yani Demir Ege geçen yıl baz alındığında pas istatistiklerinde takım ortalamasının üzerinde. Dikine pas istatistiklerinde 1)demir ege 2)ox 3)musrati diye gidiyor. Bu kadarmı futboldan anlamıyoruz, bu kadar mı potansiyelden anlamıyoruz? bu adamın 5milyon verip bonservisini alacaklar ve yazık olacak.. Eski orta sahalarımıza bakıyorum Atiba 8 sene oynamış maç başı ortalama pas'ı 60 üzeri başarı oranı da hep %90 üzeri. Josef' baktım oda maç başı pas ortalaması 60 üzeri(son sezon hariç) pas isabet oranı %86. Şu istatistiklere bakarmısınız :))
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2025, 12:59:57 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Demir Ege Tıknaz geçen sene bizde 989dk süre almış. 547 pas ve %89 başarı istatistiği yakalamış. 10'u kilit pasmış. Ortalama maç başı 50 pas ediyor. Aynı bölgede Musrati 968dk süre almış. Ortalama maç başı 30 pas ile oynamış, başarı oranı %86. Kilit pas sayısı Demir Ege ile aynı 10. Musratinin artı olarak 1 golü var, Demir Ege'nin de artı olarak 1 asisti var. Geçen seneki gedson mesela maç başı ortalama 35 pas isabet oranı %83,6, keza yine ox'da ortalama 35 pas ile oynamış onunda %85,5 ile oynamış. Yani Demir Ege geçen yıl baz alındığında pas istatistiklerinde takım ortalamasının üzerinde. Dikine pas istatistiklerinde 1)demir ege 2)ox 3)musrati diye gidiyor. Bu kadarmı futboldan anlamıyoruz, bu kadar mı potansiyelden anlamıyoruz? bu adamın 5milyon verip bonservisini alacaklar ve yazık olacak.. Eski orta sahalarımıza bakıyorum Atiba 8 sene oynamış maç başı ortalama pas'ı 60 üzeri başarı oranı da hep %90 üzeri. Josef' baktım oda maç başı pas ortalaması 60 üzeri(son sezon hariç) pas isabet oranı %86. Şu istatistiklere bakarmısınız :))
Anket yapalım Demir Ege'yi seneye 11 de ister misiniz diye %65 üzeri hayırı işaretler.

Hala insanlar şunu fark etmiyor bizim en temel problemimiz yerli sorunu. Kanat falan değil. Kaliteli, hırçın yerli topçumuz hiç yok. Demir Ege bir Josef değil ama kalite olarak kendini ispat etti artık.

Sahada oyuncuları dövüyorlar kimsenin gıkı çıkmıyor. Bu aşamada agresif oyuncular şart.

Çevrimiçi Samet Ç

Bayern Münih, Harry Kane'i yedekleyebilecek bir isim olarak Patrik Schick'le ilgileniyor. Oyuncunun menajeriyle ilk görüşme gerçekleşti.

Bayer Leverkusen, Schick için 25 milyon euro istiyor. (Bild)

Aynen Schick alacağız

Çevrimiçi Samet Demir

Bayern Münih, Harry Kane'i yedekleyebilecek bir isim olarak Patrik Schick'le ilgileniyor. Oyuncunun menajeriyle ilk görüşme gerçekleşti.

Aynen Schick alacağız
Alabilecekleri maximum Beto muadili olur. Oda imkansız bence.

Çevrimiçi gokhans

Aynen Schick alacağız
bayern’in schick ile ilgileneceğini düşünmüyorum. Gyökereş, thuram falan kovalarlar bence. He bizede yar etmezler shick’i..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defansa Barcadan Christensen düşünebiliriz, haziran 2026 sözleşme bitiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Alabilecekleri maximum Beto muadili olur. Oda imkansız bence.
Masuaku, Svennson, Rafa, Gedson kalacaksa üstüne birde oraya Berg falan alınacaksa şimdiden 4-3-3'e göre santrafor baksınlar bu oyuncuların olduğu takım 4-3-3'e mahkum takım olur aksi bir deneme olursa yine memlekete ilk kar düşmeden havlu atarız becerebileceklerini de sanmıyorum saçma sapan bir şey ortaya çıkacak gibi yine

Çevrimiçi Samet Ç

bayern’in schick ile ilgileneceğini düşünmüyorum. Gyökereş, thuram falan kovalarlar bence. He bizede yar etmezler shick’i..
adamların elinde kane var arkasına adam arıyorlar önüne değil

Çevrimiçi Samet Demir

Masuaku, Svennson, Rafa, Gedson kalacaksa üstüne birde oraya Berg falan alınacaksa şimdiden 4-3-3'e göre santrafor baksınlar bu oyuncuların olduğu takım 4-3-3'e mahkum takım olur aksi bir deneme olursa yine memlekete ilk kar düşmeden havlu atarız becerebileceklerini de sanmıyorum saçma sapan bir şey ortaya çıkacak gibi yine
Amir geri çağırma zihniyeti nedeniyle Masu ve svenson seneye de takımda kalır, ileriye bir tane isimli adam alırlar, gedson giderse yerine bir 8, bir 6 numara alırlar. 1 ya da 2 kanat ve giden stoperlerin yerine adam alıp transferi kapatırlar.

Çok iddaalı bir kadro kurulacağını düşünmüyorum. malum bankalar birliği anlaşmasından da çıkamadık.

İnşallah yanılırım.

Çevrimiçi gokhans

adamların elinde kane var arkasına adam arıyorlar önüne değil
önümüzdeki sezon 32 olacak. Bence rotasyona ilerleyen dönemlerdede as santrafor olarak düşünürler..
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2025, 09:45:39 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Masuaku-(gurbetçi yerli)----Emirhan/Udokhai----Transfer/Paulista----Svenson-(yerli)

(6)Transfer(Amir/Ricardo ikisinden biri kralık gider)

Gedson/Transfer - Rafa ( Muci)

Sol kanat ( Muci / Mustafa ) ---- Rachica ( Arrayo )

Santrafor (Semih - Mustafa - Rafa )

İlk 11 için 4 transfer yaparlar en fazla. Daha fazlasını içinde giden oyuncular olursa. Yönetimin büyük bir revizyon yapacağını düşünmüyorum.

J.mario, ox, İmobile'i direk göndermeye çalışırlar.

Çevrimiçi Akil Emre

Mert
Masuaku-(gurbetçi yerli)----Emirhan/Udokhai----Transfer/Paulista----Svenson-(yerli)

(6)Transfer(Amir/Ricardo ikisinden biri kralık gider)

Gedson/Transfer - Rafa ( Muci)

Sol kanat ( Muci / Mustafa ) ---- Rachica ( Arrayo )

Santrafor (Semih - Mustafa - Rafa )

İlk 11 için 4 transfer yaparlar en fazla. Daha fazlasını içinde giden oyuncular olursa. Yönetimin büyük bir revizyon yapacağını düşünmüyorum.

J.mario, ox, İmobile'i direk göndermeye çalışırlar.
Gedson ve rafa dışında ilk 11 yazabileceğimiz seviyede oyuncumuz bence yok, masuaku, mert bu seviyeye yakın paulista bu seviyede ancak sakatlık durumunda ancak yedek olarak kalır. Sonuç olarak Santrafor yedeği de mustafa ve semih olan herhangi bir takımda şampiyonluğa oynamaz gönderdiğimiz güven yalçın bile daha net santrafordur.

Çevrimiçi Samet Ç

taraftar toplanıp Fikret Orman'a mı yalvarır yoksa başka bir şey mi yapar ama Beşiktaş tamamen bitmeden aday olması lazım

Etiketler: