2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Monza, Samet Ç, kartalizma190399, Samet Demir, Rasim, Kapkarakartal, annoca, Kartal Ç, Darkeagle, NioHH, yaço58, Sinan66, ergin, hasankale, tolga1903, İsmail Özyurt, Gökhan Kurt, Necmi, golazokartal, Georgetown, fatihsahin, cornelius, Umutcan Kaya ve 216 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 75110 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Scout Ekibi, Dunajska Streda’nın orta sahası Mahmudu Bajo’yu takibe aldı.

Eduard Graf, Slovak kulübün yetkilileriyle ilk teması kurdu.

(Sercan Dikme)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

taraftar toplanıp Fikret Orman'a mı yalvarır yoksa başka bir şey mi yapar ama Beşiktaş tamamen bitmeden aday olması lazım
Son davasından da aklanmış, aday olmasına engel birşey de kalmadı. Kışın yeni seçim loading
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer çalışmalarına bu hafta yapılan toplantıdan sonra başlayan Beşiktaş’ın ilk hedefi forvet transferi.

🚨Forvet bölgesi için bir çok oyuncuyu listesi alan Beşiktaş, Werder Bremen’nin golcü oyuncusu Marvin Ducksch ile temasa geçti.

⚽️Dortmund alt yapısından yetişen ve Eduard Graf’ında yakından tanıdığı bir profil. Panathinaikos ilgilenen takımlardan  (Bild)

🗒️Kariyeri
🏟️ 457
⚽️ 219
🅰️ 109

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer çalışmalarına bu hafta yapılan toplantıdan sonra başlayan Beşiktaş’ın ilk hedefi forvet transferi.

🚨Forvet bölgesi için bir çok oyuncuyu listesi alan Beşiktaş, Werder Bremen’nin golcü oyuncusu Marvin Ducksch ile temasa geçti.

⚽️Dortmund alt yapısından yetişen ve Eduard Graf’ında yakından tanıdığı bir profil. Panathinaikos ilgilenen takımlardan  (Bild)

🗒️Kariyeri
🏟️ 457
⚽️ 219
🅰️ 109
1. Forvet olmak için yeterli ?
2. Forvet olmak için uygun mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Scout Ekibi, Dunajska Streda’nın orta sahası Mahmudu Bajo’yu takibe aldı.

Eduard Graf, Slovak kulübün yetkilileriyle ilk teması kurdu.

(Sercan Dikme)
4-3-3 ve 3-5-2 6 numarası ne yapmaya çalışıyoruz bir türlü anlayamadım

Çevrimiçi Samet Ç

1. Forvet olmak için yeterli ?
2. Forvet olmak için uygun mu?
iki bu mobil bunu alıyorsan ya iki santraforlu oynayacaksın ya da ikinci santrafor yapacaksın

Çevrimiçi Samet Demir

iki bu mobil bunu alıyorsan ya iki santraforlu oynayacaksın ya da ikinci santrafor yapacaksın
2. forvet için bu adamda maliyetli olur gibi.Yav benim bunlardan da umudum yok. Bari az ve öz transfer yapsalar.

Çevrimiçi mayguntr

Masuaku'yu gelecek sezonun kadrosuna yazanlari goruyorum, millet ne kadar balik hafizali anlamiyorum. Masuaku gider sana 20 macta 8/10'luk oynar, sonra gider 20 macta takimin icine eder. Boyle oyunculardan artik kurtulmamiz lazim, eger ligde bir basari kazanmak istiyorsak.

Ligde basarinin formulu 34 haftanin maksimum 4 haftasinda kotu oynayacak oyuncularla kurulacak, her pozisyonda dengeli bir kadro. Oyle gecis/direkt oynayarak da sampiyon olamayiz, onun icin Gedson, Rashica, Amir gibi oyuncularin 11de duzenli oynadigi takimdan da bi b*k olmaz ligde.

Bize cok iyi bir Sol Bek/Sol Kanat ikilisi lazim ilk acilinden, sonra bi tane 8 numara, sonra da Immoyu yollayip onun yerine de bir Forvet. 

Çevrimiçi Samet Ç

Masuaku'yu gelecek sezonun kadrosuna yazanlari goruyorum, millet ne kadar balik hafizali anlamiyorum. Masuaku gider sana 20 macta 8/10'luk oynar, sonra gider 20 macta takimin icine eder. Boyle oyunculardan artik kurtulmamiz lazim, eger ligde bir basari kazanmak istiyorsak.

Ligde basarinin formulu 34 haftanin maksimum 4 haftasinda kotu oynayacak oyuncularla kurulacak, her pozisyonda dengeli bir kadro. Oyle gecis/direkt oynayarak da sampiyon olamayiz, onun icin Gedson, Rashica, Amir gibi oyuncularin 11de duzenli oynadigi takimdan da bi b*k olmaz ligde.

Bize cok iyi bir Sol Bek/Sol Kanat ikilisi lazim ilk acilinden, sonra bi tane 8 numara, sonra da Immoyu yollayip onun yerine de bir Forvet.
biz yazmasak ne olacak başkanın hocan yazıyor sadece masuakuyu da değil svennsonda yanında piyangosu

Çevrimiçi gokhans

2. forvet için bu adamda maliyetli olur gibi.Yav benim bunlardan da umudum yok. Bari az ve öz transfer yapsalar.
hiç bir şey yapamıyorsan git al weghorst’u. En azından hücumda top tutarsın. Top indirir, hücum presin kralını yapar, rafa’ya arroyo’ya falan bi kamyon gol attırır. Pas istasyonu olur, kafa golü falan izleriz en kötü, duran top tehdidi oluşturur. Ucuz, maliyetsiz, ligi bilen mis gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

bonservis ödenen her topçunun linç edildiği ortamda no name çoğunluğun profilleri hakkında hiçbir bilgisi olmadığı oyunculara bonservis ödemek kendi ayağına sıkmaktır ya çok net adamlara bonservis vereceksin ya da free kovalayacaksın ikincisi bulunduğumuz durumda daha mantıklı mesela boşa düşecek Raul Jimenez çeksen o da bunlar kadar tartışılır ama bizim ligde tutma olasılığı %90'larda bazen düz mantık ilerlemek en doğru yol gerçi bizimkiler ne oynayacağını bilmiyor gibi daha sürekli üçlü orta sahaların 6 numaralarının adı çıkıyor ve bunlardan Josef vb. gibi eski kasa 6 numaraların yaptıkları bekleniyor ama günümüzde öyle 6 yok hepsi regista ve elinde o adı geçen 6 numara profillerinin tillahı varken gidip buraya aynı tip daha düşük profil oyunculara tekrar para harcamaya çalışıyorsun mükemmel akıl
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2025, 00:13:53 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Mesela Musrati - Gedson - Pasalic üçlü orta sahası bu ligi domine eder bu kadar basit komple değiştirmene gerek yok elinde 4-3-3'e uygun çok fazla oyuncu var sen bunu göremiyorsan hiç girme kadro işlerine şu anki halinden bir tık iyisi çıkmaz

Çevrimiçi mayguntr

Mesela Musrati - Gedson - Pasalic üçlü orta sahası bu ligi domine eder bu kadar basit komple değiştirmene gerek yok elinde 4-3-3'e uygun çok fazla oyuncu var sen bunu göremiyorsan hiç girme kadro işlerine şu anki halinden bir tık iyisi çıkmaz
Atlanta'dan oyuncu alirken iki kere dusunmek lazim, ordan gidip ayni performansi veren cok topculari olmadi.

Musrati de Gedson da iyi oyuncular ama bulunduklari mevkinin birinci sorumlulugunu getirmede sikintilari var. senin 6 numaranin 8 numaradan ayaginin daha iyi olmamasi lazim, veya 8 numaranin fizik kapasitesinin ve defansif yeterliliklerinin 6 numarandan daha iyi olmamasi lazim. he tabi gedson'u illa orta sahanda kullanacaksan, 6da da musrati gibi birini oynatman gerekiyor.

ben elimizde rafa varken, eski skil 6-8-10 lu bi duzende oynamamiz taraftariyim, torreria/atiba tarzi tek basina 6 da ortayi sahadaki defansif yuku kaldirabilecek, ayagi cok kotu olmayan bi 6, 8 de temposu iyi ama ayagi daha da iyi olan bir 8 (gom parayi buraya) le rafayi maksimize etmemiz lazim.

diger alternatif de rafa dan cikmak, ama o da bize sifir para kazandirir su an ki maasi yuzunden kimse o islere girmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Atlanta'dan oyuncu alirken iki kere dusunmek lazim, ordan gidip ayni performansi veren cok topculari olmadi.

Musrati de Gedson da iyi oyuncular ama bulunduklari mevkinin birinci sorumlulugunu getirmede sikintilari var. senin 6 numaranin 8 numaradan ayaginin daha iyi olmamasi lazim, veya 8 numaranin fizik kapasitesinin ve defansif yeterliliklerinin 6 numarandan daha iyi olmamasi lazim. he tabi gedson'u illa orta sahanda kullanacaksan, 6da da musrati gibi birini oynatman gerekiyor.

ben elimizde rafa varken, eski skil 6-8-10 lu bi duzende oynamamiz taraftariyim, torreria/atiba tarzi tek basina 6 da ortayi sahadaki defansif yuku kaldirabilecek, ayagi cok kotu olmayan bi 6, 8 de temposu iyi ama ayagi daha da iyi olan bir 8 (gom parayi buraya) le rafayi maksimize etmemiz lazim.

diger alternatif de rafa dan cikmak, ama o da bize sifir para kazandirir su an ki maasi yuzunden kimse o islere girmez.
elde öyle muhabirlerin hayal sattığı gibi bir para yokken benim anlatmak istediğim yoldan gitmek daha mantıklı bence en azından ilk 11'e yapacağın 4-5 transferle kasımda falan havlu atmazsın belli bir noktaya kadar yarışırsın sonunu yine getiremezsin ama en azından bir şeyleri doğru yaptığımızı hissederiz para olsa ben komple takım değiştirmeden yanayım Rafa falan hepsini gönderelim ama öyle bir para yok az olan parayı da taraftarın asla sabır göstermeyeceği no name adamlara harcamak saçma geliyor şu an için zaten benim için kuracakları orta saha önemli orayı saçma sapan profillerle doldururlarsa bir daha ki sene için hiç heveslenmem maç bile izlemem

Çevrimiçi gokhans

Klasik 6 ile regista kavramına bir açıklık getirelim. Ne gedson klasik 6 ne de musrati regista. Şu an registaya en bildiğimiz örnek hakan çalhanoğlu, süper ligde gördüğümüz emre belezoğlu, selçuk inan 3ününde parzelizasyonu, hücum gücü, alan bilgisi, savunması musratinin fersah ötesinde. Ve bu oyuncular hep yanlarında extra bir klasik 6 ile oynayarak iş yaptı(hakan’ın yanında box to box oyuncular var). Musrati çok kendine münasır farklı bir oyuncu. Gedson ise klasik 6’nın çok uzağında barış alper’in orta saha versiyonu, pas ve oyun aklı = barış alper. atiba josef gibi oyuncular maç başı 60 üzeri pasla %90 isabet oranıyla oynarken ayrıca hayvan gibi alan kapatıp kademeye girerlerdi. Gedson ve musrati aynı anda olmaz malesef. Atiba-Musrati-Pasalic ya da Barella-gedson-sosa tarzı bir orta saha dizilimleri mantıklı olabilir ama gedson ve musrati'nin birlikte olduğu hiç bir 3'lü düşünemiyorum..
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2025, 10:04:47 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Svenson.......
....
....
..

Kadro yapayım dedim de planlanan 3 transfer ile birşey oluşturamadım. Ali koç eldeki mevcut kadroya 5 iyi oyuncu daha eklemeyi planlıyor. Bizim ki de 3 oyuncu alacağız diyor. Seneye de Samsun rekabetine hazırlıklı olalım. 

Çevrimdışı Akil Emre

Mert
Svenson.......
....
....
..

Kadro yapayım dedim de planlanan 3 transfer ile birşey oluşturamadım. Ali koç eldeki mevcut kadroya 5 iyi oyuncu daha eklemeyi planlıyor. Bizim ki de 3 oyuncu alacağız diyor. Seneye de Samsun rekabetine hazırlıklı olalım.
Orta sahaya musratiyi ekleyebilirsin, belki daha rahat kadro kurarsın. Seneye işimiz tamamen şansa kaldı. Takımda para edecek kimse yok , fb ve gs ile mücade çok zor.

Çevrimiçi Samet Demir

Orta sahaya musratiyi ekleyebilirsin, belki daha rahat kadro kurarsın. Seneye işimiz tamamen şansa kaldı. Takımda para edecek kimse yok , fb ve gs ile mücade çok zor.
Başkan topu hocaya attı. Hocanın istediği sayıda istediği yerlere takviye yapacağız dedi. Eminim 2.yarı Musrati'yi yollayın yerine Ox ve Amir ile doldururuz fikrini de hoca vermiştir.

İyi niyetinden şüphem yok ama olmayacak gibi. Sürekli taraftara kendini ispat etme çabasında. Vizyon yok diye boşuna söylemiyor insanlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: “Rio Ave, Demir Ege Tıknaz’ın opsiyonunu kullanacak. Başka bir takıma satış için anlaşmışlar.”

Çevrimiçi gokhans

Serdal Adalı: “Rio Ave, Demir Ege Tıknaz’ın opsiyonunu kullanacak. Başka bir takıma satış için anlaşmışlar.”
zor dönemlerde en kötü kararları veren camiayız. Yönetiminden taraftarına kadar futbolu bilen kimse yok. Bir kaç sene sonra millet neler buluyor ne kadara satıyor diye ah vah ederiz. Ama yoktan paraya bu potansiyeli satıp, 12milyona ölmüş musrati alıyoruz. Fikret Orman’ın ahı çıkıyor..

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Elan Ricardo'yu gerekirse sezon başında bir İstanbul takımına kiralık vereceğim. Onun için Atletico Madrid'le kavga ettik. Başına gelmeyen şey kalmadı geldiğinden beri. Göreceksiniz nasıl bir oyuncu olduğunu."

Biz görene kadar fb de 4.yıldızı takar.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Solskjaer, 'Mustafa Erhan'ı Ajax maçında sahaya atarak gelişimini bir yıl geriye atmışlar' dedi."

Çevrimiçi COB

Mustafa Hekimoğlu santrafor, sol kanatta oynamasının sebebi bence forvetin nerelere koşu atması gerektiğini ve nerde durması gerektiğini öğrenmek. En azından böyle olmasını umuyorum.

Yaşına göre fizik kalitesi çok iyi, son maçta Osayi azmanını oradan çıkartmadı.

Şaka maka şu durumda sağ beke Osayi'yi çekebiliriz, sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve fiyat/performans anlamında iyi katkı alabiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Thomas Partey çok yüksek maaş istiyor, o maaşı da vermek istemiyor başkan, maaş dengesini bozmamak için.

(Fırat Günayer)

Etiketler: